Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#5851 Re: Sarajevski derbi
I mi bismo isto za stadion na Otoci trebali govoriti?
- Baltazar_khan
#5852 Re: Sarajevski derbi
pa na otoci su bolji uslovi nego na grbavici. bar na otoci ne strahuješ da ćeš da pogineš zbog skučenog prostora kao što to bude slučaj na grbavici 
-
LSD
#5853 Re: Sarajevski derbi
Ma ne dolazite onda na Grbavicu i završen posao, ha ja...šta više kukate svaki put ko tekte, smiješno ocam....skucen prostor, manjak kisika, zmije, tribina propada....kuci sjedi i gledaj, što se patiti bezveze u takvim nehumanim uslovima
- ledeni_caj
#5854 Re: Sarajevski derbi
Jest jebeno u onom skucenom prostoru kad se nagura kamara ljudi, ali znali smo do koljena u blatu stajat po vukojebinama raznoraznim, ne kontam konstantno nezadovoljstvo kad se zna da je i Grbavica ogranicena sa kapacitetom...
- Baltazar_khan
#5855 Re: Sarajevski derbi
mi bez husrefa na derbiju, zadržan u bolnici. e u pm...
-
Utokkha
#5856 Re: Sarajevski derbi
Nista nama bez ovih komsinica sto su na Allahovom putu. Skrenuli bi oni ponovo da im se novi rezim nacrta.Šibicar wrote:To je naš kolega iznad @BHF Manijak urgirao,pojma nemam zbog čega,nešto se nalazio uvrijedjen.leškarenje wrote:Jesam to fulio ili je zabranjeno napisati pitari,kospe,skretnicari i ostalo...
Torpederi. Mislim da njima bolje stima skretnicar naziv...
- KPNCTNJAH
#5857 Re: Sarajevski derbi
Vece su sanse da ce za derbi doci do tuce na juznoj tribini, nego na sjevernoj.ultima_palabra wrote:Skloniš ih sa istoka da ne bi ubili nekoga kamenjem. Skloniš stolice sa sjevera da ih ne bi lomili i palili.
Ostalo nije do nas
Inace ne idem na Grbavicu jos od onog derbija kad im je Matko presudio... bolje je otici na gostovanje u neku selendru, bar mozes disati k'o covjek i napraviti jedan korak u bilo kojem smjeru oko sebe... kad pocnu prodavati onoliko ulaznica koliko ima mjesta, mozda i pocnem ici na derbi kad se igra na Grbavici... ali opet ne mogu onog stadiona nikako
Last edited by KPNCTNJAH on 06/05/2013 15:55, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#5858 Re: Sarajevski derbi
režim? zbog čega ste onda vi promijenili ono svoje nk u fk? sve u čast "režima"Utokkha wrote:Nista nama bez ovih komsinica sto su na Allahovom putu. Skrenuli bi oni ponovo da im se novi rezim nacrta.Šibicar wrote:To je naš kolega iznad @BHF Manijak urgirao,pojma nemam zbog čega,nešto se nalazio uvrijedjen.leškarenje wrote:Jesam to fulio ili je zabranjeno napisati pitari,kospe,skretnicari i ostalo...
Torpederi.
-
Utokkha
#5859 Re: Sarajevski derbi
Od straha ga uhvatila hronicna dijareja... Nije mu lako.Baltazar_khan wrote:mi bez husrefa na derbiju, zadržan u bolnici. e u pm...
-
Utokkha
#5860 Re: Sarajevski derbi
Jasta... S NK se dodvorili SDA. Izgubili se u Senahidovim gramatickim egzibicijama.
- KPNCTNJAH
#5861 Re: Sarajevski derbi
Zanimljivo. Siguran sam da bi ovako simpaticni komentari prolazili i da je Osim zavrsio u bolnici.Utokkha wrote:Od straha ga uhvatila hronicna dijareja... Nije mu lako.Baltazar_khan wrote:mi bez husrefa na derbiju, zadržan u bolnici. e u pm...
Last edited by KPNCTNJAH on 06/05/2013 15:59, edited 1 time in total.
- Mračajski proto
#5862 Re: Sarajevski derbi
I sad imamo neki faling. Vi ćete to pokušati iskoristiti.
Obratite pažnju na izvještaju ko se više čuje.
Pojeli ih.
- Baltazar_khan
#5863 Re: Sarajevski derbi
Utokkha wrote:Jasta... S NK se dodvorili SDA. Izgubili se u Senahidovim gramatickim egzibicijama.
-
Utokkha
#5864 Re: Sarajevski derbi
Ne moze ni priblizno smetati kao voljeni pozdravi slagiranom i sl.KPNCTNJAH wrote:Zanimljivo. Siguran sam da bi ovako simpaticni komentari prolazili i da je Osim zavrsio u bolnici.Utokkha wrote:Od straha ga uhvatila hronicna dijareja... Nije mu lako.Baltazar_khan wrote:mi bez husrefa na derbiju, zadržan u bolnici. e u pm...
-
Utokkha
#5865 Re: Sarajevski derbi
Hajde ba dohvatili se jednog slova u skracenom nazivu kluba i moralisete Torpedo, Sarajevo... Na osnovu promjene FK u NK i ponovo FK pokusavate degradirati cinjenicu da ste rezimski klub, tako sto cete i nas strpat u isti kos.Baltazar_khan wrote:Utokkha wrote:Jasta... S NK se dodvorili SDA. Izgubili se u Senahidovim gramatickim egzibicijama.![]()
![]()
![]()
![]()
Nekako uvijek zivnete s tim dotacijama od drzave. Ubila vas Gradina pa onda opcina Centar donirala za virsle i odmah ste se nesto ko razigrali. Al kad virslama istekne rok trajanja eto problema ponovo.
- Mračajski proto
- Baltazar_khan
#5867 Re: Sarajevski derbi
Utokkha wrote:Hajde ba dohvatili se jednog slova u skracenom nazivu kluba i moralisete Torpedo, Sarajevo... Na osnovu promjene FK u NK i ponovo FK pokusavate degradirati cinjenicu da ste rezimski klub, tako sto cete i nas strpat u isti kos.Baltazar_khan wrote:Utokkha wrote:Jasta... S NK se dodvorili SDA. Izgubili se u Senahidovim gramatickim egzibicijama.![]()
![]()
![]()
![]()
Nekako uvijek zivnete s tim dotacijama od drzave. Ubila vas Gradina pa onda opcina Centar donirala za virsle i odmah ste se nesto ko razigrali. Al kad virslama istekne rok trajanja eto problema ponovo.
http://www.sutra.ba/slike/politika/dzel ... zlatko.jpg
-
Utokkha
#5868 Re: Sarajevski derbi
Inace vlasti FBiH redovno doniraju novac klubu. Al zato Centar i Kanton ne zaboravljaju. Alaaaim Muhammed.
A sam Zlajoglu navija za Sarajevo. Smijesni ste
A sam Zlajoglu navija za Sarajevo. Smijesni ste
- nosara
#5869 Re: Sarajevski derbi
Stvarno je isto kad se neki bivsi fudbaler okusa u politici i kad ti politika fermanom osniva klub... I to fermanom iz beograda... 
-
Utokkha
#5871 Re: Sarajevski derbi
Ma vjecito s njima iste price. Svaki derbi ista tema... Znas... trebas se pomiriti da je slagirani rodio debila koji kupuje sve, da igramo utakmice na krmetnjaku koji treba zapaliti, da su navijaci najcesce pridoslice u ovaj grad.
Onda skontas da ti to komentarise osoba koja navija za klub koji nikad nije imao markantnu osobu u upravi cijeg ces se imena na prvu sjetiti (osim Radovana Karadzica), cija je najveca klupska legenda dosljak (Pape Susic) i koji nema svog stadiona, niti zatvorenu finansijsku konstrukciju, parazit je na racun drzave i raspada se brze od GRAS-a.
I nama opet sve ovo normala, jer smo mi potpuno drugaciji od njih. Postujemo ih i uvazavamo, ali oni svaki put provociraju po svom...
Onda skontas da ti to komentarise osoba koja navija za klub koji nikad nije imao markantnu osobu u upravi cijeg ces se imena na prvu sjetiti (osim Radovana Karadzica), cija je najveca klupska legenda dosljak (Pape Susic) i koji nema svog stadiona, niti zatvorenu finansijsku konstrukciju, parazit je na racun drzave i raspada se brze od GRAS-a.
I nama opet sve ovo normala, jer smo mi potpuno drugaciji od njih. Postujemo ih i uvazavamo, ali oni svaki put provociraju po svom...
- Mračajski proto
#5872 Re: Sarajevski derbi
Je l' tebe stid odmah spomenutog ubacivati u ovu temu? Bolje da si umjesto tog nicka stavio nick Ubleha. Više bi ti odgovaralo. Kakvih sve slučajeva ima.Utokkha wrote:Ma vjecito s njima iste price. Svaki derbi ista tema... Znas... trebas se pomiriti da je slagirani rodio debila koji kupuje sve, da igramo utakmice na krmetnjaku koji treba zapaliti, da su navijaci najcesce pridoslice u ovaj grad.
- Horasio_Sarajlic
#5873 Re: Sarajevski derbi
Utokkha wrote:Ma vjecito s njima iste price. Svaki derbi ista tema... Znas... trebas se pomiriti da je slagirani rodio debila koji kupuje sve, da igramo utakmice na krmetnjaku koji treba zapaliti, da su navijaci najcesce pridoslice u ovaj grad.
- BlueBlood
#5874 Re: Sarajevski derbi
jel istina ovo za Husrefa? Kazu Osim nastimo?
- Mračajski proto
#5875 Re: Sarajevski derbi
Jeo u nekom albanskom restoranu, kako rekoše. I ruke se lomile...