Ma koga briga vratilo im se za onaj nas na Grbavici sa autogolom,posteno jest ! Ide opet borba u pobjedama 0:0 !Niko nije kriv nasim sto nisu grizli i imali padavice oko sesnest ! Sa tim da je Suljic trebao dobit crveni se slazem,udaranje podmuklo al sta drugo ocekivat ...Tomahawk11 wrote:Opet o sudijamaveljaca wrote:Realno je trebao biti X ....
Sudija je perfidno odlucio derbi: suljic je morao dobiti drugi zuti a faul iz kojeg je pao jedini gol nije bio ....
Zeljo nije iskoristio svoje sanse: Svraka, Beslija i Selimovic ....
MANIJACI su pokazali ko je glavni medju rajom ....
Nije ni ovako lose - bar ce u nastavku biti zanimljivije, a zna se da je proljece PLAVO ....![]()
Da, sudija je dao gol za Sarajevo
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lajk
#5376 Re: Sarajevski derbi
- Mračajski proto
#5377 Re: Sarajevski derbi
Fakat ba, ne valja nam koreografija. Trebali smo uraditi nešto novo, kao nikad dosad, recimo HZ 87 preko sjeverne tribine. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5378 Re: Sarajevski derbi
@lajk, vidi drug, prvo Manijaci tjeraju shegu i ironiju sa tim namjestanjem, a onda se ovdje nakon derbija trazi razlog u tome sto sudija nije dao neki karton, svirao (ili nije trebo svirati) i ovo i ono, a sve na stetu Zelje.
Ja samo kazem da je i sudija covjek od krvi i mesa, da moze pogrijesiti, a pricati o nekom navlacenju je smijesno.
Al eto, ako ce biti lakse, sudija je namjestio slobodnjak, nije dao crveni, Zeljo bio bolji, ali izgubio
jel dosta od mene?
Ja samo kazem da je i sudija covjek od krvi i mesa, da moze pogrijesiti, a pricati o nekom navlacenju je smijesno.
Al eto, ako ce biti lakse, sudija je namjestio slobodnjak, nije dao crveni, Zeljo bio bolji, ali izgubio
-
LSD
#5379 Re: Sarajevski derbi
pravo su dobri ti "otvoreni navijaci Želje" tipa Pilav, Alečković i ostala bagraPitarrr82 wrote:Pomogao je sudija koji je otvoreno navijac Zelje![]()
![]()
- ledeni_caj
#5380 Re: Sarajevski derbi
Evo slusam i ja ovog parmaka, vice 13 000. Znaci teoretske sanse nema da je tako malo ljudi, pitam se da li je debil i bio na utakmici, jer kako neko moze fuliti za minimalno 5000 ljudi.
-
bjelave
#5381 Re: Sarajevski derbi
Tako je to. Sudije uvijek sikaniraju male klubove za racun velikih.veljaca wrote:Realno je trebao biti X ....
Sudija je perfidno odlucio derbi: suljic je morao dobiti drugi zuti a faul iz kojeg je pao jedini gol nije bio ....
Nije ni ovako lose - bar ce u nastavku biti zanimljivije, a zna se da je proljece PLAVO ....
-
lajk
#5383 Re: Sarajevski derbi
Ja kazem sta ima veze ,sve je ovo normalna zafrkancija ! Svasta se moglo cuti oko Koseva,svi u napad mrtav je Hase,Od slagiranog da opet dozivi isto...ne treba takvo nesto o legendama !Al moralo vam se vratit ,ista situacija sa nasom pobjedom 1:0 na Grbavici ...Tomahawk11 wrote:@lajk, vidi drug, prvo Manijaci tjeraju shegu i ironiju sa tim namjestanjem, a onda se ovdje nakon derbija trazi razlog u tome sto sudija nije dao neki karton, svirao (ili nije trebo svirati) i ovo i ono, a sve na stetu Zelje.
Al eto, ako ce biti lakse, sudija je namjestio slobodnjak, nije dao crveni, Zeljo bio bolji, ali izgubiojel dosta od mene?
- vozač
#5384 Re: Sarajevski derbi
sad bi trebalo potezati držanje igrača sarajeva van terena i po par minuta nakon povrede, u drugom poluvremenu je pustio napad želje, korner, pa se još igra odvijala, a igrač sarajeva maše da uđe, pomoćni ništa, glavni ništa, ma garant više od minute je čekao igrač da mu odobri ulazakTomahawk11 wrote:@lajk, vidi drug, prvo Manijaci tjeraju shegu i ironiju sa tim namjestanjem, a onda se ovdje nakon derbija trazi razlog u tome sto sudija nije dao neki karton, svirao (ili nije trebo svirati) i ovo i ono, a sve na stetu Zelje.
Al eto, ako ce biti lakse, sudija je namjestio slobodnjak, nije dao crveni, Zeljo bio bolji, ali izgubiojel dosta od mene?
ili kad i pomoćni i glavni previde izlazak željinog golmana van terena sa loptom, pa srećom onaj sudija kod gola to signalizira, u prvom poluvremenu
da ne pominjemo uklizavanje zebe suljiću koje je sa istoka potpuno drugačije viđeno nego na TV-u, pa sudija ništa
možemo tako do besvjesti potezati ovo ili ono, al vala ako se vade na sudiju onda ga kenjaju žešće,
sarajevo je još u prvom poluvremenu realno trebalo povesti, nisu imali nekih 100% prilika, ali su bila 3-4 vrlo izgledna zakuhavanja pred golom koja su se morala materijalizovati kroz vodstvo
željo, nula i to dupla i bilo bi zaista grehota božija da su otišli kući sa bodom, ako ništa želja za pobjedom je bila na našoj strani daleko veća i to je donijelo prevagu, a željo je očito bio prezadovoljan iksom i nešto je pokušavao tek nakon vodstva sarajeva, a tad se baš i ne može igrati protiv ovakvog domaćina i u ovakvim utakmicama ... jebi ga, nije lako dati gol kad god poželiš, volio bi i ja da sarajevo dobilo 8:0, al ne ide to tako
- Pitarrr82
#5385 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:pravo su dobri ti "otvoreni navijaci Želje" tipa Pilav, Alečković i ostala bagraPitarrr82 wrote:Pomogao je sudija koji je otvoreno navijac Zelje![]()
![]()
Ne znam zbog cega se bunite, svirao je sve situacije iz kojih ste jedino i mogli dati gol a to su oni faulovi oko 16m i nabacivanja...
- BlueBlood
#5386 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo_Grad wrote:

Last edited by BlueBlood on 05/11/2012 10:12, edited 1 time in total.
- Obuca9
#5387 Re: Sarajevski derbi
Dabogda nas do kraja života onako "jebali" kao u subotu. Od srca vam želim 
- BlueBlood
#5388 Re: Sarajevski derbi
evo gledam snimak na youtube, nemogu da vjerujem koliko smo jache i bolje navijali od komshinica....
prije utakmice bjeze od nas kod juga i onda na sjeveru dizu neke djecije parole
- veljaca
#5389 Re: Sarajevski derbi
amoninan wrote:Faul čist ko suzaTomahawk11 wrote:Opet o sudijamaveljaca wrote:Realno je trebao biti X ....
Nije ni ovako lose - bar ce u nastavku biti zanimljivije, a zna se da je proljece PLAVO ....![]()
Da, sudija je dao gol za Sarajevo
- ultima_palabra
#5390 Re: Sarajevski derbi
A nekad se na ovom forumu govorilo da su bitnije pobjede u navijanjuBlueBlood wrote:evo gledam snimak na youtube, nemogu da vjerujem koliko smo jache i bolje navijali od komshinica....![]()
- amoninan
#5391 Re: Sarajevski derbi
haveru, parezu ćeš zaraditi od smijeha na silu
-
lajk
#5392 Re: Sarajevski derbi
Hadžić, hinjski, opalio Vasilića koljenom u bubrege. 44 minut snimka, odnosno 41. minut utakmice, te Suljićev start s leđa na nogu Zolotića 20 minut utakmice. Suljić nije dobio ni žuti karton(ako ne grjesim). i tako rasprava ide do sutra !Besposlen pop kobile krsti pa i mi ! Da imamo pametnijeg posla ne bi visili ovdjevozač wrote:sad bi trebalo potezati držanje igrača sarajeva van terena i po par minuta nakon povrede, u drugom poluvremenu je pustio napad želje, korner, pa se još igra odvijala, a igrač sarajeva maše da uđe, pomoćni ništa, glavni ništa, ma garant više od minute je čekao igrač da mu odobri ulazakTomahawk11 wrote:@lajk, vidi drug, prvo Manijaci tjeraju shegu i ironiju sa tim namjestanjem, a onda se ovdje nakon derbija trazi razlog u tome sto sudija nije dao neki karton, svirao (ili nije trebo svirati) i ovo i ono, a sve na stetu Zelje.
ili kad i pomoćni i glavni previde izlazak željinog golmana van terena sa loptom, pa srećom onaj sudija kod gola to signalizira, u prvom poluvremenu
da ne pominjemo uklizavanje zebe suljiću koje je sa istoka potpuno drugačije viđeno nego na TV-u, pa sudija ništa
možemo tako do besvjesti potezati ovo ili ono, al vala ako se vade na sudiju onda ga kenjaju žešće,
sarajevo je još u prvom poluvremenu realno trebalo povesti, nisu imali nekih 100% prilika, ali su bila 3-4 vrlo izgledna zakuhavanja pred golom koja su se morala materijalizovati kroz vodstvo
željo, nula i to dupla i bilo bi zaista grehota božija da su otišli kući sa bodom, ako ništa želja za pobjedom je bila na našoj strani daleko veća i to je donijelo prevagu, a željo je očito bio prezadovoljan iksom i nešto je pokušavao tek nakon vodstva sarajeva, a tad se baš i ne može igrati protiv ovakvog domaćina i u ovakvim utakmicama ... jebi ga, nije lako dati gol kad god poželiš, volio bi i ja da sarajevo dobilo 8:0, al ne ide to tako
- Obuca9
#5393 Re: Sarajevski derbi
Napravio je i Zeba pred kraj prvog poluvremena, uz aut liniju na istoku, za samo minut dva prekršaja, oba za žuti karton. A nije dobio nijedan. I Adilović je sredinom prvog poluvremena, dva puta padao i simulirao penal, također u razmaku od nekoliko desetina sekundi, pa nije dobio karton, iako se zna šta se dobija za simuliranje.
Ako ćemo već prebrojavati "krvna zrnca".
Ako ćemo već prebrojavati "krvna zrnca".
- veljaca
#5394 Re: Sarajevski derbi
Po pravilima: Povlacenje igraca sa ledja za dres - svugdje je zuti karton - osim kod ovih Prolicevih pulena .....
Btw - jos ih postave sestoricu ....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5395 Re: Sarajevski derbi
Uvijek oplačem Veljačinim postovima..
Ovi što nisu navijali od 60. minute se ne trebaju ni javljati. 
- Obuca9
#5396 Re: Sarajevski derbi
To Druže, za Dobrobit Premijer Lige BiH.veljaca wrote:Po pravilima: Povlacenje igraca sa ledja za dres - svugdje je zuti karton - osim kod ovih Prolicevih pulena .....![]()
- shalla
#5397 Re: Sarajevski derbi
Jebo mater svi pominju Suljićev faul (koji je vjerovatno trebao biti drugi žuti) a niko ne priča o situaciji iz cca 75-80 minute kad ja mislim Stanić čupa za dres igrača koji ga je već prošao (ne mogu s sjetiti jel bio Said, Nuhanović ili neko treći jbg) a komotno se u onoj poziciji mogao okarakterisati kao zadnji igrač odbrane...
Haj sviju vam ako neko može nek pronađe taj detalj pa da onda malo manje pričate o tom Suljićevom "drugom žutom" jer je sudija ovdje dao žuti a po meni je morao biti crveni karton...
Haj sviju vam ako neko može nek pronađe taj detalj pa da onda malo manje pričate o tom Suljićevom "drugom žutom" jer je sudija ovdje dao žuti a po meni je morao biti crveni karton...
- BlueBlood
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5399 Re: Sarajevski derbi
Nisam gay ali ovaj dole mi se čini ljepši, je li to u pitanju ? Ako zanemarimo sliku nekakve šolje.
- htcxone
#5400 Re: Sarajevski derbi
porediti momka koji se ne drogira sa poznatim šmrkačem bijelog je krajnje neumjesno
ili sad cemo da gledamo "gdje je ko rođen"?