AMAR AMAR OSIM OSIM
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#5226 Re: Sarajevski derbi
mi nemamo nikakve idole, imamo samo najbolje igrače
AMAR AMAR OSIM OSIM

AMAR AMAR OSIM OSIM
- Kinaski
#5227 Re: Sarajevski derbi
Aj dobro ne vrijedi. Pametniji popustaPitarrr82 wrote:187 wrote:Kako su samo superiornia ni njima nije jasno kako su gol dali
Vidjelo se i po slavlju ne samo navijaca nego i igraca, rutina i ocekivano a vi ste bod na AFH slavili kao Bajram, Bozic, Novu godinu zajedno![]()
Kad ce se znati kolike su kazne dragim nam klubovima
Sent from Tapatalk 2
- Pitarrr82
#5228 Re: Sarajevski derbi
187 wrote:Aj dobro ne vrijedi. Pametniji popustaPitarrr82 wrote:187 wrote:Kako su samo superiornia ni njima nije jasno kako su gol dali
Vidjelo se i po slavlju ne samo navijaca nego i igraca, rutina i ocekivano a vi ste bod na AFH slavili kao Bajram, Bozic, Novu godinu zajedno![]()
Sent from Tapatalk 2
Eto jedan od rijetkih koji je iskren i realan, ne lozi se na Saida i ima izjave ovako realne kao ta sto sam dao iznad i opet ne valja e jbg...
Nista, vidimo se sljedece godine...
- junkers
#5229 Re: Sarajevski derbi
187 wrote:nermin.padez wrote:ZAr nisi primjetio tecnu igru, bilo je pitanje vremena kad ce ga zabiti187 wrote:Kako su samo superiornia ni njima nije jasno kako su gol dali
![]()
Sent from Tapatalk 2
- Kemal Malovčić
#5230 Re: Sarajevski derbi
187 objašnjava neke stvari
- JoeyTribbiani
#5231 Re: Sarajevski derbi
Od dominatora koji baca cijelu odbranu na usta, do majstora koji na sebe navlači po dvojicu - trojicu
Hajd možda i profurate priču za par godina da je dao 7 golova na ovom derbiju i im'o 4 asistencije, ali tatomitet sve to poništi.
Hajd možda i profurate priču za par godina da je dao 7 golova na ovom derbiju i im'o 4 asistencije, ali tatomitet sve to poništi.
-
Iker C
#5232 Re: Sarajevski derbi
Nakon derbija mi navijači Želje treba da budemo zadovoljni drugim mjestom.Sinoć je Sarajevo dominiralo igralo tečno sa mnogo dodavanja, Said naše igrače pravio smješnim. Igrači Želje nakon zadnjeg sudijskog zvižduka su pohrlili Saidu da uzmu dres a oni malo smjelili su čak tražili da se slikaju. Amar Osim nije krio oduševljenjem što smo makar nekoliko minuta parirali superiornom Sarajevu, na pitanje novinara da li je Suljić trebao dobiti drugi žuti karton krajem 1.poluvremana Osim je odgovorio da igrači kalibra Suljića imaju kredita kod sudaca i da je to sasvim normalno, čak šta više i igraču Želje je bilo čast da ga takva sportska veličina povuče za dres sa leđa. Život ide dalje mi se okrećemo novoj utakmici pokušati uzeti 3 boda, Sarajevo ide Slaviji a popularni Sokolovi sa nestrepljenjem očekuju nove Saidove vragoljije, ističu da žive za utakmicu i dan kad će opet vidjeti Saida u svom I.Sarajevu.
- Kinaski
#5233 Re: Sarajevski derbi
Nismo se ni ove vidjeli , ne pratim derbi samo vas zajebavamPitarrr82 wrote:187 wrote:Aj dobro ne vrijedi. Pametniji popustaPitarrr82 wrote:
Sent from Tapatalk 2
![]()
Eto jedan od rijetkih koji je iskren i realan, ne lozi se na Saida i ima izjave ovako realne kao ta sto sam dao iznad i opet ne valja e jbg...
Nista, vidimo se sljedece godine...
Jebo ja i osima i jovica
- junkers
#5234 Re: Sarajevski derbi
padežu iz kruševca(hreše)Kemal Malovčić wrote:187 objašnjava neke stvari
- Kinaski
#5235 Re: Sarajevski derbi
Ima.li picetine na tom derbiju moj Moke ??Kemal Malovčić wrote:187 objašnjava neke stvari
- Kemal Malovčić
#5236 Re: Sarajevski derbi
ima kume moj solidni al se moraš pobit za nju izazivač vs alfa mužjak thing187 wrote:Ima.li picetine na tom derbiju moj Moke ??Kemal Malovčić wrote:187 objašnjava neke stvari
- Kinaski
#5237 Re: Sarajevski derbi
Ma jok to , a za koga picici navijaju 
- Kemal Malovčić
#5238 Re: Sarajevski derbi
za kog muški za tog i onE187 wrote:Ma jok to , a za koga picici navijaju
- just principe
#5239 Re: Sarajevski derbi
nermin.padez wrote: ZAr nisi primjetio tecnu igru, bilo je pitanje vremena kad ce ga zabiti![]()
vid ovoga sto s visine gleda. CoJek bi pomislio da je srpski fudbal miljama ispred bh sto klupskog sto reprezentativnog, a zapravo je goli ( ona stvar ) Ali, tipicno za nebeske to ismijavanje, omalovazavanje, sprdanje i u mnogo postova neuspjesan pokusaj ironije ne biL neko pomislio da je dobronamjeran ( malo sutra )
- Kemal Malovčić
#5240 Re: Sarajevski derbi
nermin srbin nije relevantan više, ne znam što ga citirate 
- tataćusak
#5241 Re: Sarajevski derbi
Said trenutno najbolji igrač Sarajeva, koje je prvo na tabeli usput rečeno. Ja kad odem na koševo znam da ću imati šta da vidim. Ne igra toliko dobro ekipa.... ali said dereee.
Nisam upratio je li u želje igrao bekrić. Najboljeg vašeg igrača brko drži na klupi čitavo prvenstvo
.
Igra sinoć bila tanka. Zaslužena pobjeda Sarajeva koje može i bolje da odigra ali teško protiv ekipe koja je došla da brani bod. željovci bi i sinoć slavili bod da je ostalo 0:0 što meni nikako nije jasno zašto.
Said nabija komplekse definitivno
Nisam upratio je li u želje igrao bekrić. Najboljeg vašeg igrača brko drži na klupi čitavo prvenstvo
Igra sinoć bila tanka. Zaslužena pobjeda Sarajeva koje može i bolje da odigra ali teško protiv ekipe koja je došla da brani bod. željovci bi i sinoć slavili bod da je ostalo 0:0 što meni nikako nije jasno zašto.
Said nabija komplekse definitivno
- Obuca9
#5242 Re: Sarajevski derbi
Važno obavještenje PU Centar
Moli se gospodin Ivan Sesar da se u najkraćem mogućem roku prijavi u najbližu policijsku stanicu, sa ciljem davanja izjave povodom slučaja nestanka Z.Z. (1983). 29-godišnji Z.Z. je posljednji put viđen na terenu stadiona "Asim Ferhatović Hase", otkada mu se gubi svaki trag. Nekoliko hiljada svjedoka je prijavilo da je pomenuti Sesar, viđen kako istog stavlja u džep.
Moli se gospodin Ivan Sesar da se u najkraćem mogućem roku prijavi u najbližu policijsku stanicu, sa ciljem davanja izjave povodom slučaja nestanka Z.Z. (1983). 29-godišnji Z.Z. je posljednji put viđen na terenu stadiona "Asim Ferhatović Hase", otkada mu se gubi svaki trag. Nekoliko hiljada svjedoka je prijavilo da je pomenuti Sesar, viđen kako istog stavlja u džep.
- Pitarrr82
#5243 Re: Sarajevski derbi
Obuca9 wrote:Važno obavještenje PU Centar
Moram avatar mijenjati
- Charuga
- Globalni moderator
#5244 Re: Sarajevski derbi
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» nermin.padez
14 dana
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja, trolanje”
»187
1 mjesec
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» semir_gz
14 dana
» nermin.padez
14 dana
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja, trolanje”
»187
1 mjesec
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» semir_gz
14 dana
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5245 Re: Sarajevski derbi
...pa taman je tih dimenzija.Obuca9 wrote:Važno obavještenje PU Centar
- saravara
#5246 Re: Sarajevski derbi
Zaista ne pamtim da je na derbiju bilo ko PONAVLJAM BILO KO od igrača oba kluba onako loše postupio prema navijačima drugog kluba, nakon gola said se okreće ka jugu i drži za muda (koja očito nema) i nešto pokušava.F&N wrote:A jeste kivni na Saida. A sta vam je on toliko uradio pa ga toliko ne volite. Mora da vas zlostavlja cim su to neke furstracije.
Ovaj mali što je dao go više nego korektno otrči ka sjeveru i slavi(svaka čast), a krmak izaziva i navlači bjes nas normalnih navijača. Vjeruj neću prezati da ga uvrijedim bilo kako na sred ulice kad ga prvi put vidim ,nije moje da se spuštam na njegov nivo al mora se. O LJUDSKOJ KVALITETI dotičnog govori vam i sama situacija kad je igrao za A selekciju , neće da bude rezerva u svetinji ,on ko neki igrač. said husejnović DNO DNA.....
- armin071
#5247 Re: Sarajevski derbi
Citaj na scsportu sta su ti isti navijaci pisali o njemu nakon sto je dao intervju pa ces mozda i shvatiti njegovo ponasanje. Od ismijavanja njegovog izgleda do toga da je papak, "ne zna sastaviti dvije" i sl. A covjek je u datom intervju samo rekao da ne voli ni zelju ni manijake i nikoga licno nije uvrjedio. Daleko od toga da je njegov postupak vrijedan pohvale, ali kao sto rekoh s obzirom sta je doticni mogao procitati o sebi od strane istih tih navijaca par dana pred derbi, shvatam momka u potpunosti.saravara wrote:Zaista ne pamtim da je na derbiju bilo ko PONAVLJAM BILO KO od igrača oba kluba onako loše postupio prema navijačima drugog kluba, nakon gola said se okreće ka jugu i drži za muda (koja očito nema) i nešto pokušava.F&N wrote:A jeste kivni na Saida. A sta vam je on toliko uradio pa ga toliko ne volite. Mora da vas zlostavlja cim su to neke furstracije.
Ovaj mali što je dao go više nego korektno otrči ka sjeveru i slavi(svaka čast), a krmak izaziva i navlači bjes nas normalnih navijača. Vjeruj neću prezati da ga uvrijedim bilo kako na sred ulice kad ga prvi put vidim ,nije moje da se spuštam na njegov nivo al mora se. O LJUDSKOJ KVALITETI dotičnog govori vam i sama situacija kad je igrao za A selekciju , neće da bude rezerva u svetinji ,on ko neki igrač. said husejnović DNO DNA.....
- KPNCTNJAH
#5248 Re: Sarajevski derbi
Guso.saravara wrote:Zaista ne pamtim da je na derbiju bilo ko PONAVLJAM BILO KO od igrača oba kluba onako loše postupio prema navijačima drugog kluba, nakon gola said se okreće ka jugu i drži za muda (koja očito nema) i nešto pokušava.F&N wrote:A jeste kivni na Saida. A sta vam je on toliko uradio pa ga toliko ne volite. Mora da vas zlostavlja cim su to neke furstracije.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5249 Re: Sarajevski derbi
Lose pamtis vjeruj mi. Evo covjek je vec spomenuo sa zadnjeg derbij Gusu a bilo ih je jos ranije. Tako da... nemoj bezveze da nabrajam.saravara wrote: Zaista ne pamtim da je na derbiju bilo ko PONAVLJAM BILO KO od igrača oba kluba onako loše postupio prema navijačima drugog kluba, nakon gola said se okreće ka jugu i drži za muda (koja očito nema) i nešto pokušava.
- Obuca9
#5250 Re: Sarajevski derbi
Auuu, zaboravili smo kad su se pojedini igrači hvatali za jaja ispred sjevera, kad je Radonja u Superkupu 1998. rešetao iz "mitraljeza" navijače Sarajeva...saravara wrote:Zaista ne pamtim da je na derbiju bilo ko PONAVLJAM BILO KO od igrača oba kluba onako loše postupio prema navijačima drugog kluba, nakon gola said se okreće ka jugu i drži za muda (koja očito nema) i nešto pokušava.F&N wrote:A jeste kivni na Saida. A sta vam je on toliko uradio pa ga toliko ne volite. Mora da vas zlostavlja cim su to neke furstracije.
Zaboravilo se malo, jel' de?