leet wrote:neka te bamanijak1 wrote:ja samrekao dobra simbolika prema tome 2013-1921 82-a
![]()
akobogda inšala
hoću reć' tada će pasti treći ili četvrti gol.
neće da prizna da se prosuo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leet wrote:neka te bamanijak1 wrote:ja samrekao dobra simbolika prema tome 2013-1921 82-a
![]()
akobogda inšala
hoću reć' tada će pasti treći ili četvrti gol.
Mislim nemoj se ljutiti ,ali realno i pošteno govoreci ispao si krkan golem ako si ovo ti pisaoSarajevo_Grad wrote:Joj care, mani me se tih fraza, molim te. Izvini FGR iz Hadžića i Butmira, što gađate bakljama istočnu tribinu i zviždite na pjesmu o gradu Sarajevu, vašem gradu.
Sarajevo_Grad wrote: A stvarno, da neko odgovori zašto ništa niste pjevali kad su se palile zastave vaše i dizale parole?
pa o SMS u pricam....gori su ovi samozvani "FGR"-ovci koji huškaju i lože papka i još se sad fale tim screenovimaamoninan wrote:A kad je Gušo pokazivao srednjak Sjeveru, to je bilo OK.
Otkako je došao tamo u aprilu redovno ste ga častili najgorim uvredama; debeljko, seljačina iz Zvornika, ovak-onakav...
Nek vam je vala pokaz'o...
SMS je doduše bio nepotreban.
Ja bih najvishe volio da je danas ponedjeljak.amoninan wrote:I hoćeš li ag sutra zajebavat an poslu?
mene na poslu čeka tepsija burekaburek_in_space wrote:Ja bih najvishe volio da je danas ponedjeljak.amoninan wrote:I hoćeš li ag sutra zajebavat an poslu?
Ali pazi sad ovo - je li budala i freak?LSD wrote:zbog ovih džehenema od baklji ce klubovi istresati lovu (i to ne male svote).....samo punimo kasu Savezu - dobri smo im prao, a onda cemo kasnije kukati na Savez i njihove odluke....ali boli nas q, necemo mi forumaši iz svog džepa placati
Burek, i ti nađeš neki primjer neke budale i extremamože on biti rođen i u Beču.... izbjegavaj tog frika
Vjerujem.burek_in_space wrote:Ja bih najvishe volio da je danas ponedjeljak.amoninan wrote:I hoćeš li ag sutra zajebavat an poslu?
što li Boželeet wrote:Moj omiljeni štrumf je nedostupan a nije se udostojio ni da otvori fejsbuk
jah mogu i ja u imenik napisati platini i poslati poruku de nas malo poguraj sa sudijama....glupostKemal Malovčić wrote:realno jest glupo