Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4976 Re: Sarajevski derbi
kao da ste Barcelonu pobijedili 
- jóhnnyHZ
#4977 Re: Sarajevski derbi
Pružili ste dostojan otpor, vi i Gradina u kupu u 5 deka.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BOEGOtAAZY
A sad Adio....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BOEGOtAAZY
A sad Adio....
-
bjelave
#4978 Re: Sarajevski derbi
Ma vidi nema tu puno price. Mi se identificiramo sa gradom pa prema tome nosion i njegov grb na ledjima. Nije to pitanje para to je pitanje ljubavi.Rondalf wrote:Zato što je to sarajevska pjesma, tako se i vaš klub zove jelde moguće zbog toga, to ne podržavam ja nikako ali šta se radi masa određuje tok navijanja ne pojedinac u svakom žitu ima kukolja.
Eh drago mi je da je i juventus izgubio sinoć nek nismo onako solo i mi izgubili.
Što se tiče grada šta mi dobijamo klubovi od tog grada sarajeva uzmi primjer Dinama koju pomoć od grada dobivaju ili Splita i da su pametni bi izbrisali sa grba naziv Sarajevo kakve koristi reklamirati grad kome se fućka za klubove aj mi reci da nisam upravu toliki grad i toliko stanovništvo nisu u stanju izdvojiti sredstva jesu za svoje savjetnike auta i sekretarice.
Vi ste s druge strane svoje identitet vezali za zeljeznicu.I to je tako. Meni to ne smeta, niti bi vas ikada korio sto prisvajate lokomotivi, sine itd.
Svakom svoje
- htcxone
#4979 Re: Sarajevski derbi
Marlboro Man wrote:Obuca9 wrote:Polomiše se da umanje vrijednost pobjede Sarajeva jer je bila "frljoka". Pa gdje ste bili realni, da kažete da onda ni ona vaša pobjeda od prošle godine ne vrijedi ništa, jer ste dali gol "frljokom", plus još bio autogol...
A za onoga što kaže da Said ne igra protiv "velikih" ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj i uči, sine:
Može li neki kraći klip sa svim Zebinim, Bekrićevim i Svrakinim golovima u Evropi? Protiv Hapoela, Makabija, Šerifa, Maribora, svejedno..
Evo golova
ahahahahahahah ovo u konkurenciju najjjačih postova
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#4980 Re: Sarajevski derbi
Rondalf wrote:Neutralno mišljenje nema šta on govori onim koji vole to čuti šta je to ulizivanje u šupak, i seljačka politika jelde vazda ste bili sjena Željezničara i bit ćete dugi niz godina jer ste jadovi najveći. Nemate svoje kuće ni avlije kakvi ste vi domaćini obične izbjeglice i podstanari čitav život vazda ste ispod nekog drugog.
covjece

znam da je furstracija ogromna al' sta ces... de malo smiri se dodji sebi
- Obuca9
#4981 Re: Sarajevski derbi

Malo je reći da ga volim
-
miki.ba
#4982 Re: Sarajevski derbi
Opet ti, aj sad pogledaj uefa tabeleRondalf wrote:To je trenutna sreća, bez ikakvog pehara prvenstvo još traje ili je za vas već kraj, ajde se vi radujte sad mi ćemo ipak pokupiti na kraju pokale kupa i lige, hoćete i vi duplu krunu osvojiti. ?miki.ba wrote: Prvo pogledaj tabelupa onda konstatuj ko je ispod koga i ko je u sjeni, a ovo boldirano je za banane.
A sad se izvin zbog onih neprimjerenih komentara.
- htcxone
#4983 Re: Sarajevski derbi
Rondalf wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 45Ilvm5n04[/youtube]
Sinoć na Koševu više naših navijača. Meni kao starijoj generaciji koja pamti dosta derbija to izgleda zaćudno jer na Koševu to nije moglo baš tako. Izgleda ove nove generacije ako ovako nastave napravit' će očiglednu manjinu od pitara i u gradu. Za šire geografske pojmove nam nikad nisu ni bili konkurencija. iz godine u godinu rapidno padaju.
tuzla-mrze vas
mostar-mrze vas
-bihać-mrze vas
zenica-mrze vas
i ti pričaš o nečemu???
- shalla
#4984 Re: Sarajevski derbi
Sinoćnja utakmica između lošeg i još lošijeg završena pobjedom onog ko je više želio pobjedu i onog ko je realno malo više i pokazao. Ne kontam i nikad neću skontati vadione poslije poraza (mislim i na jedne i na druge), jel se od 1995. godine odigrao derbi da su navijači suprotnog tabora rekli "zaslužena pobjda protivnika, čestitamo"? I tačka, bez dodataka, bez pominjanja sudije, terena, kosmičkih prilika i sl...
Za ove znalce što pominju Saida, pogledajte snimak poa pogledajte koliko je puta Said navukao 2-3 igrača na sebe i tako otvorio prostor drugima, i tu se ogleda veličina igrača, ne samo u golovima i driblinzima...
I, za kraj, kako pjesma kaže "a sad adioooo, a sad adiooo"
Za ove znalce što pominju Saida, pogledajte snimak poa pogledajte koliko je puta Said navukao 2-3 igrača na sebe i tako otvorio prostor drugima, i tu se ogleda veličina igrača, ne samo u golovima i driblinzima...
I, za kraj, kako pjesma kaže "a sad adioooo, a sad adiooo"
-
Ko to smat
#4985 Re: Sarajevski derbi
Zamjerka nasim igracima.Selimovic prima loptu i umjesto da ide pema golu on vraca loptu,Beslijin udarac tj ne udarac,Svrakin promasaj nemoguceg i ne igranje Bekrica.Zolotic i Kvesic najbolji.Dalje mi nemamo golgetera onog
koji koristi sanse,Zeba vise nije Zeba jasno ko dan.Na kraju opet cemo biti prvaci jer ovi su tanki kad su nas ovako lose jedva pobjedili.Zasto ne igra Bekric koji nas je prosli derbi vratio na 2-2 neznam ali Osima treba neko preupitat da se zna.
koji koristi sanse,Zeba vise nije Zeba jasno ko dan.Na kraju opet cemo biti prvaci jer ovi su tanki kad su nas ovako lose jedva pobjedili.Zasto ne igra Bekric koji nas je prosli derbi vratio na 2-2 neznam ali Osima treba neko preupitat da se zna.
- Tayyip
#4986 Re: Sarajevski derbi
evo ti ga evo, pa sa njega gledaj SARAJEVO!
- Obuca9
#4987 Re: Sarajevski derbi
Drug drmni jedan bosaurin od 5mg, hercika ce te roknuti, ipak si ti stariji covjek, a ovo je samo igra.Rondalf wrote:Jel ovo plačipička plače od sreće što ste pobjedili Velikana BH Fudbala.Obuca9 wrote:
Malo je reći da ga volim
- amoninan
#4988 Re: Sarajevski derbi
Leponex, kakav bosaurin.
- Reglan
#4989 Re: Sarajevski derbi
Dobra ona nova pjesma za Saida. 
- Reglan
#4990 Re: Sarajevski derbi
Dobra ona nova pjesma za Saida. 
- jóhnnyHZ
#4991 Re: Sarajevski derbi
Kompleksaši, take it easy. Znam da boli ovaj poraz. 
- manijak1
#4992 Re: Sarajevski derbi
kako god da je
kako god da je da li zna da oči ne mogu nikako biti bordo boje
I kad već nudite sredstva za umirenje ponudite domaće bagro priučena
Naime nekako sve vidim da će Vam ovo trebati nakon Slavije
- JThomas
#4993 Re: Sarajevski derbi
pa vi ste titulu prošle godine umanjivali što je k'o fol previše golova iz prekida.
frljoka jeste, ali i to je fudbal, mi nismo znali realizovali naše odlične prilike i zdravo. tog zasluženo/nezasluženo se niko neće sjećati za par godina, pa i pobjeda na zubandanu je po igri na terenu jedna od nezasluženijih ikad. vidjećemo hoćete li i trofej proslaviti.
frljoka jeste, ali i to je fudbal, mi nismo znali realizovali naše odlične prilike i zdravo. tog zasluženo/nezasluženo se niko neće sjećati za par godina, pa i pobjeda na zubandanu je po igri na terenu jedna od nezasluženijih ikad. vidjećemo hoćete li i trofej proslaviti.
- Reglan
#4994 Re: Sarajevski derbi
Marlboro Man wrote:Odaziva se na ime Guza![]()
- manijak1
#4995 Re: Sarajevski derbi
Odaziva se na ime Guza
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4996 Re: Sarajevski derbi
Kad vasmanijak1 wrote:Odaziva se na ime GuzaZnači rimuje se sa meduza
Last edited by bordo gandalf on 04/11/2012 11:45, edited 1 time in total.
- smurf
- amoninan
#4999 Re: Sarajevski derbi
Odlično. Znači sigurna pobjeda, čim vi najavljujete naš raspad.manijak1 wrote:jel' husejinović ili je pak huseinović?
kako god da jeodgovorio je sukladno svom mentalnom sklopu
ili je Said ili je možda Sajid?
kako god da je da li zna da oči ne mogu nikako biti bordo bojeosim na filmu.
I kad već nudite sredstva za umirenje ponudite domaće bagro priučena![]()
Naime nekako sve vidim da će Vam ovo trebati nakon Slavije
Leotar, Široki, Borac, Derbi, sve se obistinilo. Sam onastavljajte s prognozama do kraja sezone. Ne bilo vam naređeno.
- Bisogna Vincere
#5000 Re: Sarajevski derbi
hahhahahahahahahaMarlboro Man wrote:Obuca9 wrote:Polomiše se da umanje vrijednost pobjede Sarajeva jer je bila "frljoka". Pa gdje ste bili realni, da kažete da onda ni ona vaša pobjeda od prošle godine ne vrijedi ništa, jer ste dali gol "frljokom", plus još bio autogol...
A za onoga što kaže da Said ne igra protiv "velikih" ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj i uči, sine:
Može li neki kraći klip sa svim Zebinim, Bekrićevim i Svrakinim golovima u Evropi? Protiv Hapoela, Makabija, Šerifa, Maribora, svejedno..
Evo golova
Najbolji post u historiji foruma