Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kemo uporan do jaja sa onim jeftinim mahalskim prozivkama, valjda konta de ce se neko primiti na to... cak i sa druge teme poceo prenositi citate ...kakav pokemon jbt kralj
Last edited by LSD on 04/11/2012 01:40, edited 1 time in total.
LSD wrote:Kemo uporan do jaja sa onim jeftinim mahalskim prozivkama, valjda konta de ce se neko primiti na to... cak i sa druge teme poceo prenositi cititate ...kakav pokemon jbt kralj
LSD wrote:Kemo uporan do jaja sa onim jeftinim mahalskim prozivkama, valjda konta de ce se neko primiti na to... cak i sa druge teme poceo prenositi cititate ...kakav pokemon jbt kralj
đe si elko, evo nas šošona
sio kako nuha zabija
sio kakve smo sudije sredili, one ručkove u brajloviću su oni dobili, i po koju milju u padže
đe si elko, evo nas šošona
sio kako nuha zabija
sio kakve smo sudije sredili, one ručkove u brajloviću su oni dobili, i po koju milju u padže
Amare Amare, nije ti novinar(i) kriv sto si porazen. Tvoj je poraz misa mu, jer si u startu na bod iso, tako da se bezze izivljavas na novinaru. Nije mi se ovo svidjelo, al' eto...
Amare Amare, nije ti novinar(i) kriv sto si porazen. Tvoj je poraz misa mu, jer si u startu na bod iso, tako da se bezze izivljavas na novinaru. Nije mi se ovo svidjelo, al' eto...
Ulazi Bešlija kod vas, i komentarišu raja okolo, na istoku: Jel ono Bekrić, sad će biti nezgodno.. Kad ulazi i trči, skontala raja da je Bešlija, odmah osmjesi na licima
Odes na istok il zapad i divis se sjeveru Artesta,pocnes tako.
A ukoliko uopste ne pratis nasu ligu bezobzira za koji klub navijao i ako ti je sve sranje od navijanja,igraca,klubova onda odabijes sa teme.preporucujem ti rekreativno bavljenje heklanjem ili uzgojem krompira brabonjaka
Nije to iživljavanje po polupismenoj stoki sitnog zuba, nazovi novinarima...vec mora covjek tako....tako jedino razumiju i to jedino prolazi...njega nerviraju bolesnicka pitanja, pa tako odreaguje (i nije mu ovo prvi put).....a cika Jova Zmaj sa cekanjem prekida je kao išao na 3 boda al u qrcu
Kad Pape napade novinare zbog glupih pitanja druga se prica vrtila... kako to sve dodje na svoje...
Dodje i glavni pacijent
Lijepo od trenera plavih onako odgovoriti covjeku,bas dolikuje duplom sampionu da covjeku na pitanje zasto nije uveo Bekrica onako odgovori.Nema sta pametno rec pa ukljucio papak mode,konta faca.
Da islo je sarajevo na 3 boda,isto kao zeljo a sad sto ni jedni a vala ni drugi nisu uradili sto su im treneri rekli je druga prica.
Nije ni osim a ni jovic reko izadjite na teren i nemojte dodat loptu 5 puta.
HZ su danas jedino pokazali da su guy grupa sa onim napjevima što su ih izvodili skupa sa Mirzom Šoljaninom. Ja navijača. Ultraguy, but it is ok. Fakat bruka.
Last edited by Ricken on 04/11/2012 02:13, edited 1 time in total.
ja ne znam ko je taj bekrić (ne pratim plave), ali eto kola priča da je jedan od najboljih, a onda je sasvim logično pitati zašto ga nije uveo, isto tako bi viljanova trebao odgovoriti ako ga neko pita zašto nije uveo messija ili ne znam koga