A shto se tiche pobjede, taman da je zavalio Debeli guzom sa gol linije, nakon greshke Antolovica - jebe mi se, pobjeda je pobjeda
Hvala, prijatno, dovidjenja.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sad bas da je karanje bilo...Al' eto.leet wrote:KAAAAAAARAAAAAAAANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pa na osnovu cega ti ocekujes sitni vez na onako jadnom terenuAdmir_1984 wrote:sarajevo dobilo isto kao sto je zeljo dobio prošli na grbavici, prakticno iz nicega
fakat prejadna igra i sa jedne i sa druge strane, ako se uspije povezati 5 dodavanja extra
cim je Beslija usao ZNAO sam da ce imati jednu stopostotnu priliku, sreca nasa pa je lehavo ono sutnuoBHF_Manijak wrote:NEma sta, uzeli nas ljudi i to je to. Ko je nasim levatima kriv sto od 2-3 sanse ne znaju gola dati. VOlio bih vidjeti inu siuaciju prije gola, nisam siguran da je faul, ako jeste izvinjavam se unaprijed.![]()
Komsijama se nema sta prigovorit, ali bi zato nase zvijezde i zvijezdice fino izveo pa postroji i onda sve parmakom preko ledja! Bez trunke samilosti materemi! Malom Kvesicu i Zoli kapu skidam, ostalo sve gola pizdetina!
Pa Beslija i nije igrao mnogo, nekih 15-ak minut, tako da je on najmanje usro derbi. Krivce treba traziti u ovim ostalim balerinama, lafo igracinama. Recimo Zajki Zebi, ne pamti ni on koju vecu tekmu je dobro odigro.karanana wrote:bolji zeljo.
bez onog beslije bi bio jos bolji. koga vam on glumi u klubu pa ga morate izdrzavati?
nadam se da ce biti u pocetnih 11 iduceg vikenda protiv nas.
a mi bi kao izasli? Zamisli tek "feste" kad bi nas izbacili sa tribina...and wrote:ma samo nakon prvih baklji sudija je trebao isprazniti tribinu i zdravo.
Dvije najvece navijacke skupine da izbacis tokom najvece utakmice polu-sezone?and wrote:ma samo nakon prvih baklji sudija je trebao isprazniti tribinu i zdravo.
Zato što su njihovi sa klupe vršili pritisak na sudijebjelave wrote:Jest, bas to. Navijaci su postali svrha sami sebi. Ja sam pitar ali mi se ne svidja ovo sta rade HZ. Klub bi morao vise raditi s njim, maio ih stisnuti a ne samo podilaziti. Tih klinaca nema tamo vise od 2-3 milje na ovim velikim utakmicama pa zar se to ne moze iskontrolirati. Dino Selimovicu ako citas ovaj forum ovo je upuceno tebi.strong69 wrote:I ja sam ´88, ´89. godine furao tu navijacku pricu ali mi danasnji navijaci nisu jasni a derbi su mi veceras obiljezili upravo navijaci i dva prekida zbog baklji. Mislim da im treba napraviti takmicenje pa neka bacaju baklje, prave dimne zavjese i petarde.
Ocito su navijaci postali svrha sami sebi i ne jebu ni kazne, ni molbe klubova ni to sto klubovi nemaju pare da plate kazne. Veceras ce Sarajevo prihod od ulaznica proslijediti NS a i Zeljeznicar ce im napuniti kasu...
Derbi nije bio los.
Amar opet nije imao muda da dostojanstveno cestita na pobjedi. Pojede ga arogancija i definitivno je veca od njega. Zna li neko nasta se je ono Jovic zalio sudijama?