Znam ja dobro šta si ti fulila, samo ti je post smiješan i sa fulom i bez.lajk wrote: Sta smijesno fulanje slova ? Pogledaj klip pa ces tek onda umrijeti od smijeha
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4076 Re: Sarajevski derbi
- amoninan
#4077 Re: Sarajevski derbi
kakve veze ima ta parola sa tvojim odgovorom na istu? Nikakve. Pobrko si lončiće. Možda kad bi uspio dokazati da u vrijeme nastajanja kluba - na šta se parola odnosi - čaršija nije bila jezgro njegovih simpatizera bio bi na pravom putu.lajk wrote:Ne to ne daj Boze,vec vodit se parolom carsija prihvatila jeamoninan wrote:Bože sačuvaj. Dakle, mi se trebamo stiditi što imamo navijače i u gradovima van Sarajeva. Oni su kao neka sramota za nas?
Helem... razbićemo vas u subotu
-
lajk
#4078 Re: Sarajevski derbi
ma naravnoleet wrote:Znam ja dobro šta si ti fulila, samo ti je post smiješan i sa fulom i bez.lajk wrote: Sta smijesno fulanje slova ? Pogledaj klip pa ces tek onda umrijeti od smijeha
- Baltazar_khan
#4079 Re: Sarajevski derbi

žiku ekipe na terenu. zuka zabija kružiku, finale kupa 2002 ili 2003 čini mi se..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4080 Re: Sarajevski derbi
Ma da, na jugu su sve sami muslimani koji nikada ne prilaze alkoholu, je li to srž ?lajk wrote: ma naravnopogodjeno u srŽ !
-
fantashokata
#4081 Re: Sarajevski derbi
Zapjevajmo nasu pjesmu, ja te VOLIM SARAJ'VO
- Fuzzy Dunlop
#4082 Re: Sarajevski derbi
Mi imamo Ruse, Kineze, Japance, Talibance i Albance.. boli nas krc odakle je ko. Samo se poentira na vase standardno licemjere tipa fgr, "sarajlije", carsija itd.
Furate se da ste vece Sarajlije od Isa-Beg Isakovica i muda svoja pojedoste da pokazete kako ste vi ono kao kultura a mi seljaci.
koji fail.
Furate se da ste vece Sarajlije od Isa-Beg Isakovica i muda svoja pojedoste da pokazete kako ste vi ono kao kultura a mi seljaci.
- M10A4EVER
#4083 Re: Sarajevski derbi
Pocinjem sa citiranjem samog sebe, cisto u svrhu dokaza teze:miki.ba wrote:Amar se poredi sa Fergusonom, znaci dotle je došlo...
"Volimo se malo paglu praviti, a? Nije vam strano, dokazujete svakodnevno... "
Evo i ti dokazujes!
Paralela je povucena zbog zvake, a ti pasa furaj svoj trip, govori ko se s kim poredi, cisto onako da ti bude lakse u zivotu!
Sto se mene tice
- smurf
#4084 Re: Sarajevski derbi
Ako ti je mrsko sve pregledati i poslusati (a ne bi trebalo biti), kraj treceg, pocetak cetvrtog dijela i narocito cetvrti dio na 10.30.vazna wrote: Hajde samo iskreno reci da je uredu da se jedan normalan covjek ponasa na televiziji onako kako se ponasa Amar Osim
-
belissima
#4085 Re: Sarajevski derbi
Ako ne znaš da je i Kiseljak i Travnik i ostala mjesta čaršije onda te moram strpati u 90 % onih bez zdravstvenog uvjerenja... "čaršija podržala" je bitna konstatacija za taj vremenski period grada Sarajeva, da ti nacrtam?lajk wrote:Ne to ne daj Boze,vec vodit se parolom carsija prihvatila jeamoninan wrote:Bože sačuvaj. Dakle, mi se trebamo stiditi što imamo navijače i u gradovima van Sarajeva. Oni su kao neka sramota za nas?
-
vazna
#4086 Re: Sarajevski derbi
@M10A4EVER Paglu se ti pravis.Ako je tebi normalno da sjedis u nekoj emisiji i razgovaras sa novinarom(koliko god da je nepismen)i citavo vrijeme razgovora doticnog i ne pogledas nego zvjeras negdje okolo(isto kao SAHBAZ u nadrealistima) to samo pokazuje tvoju kulturu.Ali svi vi manijaci ste takvi,izgubljeni u vremanu i prostoru, pa mi nije ni cudno sto tako razmisljas. 
- M10A4EVER
#4087 Re: Sarajevski derbi
Bla, bla, bla... Argumenti zvone!!vazna wrote:@M10A4EVER Paglu se ti pravis.Ako je tebi normalno da sjedis u nekoj emisiji i razgovaras sa novinarom(koliko god da je nepismen)i citavo vrijeme razgovora doticnog i ne pogledas nego zvjeras negdje okolo(isto kao SAHBAZ u nadrealistima) to samo pokazuje tvoju kulturu.Ali svi vi manijaci ste takvi,izgubljeni u vremanu i prostoru, pa mi nije ni cudno sto tako razmisljas.
Jos jednom
-
vazna
#4088 Re: Sarajevski derbi
Zao mi je druze njega sam jednom gledao i tada su mi morali stravu saljevati,tada sam se zakleo nikada vise.Ako moze napisi sta je pisac htjeo reci,ako ne nikom nista.smurf wrote:Ako ti je mrsko sve pregledati i poslusati (a ne bi trebalo biti), kraj treceg, pocetak cetvrtog dijela i narocito cetvrti dio na 10.30.vazna wrote: Hajde samo iskreno reci da je uredu da se jedan normalan covjek ponasa na televiziji onako kako se ponasa Amar Osim
- KPNCTNJAH
#4089 Re: Sarajevski derbi
Zadnje 3-4 stranice ove teme

-
vazna
#4090 Re: Sarajevski derbi
A koji to argumentiM10A4EVER wrote:Bla, bla, bla... Argumenti zvone!!vazna wrote:@M10A4EVER Paglu se ti pravis.Ako je tebi normalno da sjedis u nekoj emisiji i razgovaras sa novinarom(koliko god da je nepismen)i citavo vrijeme razgovora doticnog i ne pogledas nego zvjeras negdje okolo(isto kao SAHBAZ u nadrealistima) to samo pokazuje tvoju kulturu.Ali svi vi manijaci ste takvi,izgubljeni u vremanu i prostoru, pa mi nije ni cudno sto tako razmisljas.![]()
Jos jednom![]()
- leki hz
#4091 Re: Sarajevski derbi
ma ja i on je Sir, al torotanmiki.ba wrote:Amar se poredi sa Fergusonom, znaci dotle je došlo...
-
lajk
#4092 Re: Sarajevski derbi
eto potvrdio si da ne znas strukturu navijacabelissima wrote:Ako ne znaš da je i Kiseljak i Travnik i ostala mjesta čaršije onda te moram strpati u 90 % onih bez zdravstvenog uvjerenja... "čaršija podržala" je bitna konstatacija za taj vremenski period grada Sarajeva, da ti nacrtam?lajk wrote:Ne to ne daj Boze,vec vodit se parolom carsija prihvatila jeamoninan wrote:Bože sačuvaj. Dakle, mi se trebamo stiditi što imamo navijače i u gradovima van Sarajeva. Oni su kao neka sramota za nas?
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI,GOSPODARU FAMILIJE !
- smurf
#4093 Re: Sarajevski derbi
U kratkim crtama, Nikolina kada je predlozila redakciji Amara za gosta svi na nju kao 'dje ces njega, njemu svaka rijec zlatna, mrsko mu pricati bla bla a njih dvoje se haman sat beli iscumurali. Pitala ga i zasto njene kolege imaju takav stav prema njemu, zasto im sturo odgovara a co'jk rece da ga nerviraju gluposti koje ga pitaju 
Razumijem ja strah od Amara, da vi imate nekog tako trofejnog sefa i ja bih se poj'o
Razumijem ja strah od Amara, da vi imate nekog tako trofejnog sefa i ja bih se poj'o
-
lajk
- veljaca
#4095 Re: Sarajevski derbi

Cemu li se ovaj njemacki sudija smije ovdje ?
Btw - ovaj Sopovic je nakon ovako odigrane utakmice presao kod komsija .... Zuban nije ....
- KPNCTNJAH
#4098 Re: Sarajevski derbi
@veljaca poceo viruse ubacivati u temu... ta slika koju si postavio je zarazena i nod mi je blokira...
ili mozda imam "bordo" verziju antivirusa 
- veljaca
#4099 Re: Sarajevski derbi
Bogami meni je ne blokira .....KPNCTNJAH wrote:@veljaca poceo viruse ubacivati u temu... ta slika koju si postavio je zarazena i nod mi je blokira...ili mozda imam "bordo" verziju antivirusa
- vozač
#4100 Re: Sarajevski derbi
smisao za humor i tolerancija po sistemu "šta hoš, vidi ti glave",veljaca wrote:Citajuci pojedine postove - moze se samo izvuci zakljucak:
O Boze - kakvih sve (ne)ljudi ima ..... i kako ovdje ima dosta neizivljenih, iskompleksiranih, bolesnih, u realnom svijetu neostvarenih ljudi .... kojima je najvece dostignuce da mogu "suknuti" nekome ..... Zalosno ....
Odigrace se i ovaj derbi, zivot ce teci dalje, ali treba ostati COVJEK ....
Na svu srecu ima i pozitivnih i na jednoj i drugoj strani - kao sto je i u realnom svijetu. Ali pojedinci se kriju iza nick-a i lijece svoje frustracije ....
Neka pozitivna zezancija moze i proci .... ali bolesna mrznja prema drugom i drugacijem - to je najvece zlo ( i ne samo u sportu - vec opcenito u Drzavi .... )
lijepo te strah i zezati se na račun poraženog, odmah se noževi vade,
a prošetati gradom prije utakmice obučen u boje voljenog kluba izgleda s godinama koje dolaze će biti misaona imenica, jedino ako vas je jedno barem 10 u grupi pa da se možete kolko tolko organizovati,
da bog sačuva kakvih sve debila ima na utakmicama ... bez uvrede,
nek se nađe u priči kako kome odgovara