Baltazar_khan wrote:amar je na sve načine pokušao dovesti torlaka u željezničar.
Istina i nakon tih dogadjaja jos vise cijenim Torlaka kao igraca, zbog one izjave "kako da odem u suparnicki tim a dobio sam ovu nagradu", nazalost danas je malo takvih igraca i ljudi, no respekt za to, uvijek sam cijenio tu vjernost kod igraca!!!
I opet ponavljam, ja i ne smatram da je Torlak los igrac, vec povukoh paralelu sa Bogicevicem. Jadranko jeste za nase uslove dobar stoper, danas nije imo svoj dan i to je to. Neko ce to vidjeti kao izvlakusu, neko ce reci ok, ali svakom njegovo. Dovoljno sam utakmica gledo Jadranka da bih mogao suditi, a vi jako malo. I mnogo bolji igraci znaju utakmicu podbaciti pa ne propadne svijet.
Tacno je da se raja srpdala sa Husejinovicem, meni prvom je sega bilo vidjeti ga sa stomacicem u dresu, no lik nas je demantovo sve i kraj price, ne vidim u cemu je problem. Kao vi se ne bi sprdali da dodje lik u Zelju koji ima viska 10 kila, taman da je Messi u pitanju.
I da se jos nadovezem na papedzaja, Kerla jeste igracina i po za Vasilica, koji je u nenormalnom padu forme evo vec cijelu polusezonu! Kerlu je povreda sprijecila, inace bi Velibor odavno na klupi bio. Danas je takodjer los bio. Sreca mu je pa je ciijelu sezonu igrao u paru sa kvalitetnijim stoperom jer je Bogicevic nerijetko peglo i njegove greske i jos za sebe igrao.