Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dionysios
#3476 Re: Sarajevski derbi
...
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:31, edited 1 time in total.
-
papedzaja
#3477 Re: Sarajevski derbi
A i čuli su se malo vala kad puhnu vjetar tobe jarabi isto krepaština nekakva. Ili se brate okupajte ili se ne skidajte
- Salah ad-Din
#3478 Re: Sarajevski derbi
Drugi, molim lijepoelSaik wrote:Jesmo, pošto nam je, k'o i tebi, ovo bio prvi derbi.Salah ad-Din wrote:Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Pusite ku***e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ste se samo isfurali
Bio sam i prosle godine na sjeveru, ovo nisam cuo
- Dionysios
#3479 Re: Sarajevski derbi
...elSaik wrote:Jesmo, pošto nam je, k'o i tebi, ovo bio prvi derbi.Salah ad-Din wrote:Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Pusite ku***e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:30, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#3480 Re: Sarajevski derbi
Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
- Lakat Jebić
#3481 Re: Sarajevski derbi
bio je onaj aut pred krajDead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
-
LSD
-
elSaik
#3483 Re: Sarajevski derbi
Pošteno.Salah ad-Din wrote:Drugi, molim lijepoelSaik wrote:Jesmo, pošto nam je, k'o i tebi, ovo bio prvi derbi.Salah ad-Din wrote:Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Hajmo plavi aleeee,
Pusite ku***e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio sam i prosle godine na sjeveru, ovo nisam cuo
-
north
#3484 Re: Sarajevski derbi
Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
- Salah ad-Din
#3485 Re: Sarajevski derbi
Kod mene je uvjek tako, drukcije ne umijemelSaik wrote: Pošteno.
- hypko_nurko
#3486 Re: Sarajevski derbi
to su ti fini kulturni navijaci sa sjevera
Bez komentara: Mračna strana derbija
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-kome ... bija/80352
Bez komentara: Mračna strana derbija
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-kome ... bija/80352
- Lakat Jebić
#3487 Re: Sarajevski derbi
pokusaj glavom selimovica, bilo je jako blizunorth wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RN4wTlZ9Lo
tacno na 1:00
-
papedzaja
#3488 Re: Sarajevski derbi
Ovo neka pregledaju onaj tvoj što imaju prijatelja pitara i što isjecaju sekvence za faulove i kontra faulove.
A moglo bi se pričati malo je li kod prvog gola Adilović bio u ofsajdu kada je poslana prema njemu
-
splinter
#3489 Re: Sarajevski derbi
Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Sta reci, ceka nas opet ovaj stadion u nasim evropskim pohodima, nikako da ga se rjesimo
Samo nek bude dupla!!
Sta reci, ceka nas opet ovaj stadion u nasim evropskim pohodima, nikako da ga se rjesimo
Samo nek bude dupla!!
-
elSaik
#3490 Re: Sarajevski derbi
Selimović glavom u prvom, prošla iza leđa Adiju, i za malo pored stative. Šut Zebe u drugom, također za malo pored gola. Pa je onda Vasilić jednom poslije kornera skinuo glavom loptu a taman neko u pozadini naletio da je pospremi u gol.north wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
-
north
#3491 Re: Sarajevski derbi
uh izvinjavam se, znači ipak ste bili toliko dominantni....bio je i pokušaj Sesara, kod 2-0 kad je izblokiran, da je bolje pucao.... 
-
elSaik
#3492 Re: Sarajevski derbi
Čolić mrtva šansa, samo loše opucao. 
-
papedzaja
#3493 Re: Sarajevski derbi
Ovo je šansa ? Šta li je ? Pa računaj i onaj ubačaj Svrake, kod pada Adilovića (ko fol penala) tad je Adi reagovao i sva sreća da je bio pribranelSaik wrote:Selimović glavom u prvom, prošla iza leđa Adiju, i za malo pored stative. Šut Zebe u drugom, također za malo pored gola. Pa je onda Vasilić jednom poslije kornera skinuo glavom loptu a taman neko u pozadini naletio da je pospremi u gol.north wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
- Lakat Jebić
#3494 Re: Sarajevski derbi
obrnuto, svraka skinuo vasilicuelSaik wrote:Selimović glavom u prvom, prošla iza leđa Adiju, i za malo pored stative. Šut Zebe u drugom, također za malo pored gola. Pa je onda Vasilić jednom poslije kornera skinuo glavom loptu a taman neko u pozadini naletio da je pospremi u gol.north wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
-
Dead Man Walking
#3495 Re: Sarajevski derbi
1. Ponisteni gol, Adilovic poletio ko bekan, komotno mogao sacekati loptu i ugurati u gol.north wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
2. Selimovic glavom u prvom, Adi vec bio savladan, tik pored gola.
3. Adilovic sam krece s 25-30m, oklijeva i suta prerano, malo pored gola. Buraz mu opet samo pogledom ispratio.
4. Elvir Colic, sam na 16, salje loptu preko gola.
5. Sut Zebe sa 20m, zakaci nekog i pored stative u korner.
Eto, na brzaka 5 izglednih situacija.
- JThomas
#3496 Re: Sarajevski derbi
prvo šansa gdje jeste bio ofsajd, al' da je selimović to skontao mogao je sam pucati i bio je u super poziciji. drugo opet selimović glavom nekoliko centimetara od stative i treće adilović s ruba šesnaesterca kad je gađao dalji ugao. u drugom šut zebe sa dvadesetak metara tik pored gola, i elvir čolić sa ruba šesnaesterca šalje loptu nebu pod oblake, a bio je potpuno sam, mogao i ići dalje, i centrirati i šta je htio...
- Baltazar_khan
#3497 Re: Sarajevski derbi
ja nisam zadovoljan suđenjem jakupovića. suviše je sjeckao igru ne volim takve sudije. da je alečković sudio siguran sam da bi i suđenje bolje bilo.
- ganjeta
#3498 Re: Sarajevski derbi
Napokon derby kao što se očekuje, sa dosta šansi i golova. Sarajevo bolje ušlo u utakmicu, i naša lohotnost se zamalo obila o glavu. Prvi gol remek djelo. Debeljko je pokazao da nije beze igrao Bundes ligu, ali jbg igra se 90. min.
Od ulazka Bekrića na terenu postoji samo jedna ekipa, Šampion BiH koji dominira i stvara prilike. Nudili se se, da se naklanfaju, ali naši bez neke posebne želje da zabiju treći. Selimović i Bekrić iznad ostalih, po meni Jamak najlošiji, pogotovo u prvom.
Damo im dva fore pa se onda igramo . Moćno. Pokazali karakter.
P.S Dupla kruna, pitarima ćuna!
Od ulazka Bekrića na terenu postoji samo jedna ekipa, Šampion BiH koji dominira i stvara prilike. Nudili se se, da se naklanfaju, ali naši bez neke posebne želje da zabiju treći. Selimović i Bekrić iznad ostalih, po meni Jamak najlošiji, pogotovo u prvom.
Damo im dva fore pa se onda igramo . Moćno. Pokazali karakter.
P.S Dupla kruna, pitarima ćuna!
- kokuz_sa
#3499 Re: Sarajevski derbi
sto isjece sut glavom scepanovica i ona 2 slobodna udarca jednom beli jednom sesar..
ovako ispade imali ste dominaciju znas koju
-
ultrarajvoSA
#3500 Re: Sarajevski derbi
splinter wrote:Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Sta reci, ceka nas opet ovaj stadion u nasim evropskim pohodima, nikako da ga se rjesimo![]()
Samo nek bude dupla!!