Mi uopšte ne slavimo remi, nego se smijemo vama.
Mi se 60 minuta sklanjali i molili da nas konačno pobjedite, i vi ne znate.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mi uopšte ne slavimo remi, nego se smijemo vama.
Pa nije kraj sezone za dva kola.Dead Man Walking wrote: ↑05/11/2020 06:20 Ovi ko nesto podjebavaju umjesto da se zapitaju zasto danas nisu ovjerili titulu.
Šta ćeš zapisivat, nije se igralo pola godine nikako.animus wrote: ↑05/11/2020 09:00 Zahvalite Handzicu i sreci koju ste iscrpili juce da niste potop dozivili. Stativa se statisticki ne racuna u šuteve u gol. Prije stative igraca Želje lopta pogadja u ruku što se moglo svirati ali sudija nije htjeo iz nekog svog razloga.
Nije ni bitno. Mi smo krivi, kad iz onoliko šansi daš samo jedan gol onda nisi zaslužio ni bod.
Hanžić je pokazao da je njegova budučnost u Olimpiku. Mi smo pehovi uvijek kad igramo protiv Želje. Ahmet se povrijedi u 15 minuta protiv Krupe što je odigrao a nije trebao niti ulaziti. Miličević do sada igrao svaku minutu i medju najboljim bio ali pred derbi se čovjek povrijedi.
Prošli derbi Hebibović, pretprošli pola tima.
Nema veze 4 boda prednosti ostaju i dalje, valjda bude više sreće u slijedećem derbiju. Ostajemo i dalje jedini neporaženi tim. Valjda izguramo do kraja godine pa da i to ostane zapisano da cijelu godinu nismo izgubili.
evo kompletne izjave naseg treneraMelbourne_Australia wrote: ↑05/11/2020 09:21 Sta kaze Vinko na presici sinocOd straha od Zelje smo se nesvjesno povukli..E zamisli kad ti to trener izjavi
![]()
A u svakom ugovoru o reprogramu duga prema poreznoj ne stoji da neplaćanje jedne rate povlači automatski raskid ugovora o reprogramu?Ricken wrote: ↑04/11/2020 23:25Ja ne znam jeste vi prespavali zadnje zakonske izmjene u pogledu izvršenja?Pitar sa Kariba wrote: ↑04/11/2020 23:22 Nema druze sta ko zvati (i ti to dobro znas), automatizmom ako ne platis prispjele redovne obaveze ukupan dug dospjeva na naplatu.
Ali eto sacekat cemo, mozda je u postupku....
Ma rekao je tacno tako.Iz nekog straha ..Znaci ima presica i to covjek govori..Didier wrote: ↑05/11/2020 09:38 Trener Sarajeva Vinko Marinović je dao svoje svoje viđenje utakmice.
"Mislim da je utakmica bila dosta dobra. Što se nas tiče odigrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme, vodili smo 1:0, ali trebalo je to biti sa više razlike. U drugom poluvremenu smo počeli brzati, protivnik nas je pritisnuo i stigli su do izjednačenja. Pokušali smo uraditi nešto prema naprijed, ali nismo uspjeli", rekao je Marinović o utakmici.
Sarajevo je odigralo loše drugo poluvrijeme, ali plana da se povuku nije bilo.
"Nismo se htjeli povući. htjeli smo da igramo. Izgubili smo tri-četiri lopte koje smo trebali zadržati. Onda smo se iz nekog straha se vratili nazad".
https://sportsport.ba/fudbal/vinko-mari ... ava/381088
Šteta što nema video da vidimo šta je tačno rekao, ali ne vjerujem da bi Sportsport tek tako stavio to i u naslov i u izjavu.

https://sportsport.ba/fudbal/vinko-mari ... ava/381088Blixen wrote: ↑05/11/2020 09:35![]()
![]()
![]()
ne zna procitati vijest na stranici na cijem forumu siri lazi
s kim ja pricam
https://www.klix.ba/sport/nogomet/marin ... /201104163
Jebote pokušavam da skontam u zadnjih 15 i nešto godina kako pratim svaki derbi da li smo se mi ikad radovali bodu protiv njih?