Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
made_in_sarajevo
#29576 Re: Sarajevski derbi
Ljudi osim penala suta na gol nisu imali, ali ih ne bi uzeli da nije bilo crvenog
joj sta hadzija radi 
-
todd_smith
#29577 Re: Sarajevski derbi
Onom malom Stevanovicu neko treba samar dva da opali jebo sam sebe, vecu picku od covjeka nisam na terenima vidio duze vrijeme.
Cak ni Bucan koji je bio seljak, nije mi bio antipatican kao ovaj rahiticar. Bucan je barem imao muda da stane i brani se nakon sto uradi ono sto uradi, ovaj picic samo zna da dobaci i bjezi. Prosli derbi na Kosevu je trebao da dobije crveni, vec imao zuti, napravio faul i usrao se. A prije toga mangup, nema ko je ko on. I sinoc hinjski dobacuje i uleti, pa bjezi.
Cak ni Bucan koji je bio seljak, nije mi bio antipatican kao ovaj rahiticar. Bucan je barem imao muda da stane i brani se nakon sto uradi ono sto uradi, ovaj picic samo zna da dobaci i bjezi. Prosli derbi na Kosevu je trebao da dobije crveni, vec imao zuti, napravio faul i usrao se. A prije toga mangup, nema ko je ko on. I sinoc hinjski dobacuje i uleti, pa bjezi.
- omega369
#29578 Re: Sarajevski derbi
Prvi zuti za bakraca, vuce igraca rukama 15 sekundi najmanje, sve dok ga nije oborio i kazu preostro
Drugi? Sta, nije bio?

Drugi? Sta, nije bio?
- AmiĐa_Idriz
#29579 Re: Sarajevski derbi
Nisi ti to dobro nešto.todd_smith wrote:Onom malom Stevanovicu neko treba samar dva da opali jebo sam sebe, vecu picku od covjeka nisam na terenima vidio duze vrijeme.
- Logovan
#29580 Re: Sarajevski derbi
Bolji drugo poluvrijeme hahahaha jao jao, niste dva puta prisli golu kako Bog kaze, ali eto bili bolji.Melbourne_Australia wrote:Dr. Kuca wrote:Cuj peljto navijao za nas, hahahaha. Sviro im nepostojeci penal, izmasakriro nas kartonima i jos pripazio bakraca nije mu dao direktan crveni, plus zadnjih 5 minuta sviro svako prilazenje igracima zelje.![]()
![]()
![]()
Dobra trava
![]()
Zamisli direktni crveni
pa ti nisi igrao fudbal ni sa rajom u mahali
![]()
i jos penal nije bio
![]()
kraljuuuuuuu
Pobjeda cista, maleni bili bolji prvo poluvrijeme, Zeljo bio bolji drugo sa igracem manje..Oba tima kurcu ne veljaju, mi vise losiji trenutno...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29581 Re: Sarajevski derbi
Vidim ovdje se ko stidljivo provlači priča, pogurao nas sudija.
Bogme vam pomogao da se bolje branite kad je izbacio Bakrača.
Bogme vam pomogao da se bolje branite kad je izbacio Bakrača.
-
north
#29582 Re: Sarajevski derbi
Ako ce ti biti lakse onda je takoBlueBlood wrote:imali ste igraca vise cijelu utakmicu i pomoc sudija, nebi nas dobili da je bilo 11 na 11
Belosvetska zavera...
- Logovan
#29583 Re: Sarajevski derbi
HAHAHAHAHAHAHAHAHBlueBlood wrote:imali ste igraca vise cijelu utakmicu i pomoc sudija, nebi nas dobili da je bilo 11 na 11
Pa je li te Bog dragog stid.
Pazi sad, niti jednom osutali na gol, niste postene sanse stvorili, a ovako nesto pricas. Kriv sudija, ooo jebem ti pa ima li kraja bezobrazluku.
Nije vam sudija kriv sto Bakrac pravi dva prekrsaja za zute kartone. Kod drugog zutog srusio Velkoskog, fina prilika bila za postizanje gola.
Ni gram obraza kod pojedinaca. Ni gram.
-
NoWayOut
#29584 Re: Sarajevski derbi
Treba biti realan, pogurao nas Peljto, cist ofsajd kod prvog gola, Stanojevic zasluzio direktni crveni kod penala, i izmisljeni crveni za Bakraca.
Jos jednom hvala Peljto majstore, horde su uz tebe
Jos jednom hvala Peljto majstore, horde su uz tebe
- Charuga
- Globalni moderator
#29586 Re: Sarajevski derbi
Bezveze priča pojedincima sa obje strane. Kakav crni sudija i guranje i jedne ekipe. Pobjedila je bolja ekipa i tu se sva priča završava.
- GandalfSivi
#29587 Re: Sarajevski derbi
De mi ba objasni za onog treceg stopera, ne bilo (negacije odvojeno) ti zahmetile...BlueBlood wrote:imali ste igraca vise cijelu utakmicu i pomoc sudija, nebi nas dobili da je bilo 11 na 11
- BlueBlood
#29588 Re: Sarajevski derbi
statistika kaze da ste imali samo 3 suta vise sa igracem vise cijelu skoro utakmicuLogovan wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAHBlueBlood wrote:imali ste igraca vise cijelu utakmicu i pomoc sudija, nebi nas dobili da je bilo 11 na 11
Pa je li te Bog dragog stid.
Pazi sad, niti jednom osutali na gol, niste postene sanse stvorili, a ovako nesto pricas. Kriv sudija, ooo jebem ti pa ima li kraja bezobrazluku.
Nije vam sudija kriv sto Bakrac pravi dva prekrsaja za zute kartone. Kod drugog zutog srusio Velkoskog, fina prilika bila za postizanje gola.
Ni gram obraza kod pojedinaca. Ni gram.
Nebi lopta ni dosla do Velkoskog jer je Fejzic ispred bio i izbio loptu
- BlueBlood
#29589 Re: Sarajevski derbi
ne lazi, prvi je poceo ovaj vas sa br10 prvi je gurnuo SortijaAmiĐa_Idriz wrote:Nisi ti to dobro nešto.todd_smith wrote:Onom malom Stevanovicu neko treba samar dva da opali jebo sam sebe, vecu picku od covjeka nisam na terenima vidio duze vrijeme.
https://www.dailymotion.com/video/x6wmdlq
evo ti snimak, ne vidim da nesto hinjski dobacuje uleti pa bjezi ko sto kazes. Cak je jedini sa mudima u nasoj ekipi
-
Melbourne_Australia
#29590 Re: Sarajevski derbi
Maleni da budu objektivniBlueBlood wrote:ne lazi, prvi je poceo ovaj vas sa br10 prvi je gurnuo SortijaAmiĐa_Idriz wrote:Nisi ti to dobro nešto.todd_smith wrote:Onom malom Stevanovicu neko treba samar dva da opali jebo sam sebe, vecu picku od covjeka nisam na terenima vidio duze vrijeme.
evo ti snimak, ne vidim da nesto hinjski dobacuje uleti pa bjezi ko sto kazes. Cak je jedini sa mudima u nasoj ekipi
- animus
#29591 Re: Sarajevski derbi
Ovaj supak od sudije bezveze daje zuti crepulji i direktno nas osteti jer nece moci igrati protiv zrinjskog.
Sabanovicu daje drugi zuti za udarac u lice a pri tome nije svirao ni faul kad je minut ranije ahmetovic dobio lakat u lice.
Da ne spominjem silne faule za želju gdje nije ni bilo kontakta.
Treba mu zabraniti da ikad više sudi sarajevu.
Sabanovicu daje drugi zuti za udarac u lice a pri tome nije svirao ni faul kad je minut ranije ahmetovic dobio lakat u lice.
Da ne spominjem silne faule za želju gdje nije ni bilo kontakta.
Treba mu zabraniti da ikad više sudi sarajevu.
-
Nadzorna_ploca
#29592 Re: Sarajevski derbi
Hahahahaahhaa toliko imam reci
-
EvoMeneJopet
#29593 Re: Sarajevski derbi
Australac, ne godi tebi ovih -8 nikako, ha ?
-
todd_smith
#29594 Re: Sarajevski derbi
ne mislim na taj slucaj konkretno, nego karakteristika igraca tj kao osobeBlueBlood wrote:ne lazi, prvi je poceo ovaj vas sa br10 prvi je gurnuo SortijaAmiĐa_Idriz wrote:Nisi ti to dobro nešto.todd_smith wrote:Onom malom Stevanovicu neko treba samar dva da opali jebo sam sebe, vecu picku od covjeka nisam na terenima vidio duze vrijeme.
uzasno mi baca na picku obicnu, onaj lik sto u tuci uvijek prileti zadnji i udari nekoga, nakon sto je taj vec na podu, taj tip osobe. Zgadio mi se nakon proslog derbija na Kosevu. I nema to nista objektivno, subjektivno. Kao sto rekoh npr Bucan je seljacina kao sto si imao uvijek na obje strane, ali barem nije hinja itd itd
Helem totalni off, pitanje svim Manijacima na temi... na zadnjem derbiju, onaj sto je asistirao prvi vas gol...lijevi bek...meni je onaj mali taj derbi odigrao maestralno, sta bi sa njim
- avetinja
#29595 Re: Sarajevski derbi
Pavić?todd_smith wrote:Helem totalni off, pitanje svim Manijacima na temi... na zadnjem derbiju, onaj sto je asistirao prvi vas gol...lijevi bek...meni je onaj mali taj derbi odigrao maestralno, sta bi sa njim
Igrao je sinoć.
-
todd_smith
#29596 Re: Sarajevski derbi
Mislim vise u smislu kakav vam je, posto ne pratim fkt vase utakmice, sinoc su meni svi bili anonimusi sem mozda 3-4 igraca sa nase strane, sto je za nasu odbranu kompliment
- Ultraviolent
#29597 Re: Sarajevski derbi
Zeljo je sinoc bio katastrofalan i tacka. I ja jesam amater sta je problem tu? Kad vec tako idemo, sta si onda ti i par tvojih kolega ovdje? Totalne neznalice? Ili svjesno lupate jer vam emocije (jake su nakon jucerasnjeg poraza pretpopstavljam) ne daju da logicno i objektivno rayžzmisljate i prihvatite poraz koji je vrlo lahko mogao hendikepom zavrsiti, ne?Melbourne_Australia wrote:Ja ne kontam ovu pricu malenih?? Zeljo katasrofa...Mi sa igracem manje od 23 minuta i vi drugo poluvrijeme suta nista imali u okvir gola sa igracem vise...Ovde neki amateri pisu? lafo taktika Husrefa bila da se povucemo....![]()
![]()
Taktika sa igracem vise da se tim povuce i da mu visi gol u zadnjih 20 minuta....Ovdje je nivo pisanja o fudbala na nivou klinaca od 15 godina...Taktika da se tim povuce sa igracem manje
![]()
A Zeljo ispuhao .....Mi smo losi ali ako vi mislite da ste vi dobri , onda vi nemate zive veze sa fudbalom ili ste gledali nesto drugo..
M I T O M A N I
..je'l se "mitoman" smatra kao uvredom (unaprijed se izvinjavam) ili je prihvaceno kao dijagnoza?
- avetinja
#29598 Re: Sarajevski derbi
Dobar je, pogotovo kada znaš da smo baš na poziciji lijevog beka imali dosta problema.
- GandalfSivi
#29599 Re: Sarajevski derbi
Opet te ne mogu ozbiljno shvatiti, sve te cekam za tog treceh stopera...BlueBlood wrote: ne lazi, prvi je poceo ovaj vas sa br10 prvi je gurnuo Sortija
- emigrazione
#29600 Re: Sarajevski derbi
Treci stoper mu je Dupovac