Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29076 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Velkoski wrote:svega mi, samo da mi je znati koliko pojedini na ovoj temi imaju godina :lol:
a ti bi trebao da budes kao neki veliki decko :?
ganjeta

#29077 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Rekoh juče, komšinice tri trpanja u sezoni prekidaju sa x 8-) .

Inače dobra tekma, teren je učino svoje, x najrealniji. Nije bilo gađanja bakljama :thumbup: .

Gledam onu situaciju kod "faula" Krpića, Kaljanac sve pušta i kad lopta uđe u mrežu svira nešto :lol: .

Ili ona šansa šoping kraljice, onaj njihov dva fula pravi, ništa to :skoljka: .

Dva puta vraćati se u derbiju? To su znale samo Amarove šampionske ekipe, bravo Oda :thumbup:.
Pryda

#29078 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

Tomahawk11 wrote:
BlueBlood wrote:
decko_sa_kovaca wrote:haj ja kontam stolice i nekako. Al sta ti smetaju cijevi,solja i vodokotlic u wc-u
Ljubomora je cudo! Ne mogu podnijeti da mi imamo nesto sto oni sanjaju a to je STADION
Nije to samo ljubomora, ja ovo nikad neću pravdati, ovo je papanluk i debilizam i ovo mogu raditi samo majmuni!
Uništavanje bilo svoje ili tuđe imovine predstavlja vid degenerizma.
Blentovina dođe i na Koševu baci baklju na stolicu ili je odvali....pa, konju jedan, hoće li to pokriti tih 5 KM koje si dao za ulaznicu?
I onda da očekuješ da ne razvaljuje na Grbavici....
Bavite se posljedicom, a ne uzrokom.
Da bi razumjeli zasto neko to radi morate znati kakav je profil ljudi u kopu. To su uglavnom neizivljeni golobradi mladici od 15 do 25 godina, cesto pjani i/ili nadrogirani, muda u masi, dokazivanje na pogresan nacin.. Sad cu slomit stolicu da me vidi taj i taj sa sipke da sam lud diecem, pa kad bude gostovanje da me pohvali i pocasti linijom.. Nasiko sam i sad odoh u wc iskalit sav bjes sto sam krezav i nemam skole na seljinom golubarniku, sugavici itd
Tomahawk11
Globalni moderator

#29079 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Pryda wrote:
Da bi razumjeli zasto neko to radi morate znati kakav je profil ljudi u kopu. To su uglavnom neizivljeni golobradi mladici od 15 do 25 godina, cesto pjani i/ili nadrogirani, muda u masi, dokazivanje na pogresan nacin.. Sad cu slomit stolicu da me vidi taj i taj sa sipke da sam lud diecem, pa kad bude gostovanje da me pohvali i pocasti linijom.. Nasiko sam i sad odoh u wc iskalit sav bjes sto sam krezav i nemam skole na seljinom golubarniku, sugavici itd
I to je tačno, zato treba tražiti načina da se stane u kraj uzroku.
hrasno38

#29080 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
Pryda wrote:
I to je tačno, zato treba tražiti načina da se stane u kraj uzroku.
To moze samo drzava i niko drugi ili zabraniti gostovanja....ovo se naravno odnsoi na obadvije navijacke skupine jer i jedni i drugi ostave iza sebe kosmar.
Logovan

#29081 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

BlueBlood wrote:
decko_sa_kovaca wrote:haj ja kontam stolice i nekako. Al sta ti smetaju cijevi,solja i vodokotlic u wc-u
Ljubomora je cudo! Ne mogu podnijeti da mi imamo nesto sto oni sanjaju a to je STADION
A što vi onda razvaljujete po stadionu AFH? Je l' ovo ljubomora? Nije naš stadion ok, ali dokazujete da i među vama ima idiota.

Hoće li biti odgovora ovaj put? Ili će se prešutiti?
wewa

#29082 Re: Sarajevski derbi

Post by wewa »

Logovan wrote:
BlueBlood wrote:
A što vi onda razvaljujete po stadionu AFH? Je l' ovo ljubomora? Nije naš stadion ok, ali dokazujete da i među vama ima idiota.

Hoće li biti odgovora ovaj put? Ili će se prešutiti?
pa naravno da ima idiota u svakom kopu. zakon velikih brojeva.

sinoc neko s istoka baci sokic na teren, hajd to objasni. rodio idiot, ma koje mu boje majica bila.
Tomahawk11
Globalni moderator

#29083 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

wewa wrote: pa naravno da ima idiota u svakom kopu. zakon velikih brojeva.

sinoc neko s istoka baci sokic na teren, hajd to objasni. rodio idiot, ma koje mu boje majica bila.
Ništa dok se neko ne zaleti salto mortale, ne možete s našim istokom :oops:
ganjeta

#29084 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Tomahawk11 wrote:

Realno, postavljate standarde :lol: :D .
hrasno38

#29085 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Novi sponzor Zelje "ZELJO MILK" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Last edited by hrasno38 on 16/08/2018 14:37, edited 1 time in total.
klosar pravi

#29086 Re: Sarajevski derbi

Post by klosar pravi »

Tomahawk11 wrote:
BlueBlood wrote:
Nije to samo ljubomora, ja ovo nikad neću pravdati, ovo je papanluk i debilizam i ovo mogu raditi samo majmuni!
Uništavanje bilo svoje ili tuđe imovine predstavlja vid degenerizma.
Blentovina dođe i na Koševu baci baklju na stolicu ili je odvali....pa, konju jedan, hoće li to pokriti tih 5 KM koje si dao za ulaznicu?
I onda da očekuješ da ne razvaljuje na Grbavici....

Hajde što je istina što si napisao nego ja ne mogu vjerovati da se neko cudi da se ovo dešava još umjesto da kažu bravo 10tak stolica razvaljeno i nešto malo wc-a oni opet stavljaju sve u isti koš i pljuju u globalu Horde..

Sad nešto kontam trebali su sve demolirati bilo bi isto pljuvanje kao sad.. :lol:
Logovan

#29087 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Pa ovo lijepo objasni svojima, tačnije pojedincima, da i među vama ima onih što rado razvaljuju. Reci im da se prestanu praviti fini, licemjerni, zlatni, itd, znamo svi da smo isti.
Na nos se nama nabija zato što je Grbavica vaša, a AFH nije naš stadion tako da nema veze što se razvaljuje. Grbavici ne smije šaraf faliti, a AFH se smije demolirati, razvaljivati, paliti, itd.
Last edited by Logovan on 16/08/2018 14:39, edited 1 time in total.
GandalfSivi

#29088 Re: Sarajevski derbi

Post by GandalfSivi »

hrasno38 wrote:Novi sponzor Zelje "ZELJO MILK" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Ja sam mala plava slatka krava :-)
Logovan

#29089 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

GandalfSivi wrote: Ja sam mala plava slatka krava :-)
:lol: :lol: :lol:

Krave 1921, krave 1987.... :lol: :lol:
wewa

#29090 Re: Sarajevski derbi

Post by wewa »

Logovan wrote:

Pa ovo lijepo objasni svojima, tačnije pojedincima, da i među vama ima onih što rado razvaljuju. Reci im da se prestanu praviti fini, licemjerni, zlatni, itd, znamo svi da smo isti.
Na nos se nama nabija zato što je Grbavica vaša, a AFH nije naš stadion tako da nema veze što se razvaljuje. Grbavici ne smije šaraf faliti, a AFH se smije demolirati, razvaljivati, paliti, itd.
gdje si to procitao?

nisam nova na forumu, a nigdje ne vidjeh da je iko iz plavog tima opravdavao unistavanje icije imovine.

AFH, ilitiga stadion Kosevo je stadion svih nas, nema opravdanja da se rusi ono sto je i nasim parama gradjeno i od nasih para se (ponekad) odrzava.
klosar pravi

#29091 Re: Sarajevski derbi

Post by klosar pravi »

Ma shvati slatkice da ovo što si vidjela na slikama je minimum minimuma kad vidiš slike ovog " demoliranja " ubuduce trebala bi reci pa to su djeca cvijeca. :D
vryzas

#29092 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:

:lol: :lol: :thumbup:
Logovan

#29093 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

wewa wrote: gdje si to procitao?

nisam nova na forumu, a nigdje ne vidjeh da je iko iz plavog tima opravdavao unistavanje icije imovine.

AFH, ilitiga stadion Kosevo je stadion svih nas, nema opravdanja da se rusi ono sto je i nasim parama gradjeno i od nasih para se (ponekad) odrzava.
Pa tako ispada, valjda. Možda pretjerujem, ali takvu su sliku tvoji stvorili.
Ili pojedinci kažu nismo mi (čuj nismo, jok moja nana) ili se ušute svi do jednog. A svakoga zaboli neka stvar za uništavanje po stadionu AFH, mislim na ove koji se ne oglašavaju isto za oba stadiona.
wewa

#29094 Re: Sarajevski derbi

Post by wewa »

Logovan wrote:
wewa wrote: gdje si to procitao?

Pa tako ispada, valjda. Možda pretjerujem, ali takvu su sliku tvoji stvorili.
Ili pojedinci kažu nismo mi (čuj nismo, jok moja nana) ili se ušute svi do jednog. A svakoga zaboli neka stvar za uništavanje po stadionu AFH, mislim na ove koji se ne oglašavaju isto za oba stadiona.
a zamisli da svi mi zakljucujemo na osnovu ovog:
klosar pravi wrote:Ma shvati slatkice da ovo što si vidjela na slikama je minimum minimuma kad vidiš slike ovog " demoliranja " ubuduce trebala bi reci pa to su djeca cvijeca. :D
percepcija je cudo.
decko_sa_kovaca

#29095 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Samo je steta sto 5 idiota napravi losu sliku o 1500 ljudi svejedno koje boje bili
last mohicans

#29096 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote:
vicious wrote:Nevjerovatno kakvi mitomani, i još stavljaju snimke i screenshotove i opet se prave ludi! :D
Kovacevic hvata loptu, Krpic ga glavom i ramenom pogađa u predjelu podlaktice/lakta zbog čega mu ispada lopta. I nije faul? Simpatični ste. :D
Bila je tu i ruka, ali to je već nebitno jer je faul bio ranije...
:lol: :lol: :lol: :lol: ma ja najbolje da Krpic nije uopste skocio jer gdje si vidio da smisjes ugroziti gol Sarajeva.....cuj mi mitomani! Jesmo li i ovdje mitomani....ah da sjenka je bila u ofsajdu ipak je sudija bivsi igrac Sarajeva!

Image
Ovdje kamera nije u liniji, Husref jeste. On je mjerodavniji :D
Sad ozbiljno, mislim da ipak imate vise zadovoljstva za ostavareni remi, dva puta ste gubili, vile vas malo pronosale. Fakat misliš da je ova slika neko mjerilo da li je bio ofsajd ili ne?
avetinja

#29097 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:Pa tako ispada, valjda. Možda pretjerujem, ali takvu su sliku tvoji stvorili.
Meni lično smeta uništavanje bilo čega, pa tako i oba stadiona. Možda će se neko iznenaditi, ali smeta mi uništavanje stadiona Koševo. To je stadion svih nas, olimpijski spomenik, a pored toga živim u opštini u kojoj se nalazi. Sve one koji uništavaju tuđu imovinu treba poslati na prisilni rad. Neka ruši ono što mu je babo napravio. Namjerno nisam rekao on, jer da je nešto napravio ne bi rušio tuđe. Rezultat štete sa sinoćnjeg derbija me nije iznenadio, jer su naši navijači na zadnjem derbiju na Koševu palili stolice. Dok se ne uvede lična odgovornost i kazna za nanošenje štete takva djela će se i u budućnosti dešavati.
hrasno38

#29098 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote:Sad ozbiljno, mislim da ipak imate vise zadovoljstva za ostavareni remi, dva puta ste gubili, vile vas malo pronosale. Fakat misliš da je ova slika neko mjerilo da li je bio ofsajd ili ne?
Ma jok....mjerilo je sudija koji je osvjedoceni navijac i bivsi igrac Sarajeva!
omega369

#29099 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

A ne, jel ono ovaj igrac isao sam na kovacevica?! Jel to ta situacija hrasno? ;-)
Logovan

#29100 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

I sudije moraju za nekoga navijati, dobro je sudio. :thumbup:

avetinja :thumbup: :thumbup:
wewa wrote: a zamisli da svi mi zakljucujemo na osnovu ovog:
klosar pravi wrote:Ma shvati slatkice da ovo što si vidjela na slikama je minimum minimuma kad vidiš slike ovog " demoliranja " ubuduce trebala bi reci pa to su djeca cvijeca. :D
percepcija je cudo.
Jeste, ali mislim da se slažemo uglavnom.
Post Reply