smijte se opet terenu, loptama a mi cemo vas opet pobjediti.
hvala dovidjenja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Qoom wrote:Ne kontam kakav konj moraš biti i izjaviti "ko zna šta bi bilo jučer".
Otresli nas, pruži ruku i idemo dalje. Mi nadigrani u svim segmentima pokušaja igre.
Jedino dobro u svemu ovome je da niko nije povrijeđen i da nismo fasovali još 4-5 što smo realno mogli.
I jesul skinuliSmoLe wrote:pa kazu 'skinite dresove'
Hoćemo, smijat ćemo se, podjebavat ćemo, jer je ovo derbi, najveća utakmica u državi.SmoLe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smijte se opet terenu, loptama a mi cemo vas opet pobjediti.
hvala dovidjenja
pobjegli u svlacionice dok ih nisu naruzilidecko_sa_kovaca wrote:I jesul skinuliSmoLe wrote:pa kazu 'skinite dresove'

Kinaski wrote:haha avetinju skinuli
Jado pitaraski, nista drugo nije ni zasluzioBlueBlood wrote:
Eto njega cim sroci tuzbumali_milojica wrote:Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta
vryzas wrote:Eto njega cim sroci tuzbumali_milojica wrote:Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta
Kod sklonog a.k.a moze igrati ligu s jednom nogom dres ko nov na kraju tekme.SmoLe wrote:pa kazu 'skinite dresove'
Steta sto krampe ne ciste snijeg.vryzas wrote:Kazu mozda Željo ima dvije lopate, al Sarajvo zato ima 11 krampiNadzorna_ploca wrote:Nemate vi pojma onda sta je derbi, prcanje je neprocjenljivo i sastavni dio tekme i prije i poslije.
Eto .....šta ću kad sam vidovit![]()
teško mi je
![]()
![]()
danas sam pobjegao iz škole da bih gledao razvaljivanje curica i nepokretnih penzionera sa bivše carine .Sav sam se predao osjećaju da ćemo poderati prosjake bez lopata , lopti i mehanizacije za čišćenje terena u zimskim uslovima .Bio sam puna dva mjeseca kod tog Adžemija na treninzima , jer nisu me htjeli gore s Koševa , kažu mali besperspektivan si za loptanja, , fataj se nečeg drugog.Babo mi reče , k'o da me je tada spucao grom , haj na carinu , imam tamo havera pa tamo treniraj , možda i bude novi Kloc od tebe .Ništa od toga više nije važno , imali smo danas šansi bruku , sviraju nam ofsajd kojeg nema (jest da je onaj pakšu Vedran odbranio dva šuta i treći bi možda prošao , ali zapišta onaj Peljto musavi.Pa idiot Sarić sprovodi protiv ove bagre nakav fair play , možda bi iz tog kornera i gol dali .Pa onaj Merso majmun hoće samo penale nake ko da ne zna da su sudije njihovi ljudi kao i cijeli savez .Jbg-a , neću više izostajati s nastave , trenirat sam prest'o jer ne mogu podnijeti plavu boju nikako , pa makar me Babo izbacio iz kuće .Najgore što će me sada raja u školi i van škole![]()
![]()
![]()
sve do slijedećeg susreta s mrskim trošiteljima vode koju ne plaćaju .I najgore od svega , njih pet na mene i jarana i šal mi ukrali njemu dres , one djevojčice s druge strane Miljacke
![]()
nigdje murije da nas zaštiti .... lako je pet na dvojicu
Ovo su fragmenti iz još neobjavljenog romanopismenog pokušaja izražavanja uzbehihuzurenog pitara s Bjelava , koji trenutno ništa ne radi , samo Leškari i konta da će tako promijeniti svijet , srećom majka mu je fina osoba pa je omogućila da koristi internet , onako tek Logiran , odmah ode na klix i šukne pokoju mrskim košpicarima , pa onda na ordezla.org , tamo je aktivan pravo .Koristi Nadzornu ploču u kući kad se babo vrati s posla , da odmah zatvara stranice sa ekrana i da Babo vidi da se fata školske materije koju treba savladati .
Suti, najebali smo sad kad se oglase bp sa tuzbomkudrilo wrote:Kakav bjelave aka Benjo Isović, čovjeka dozivaju i dalje...
Hvala na brizi.mali_milojica wrote:Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta
manijak1 wrote:Eto .....šta ću kad sam vidovit![]()
teško mi je
![]()
![]()
danas sam pobjegao iz škole da bih gledao razvaljivanje curica i nepokretnih penzionera sa bivše carine .Sav sam se predao osjećaju da ćemo poderati prosjake bez lopata , lopti i mehanizacije za čišćenje terena u zimskim uslovima .Bio sam puna dva mjeseca kod tog Adžemija na treninzima , jer nisu me htjeli gore s Koševa , kažu mali besperspektivan si za loptanja, , fataj se nečeg drugog.Babo mi reče , k'o da me je tada spucao grom , haj na carinu , imam tamo havera pa tamo treniraj , možda i bude novi Kloc od tebe .Ništa od toga više nije važno , imali smo danas šansi bruku , sviraju nam ofsajd kojeg nema (jest da je onaj pakšu Vedran odbranio dva šuta i treći bi možda prošao , ali zapišta onaj Peljto musavi.Pa idiot Sarić sprovodi protiv ove bagre nakav fair play , možda bi iz tog kornera i gol dali .Pa onaj Merso majmun hoće samo penale nake ko da ne zna da su sudije njihovi ljudi kao i cijeli savez .Jbg-a , neću više izostajati s nastave , trenirat sam prest'o jer ne mogu podnijeti plavu boju nikako , pa makar me Babo izbacio iz kuće .Najgore što će me sada raja u školi i van škole![]()
![]()
![]()
sve do slijedećeg susreta s mrskim trošiteljima vode koju ne plaćaju .I najgore od svega , njih pet na mene i jarana i šal mi ukrali njemu dres , one djevojčice s druge strane Miljacke
![]()
nigdje murije da nas zaštiti .... lako je pet na dvojicu
Ovo su fragmenti iz još neobjavljenog romanopismenog pokušaja izražavanja uzbehihuzurenog pitara s Bjelava , koji trenutno ništa ne radi , samo Leškari i konta da će tako promijeniti svijet , srećom majka mu je fina osoba pa je omogućila da koristi internet , onako tek Logiran , odmah ode na klix i šukne pokoju mrskim košpicarima , pa onda na ordezla.org , tamo je aktivan pravo .Koristi Nadzornu ploču u kući kad se babo vrati s posla , da odmah zatvara stranice sa ekrana i da Babo vidi da se fata školske materije koju treba savladati ., Blagojević mi pokvari potpuno slavlje , ali moram reći , kad se najmanje očekivalo, napokon dobar derbi .
Husrefe![]()
![]()
![]()
![]()
.Biće bolje .