Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

SmoLe

#27601 Re: Sarajevski derbi

Post by SmoLe »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smijte se opet terenu, loptama a mi cemo vas opet pobjediti.
hvala dovidjenja :bih:
Qoom

#27602 Re: Sarajevski derbi

Post by Qoom »

Ne kontam kakav konj moraš biti i izjaviti "ko zna šta bi bilo jučer".
Otresli nas, pruži ruku i idemo dalje. Mi nadigrani u svim segmentima pokušaja igre.

Jedino dobro u svemu ovome je da niko nije povrijeđen i da nismo fasovali još 4-5 što smo realno mogli.
lakilaka

#27603 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Qoom wrote:Ne kontam kakav konj moraš biti i izjaviti "ko zna šta bi bilo jučer".
Otresli nas, pruži ruku i idemo dalje. Mi nadigrani u svim segmentima pokušaja igre.

Jedino dobro u svemu ovome je da niko nije povrijeđen i da nismo fasovali još 4-5 što smo realno mogli.
:thumbup:
spree

#27604 Re: Sarajevski derbi

Post by spree »

Zeljo bolji realno. Sa tribina se činilo da je bila bas dobra utakmica. Teren grozan, svaka čast igracima na prikazanom. Zeljo imao 2 puta 1 na 1 i nista. Cudo se nije obilo o glavu. Zato se pitarima obila ona zajebancija od juce (dio je bio zasluzen). Fer utakmica, odbijanje kornera :thumbup: , izbacivanje lopte u dobroj poziciji :thumbup: . I ovdje cestitke :thumbup:
SmoLe

#27605 Re: Sarajevski derbi

Post by SmoLe »

pa kazu 'skinite dresove' 8-)
decko_sa_kovaca

#27606 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

SmoLe wrote:pa kazu 'skinite dresove' 8-)
I jesul skinuli :lol:
BlueBlood

#27607 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Image
Logovan

#27608 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

SmoLe wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smijte se opet terenu, loptama a mi cemo vas opet pobjediti.
hvala dovidjenja :bih:
Hoćemo, smijat ćemo se, podjebavat ćemo, jer je ovo derbi, najveća utakmica u državi. :) Jedni druge podjebavamo za neke stvari, pa onda dođe utakmica i ko koga, ali da ti ne objašnjavam, džaba kad ne shvataš. :D
Last edited by Logovan on 27/11/2017 16:27, edited 1 time in total.
SmoLe

#27609 Re: Sarajevski derbi

Post by SmoLe »

decko_sa_kovaca wrote:
I jesul skinuli :lol:
pobjegli u svlacionice dok ih nisu naruzili :lol:
vryzas

#27610 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Moze sada samo :kontrabas:
vryzas

#27611 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Kinaski wrote:haha avetinju skinuli

:lol:
insaneinthebrain

#27612 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

BlueBlood wrote:Image
Jado pitaraski, nista drugo nije ni zasluzio :thumbup:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#27613 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta :D
svi u napad

#27614 Re: Sarajevski derbi

Post by svi u napad »

Cestitke konama na pobjedi. Dobro je iz vise razloga sto ne odoh na derbi. Nisam ocekivao da ce kone biti ovoliko bolje i dobro je da se nije niko od igraca povrijedio. Cestitke jos jednom konama na pobjedi i na laganom podjebavanju (sto je i najveca draz derbija) a mojim Pitarima puno zdravlja i nade da ce slijedeci put biti bolje.
vryzas

#27615 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

mali_milojica wrote:Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta :D
Eto njega cim sroci tuzbu 8)
BlueBlood

#27616 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

vryzas wrote:
mali_milojica wrote:Bjelave,samo se javi,da znamo da nije pukla žuč...da si živ...bilo sta :D
Eto njega cim sroci tuzbu 8)
:lol: :lol: :thumbup:
vryzas

#27617 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Kod sklonog a.k.a moze igrati ligu s jednom nogom dres ko nov na kraju tekme. 8)
kudrilo

#27618 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Kakav bjelave aka Benjo Isović, čovjeka dozivaju i dalje...
Nadzorna_ploca

#27619 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

vryzas wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Nemate vi pojma onda sta je derbi, prcanje je neprocjenljivo i sastavni dio tekme i prije i poslije.
Kazu mozda Željo ima dvije lopate, al Sarajvo zato ima 11 krampi 8)
Steta sto krampe ne ciste snijeg. :lol:
manijak1

#27620 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

:( :( teško mi je :( :(
danas sam pobjegao iz škole da bih gledao razvaljivanje curica i nepokretnih penzionera sa bivše carine .Sav sam se predao osjećaju da ćemo poderati prosjake bez lopata , lopti i mehanizacije za čišćenje terena u zimskim uslovima .Bio sam puna dva mjeseca kod tog Adžemija na treninzima , jer nisu me htjeli gore s Koševa , kažu mali besperspektivan si za loptanja, , fataj se nečeg drugog.Babo mi reče , k'o da me je tada spucao grom , haj na carinu , imam tamo havera pa tamo treniraj , možda i bude novi Kloc od tebe .Ništa od toga više nije važno , imali smo danas šansi bruku , sviraju nam ofsajd kojeg nema (jest da je onaj pakšu Vedran odbranio dva šuta i treći bi možda prošao , ali zapišta onaj Peljto musavi.Pa idiot Sarić sprovodi protiv ove bagre nakav fair play , možda bi iz tog kornera i gol dali .Pa onaj Merso majmun hoće samo penale nake ko da ne zna da su sudije njihovi ljudi kao i cijeli savez .Jbg-a , neću više izostajati s nastave , trenirat sam prest'o jer ne mogu podnijeti plavu boju nikako , pa makar me Babo izbacio iz kuće .Najgore što će me sada raja u školi i van škole :izet: :izet: :izet: :izet: sve do slijedećeg susreta s mrskim trošiteljima vode koju ne plaćaju .I najgore od svega , njih pet na mene i jarana i šal mi ukrali njemu dres , one djevojčice s druge strane Miljacke :( :( nigdje murije da nas zaštiti .... lako je pet na dvojicu
Ovo su fragmenti iz još neobjavljenog romanopismenog pokušaja izražavanja uzbehihuzurenog pitara s Bjelava , koji trenutno ništa ne radi , samo Leškari i konta da će tako promijeniti svijet , srećom majka mu je fina osoba pa je omogućila da koristi internet , onako tek Logiran , odmah ode na klix i šukne pokoju mrskim košpicarima , pa onda na ordezla.org , tamo je aktivan pravo .Koristi Nadzornu ploču u kući kad se babo vrati s posla , da odmah zatvara stranice sa ekrana i da Babo vidi da se fata školske materije koju treba savladati .
Eto .....šta ću kad sam vidovit 8) , Blagojević mi pokvari potpuno slavlje , ali moram reći , kad se najmanje očekivalo, napokon dobar derbi .
Husrefe :oops: 8) 8) 8) 8) .Biće bolje .
vryzas

#27621 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

kudrilo wrote:Kakav bjelave aka Benjo Isović, čovjeka dozivaju i dalje...
Suti, najebali smo sad kad se oglase bp sa tuzbom 8)
bjelave

#27622 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Hvala na brizi. :thumbup: Bolje ste se snasli u onoj kaljuzi i zasluzeno pobijedili.
Opet vas je gurao sudija iako vam to danas nije trebalo.
vryzas

#27623 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

manijak1 wrote:
:( :( teško mi je :( :(
danas sam pobjegao iz škole da bih gledao razvaljivanje curica i nepokretnih penzionera sa bivše carine .Sav sam se predao osjećaju da ćemo poderati prosjake bez lopata , lopti i mehanizacije za čišćenje terena u zimskim uslovima .Bio sam puna dva mjeseca kod tog Adžemija na treninzima , jer nisu me htjeli gore s Koševa , kažu mali besperspektivan si za loptanja, , fataj se nečeg drugog.Babo mi reče , k'o da me je tada spucao grom , haj na carinu , imam tamo havera pa tamo treniraj , možda i bude novi Kloc od tebe .Ništa od toga više nije važno , imali smo danas šansi bruku , sviraju nam ofsajd kojeg nema (jest da je onaj pakšu Vedran odbranio dva šuta i treći bi možda prošao , ali zapišta onaj Peljto musavi.Pa idiot Sarić sprovodi protiv ove bagre nakav fair play , možda bi iz tog kornera i gol dali .Pa onaj Merso majmun hoće samo penale nake ko da ne zna da su sudije njihovi ljudi kao i cijeli savez .Jbg-a , neću više izostajati s nastave , trenirat sam prest'o jer ne mogu podnijeti plavu boju nikako , pa makar me Babo izbacio iz kuće .Najgore što će me sada raja u školi i van škole :izet: :izet: :izet: :izet: sve do slijedećeg susreta s mrskim trošiteljima vode koju ne plaćaju .I najgore od svega , njih pet na mene i jarana i šal mi ukrali njemu dres , one djevojčice s druge strane Miljacke :( :( nigdje murije da nas zaštiti .... lako je pet na dvojicu
Ovo su fragmenti iz još neobjavljenog romanopismenog pokušaja izražavanja uzbehihuzurenog pitara s Bjelava , koji trenutno ništa ne radi , samo Leškari i konta da će tako promijeniti svijet , srećom majka mu je fina osoba pa je omogućila da koristi internet , onako tek Logiran , odmah ode na klix i šukne pokoju mrskim košpicarima , pa onda na ordezla.org , tamo je aktivan pravo .Koristi Nadzornu ploču u kući kad se babo vrati s posla , da odmah zatvara stranice sa ekrana i da Babo vidi da se fata školske materije koju treba savladati .
Eto .....šta ću kad sam vidovit 8) , Blagojević mi pokvari potpuno slavlje , ali moram reći , kad se najmanje očekivalo, napokon dobar derbi .
Husrefe :oops: 8) 8) 8) 8) .Biće bolje .

:mrgreen: :thumbup:
strong69

#27624 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Zaslužena pobjeda Željezničara. Čestitke navijačima i simpatizerima.

Siguran sam da je podsmijeh koji je juče upućen Željezničaru uticao pozitivno na njihove igrače i da je želja bila mnogo veća. Osim toga, bolji u svakom segmentu igre. Pozdrav do sljedećeg derbija.
BlueBlood

#27625 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Krepalo nam sarajvo

Image
Post Reply