Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hamo_copa_pitu

#2576 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

eeee' wrote:zna li se u kolko sati je
17:00
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2577 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

ultima_palabra wrote:
LSD wrote:Cuj onog Husejinovića Željo je moja stara mušterija :shock: :lol: :lol: zabio jedan gol i vec poceo prepadati nekoga i pricati o mušterijama :lol: :-) ....puuuu
Zar je on igrao nekad protiv nas? :?

Ne kontaju hudnjaci da im je jedina šansa da se primire malo, pa da Amar kaže ekipi da malo prikoče i spremaju se za Široki... ko god je provocirao ovako preko medija nije se dobro proveo 8-)
Cekaj cekaj ultima to unaprijed dajete izgovor ako izgubite?
JoeyTribbiani

#2578 Re: Sarajevski derbi

Post by JoeyTribbiani »

rossoner wrote:
JoeyTribbiani wrote:A skontah poslije drugog čitanja, ali ne vjerujem u to. Ko može nekom "neutralcu" ili simpatizeru iz npr. Travnika zabranit da dođe na najveću tekmu bh fudbala? Niko. Koliko ima stranaca među nama, ima i među pitarima...i nek ima. Godra mi je kad čujem da ima naših i u okolini Tuzle, u Konjicu, Travniku, Kiseljaku...ma bilo gdje. Što više, to bolje.
Jablaničani su tu redovno :mrgreen:
tako treba :thumbup: , nismo mahalski klub. Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas.
elSaik wrote:Možda nam trolejbus vrate sa Skenderije... :|
ja jebo te :shock:
rashtiman wrote:
ultima_palabra wrote:
LSD wrote:Cuj onog Husejinovića Željo je moja stara mušterija :shock: :lol: :lol: zabio jedan gol i vec poceo prepadati nekoga i pricati o mušterijama :lol: :-) ....puuuu

Ne kontaju hudnjaci da im je jedina šansa da se primire malo, pa da Amar kaže ekipi da malo prikoče i spremaju se za Široki... ko god je provocirao ovako preko medija nije se dobro proveo 8-)
Nema izgovora, a ni povratka. Gotove je. Jebaće vas Brko.
burek_in_space

#2579 Re: Sarajevski derbi

Post by burek_in_space »

Brko peder. :oops: :mrgreen:
Šibicar

#2580 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

burek_in_space wrote:Brko peder. :oops: :mrgreen:
Opomena pred ban,pa ti vidi kako ćeš dalje. :oops: :mrgreen:
ibizza

#2581 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Nista novo :D
ultima_palabra

#2582 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

rashtiman wrote:
ultima_palabra wrote:

Sad je gotovo nakon ovih izjava, i onih pjesmica sa sjevera... trica vam ne gine ;-)
burek_in_space

#2583 Re: Sarajevski derbi

Post by burek_in_space »

Šibicar wrote: Opomena pred ban,pa ti vidi kako ćeš dalje. :oops: :mrgreen:
Joey je prvi pocheo, ja se samo nadovezao na ono njegovo. :oops: :mrgreen:
Šibicar

#2584 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

burek_in_space wrote:
Šibicar wrote: Opomena pred ban,pa ti vidi kako ćeš dalje. :oops: :mrgreen:
Joey je prvi pocheo, ja se samo nadovezao na ono njegovo. :oops: :mrgreen:
Ne zanimaju me te vaše interne provokacije,imate pp pa to riješite,dosta je meni više brisanja jednog te istog svaki put.

P.S.Zabranjeno je komentarisati rad moderatora. :oops:
Opetja033

#2585 Re: Sarajevski derbi

Post by Opetja033 »

Strumfovi, jel' vas strah?
Šibicar

#2586 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Opetja033 wrote:Strumfovi, jel' vas strah?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobar,dobar.
Adi_vp

#2587 Re: Sarajevski derbi

Post by Adi_vp »

Evo bas se usrah.
Hladan Tuborg sinoc bi u p.m.
Nego invazija vam je pa kako god :D
rumFo

#2588 Re: Sarajevski derbi

Post by rumFo »

eto GOSKA iza coska :D
smurf

#2589 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Opetja033 wrote:Strumfovi, jel' vas strah?
Jasta je, evo od oktobra 2004 ne mozemo da spavamo po tri hefte pred derby :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#2590 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:

Samo neka oni prijete ;-) to je poželjno...Brko sve to popiše uredno i onda naplati sa kamatama :mrgreen:
BHF_Manijak

#2591 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

I onda imaju obraza pojedinci doci i ko pickice ovdje kukati kako se na Jugu pjevalo "svi u napad mrtav je Hase"(iako sam licno strogo protiv toga!!!!!), pa kako da vam covjek odgovori na takve moronluke nego istom mjerom?! Jos pojedinci to i pravdaju, mene bi bilo stid materemi. No ne cudim se, to gradska djeca nikad za nikad ne bi opravdala, ali nazalost danas svega i svacega ima u ovom gradu.
Ja sam se stidio kada se na Grbavici skandiralo protiv Haseta i stidio bih se opet, no vidim da pojedinim clanovima sjevera je apsolutno pozitivno sinocnje pjevanje te fine gradske raje na sjeveru! Bas fina gradska raja, od devedest pete ili malo starije. :oops: :zzzz:

I onda se lafo cudimo sto je derbi u qrac otiso, pa gdje nece kad svakakvih debiluka ima, sto na jednoj sto na drugoj strani. To je kao ok, jer blizi se derbi, valja nekog popljuvati te to opravdati time sto je lafo nastetio FKS-u te ga osporiti kao legendu! :oops:
bordo_boy

#2592 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bordo_boy »

BHF_Manijak wrote:I onda imaju obraza pojedinci doci i ko pickice ovdje kukati kako se na Jugu pjevalo "svi u napad mrtav je Hase"(iako sam licno strogo protiv toga!!!!!), pa kako da vam covjek odgovori na takve moronluke nego istom mjerom?! Jos pojedinci to i pravdaju, mene bi bilo stid materemi. No ne cudim se, to gradska djeca nikad za nikad ne bi opravdala, ali nazalost danas svega i svacega ima u ovom gradu.
Ja sam se stidio kada se na Grbavici skandiralo protiv Haseta i stidio bih se opet, no vidim da pojedinim clanovima sjevera je apsolutno pozitivno sinocnje pjevanje te fine gradske raje na sjeveru! Bas fina gradska raja, od devedest pete ili malo starije. :oops: :zzzz:

I onda se lafo cudimo sto je derbi u qrac otiso, pa gdje nece kad svakakvih debiluka ima, sto na jednoj sto na drugoj strani. To je kao ok, jer blizi se derbi, valja nekog popljuvati te to opravdati time sto je lafo nastetio FKS-u te ga osporiti kao legendu! :oops:
Dakle, kad mi idući put budemo pjevali protiv Osima, ti ćeš odgovoriti sa "mrtav je Hase" ? Misliš da je to fer?

Tako nikad nećemo ići naprijed. Takve pojedince treba osuđivati, i izolirati, a ne pridruživati im se. Koliko god da vi pjevate bilo šta protiv Sarajeva i naših legendi, ja se jednostavno ne spuštam na nivo da vama odgovaram ili psujem, ni klub, a posebno ne legende... Jednostavno, za mene je navijanje bodrenje SVOG kluba, a na blaćenje tuđeg...
banovan

#2593 Re: Sarajevski derbi

Post by banovan »

Ma ja nikad necu razumjeti ovaj pitarski mentalitet.Vas treba proucavati majke mi,to je nevjerovatno kako se oni dignu nakon jedne utakmice,odmah najave deranja guzova,Huseinovic najbolji igrac poslijeratni u PL,Selimovic idol mladih :-)
rossoner

#2594 Re: Sarajevski derbi

Post by rossoner »

Šta je ovo jarane, ovdje sve moderatori pitari ? :D :D :D Imal' koji naš ?!

Sarajevo je sarajevski a Željo bosanskohercegovački klub, pa vi vidite šta je veće. :mrgreen:
LSD

#2595 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:I onda imaju obraza pojedinci doci i ko pickice ovdje kukati kako se na Jugu pjevalo "svi u napad mrtav je Hase"(iako sam licno strogo protiv toga!!!!!), pa kako da vam covjek odgovori na takve moronluke nego istom mjerom?! Jos pojedinci to i pravdaju, mene bi bilo stid materemi. No ne cudim se, to gradska djeca nikad za nikad ne bi opravdala, ali nazalost danas svega i svacega ima u ovom gradu.

Samo najveci gadovi i hinje mogu takve gadosti pjevati Osimu ili mrtvom Hasetu...takvi bolesnici ne poštuju ništa i nikoga i sami sebe svedu na nivo životinje ;-) ....a sad neka svako vidi šta želi biti...to je licni izbor.
todd_smith

#2596 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

LSD wrote:

Samo najveci gadovi i hinje mogu takve gadosti pjevati Osimu ili mrtvom Hasetu...takvi bolesnici ne poštuju ništa i nikoga i sami sebe svedu na nivo životinje ;-) ....a sad neka svako vidi šta želi biti...to je licni izbor.
ma to, kad ovi moji pjevaju, ja imam izbor da sutim i da kazem protiv toga, i ti isto tako za svoje

Uvijek ces imati takve osobe, sto vise paznje dajes to postaju sve gori
Baltazar_khan

#2597 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

naletih na ovaj video. vidi se zbog čega kaže da mu je željo stara mušterija :oops:

todd_smith

#2598 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol:
Hamo_copa_pitu

#2599 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

Ma oni prate zalju i fudbal zadnje 2. godine.Znas kako su prije pricali kad ih nije bilo nigdje, jebo ovu nasu ligu.
banovan

#2600 Re: Sarajevski derbi

Post by banovan »

Hamo_copa_pitu wrote:Ma oni prate zalju i fudbal zadnje 2. godine.Znas kako su prije pricali kad ih nije bilo nigdje, jebo ovu nasu ligu.
Pa to je vasa prica 8-)
Post Reply