Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

bjelave

#25401 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

last mohicans wrote:Ej moje komsije..Jeste se bili nadigli, pa vaš let je bio visoko, ali je aterirao itekako. Nije se moglo preziviti od vase suplje.,te igramo tri teske utakmice, necemo moci hodati nakon Sirokog...sve ste praznu slamu mlatili. Najteze dobiti vec dobivene utakmice u glavama. To se vama desilo. Ovog celu ste Guardiolom napravili. Čala ga strpao u dzep. Izgleda da mu je motivacija slabija strana. Zar vam je trebao veci motiv?
Ponadali se naguzit cemo se. Ubijeđan sam da vas je Sablja vodio, da bi nas dobili. Ali to je sada neka druga priča.
Dugo vremena su glave komsija s one strane su nafilovane, nahajcane euforijom,a nadasve nerealne. Mi odigrasmo dvije utakmice zivota kad smo svi najmanje ocekivali. Dignite glavu i stojički istrpite prcanje.
Ima li cvrcka, LSDa i ostalih kolega s bojišnice?
Sammprasu su opasno nasapunjali. Ko ce po pare da sad Amar uljece? Nigdje ga godinama nije bilo a zadnjih dana iskace iz pastete.
baxus

#25402 Re: Sarajevski derbi

Post by baxus »

Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.

Sto se tiče nas, jesmo to trebali pustit?
Ko je to nas kad puštao???!
Saplitali nas one sezone kad smo doveli Jarnija na svakom koraku. Slali nam inspekcije u svlačionice da traže radne dozvole Jajalu.
Da ne spominjem svaku priliku da se destabilizujemo koji su hinjski koristili.

Dzaba ste krečili moji kospicari, istresli tolike pare na sudije.
I sad nakon svega, FKS je dužan da vas pusta???

Propade sezona, a? sad pokažite slogu kojom se dičite? Budite veliki u porazu ;)
Nemojte Kerlu momka sad tjerat iz kluba.
lakilaka

#25404 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Prilikom izlaska sa terena, prema Željinim fudbalerima je sa istočne tribine poletjelo nekoliko predmeta, a malo je nedostajalo da jedan kišobran pogodi kapitena Zajka Zebu.

prevelika je mrznja, pa u pobjedi svoga tima ti gadjas protivnickog igraca. 5%
avetinja

#25405 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Jok, ba. Morali se uhvatiti za glavu da neko ne posumnja da ih boli briga. :lol: :lol:
yasaq

#25406 Re: Sarajevski derbi

Post by yasaq »

lakilaka wrote:Prilikom izlaska sa terena, prema Željinim fudbalerima je sa istočne tribine poletjelo nekoliko predmeta, a malo je nedostajalo da jedan kišobran pogodi kapitena Zajka Zebu.

Pa kad ne vole svoje što bi vaše štedjeli !

P.S. ono je neko predlag'o da kupite karte za istok :lol: :lol: :lol:
yasaq

#25407 Re: Sarajevski derbi

Post by yasaq »

"Rekao sam ti odmah u trenutku kad ćeš me otjerati da treniram sa juniorima da ćeš me se sjetiti kad su važne utakmice i pod pritiskom, da će trebati iskustvo... Nažalost, nisi me poslušao! Pogotovo da sam doktor za ovu smiješnu ligu koju sam davno prevazišao. Nažalost, najteže je igračima. Glavu gore, zaslužili ste sve najbolje", napisao je Sanel Jahić.

Logovan

#25408 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote: Premirajte Slobodu i nas da uzmete titulu. :mrgreen:

U stvari, nas ne morate. Ne mogu ovi meda. :lol:
Možeš reći da sam lud, ali ja pomalo vjerujem u titulu. :mrgreen: Vi onako potreseni, psihićki istrošeni remizirate protiv Radnika, a Zrinjski izgubi nekim nafakaškim golom, a mi pobijedimo. 8-)

I kažu da naša liga ne valja, a gledaj kako je zanimljiva. Još se ne zna šampion. :mrgreen:

Vidi Jahića što proziva ćelavog. Najjači mi je Lendrić o proslavi pred krcatom Titovom ulicom. :-) Kako se neke stvari odbiju od glavu. Ono kad ti je jezik brži od mozga.
avetinja

#25409 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:Možeš reći da sam lud, ali ja pomalo vjerujem u titulu. :mrgreen: Vi onako potreseni, psihićki istrošeni remizirate protiv Radnika, a Zrinjski izgubi nekim nafakaškim golom, a mi pobijedimo. 8-)

I kažu da naša liga ne valja, a gledaj kako je zanimljiva. Još se ne zna šampion. :mrgreen:

Vidi Jahića što proziva ćelavog. Najjači mi je Lendrić o proslavi pred krcatom Titovom ulicom. :-) Kako se neke stvari odbiju od glavu. Ono kad ti je jezik brži od mozga.
Jebiga, i ja sma bio uvjeren u titulu. Sad sam još više. :mrgreen:

Ako osvojite, nekoga će presjeći na Grbavici. Biće kao one godine protiv Videotona. :lol:
last mohicans

#25410 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

lakilaka wrote:Prilikom izlaska sa terena, prema Željinim fudbalerima je sa istočne tribine poletjelo nekoliko predmeta, a malo je nedostajalo da jedan kišobran pogodi kapitena Zajka Zebu.

Kako znaš da nije vaš? Neki su se javno falili da idu na Zapad i Istok, bez obiljezlja. Eto meni Zajko interesantan da ga gađam, a izgubio utakmicu. Pa da je kakvu loptu zavukao u našu mrezu, tad bi ga vjerovatno i gađali.
bjelave

#25411 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

yasaq wrote:

Pa kad ne vole svoje što bi vaše štedjeli !

P.S. ono je neko predlag'o da kupite karte za istok :lol: :lol: :lol:
Ovdje se kurcili na forumu, kako ce ih ko i vazda biti deset milja, kako ce im Tan prodat karte, kako ce im Savez obezbjedit cijeli jug. Bahatili se nevidjeno. Kako se slavi tilula na Kosevu :D obojenom u plavo.

I nek ostane 5% sve dok se nama ne obezbjedi pristojan tretman na Grbavici. Nece gradski derbi bit na Kosevu a na Grbavici njima domaca utakmica a nama jebeno gostovanje. Tako je bilo zadnjih 15 godina. Prosla su ta vremena.Eto vam sad bahacenje.
luckylaka

#25412 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Sta reci...mrsh u p.m. Slavko,Zajko i ekipa.Od eufe traziti da uplati bilo sta na racun ,neku sadaku samo da se ne izlazi u europu.Ovaj Zeljo me podsjeca na onaj Zair kad im Yu uvali desetak komada.Pripremi se Zeljo za nesto slicno.
Dead Man Walking

#25413 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Svaka cast komsijama, posteno odigrali, posteno dobili, mogli nas jos kojim golom dotuci. Provlacili smo se par kola, negdje se moralo slomiti, a obicno se slomi u najgorem trenutku. Zrinjski je bio bolja ekipa cijelu godinu i zasluzeno ce slaviti, a vala i komsije da osvoje nakon ovog danas i Listice bilo bi zasluzenije nego da smo mi uzeli. Ruku dajem da smo danas i uzeli taj pisljivi bod da bi kiksali protiv Radnika, jer ovakam skup luzera i picketina jednostavno nema mentalitet za titulu.

Jos jednom cestitke, i mezite nas, zasluzili smo! Ako nista ostaje vam satisfakcija da ste nam bas vi uzeli titulu, iako je mi sami sebi uzimamo jos od Tuzle.
Logovan

#25414 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote: Jebiga, i ja sma bio uvjeren u titulu. Sad sam još više. :mrgreen:

Ako osvojite, nekoga će presjeći na Grbavici. Biće kao one godine protiv Videotona. :lol:
A šanse su nam 0,1%. :lol:

Evo i @Dead Man Walking dobro reče. :thumbup:
LSD

#25415 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Dead Man Walking wrote:Svaka cast komsijama, posteno odigrali, posteno dobili, mogli nas jos kojim golom dotuci. Provlacili smo se par kola, negdje se moralo slomiti, a obicno se slomi u najgorem trenutku. Zrinjski je bio bolja ekipa cijelu godinu i zasluzeno ce slaviti, a vala i komsije da osvoje nakon ovog danas i Listice bilo bi zasluzenije nego da smo mi uzeli. Ruku dajem da smo danas i uzeli taj pisljivi bod da bi kiksali protiv Radnika, jer ovakam skup luzera i picketina jednostavno nema mentalitet za titulu.

Jos jednom cestitke, i mezite nas, zasluzili smo! Ako nista ostaje vam satisfakcija da ste nam bas vi uzeli titulu, iako je mi sami sebi uzimamo jos od Tuzle.
Nikad u životu.

Zrinjski je fasovao od Želje 0-4 u sred Mostara i 2-1 na Grbavici, a danas su dobili najsmiješniji poklon penal ove sezone u 92 minuti, na opštu radost pitarluka.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25416 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Image
:zzzz:
lakilaka

#25417 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

da ostane zabiljezeno: zrinjskom u bijeljini sudi sudija iz gruda i svira nepostojeci penal u 93 minuti, a sarajevu sudi peljto, za koga velika vecina kaze da je pitar, i svira penal za njih. toliko o stimanju zelji. salem prolic je to. 5%
Raigor Stonehoof

#25418 Re: Sarajevski derbi

Post by Raigor Stonehoof »

Dead Man Walking wrote:Svaka cast komsijama, posteno odigrali, posteno dobili, mogli nas jos kojim golom dotuci. Provlacili smo se par kola, negdje se moralo slomiti, a obicno se slomi u najgorem trenutku. Zrinjski je bio bolja ekipa cijelu godinu i zasluzeno ce slaviti, a vala i komsije da osvoje nakon ovog danas i Listice bilo bi zasluzenije nego da smo mi uzeli. Ruku dajem da smo danas i uzeli taj pisljivi bod da bi kiksali protiv Radnika, jer ovakam skup luzera i picketina jednostavno nema mentalitet za titulu.

nemoj bolan ovako pisati, ubijas mi zelju za prcanjem :lol:
karanana

#25419 Re: Sarajevski derbi

Post by karanana »

LSD wrote:

Nikad u životu.

Zrinjski je fasovao od Želje 0-4 u sred Mostara i 2-1 na Grbavici, a danas su dobili najsmiješniji poklon penal ove sezone u 92 minuti, na opštu radost pitarluka.
Sto su pitari krivi? U nemoci i losoj predstavi se krive pitari. Nastimano prvenstvo? Ne valja sudjenje? Iako vam je do neki dan sve bilo super regularno.
Za to postoje drugi nacini da se prosvjeduje a ne da se krive pitari sto i oni nece da stimaju za bosnjacko dobro.
baxus

#25420 Re: Sarajevski derbi

Post by baxus »

LSD wrote:na opštu radost pitarluka.
Ima vas brat-bratu 5% sto od čitave sezone ovo držite kao najvažnije.

Ili vas ima jos koji ne znate sa ste nam najljući rival i najmrži klub?
SmokingMan

#25421 Re: Sarajevski derbi

Post by SmokingMan »

Šta reći,prezadovojan sam zalaganjem.Defintivno nikakvog utjecaja na igrače nije imala ona izgubljena serija penala protiv Lištice.Hvala igačima što su nam se odužili danas,kakav poklon za rođendan koji je inače na dan mladosti.Moglo je biti ubjedljivije,ali je i ovo sasvim ok.Nije mi žao što sam prešao gotov 25 KM u dva pravca,šta je to za mene. :mrgreen:

Stvarno me Željo razočarao,nigdje borbenosti,kao da su se predali prije izlaska na teren.

Bilo je dobro i veoma veoma zanimljivo na zapadu. 8-)

Posjeta,očajna.
GandalfSivi

#25422 Re: Sarajevski derbi

Post by GandalfSivi »

lakilaka wrote:da ostane zabiljezeno: zrinjskom u bijeljini sudi sudija iz gruda i svira nepostojeci penal u 93 minuti, a sarajevu sudi peljto, za koga velika vecina kaze da je pitar, i svira penal za njih. toliko o stimanju zelji. salem prolic je to. 5%
Ko je ovaj lik uopste? Generalna nebuloza...
kinzekonze

#25423 Re: Sarajevski derbi

Post by kinzekonze »

SmokingMan wrote:Šta reći,prezadovojan sam zalaganjem.Defintivno nikakvog utjecaja na igrače nije imala ona izgubljena serija penala protiv Lištice.Hvala igačima što su nam se odužili danas,kakav poklon za rođendan koji je inače na dan mladosti.Moglo je biti ubjedljivije,ali je i ovo sasvim ok.Nije mi žao što sam prešao gotov 25 KM u dva pravca,šta je to za mene. :mrgreen:

Stvarno me Željo razočarao,nigdje borbenosti,kao da su se predali prije izlaska na teren.

Bilo je dobro i veoma veoma zanimljivo na zapadu. 8-)

Posjeta,očajna.
Sta je bilo na zapadu? Ko se pomarisao??
NajdraziVodjaa

#25424 Re: Sarajevski derbi

Post by NajdraziVodjaa »

baxus wrote:Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.

Saplitali nas one sezone kad smo doveli Jarnija na svakom koraku. Slali nam inspekcije u svlačionice da traže radne dozvole Jajalu.

Propade sezona, a? sad pokažite slogu kojom se dičite? Budite veliki u porazu ;)
Mitomanija ponovo na djelu, kupili sudije pa zasto su vam danas svirali penal ako smo ih kupili? Zar nije logicno da nas kupljene sudije poguraju u dvije utakmice kad nam najvise treba? Moze li mi iko odo ovih pitara dati odgovor na prosto pitanje? kupovali smo sudije tvrdite oke, zasto nas ne pogurase protiv Krupe i protiv vas danas? Cijelu polusezonu smo kupili sudije i onda kad nam treba u dvije najvaznije utakmice dva boda ne pogurase nas kupljene sudije sta je reci?
ibizza

#25425 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

NajdraziVodjaa wrote:
baxus wrote:Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.

Mitomanija ponovo na djelu, kupili sudije pa zasto su vam danas svirali penal ako smo ih kupili? Zar nije logicno da nas kupljene sudije poguraju u dvije utakmice kad nam najvise treba? Moze li mi iko odo ovih pitara dati odgovor na prosto pitanje? kupovali smo sudije tvrdite oke, zasto nas ne pogurase protiv Krupe i protiv vas danas? Cijelu polusezonu smo kupili sudije i onda kad nam treba u dvije najvaznije utakmice dva boda ne pogurase nas kupljene sudije sta je reci?
Hajd kontra pitanje: Kako to, da u Krupi kad vas igrac sam sebe nabije u ruku nije penal/nije ruka, a danas Dulja ustopava loptu pred vasim golom i odbija mu se od noge u ruku i sudija svira igranje rukom...kako ?
Post Reply