gold'n'brown wrote:Mene samo interesuje kako ovo Ken Choo dozvoliOn je bio zadnja uzdanica kona
5.000.000 KM duga...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
gold'n'brown wrote:Mene samo interesuje kako ovo Ken Choo dozvoliOn je bio zadnja uzdanica kona
Kad bi se gledale LK sjever koševa bi spao na 30 tak ljudilijek-za-sve wrote:upravu je lsd ,gledajuci LK i mjesto rodjenja njihovih navijaca ovo nije odavno sarajevski derbi
![]()
...pa kome vi nešto predstavljate, fol neka ograničenja Jedina razlika je sto mi ne mozemo imati puno gore uslove na Grbavici od onih koje imamo vec u nekoliko posljednjih godina. Tako da nama ni 650 karata koje vec spominjete ne cine neku posebnu razliku.MOSALJOZE wrote:Šuk za šuk
Iduće sezone kad budete dolazili šampionuna Grbavicu opet kmeee,kad mi budemo dolazili na lavor opet kmeeee i jebiga.
Dok neko ne popusti...
House wrote:svi na zapad!
Jedina je razlika što će na Koševu opet biti par hiljada Manijaka, a na Grbavici ukupno sedam pitara.gold'n'brown wrote:Jedina razlika je sto mi ne mozemo imati puno gore uslove na Grbavici od onih koje imamo vec u nekoliko posljednjih godina. Tako da nama ni 650 karata koje vec spominjete ne cine neku posebnu razliku.MOSALJOZE wrote:Šuk za šuk
Iduće sezone kad budete dolazili šampionuna Grbavicu opet kmeee,kad mi budemo dolazili na lavor opet kmeeee i jebiga.
Dok neko ne popusti...
kao prvo, veci je financijski gubitak malenih. kao drugo, ko bi i bio na tribini na kojoj ferid nije popravio wc i prijeti nekakva zaraza a i izljev vode i fekalija. i onda se ljute kada neko kaze da je to lavor.gold'n'brown wrote:Jedina razlika je sto mi ne mozemo imati puno gore uslove na Grbavici od onih koje imamo vec u nekoliko posljednjih godina. Tako da nama ni 650 karata koje vec spominjete ne cine neku posebnu razliku.MOSALJOZE wrote:Šuk za šuk
Dok neko ne popusti...
gubitaklakilaka wrote:kao prvo, veci je financijski gubitak malenih. kao drugo, ko bi i bio na tribini na kojoj ferid nije popravio wc i prijeti nekakva zaraza a i izljev vode i fekalija. i onda se ljute kada neko kaze da je to lavor.gold'n'brown wrote:Jedina razlika je sto mi ne mozemo imati puno gore uslove na Grbavici od onih koje imamo vec u nekoliko posljednjih godina. Tako da nama ni 650 karata koje vec spominjete ne cine neku posebnu razliku.MOSALJOZE wrote:Šuk za šuk
Dok neko ne popusti...
jedino ako ovi iz csr ne angazuju jos nekoliko vodoinstalatera pa poprave kvar prije dzume. ali ko zna ....
Aha. Zato ste u prijelaznom roku doveli samo nekog Moldavca, a plate kasne.ibizza wrote:gubitaklakilaka wrote:kao prvo, veci je financijski gubitak malenih. kao drugo, ko bi i bio na tribini na kojoj ferid nije popravio wc i prijeti nekakva zaraza a i izljev vode i fekalija. i onda se ljute kada neko kaze da je to lavor.gold'n'brown wrote: Jedina razlika je sto mi ne mozemo imati puno gore uslove na Grbavici od onih koje imamo vec u nekoliko posljednjih godina. Tako da nama ni 650 karata koje vec spominjete ne cine neku posebnu razliku.
jedino ako ovi iz csr ne angazuju jos nekoliko vodoinstalatera pa poprave kvar prije dzume. ali ko zna ....![]()
Opet da ponoviim, na racunu naseg kluba , trenutno ima vise love nego na svim racunima premijer lige zajedno![]()
Vi ste uzeli Krupu?Sa_u_srcu wrote:Ovi Krupu ne mogu dobiti a protiv nas upisali vec titulu, budemo vidjeli gospodo samo Calma...
Evo da ti odgovorim, bez da je u pitanju neka prepotencija ili da se nasladjujem:Dead Man Walking wrote:Ovih 5% sasvim normalno u svijetu, samo sto svi ti klubovi sami bez problema pune stadion, dok ovi pod Kromolj ne mogu privuci vise od 8 hiljada da se na glavu nasade, narocito u ovoj situaciji oko kluba. Al obzirom da navijacima ne mogu udovoljiti trofejom, daj barem ovako. Postavlja se pitanje koliko moras biti napacen da ti ovako nesto predstavlja satisfakciju kad ti klub u sedam dana ispada iz igre za oba trofeja, al eto, izgleda poprilican brojih onih koji probijaju tu granicu.U svakom slucaju zayebali su samo sebe, mi na Grbavici vise prodamo bez njih jer nema tampon zona koje izbijaju lovu iz dzepa.
Ama brate nikom normalnom ovo ne odgovara, al kad vidim kako se neki nasladjuju kao da su ne znam ti sta dobili ovim (bilo je i s nase strane onda da se ne lazemo), pa bolje nismo ni zasluzili. Goni po 5% i ko ga jebe.Tomahawk11 wrote:Evo da ti odgovorim, bez da je u pitanju neka prepotencija ili da se nasladjujem:Dead Man Walking wrote:Ovih 5% sasvim normalno u svijetu, samo sto svi ti klubovi sami bez problema pune stadion, dok ovi pod Kromolj ne mogu privuci vise od 8 hiljada da se na glavu nasade, narocito u ovoj situaciji oko kluba. Al obzirom da navijacima ne mogu udovoljiti trofejom, daj barem ovako. Postavlja se pitanje koliko moras biti napacen da ti ovako nesto predstavlja satisfakciju kad ti klub u sedam dana ispada iz igre za oba trofeja, al eto, izgleda poprilican brojih onih koji probijaju tu granicu.U svakom slucaju zayebali su samo sebe, mi na Grbavici vise prodamo bez njih jer nema tampon zona koje izbijaju lovu iz dzepa.
- smijesna je ta prica o 8 hiljada. Vidjeces.
- nije stvar napacenosti, bio prosli derbi, dogovarali se, nismo se mogli dogovoriti. Tad niste govorili da je u pitanju napacenost, nego je bilo milion razloga zasto je tako. Stvar je principa, ili cemo se dogovarati ili ce ovako ici. Ovo nikom ne odgovara, ali dzabe pricati
- ako je utjeha da smo mi finansijski popusili ovim potezom, onda neka bude. Istina je da su najvise popusili manijaci, jer dosad si imao dva sektora na zapadu i citav jug.
- najbolje bi bilo kako da se svi unormale pa da nema uopste tih velikih tampon zona, jer bi onda puni stadioni bili i niko nista ne bi gubio.
Aha. Zato ste u prijelaznom roku doveli samo nekog Moldavca, a plate kasne.[/quote]MensurM wrote: gubitak![]()
Opet da ponoviim, na racunu naseg kluba , trenutno ima vise love nego na svim racunima premijer lige zajedno![]()
Samo što je na Grbavici tampon zonu odredio MUP a na Koševu vi..Tomahawk11 wrote:...
- najbolje bi bilo kako da se svi unormale pa da nema uopste tih velikih tampon zona, jer bi onda puni stadioni bili i niko nista ne bi gubio.
Ima Tan, ali imamo i mi, odrijesila se kesa, vjeruj miFuzzy Dunlop wrote:Ima Tan, vi nemate![]()
Inače ne bi moljakali svako malo. Svaki drugi post je: Treba otići do Tana tražiti da napokon odriješi kesu.
Mi smo vama dali koliko smo dali zbog uslova. Vi nama kao iz nekog inata
Ok, završenoSamo nemoj te glumiti vi nešto pametni, bolji od nas.. fgr.
Tomahawk11 wrote:Evo da ti odgovorim, bez da je u pitanju neka prepotencija ili da se nasladjujem:Dead Man Walking wrote:Ovih 5% sasvim normalno u svijetu, samo sto svi ti klubovi sami bez problema pune stadion, dok ovi pod Kromolj ne mogu privuci vise od 8 hiljada da se na glavu nasade, narocito u ovoj situaciji oko kluba. Al obzirom da navijacima ne mogu udovoljiti trofejom, daj barem ovako. Postavlja se pitanje koliko moras biti napacen da ti ovako nesto predstavlja satisfakciju kad ti klub u sedam dana ispada iz igre za oba trofeja, al eto, izgleda poprilican brojih onih koji probijaju tu granicu.U svakom slucaju zayebali su samo sebe, mi na Grbavici vise prodamo bez njih jer nema tampon zona koje izbijaju lovu iz dzepa.
- smijesna je ta prica o 8 hiljada. Vidjeces.
- nije stvar napacenosti, bio prosli derbi, dogovarali se, nismo se mogli dogovoriti. Tad niste govorili da je u pitanju napacenost, nego je bilo milion razloga zasto je tako. Stvar je principa, ili cemo se dogovarati ili ce ovako ici. Ovo nikom ne odgovara, ali dzabe pricati
- ako je utjeha da smo mi finansijski popusili ovim potezom, onda neka bude. Istina je da su najvise popusili manijaci, jer dosad si imao dva sektora na zapadu i citav jug.
700 ulaznica ponudio raskopcani cim su nasi sjeli za stol, da bi kasnije podigao na 1090. ali nisi odgovorio na pitanje, gdje je logika da smajis broj ulaznica eto, za 30%, a povecao si kapacitet stadiona za 50%Fuzzy Dunlop wrote:Oduzmi od tog kapaciteta tampon zonu koju je zadao MUP pa ponovi matematiku. I nije bilo 700 već 1050 ako se dobro sjećam. Ali nije ni bitno. Vi furate neki princip..