Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li nam ovo komsije sa pokretne pruge i dalje ne kontaju da "zona za gostujuce navijace" uz dvije montazne ograde vise nije citava juzna tribina? Ali hajde. Mozda se nasi zajebu u brojanju pa dobijete 1762 stolice
ja ne znam sta ce vam i tih 1700, koliko se sjecam manijaci su se zvanicno rasformirali treba napravit tri kaveza za ljudske gromade biticija, zulica i benju i objesit ih za reflektor nek imaju najbolji pregled terena, da mogu plakat kad im iz ofsajda damo go
De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije
U Sirokom od citave tribine gosti dobiju cosak, zasto bi na AFH bilo drugacije? Ako bi nasa uprava postupila drugacije imala bi strasnih problema sa nama, prvi bih otisao u prostorije i pred svima dole se popishao na clansku...pa ako su im drazi tamo nekakvi navijaci tamo nekakvog kluba, onda u dure, samo da znamo na cemu smo
bleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije
Ne zajebaji, znas da ih je 50-tak doslo prosli put do vjecne
Ali su mi fenomen, titulu slave pred 10-tak hiljada ljudi...izgleda, oni imaju tu neku brojku od 10-12 milja i to je kapak...kad je ljeto, bude malo dijaspore, bude ovih neodredjenih, pa pogledaju Euro tekmu i to ti je to... sirotinja
bleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije
bleee_sa wrote:Nisam ti ja buddy, mene da se pita naša i vaša djeca bi u odvojene škole išli
kakvo bolesno razmisljanje. ovo je fasisticka izjava. kuda sve ovo vodi. nadam se, a rekao sam to i ranije, da je to samo kurcenje preko tastature, a u realnom zivotu su takvi manji od makovog zrna.
jebote treba svako razmisliti prije nego sto pritisne < ENTER >.
bleee_sa wrote:Nisam ti ja buddy, mene da se pita naša i vaša djeca bi u odvojene škole išli
kakvo bolesno razmisljanje. ovo je fasisticka izjava. kuda sve ovo vodi. nadam se, a rekao sam to i ranije, da je to samo kurcenje preko tastature, a u realnom zivotu su takvi manji od makovog zrna.
A taman sam tebe htio citirat' tamo na temi o PL da ti ponudim da te provedem malo od Lava do Kovača pa da ubuduće dobro promisliš prije nego što pritisneš ENTER.
hrasno38 wrote:U Članu 11 se navodi da je svaki klub.organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Zasto vi niste ispunili ovaj clan? Imate 4 odvojene tribine.
A i to ocekuješ od Bleea neko normalno razmišljanje
covjek bi da djeca idu u odvojene škole (šeta što nema smajlija koji klanja)