Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sarajevo999999

#24101 Re: Sarajevski derbi

Post by sarajevo999999 »

Dati komsinicama 5% tampon zona 23 % sve ok, sve po zakonu :izet:
Ot: ugruhati nogama, sakama i glavom 4:0,odbrana im je nula, promaha
leškarenje

#24102 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ne treba dogovor,samo po pravilima....igraju se derbiji po cijelom svijetu pa se postuje 5% :thumbup: po zakonu i svi sretni.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24103 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote:
Imamo obavezu prema navijačima sa godišnjom kartom. Nije to vadiona na MUP, nego realna situacija. 18% kapaciteta je otpalo na tampon zone, koje po meni uopšte nisu trebale biti tolike. Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?
Ne moze tako, to nije gostoprimstvo. Ako zelis da ugostis nekog, nadjes mjesto. Ako ne, onda smisljas razloge zasto ne moze.
Ne prica niko o istom broju gledaoca, pricamo o fer i korektnoj raspodjeli kao i na Kosevu sto je bio slucaj.
Tacno, nece derbi biti sto je bio, ali mislim da se to ne moze na nasu adresu slati.
Nadzorna_ploca

#24104 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Nedzad Brankovic na aparatu. :mrgreen:
LSD

#24105 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

avetinja wrote: Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Nema dogovora sa dušmanlukom, oni su se izjasnili sa ovih 5% - odlicno, tako ce im i biti u Dolini do daljnjeg, a oni nek racunaju koliko je to karata :izet:
Još kad skontaju da Grbavica ima mnogo manji kapacitet od koševa :nargila:
avetinja

#24106 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?
Ne moze tako, to nije gostoprimstvo. Ako zelis da ugostis nekog, nadjes mjesto. Ako ne, onda smisljas razloge zasto ne moze.
Ne prica niko o istom broju gledaoca, pricamo o fer i korektnoj raspodjeli kao i na Kosevu sto je bio slucaj.
Tacno, nece derbi biti sto je bio, ali mislim da se to ne moze na nasu adresu slati.
Šta da radimo, da one sa sjevera prebacimo na istok?
Teško je bilo naći rješenje. Htjeli smo vam dati slovo O uz smanjenje tampon zone, ali MUP nije htio odustati od svojih uvjeta.
Ne može ni na našu. Ne mogu da shvatim da ne razumijete da nije samo Željo kriv.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24107 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Kako hocete.
Mi nista ne gubimo, jer smo odustali od onog broja karata sto zapravo predstavljaju milostinju.
leškarenje

#24108 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

LSD wrote:
avetinja wrote: Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Nema dogovora sa dušmanlukom, oni su se izjasnili sa ovih 5% - odlicno, tako ce im i biti u Dolini do daljnjeg, a oni nek racunaju koliko je to karata :izet:
Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudi :thumbup: ufff
avetinja

#24109 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

LSD wrote:
680 karata.
Možda je najbolje rješenje tih 5%, ko će ga znati.
lakilaka

#24110 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Tomahawk11 wrote:
avetinja wrote:
Imamo obavezu prema navijačima sa godišnjom kartom. Nije to vadiona na MUP, nego realna situacija. 18% kapaciteta je otpalo na tampon zone, koje po meni uopšte nisu trebale biti tolike. Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?
avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.
LSD

#24111 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leškarenje wrote: Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudi :thumbup: ufff
680 karata kume, to vam je sudbina ubuduce :nargila: jbg, sami ste zaiskali tako i evo vam ga :izet:

A u subotu na koševu ce biti mnogo više željovaca od tih 1750 ;-) u to nema sumnje....zapad u napad :mrgreen:
avetinja

#24112 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

lakilaka wrote:avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.
Sigurno da je i to doprinijelo.
Jesu li ikada platili stolice? Ugovorom su se obavezali da će snositi štetu.
leškarenje

#24113 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

LSD wrote:
leškarenje wrote: Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudi :thumbup: ufff
680 karata kume, to vam je sudbina ubuduce :nargila: jbg, sami ste zaiskali tako i evo vam ga :izet:

A u subotu na koševu ce biti mnogo više željovaca od tih 1750 ;-) u to nema sumnje....zapad u napad :mrgreen:
Apsolutno sam ZA :thumbup: a tom logikom bice vise i pitara od tih 680 :kiss: ali procenti su tu da se postuju,pa nisam ja izmisljo pravila :izet:
bleee_sa

#24114 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

Bujrum na zapad :D
leškarenje

#24115 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

avetinja wrote:
lakilaka wrote:avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.
Sigurno da je i to doprinijelo.
Jesu li ikada platili stolice? Ugovorom su se obavezali da će snositi štetu.
Kojim ugovorom,dajte crno na bijelo ko sto ste i ponudu za Dulju postavljali :D transparentno.Jeste li vi kad platili devastiranje juga na Kosevu?
LSD

#24116 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

bleee_sa wrote:Bujrum na zapad :D
Ne trebaš ti nikome niša bujrumovati :mrgreen: ....da vidimo ko ce to blokirati invaziju manijaka na zapad.
Da vidimo tu strašnu Sabrinu, koja pokazuje okolo svoja muda, na djelu.
nema me tamo

#24117 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Nemate za hljeba a ne za zapada :D :D :D
bleee_sa

#24118 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

LSD wrote:
Ne trebaš ti nikome niša bujrumovati :mrgreen: ....da vidimo ko ce to blokirati invaziju manijaka na zapad.
Ja to u duhu pravog komšiluka, bujrum. :D
Nadzorna_ploca

#24119 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Sad ce te wannabe ultrasi proglasiti tastaturom.
avetinja

#24120 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

leškarenje wrote:Kojim ugovorom,dajte crno na bijelo ko sto ste i ponudu za Dulju postavljali :D transparentno.Jeste li vi kad platili devastiranje juga na Kosevu?
Nisam član uprave, pa da ga slikam. :D
U medijima je izašao članak o tome. Ne vjerujem da je bila laž.
Opština Centar nije pokazala zainteresovanost za tjeranje pravde, ali bujrum, neka pošalju. Treba platiti.
leškarenje

#24121 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

LSD wrote:
Nemate vi za kifle,da imate kupili bi tri boda u Krupi a ne jedan :D karta cvaja za zapad,clanovima 10 ....mjera :thumbup:
bleee_sa

#24122 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

Nadzorna_ploca wrote:
Sad ce te wannabe ultrasi proglasiti tastaturom.
Kakvi ultrasi ba, kupi Stone Island fuš dux i odma Stipe Lekić. :D
LSD

#24123 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:
Nemate vi za kifle,da imate kupili bi tri boda u Krupi a ne jedan :D karta cvaja za zapad,clanovima 10 ....mjera :thumbup:
:lol: :lol:
Da smo htjeli kupovati, prvenstvo bi još juce bilo riješeno ;-) Ali Željo ne da obraza, ne dajemo se na raspolaganje nekim azijatima :izet:

Stavite i cavaju eto, nije beg cicija....možda zatreba Kenu za lijeka.
leškarenje

#24124 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Jebi ga,niko nije rekao Baricu da ne puca ....kako su to Kartal i Koljic odradili vrhunski :lol:
Bambino Blu

#24125 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

I obrni okreni opet moraju citav jug otvoriti jer je prijavljen kao gostujuca tribina.

Djaba tako ti je to kad si podstanar radi ko sta hoce i kako hoce hahah cirkusanti :izet: :izet:
Post Reply