Ot: ugruhati nogama, sakama i glavom 4:0,odbrana im je nula, promaha
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sarajevo999999
#24101 Re: Sarajevski derbi
Dati komsinicama 5% tampon zona 23 % sve ok, sve po zakonu
- leškarenje
#24102 Re: Sarajevski derbi
Ne treba dogovor,samo po pravilima....igraju se derbiji po cijelom svijetu pa se postuje 5%
po zakonu i svi sretni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24103 Re: Sarajevski derbi
Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?avetinja wrote:
Imamo obavezu prema navijačima sa godišnjom kartom. Nije to vadiona na MUP, nego realna situacija. 18% kapaciteta je otpalo na tampon zone, koje po meni uopšte nisu trebale biti tolike. Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Ne moze tako, to nije gostoprimstvo. Ako zelis da ugostis nekog, nadjes mjesto. Ako ne, onda smisljas razloge zasto ne moze.
Ne prica niko o istom broju gledaoca, pricamo o fer i korektnoj raspodjeli kao i na Kosevu sto je bio slucaj.
Tacno, nece derbi biti sto je bio, ali mislim da se to ne moze na nasu adresu slati.
-
Nadzorna_ploca
#24104 Re: Sarajevski derbi
Nedzad Brankovic na aparatu. 
-
LSD
#24105 Re: Sarajevski derbi
Nema dogovora sa dušmanlukom, oni su se izjasnili sa ovih 5% - odlicno, tako ce im i biti u Dolini do daljnjeg, a oni nek racunaju koliko je to karataavetinja wrote: Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
Još kad skontaju da Grbavica ima mnogo manji kapacitet od koševa
- avetinja
#24106 Re: Sarajevski derbi
Šta da radimo, da one sa sjevera prebacimo na istok?Tomahawk11 wrote:Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?
Ne moze tako, to nije gostoprimstvo. Ako zelis da ugostis nekog, nadjes mjesto. Ako ne, onda smisljas razloge zasto ne moze.
Ne prica niko o istom broju gledaoca, pricamo o fer i korektnoj raspodjeli kao i na Kosevu sto je bio slucaj.
Tacno, nece derbi biti sto je bio, ali mislim da se to ne moze na nasu adresu slati.
Teško je bilo naći rješenje. Htjeli smo vam dati slovo O uz smanjenje tampon zone, ali MUP nije htio odustati od svojih uvjeta.
Ne može ni na našu. Ne mogu da shvatim da ne razumijete da nije samo Željo kriv.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24107 Re: Sarajevski derbi
Kako hocete.
Mi nista ne gubimo, jer smo odustali od onog broja karata sto zapravo predstavljaju milostinju.
Mi nista ne gubimo, jer smo odustali od onog broja karata sto zapravo predstavljaju milostinju.
- leškarenje
#24108 Re: Sarajevski derbi
Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudiLSD wrote:Nema dogovora sa dušmanlukom, oni su se izjasnili sa ovih 5% - odlicno, tako ce im i biti u Dolini do daljnjeg, a oni nek racunaju koliko je to karataavetinja wrote: Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.![]()
- avetinja
#24109 Re: Sarajevski derbi
680 karata.LSD wrote:Nema dogovora sa dušmanlukom, oni su se izjasnili sa ovih 5% - odlicno, tako ce im i biti u Dolini do daljnjeg, a oni nek racunaju koliko je to karataavetinja wrote: Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.![]()
Možda je najbolje rješenje tih 5%, ko će ga znati.
-
lakilaka
#24110 Re: Sarajevski derbi
avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.Tomahawk11 wrote:Ih, na sjeveru prema onima sa godisnjom, na istoku prema onima sto su zakupili stolice na 10 godina....sta bi onda trebali, mi da kontamo gdje se mozemo ugurati?avetinja wrote:
Imamo obavezu prema navijačima sa godišnjom kartom. Nije to vadiona na MUP, nego realna situacija. 18% kapaciteta je otpalo na tampon zone, koje po meni uopšte nisu trebale biti tolike. Nismo mi krivi što nam je stadion kapaciteta 13 499, pa ne može primiti isti broj gledalaca kao Koševo. Bilo kako bilo, neće derbi još dugo biti onaj stari, ako se nekako ne dogovore.
-
LSD
#24111 Re: Sarajevski derbi
680 karata kume, to vam je sudbina ubuduceleškarenje wrote: Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudiufff
A u subotu na koševu ce biti mnogo više željovaca od tih 1750
- avetinja
#24112 Re: Sarajevski derbi
Sigurno da je i to doprinijelo.lakilaka wrote:avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.
Jesu li ikada platili stolice? Ugovorom su se obavezali da će snositi štetu.
- leškarenje
#24113 Re: Sarajevski derbi
Apsolutno sam ZALSD wrote:680 karata kume, to vam je sudbina ubuduceleškarenje wrote: Zato cete se vi rasiriti na Kosevu,cijelih 1750 ljudiufff
jbg, sami ste zaiskali tako i evo vam ga
![]()
A u subotu na koševu ce biti mnogo više željovaca od tih 1750u to nema sumnje....zapad u napad
- bleee_sa
#24114 Re: Sarajevski derbi
Bujrum na zapad 
- leškarenje
#24115 Re: Sarajevski derbi
Kojim ugovorom,dajte crno na bijelo ko sto ste i ponudu za Dulju postavljaliavetinja wrote:Sigurno da je i to doprinijelo.lakilaka wrote:avetinja, samo sto se istine radi, treba dodati da je sve proisteklo iz njihovog divljackog rusenja stadiona grbavica. to je bio povod i posljedica odluke mup-a o tampon zonama. to oni znaju samo ko papagaji ponavljaju ono sto njima odgovara. svako ko rusi stadion i ugrozava sigurnost ( a da je tako pokazali su sa topovskim na svome sjeveru i nesretnim ranjavanjem navijaca njihovog ) ne zasluzuje biti na stadionu - vec u zatvoru. doci ce i to jednog dana i kod nas u bih.
Jesu li ikada platili stolice? Ugovorom su se obavezali da će snositi štetu.
-
LSD
#24116 Re: Sarajevski derbi
Ne trebaš ti nikome niša bujrumovatibleee_sa wrote:Bujrum na zapad
Da vidimo tu strašnu Sabrinu, koja pokazuje okolo svoja muda, na djelu.
-
nema me tamo
#24117 Re: Sarajevski derbi
Nemate za hljeba a ne za zapada

- bleee_sa
#24118 Re: Sarajevski derbi
Ja to u duhu pravog komšiluka, bujrum.LSD wrote:Ne trebaš ti nikome niša bujrumovatibleee_sa wrote:Bujrum na zapad....da vidimo ko ce to blokirati invaziju manijaka na zapad.
-
Nadzorna_ploca
#24119 Re: Sarajevski derbi
Sad ce te wannabe ultrasi proglasiti tastaturom.bleee_sa wrote:Bujrum na zapad
- avetinja
#24120 Re: Sarajevski derbi
Nisam član uprave, pa da ga slikam.leškarenje wrote:Kojim ugovorom,dajte crno na bijelo ko sto ste i ponudu za Dulju postavljalitransparentno.Jeste li vi kad platili devastiranje juga na Kosevu?
U medijima je izašao članak o tome. Ne vjerujem da je bila laž.
Opština Centar nije pokazala zainteresovanost za tjeranje pravde, ali bujrum, neka pošalju. Treba platiti.
- leškarenje
#24121 Re: Sarajevski derbi
Nemate vi za kifle,da imate kupili bi tri boda u Krupi a ne jedanLSD wrote:Ne trebaš ti nikome niša bujrumovatibleee_sa wrote:Bujrum na zapad....da vidimo ko ce to blokirati invaziju manijaka na zapad.
- bleee_sa
#24122 Re: Sarajevski derbi
Kakvi ultrasi ba, kupi Stone Island fuš dux i odma Stipe Lekić.Nadzorna_ploca wrote:Sad ce te wannabe ultrasi proglasiti tastaturom.bleee_sa wrote:Bujrum na zapad
-
LSD
#24123 Re: Sarajevski derbi
leškarenje wrote:Nemate vi za kifle,da imate kupili bi tri boda u Krupi a ne jedanLSD wrote:Ne trebaš ti nikome niša bujrumovatibleee_sa wrote:Bujrum na zapad....da vidimo ko ce to blokirati invaziju manijaka na zapad.
Da vidimo tu strašnu Sabrinu, koja pokazuje okolo svoja muda, na djelu.karta cvaja za zapad,clanovima 10 ....mjera
Da smo htjeli kupovati, prvenstvo bi još juce bilo riješeno
Stavite i cavaju eto, nije beg cicija....možda zatreba Kenu za lijeka.
- leškarenje
#24124 Re: Sarajevski derbi
Jebi ga,niko nije rekao Baricu da ne puca ....kako su to Kartal i Koljic odradili vrhunski 
-
Bambino Blu
#24125 Re: Sarajevski derbi
I obrni okreni opet moraju citav jug otvoriti jer je prijavljen kao gostujuca tribina.
Djaba tako ti je to kad si podstanar radi ko sta hoce i kako hoce hahah cirkusanti

Djaba tako ti je to kad si podstanar radi ko sta hoce i kako hoce hahah cirkusanti