Tomahawk11 wrote:Evo citam Petrovic prica o nekih 5 velikih sansiu prvom poluvremenu...
Malo je, kume...18 velikih sansi je u prvom bilo
presla mu mitomanska prica....pravi se slijep i pored ociju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Evo citam Petrovic prica o nekih 5 velikih sansiu prvom poluvremenu...
Malo je, kume...18 velikih sansi je u prvom bilo
Nema teorije da vama vise bog odgovara, znaci sami sebe lazete...idete u Bijeljinu i Tuzlu naredne dvije i morat cete dobiti obje, a i jedni i drugi ce sve uraditi da vas dobiju...da jebe rak raka nama ce biti lakse sa Krupom kuci, veceras ste propustili sansu da nas stresete sa ledja, ovako imate veliki pritisak...avetinja wrote:Nije bio loš derbi, po meni. Mogli smo mi uzeti, mogle su i kone, ali remi ipak nama više odgovara. Lijepo je što su se Manijaci sjetili Vedrana. Bilo bi lijepo da se Horde zla sjete Mirze Raščića. Čisto da između grupa ne vlada mržnja, da pokažemo da nismo beogradski mangupi nego sarajevska raja. Što se tiče posjete, bilo je 12 milja.
Evo ovdje vidimo da nema penala.Pitar sa Kariba wrote:
A onaj nad Novakovicem je jos ofirniji, l` jbg....
Kad si gladan nisi svoj.leškarenje wrote:Tomahawk11 wrote:Evo citam Petrovic prica o nekih 5 velikih sansiu prvom poluvremenu...
Malo je, kume...18 velikih sansi je u prvom bilo![]()
![]()
presla mu mitomanska prica....pravi se slijep i pored ociju
Vi također idete u Bijeljinu. I da izgubimo jednu utakmicu, opet ćemo imati isto bodova kao i vi, dakle nećemo biti u minusu. Ima tu i Zrinjski, ne igraju samo sarajevski klubovi. Svakom se može desiti da se oklizne gdje se najmanje nada. Još su svi putevi otvoreni za titulu za sva tri kluba.emigrazione wrote:Nema teorije da vama vise bog odgovara, znaci sami sebe lazete...idete u Bijeljinu i Tuzlu naredne dvije i morat cete dobiti obje, a i jedni i drugi ce sve uraditi da vas dobiju...da jebe rak raka nama ce biti lakse sa Krupom kuciavetinja wrote:Nije bio loš derbi, po meni. Mogli smo mi uzeti, mogle su i kone, ali remi ipak nama više odgovara. Lijepo je što su se Manijaci sjetili Vedrana. Bilo bi lijepo da se Horde zla sjete Mirze Raščića. Čisto da između grupa ne vlada mržnja, da pokažemo da nismo beogradski mangupi nego sarajevska raja. Što se tiče posjete, bilo je 12 milja.
Upravo tako..klasično tješenje samog sebe...Željo da je dobio, to bi bio kraj za nas, +6 i kraj priceemigrazione wrote:Nema teorije da vama vise bog odgovara, znaci sami sebe lazete...idete u Bijeljinu i Tuzlu naredne dvije i morat cete dobiti obje, a i jedni i drugi ce sve uraditi da vas dobiju...da jebe rak raka nama ce biti lakse sa Krupom kuci, veceras ste propustili sansu da nas stresete sa ledja, ovako imate veliki pritisak...avetinja wrote:Nije bio loš derbi, po meni. Mogli smo mi uzeti, mogle su i kone, ali remi ipak nama više odgovara. Lijepo je što su se Manijaci sjetili Vedrana. Bilo bi lijepo da se Horde zla sjete Mirze Raščića. Čisto da između grupa ne vlada mržnja, da pokažemo da nismo beogradski mangupi nego sarajevska raja. Što se tiče posjete, bilo je 12 milja.
I crveni za Radinovica nemoj zaboravljati....omega369 wrote:Znaci, jedini nacin da komsinice pokusaju da opravsaju sramotno nedosudjeni penal za FKS, zbog kojeg ce sudija sigurno biti kaznjen, jeste da izmisle neku situaciju za njih pa da kazu, a nije ni nama svirao....![]()
Znaci, sramota kako smo osteceni
Zaotajemo bod za Zrinjskim i tješimo se.north wrote:Upravo tako..klasično tješenje samog sebe...Željo da je dobio, to bi bio kraj za nas, +6 i kraj price...imaju samo Zrinjskog da se ganjaju, ostali bi prvi i nakon ovoga kola veliki plus u psihološkom smislu, a još im Zrinjski dolazi kući...i ovako su naravno itekako u igri, vise od nas ako ćemo realno, ali bod im nikako ne može biti dobar..doduše ni nama
...Samo Zrinjskom odgovara nažalost
Nemoj tako vidiš da kažu da je stadion bio krcatQoom wrote:Samprasu puko vodenjak otvorio se ko pred porod, da su naše jade znale da je zino ko sulunar mogli smo natrpat plavu nejač.
Nedade se.
Šta kažu karte se još jučer rasprodalekakve su to lažovčine i komedija od kluba.
Ma završiće i na Koševu nula i opet će samo Zrinjski profitirati od naših glupih derbija,pa da makar dogovore da bude 1-1,nego ovo 0-0 mi je postao ubjedljivo najodvratniji rezultat,jebo im nula sve.north wrote:Upravo tako..klasično tješenje samog sebe...Željo da je dobio, to bi bio kraj za nas, +6 i kraj priceemigrazione wrote:Nema teorije da vama vise bog odgovara, znaci sami sebe lazete...idete u Bijeljinu i Tuzlu naredne dvije i morat cete dobiti obje, a i jedni i drugi ce sve uraditi da vas dobiju...da jebe rak raka nama ce biti lakse sa Krupom kuci, veceras ste propustili sansu da nas stresete sa ledja, ovako imate veliki pritisak...avetinja wrote:Nije bio loš derbi, po meni. Mogli smo mi uzeti, mogle su i kone, ali remi ipak nama više odgovara. Lijepo je što su se Manijaci sjetili Vedrana. Bilo bi lijepo da se Horde zla sjete Mirze Raščića. Čisto da između grupa ne vlada mržnja, da pokažemo da nismo beogradski mangupi nego sarajevska raja. Što se tiče posjete, bilo je 12 milja....imaju samo Zrinjskog da se ganjaju, ostali bi prvi i nakon ovoga kola veliki plus u psihološkom smislu, a još im Zrinjski dolazi kući...i ovako su naravno itekako u igri, vise od nas ako ćemo realno, ali bod im nikako ne može biti dobar..doduše ni nama
...Samo Zrinjskom odgovara nažalost
agnostic_front wrote:Rasule su nas kone realno. Slaviće se ovaj bod dugo.
Po čemu vama više odgovara? Prošlo još jedno kolo, a vi ste u još većem zaostatku nego prošlo kolo. I vam i nama je remi bolji od poraza. Nama više, jer zaostajemo jedan bod, a vi četiri. Ima još šest utakmica, besmisleno je raspravljati kome šta više odgovara jer nema favorita, niko se nije odlijepio od drugoplasiranog.emigrazione wrote:Otvoreni su nama zahvaljujuci ovom bodu, vama ne znaci ama bas nista...kako onda vama vise bod odgovara, kada ste imali sansu da pred svojim navijacima izbacite iz utrke direktnog konkurenta, a niste...
Vjerovat cemo Bori, a ne svojim ocima.mali_milojica wrote:Evo ovdje vidimo da nema penala.Pitar sa Kariba wrote:
A onaj nad Novakovicem je jos ofirniji, l` jbg....
Sudija je blizu,ima dobar pregled situacije.
Igrac Sarajeva ide da iznudi penal.
Ispravna odluka.
By Boro Elcic
Ma ko baŠibicar wrote:agnostic_front wrote:Rasule su nas kone realno. Slaviće se ovaj bod dugo.![]()
![]()
Jel' to oni fakat pišu da su nas razvalili?
To mi je prvo naumpalo. Kakvi su to klocevileškarenje wrote:Jel se ono ismijavao vatromet protiv zrinjskogkao dje ima da se pali vatromet,to nije ultra furka,bla,bla....