Prošli derbi sam ulazio sat vremena. Puštali dvoje po dvoje, skidali cipele ko im je bio sumnjiv, puhali u alkotest, koreografija se nije unijela, zastave, transparenti (osim jednog). Nebitno. Moj stav je da se ovo nije trebalo raditi, da se trebalo tražiti više karata uz konsultaciju MUP-a. Shvatam da ste ljuti na nas, ali treba imati razuma i shvatiti da nije samo do nas jer se i MUP pita.made_in_sarajevo wrote:Mozda murija sad sere ali prije godina je vise vasa uprava srala oko karata nego murija. A na grbavici se ne vidimo, ja licno vise necu da idem na grbavicu upravo radi uslova koje imamo svaki derbi. Kad provedete 90min na cosku stepenice, ulazite vise od 30min na kant i izlazite 30min isto na kant onda nematr nikako.volje ici na tekmu bar na tom stadionu.avetinja wrote:Ja sam odmah kritikovao broj ulaznica. Realno, nije ni uprava Želje za sve kriva. Izgleda da MUP vodi glavnu riječ. Neće klub određivati da se pokazuje lična i članska pri kupovini ulaznica. Gotovo je sad. Šteta je učinjena. Vidimo se na Koševu, ako Bog da, i na Grbavici u subotu.made_in_sarajevo wrote:Kasno se truditi sad i eto lafo vi fini pa dali vise. Vidimo se na kosevu za mjesec dana pod istim uslovima koje mi godinama imamo na grbavici ali bukvalno godinama. Da ulazimo i guramo se na tribini kao da je logor,a ne jebeni stadion ali eto trazite ovo jos od amawa i kraj price pa evo vam kraj price.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#21826 Re: Sarajevski derbi
- Logovan
#21827 Re: Sarajevski derbi
Vrlo moguce.Nadzorna_ploca wrote:Ma ne zna citati. Samo u krug vrti lik.
Kazes im jedno, oni drugo, mi opet jedno, oni drugo.
Sve ovo da objasnim balavcu iz osnovne skole, vjerovatno bi shvatio o cemu pricam.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21828 Re: Sarajevski derbi
Nego da li je placen onaj prosli dug od 4800 KM za polomljene stolice na Grbavici???? Koliko sam ja nacuo NIJE!
- Anestezija
#21829 Re: Sarajevski derbi
da je 300 karata nas bude tri put vise u onom dijelu,jednostavno i raja se provuce,ne mozes dahnut
zadnja 3 derbija vise nas bilo nego karata dobijenih 
-
Ultras46
#21830 Re: Sarajevski derbi
Sabrina kujo unistavas nam derbi
- leškarenje
#21831 Re: Sarajevski derbi
Svaki put,a ne zadnja tri....Anestezija wrote:da je 300 karata nas bude tri put vise u onom dijelu,jednostavno i raja se provuce,ne mozes dahnutzadnja 3 derbija vise nas bilo nego karata dobijenih
Viri Siljku onaj dildo sto je ganjeta postavljao da treba Sabrini,dobro ga je iskoristila
- Logovan
#21832 Re: Sarajevski derbi
Opet moram jedna te ista pitanja postavljati.hrasno38 wrote:Nego da li je placen onaj prosli dug od 4800 KM za polomljene stolice na Grbavici???? Koliko sam ja nacuo NIJE!
Evo jedno... Jeste li vi sve stete platili? Nisam cuo da jeste.
- Logovan
#21833 Re: Sarajevski derbi
Opet moram jedna te ista pitanja postavljati.hrasno38 wrote:Nego da li je placen onaj prosli dug od 4800 KM za polomljene stolice na Grbavici???? Koliko sam ja nacuo NIJE!
-
hostapler
#21834 Re: Sarajevski derbi
Mirso skidaj ogradu,nema navijaca Sarajeva.
Ko dodje i izda grupu,picka je.
Jebi Mirso,samo jebi
Ko dodje i izda grupu,picka je.
Jebi Mirso,samo jebi
-
Nadzorna_ploca
#21835 Re: Sarajevski derbi
To se u racunovodstvu zove otpis sredstava. 
- Fuzzy Dunlop
#21836 Re: Sarajevski derbi
Šta da čitam? Kme kme neuslovno. Jbte gledale se utakmice sa skele u Mostaru, sa staze u Tuzli itd.Logovan wrote:Vrlo moguce.Nadzorna_ploca wrote:Ma ne zna citati. Samo u krug vrti lik.
Kazes im jedno, oni drugo, mi opet jedno, oni drugo.
Sve ovo da objasnim balavcu iz osnovne skole, vjerovatno bi shvatio o cemu pricam.
Šta treba? Da padne mrtva glava? Tako je kako je.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21837 Re: Sarajevski derbi
Ako ne znas odgovor nemoj filozofirati nego kad bude derbi na Kosevu postavi to pitanje a ja cu ti reci "ZNAM" ili "NE ZNAM". Vazda nesto pametujes. Nisu placene stolice a ovaj derbi je sada na Grbavici. Za 20 dana cemo pricati o Kosevu.....inace prema vandalima imam indeticno misljenje ma za koga da navijaju a ti to odlicno znas!!!Logovan wrote:Opet moram jedna te ista pitanja postavljati.hrasno38 wrote:Nego da li je placen onaj prosli dug od 4800 KM za polomljene stolice na Grbavici???? Koliko sam ja nacuo NIJE!
-
made_in_sarajevo
#21838 Re: Sarajevski derbi
Dakle uredu je natrpati sto vise ljudi na manje prostora,a kad se dodje na kosevo muda izvaliti i rasiriti se preko juga i zapada. Ma da naravno, prepali se mi strasnih manijaka pa izmisljamo onako.
strah od manijaka
strah od manijaka
-
Havarija!
#21839 Re: Sarajevski derbi
Ako imalo postoji navijackog mentaliteta na jugu i Manijaci ce proglasili bojkot protiv ovakve policijske represije, pa nek imamo derbi ko u Rimu.
A.C.A.B.
A.C.A.B.
-
hostapler
#21840 Re: Sarajevski derbi
Sabrina,plati ceh od proslog puta pa onda nesto zahtjevaj.
Do tada Mirso
Do tada Mirso
- ganjeta
#21841 Re: Sarajevski derbi
Havarija! wrote:Ako imalo postoji navijackog mentaliteta na jugu i Manijaci ce proglasili bojkot protiv ovakve policijske represije, pa nek imamo derbi ko u Rimu.
A.C.A.B.
Što bi mi bojkotovali? Pa vidiš da mozgovi po temi pišu kako je sve ovo Željo smislio, ništa nije do murije, šuplja.
-
DonaldDuck
#21842 Re: Sarajevski derbi
Je li to ono kada mi već par zadnjih derbija plaćamo duplo skuplje ulaznice za identičnu tribinu prekoputa dok se one sa druge strane pod izgovorom članskih prodaju po 3 KM.Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezniča ...
- Charuga
- Globalni moderator
#21843 Re: Sarajevski derbi
Željo je bio spreman da navijačima Sarajeva da čitavu zdenku, ali MUP u tom slučaju traži pomjeranje tampon zone za još jedan sektor, Oni (MUP) nisu htjeli da prričaju o manjoj tampon zoni. Ili to ili nema derbija. Bio je prijedlog uprave da HZ idu na SZ, ali i to su glat odbili.
Iskreno, fakat ne vidim potrebu da se tampon zona pravi sa dva slova, osim da se opravda nesposobnost MUP-a, tj. njihov nerad. Što neko ranije reče, dva reda specijalaca sa obje strane, puno manje, tampon zone i riješio si problem. Ovako si sebi olakšao posao, a zajebao si i Želju (manje karata) i Sarajevo (manje navijača).
Iskreno, fakat ne vidim potrebu da se tampon zona pravi sa dva slova, osim da se opravda nesposobnost MUP-a, tj. njihov nerad. Što neko ranije reče, dva reda specijalaca sa obje strane, puno manje, tampon zone i riješio si problem. Ovako si sebi olakšao posao, a zajebao si i Želju (manje karata) i Sarajevo (manje navijača).
- agnostic_front
#21844 Re: Sarajevski derbi
Sabrina uništava derbi.
-
Korisničkoime
#21845 Re: Sarajevski derbi
Derbi.
Jebo majku na šta je spao.
Ne zna se gdje je više izgubio na kvaliteti, na travnjaku ili na tribini.
Ovo furanje holigani i fazoni ima i na jednoj i na drugoj strani što je velika šteta jer eto neko postavi sliku od ranije, moglo se bez nekih tampon zona, ograda i šiljaka.
Na terenu jad i čemer već neko vrijeme, pregršt grubih starteva, svaki sudija izbugi muda u derbiju i ne može da drži dešavanja pod kontrolom, valjanja po terenu, kuknjava, mlataranje rukama, rezultat neriješen minimalno 0-0, 1-1. Kao ljubitelj fudbala kažem šteta, baš šteta, evo ja nisam navijač ni Želje ni Sarajeva ali bi ja prvi i hrpa nas otišli na derbi platili karte i više od ovih 10-tak KM da pogledamo dobru tekmu, derbi, najveći u državi, jednistven. Nekad mislim da ni vi ali ni vaše uprave ne shvaćate šta zapravo imate i šta zapravo polako gubite, koji potencijal.
Jebo majku na šta je spao.
Ne zna se gdje je više izgubio na kvaliteti, na travnjaku ili na tribini.
Ovo furanje holigani i fazoni ima i na jednoj i na drugoj strani što je velika šteta jer eto neko postavi sliku od ranije, moglo se bez nekih tampon zona, ograda i šiljaka.
Na terenu jad i čemer već neko vrijeme, pregršt grubih starteva, svaki sudija izbugi muda u derbiju i ne može da drži dešavanja pod kontrolom, valjanja po terenu, kuknjava, mlataranje rukama, rezultat neriješen minimalno 0-0, 1-1. Kao ljubitelj fudbala kažem šteta, baš šteta, evo ja nisam navijač ni Želje ni Sarajeva ali bi ja prvi i hrpa nas otišli na derbi platili karte i više od ovih 10-tak KM da pogledamo dobru tekmu, derbi, najveći u državi, jednistven. Nekad mislim da ni vi ali ni vaše uprave ne shvaćate šta zapravo imate i šta zapravo polako gubite, koji potencijal.
-
Ultras46
#21846 Re: Sarajevski derbi
Kurva drolja običnaagnostic_front wrote:Sabrina uništava derbi.
- leškarenje
#21847 Re: Sarajevski derbi
Jesu li kod vas za clanove jeftinije ili vas i tu deruDonaldDuck wrote:Je li to ono kada mi već par zadnjih derbija plaćamo duplo skuplje ulaznice za identičnu tribinu prekoputa dok se one sa druge strane pod izgovorom članskih prodaju po 3 KM.Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezniča ...Mogli ste i bez ovog saopštenje izdati, nije niko budala!
- Charuga
- Globalni moderator
#21848 Re: Sarajevski derbi
Nemaju nikakav popust za pojedinačne karte.
- leškarenje
#21849 Re: Sarajevski derbi
Kod nas nema na ovim bez veze utakmicama,na svakoj jacoj imaCharuga wrote:Nemaju nikakav popust za pojedinačne karte.
Ispostovati stav grupe
- emigrazione
#21850 Re: Sarajevski derbi
Ja ne vjerujem sta citam hejleškarenje wrote:Jesu li kod vas za clanove jeftinije ili vas i tu deruDonaldDuck wrote:Je li to ono kada mi već par zadnjih derbija plaćamo duplo skuplje ulaznice za identičnu tribinu prekoputa dok se one sa druge strane pod izgovorom članskih prodaju po 3 KM.Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezniča ...Mogli ste i bez ovog saopštenje izdati, nije niko budala!
imaju li clanovi poopust?