Tako nekako,sardina.leškarenje wrote:Stani ba,jel ovdje 1100 ljudi da stane![]()
Tampon zona,kao da dolaze navijači PAOK.a jbt.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tako nekako,sardina.leškarenje wrote:Stani ba,jel ovdje 1100 ljudi da stane![]()
Ma ne mogu da vjerujem šta pišu. Ovo je nevjerovatno.Nadzorna_ploca wrote:Sto se primas na glupu pricu Logovani.. Skuliraj i spremaj licnu.
Joj majko moja.FreakyStyley wrote: Vi kad budete imali stadion, bujrum isto se ponasajte.
S obzirom da to nece bit brzo, predlazem da se civilizujete, pa ce te dobit vise.
Kako njihov kad nemaju ni m2 na svoje imeSa_u_srcu wrote:Suplja prica...lafo murija trazi, lijepi strah...al eto njihov stadion, njihova pravila...vratiti istom mjerom.
Nije nego ko je organizator postavlja uslove.tutku wrote:Ko ima stadion postavalja uslove.
Ko nema
Koji "mi", "vi", "vas stadion", "nas stadion"...to ne postoji, obicno vi sto, nicim izazvani, sami sebi pripisujete pravo na nesto nemate ni šupu svoju, zivite 50 godina sa starcima u kuci bez fasade i sl....ovdje se govori o tome da se gleda utakmica bez bojazni po vlastiti zivot, nista vise...cuj on ce dati karata koliko on misli da trebaFreakyStyley wrote:Dat cemo uvijek koliko mi mislimo da trebamo dat.
Vi kad budete imali stadion, bujrum isto se ponasajte.
S obzirom da to nece bit brzo, predlazem da se civilizujete, pa ce te dobit vise.
Kraj price
Sa_u_srcu wrote:Suplja prica...lafo murija trazi, lijepi strah...al eto njihov stadion, njihova pravila...vratiti istom mjerom.
ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Suplja prica...lafo murija trazi, lijepi strah...al eto njihov stadion, njihova pravila...vratiti istom mjerom.![]()
Ti fakat mislis nije ovo do murije, licne, tampon zone, ograde ?
Sa_u_srcu wrote:ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Suplja prica...lafo murija trazi, lijepi strah...al eto njihov stadion, njihova pravila...vratiti istom mjerom.![]()
Ti fakat mislis nije ovo do murije, licne, tampon zone, ograde ?
Ma kakve murije ganjeta daj ba...ti bar ne djelujes kao djecak od 10 godina....
Upozorio sam jednog bordo forumaša, prije par minuta, za ovo boldirano. Da ne pravim razliku, i tebe ću samo upozoriti.refffko wrote:Jadovi, jednom vas se samo skupilo iznad 20 000 u zadnjih 15 godina.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”refffko wrote:Jadovi, u petnaest godina, samo vas je jednom bilo 20 hiljada na stadionu.
Sa_u_srcu wrote:Ma boli me ba kurac radite sta mislite da trebate...eto pobijedili ste vi danas, mi cemo za 20 dana i tako cemo nastaviti...to je izgleda jedino sto vasoj upravi pada napamet, zasto, zato sto su seljacine i dosle poput vecine vas ovdje i veze nemaju sta je derbi al eto radite sta hocete iskreno, puca mi kurac...
Isti slučaj. Upozorio, zamolio na pp, ali ne vrijedi.Sa_u_srcu wrote:Ti si ba jedan, mada vas ima jos koji podrzavaju ove zabrame i ova sranja, zato sto vjerovatno nisi ni odrastao u ovom gradu, nemas pojma sta je derbi, ni kakva je to zajebancija nekad bila...ti umjesto da se boris za drugacije odluke svoga kluba kao sto bih ja bar ovdje napisao da se ne slazem s tim odlukama, podrzavas seljacine, dosle poput tebe koji kontaju da ce kao nas nesto sjebati u zivotu...iskreno zaboli me kita, koliko ste karata dali i koliko mislite dati, ali ide reakcije nakon ovoga a mozda se budes borio za titulu a neko ti onemoguci da odes na stadion i podrzis svoju ekipu...ali ti sa svojim mozgom dosle to ne kontas, jer ti nemas taj sklop u glavi kao i velika vecina ostalih i onda imas ove gluposti...to lsd zabranili ste pitarima da dodju na derby...idemo slaviti