Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#21751 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Vidi se da je lesko iz B faze. Zajeban je kao onaj lijek :oops:
MensurM

#21752 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Pa dobili ste već odbijenicu.

Platno i na Koševo.
leškarenje

#21753 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

mali_milojica wrote:Vidi se da je lesko iz B faze. Zajeban je kao onaj lijek :oops:
Ne vidi :thumbup:
Sa_u_srcu

#21754 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

LSD wrote:@Sa u srcu i Leško nam evo citav dan prijete nekim osvetama, odmazdama, Sabinama, šalju posljedna upozorenja ...jer Oni dolaze :shock: strava i užas u najavi.

Prema tome, bice pravo zayebano i gadno, treba to izdržati....ko preživi, pricat ce.

Ti si ba jedan, mada vas ima jos koji podrzavaju ove zabrame i ova sranja, zato sto vjerovatno nisi ni odrastao u ovom gradu, nemas pojma sta je derbi, ni kakva je to zajebancija nekad bila...ti umjesto da se boris za drugacije odluke svoga kluba kao sto bih ja bar ovdje napisao da se ne slazem s tim odlukama, podrzavas seljacine, dosle poput tebe koji kontaju da ce kao nas nesto sjebati u zivotu...iskreno zaboli me kita, koliko ste karata dali i koliko mislite dati, ali ide reakcije nakon ovoga a mozda se budes borio za titulu a neko ti onemoguci da odes na stadion i podrzis svoju ekipu...ali ti sa svojim mozgom dosle to ne kontas, jer ti nemas taj sklop u glavi kao i velika vecina ostalih i onda imas ove gluposti...to lsd zabranili ste pitarima da dodju na derby...idemo slaviti
Nadzorna_ploca

#21755 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Sta ce nam platno gledati cemo kucama tekmu.
LSD

#21756 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Sa_u_srcu wrote:
LSD wrote:@Sa u srcu i Leško nam evo citav dan prijete nekim osvetama, odmazdama, Sabinama, šalju posljedna upozorenja ...jer Oni dolaze :shock: strava i užas u najavi.

Prema tome, bice pravo zayebano i gadno, treba to izdržati....ko preživi, pricat ce.

Ti si ba jedan, mada vas ima jos koji podrzavaju ove zabrame i ova sranja, zato sto vjerovatno nisi ni odrastao u ovom gradu, nemas pojma sta je derbi, ni kakva je to zajebancija nekad bila...ti umjesto da se boris za drugacije odluke svoga kluba kao sto bih ja bar ovdje napisao da se ne slazem s tim odlukama, podrzavas seljacine, dosle poput tebe koji kontaju da ce kao nas nesto sjebati u zivotu...iskreno zaboli me kita, koliko ste karata dali i koliko mislite dati, ali ide reakcije nakon ovoga a mozda se budes borio za titulu a neko ti onemoguci da odes na stadion i podrzis svoju ekipu...ali ti sa svojim mozgom dosle to ne kontas, jer ti nemas taj sklop u glavi kao i velika vecina ostalih i onda imas ove gluposti...to lsd zabranili ste pitarima da dodju na derby...idemo slaviti
:lol: :lol: :lol:

Ma pusti ti mene i moje gluposti, najbitnije je da je Sabina pokazala muda :nargila:
leškarenje

#21757 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Stani ba,jel ovdje 1100 ljudi da stane :shock:

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#21758 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

hahahahah 15%!!!!! i ako uracunas tampon zone to je 20% kapaciteta. Ma ja bi im dao majke mi neka ih sto vise gleda cerecenje balerina. I sta nas boli kurac sve sto razvale poslati racun na adresu FK Sarajeva jer Pitari svakako ne znaju sta znaci graditi svoj stadion i koliku tek onda on cijenu ima. A onda lijepo na Kosevu okupirati stadion a onaj picic nek postavlja uslove svome jebacu. Stadion je svakako gradski.
Logovan

#21759 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Kone skroz bez obraza, bezobrazni, drski. Stid me što živim u istom gradu sa vama.

Veće tampon zone od prostora što daju. Fuj, fuj, fuj.

Da vas hoće isto dočekati....
studiorum_tuzlaensis

#21760 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

Sa_u_srcu wrote:

Kako si mi ti? Jel treba poginut neko kad se bakljama i stolicama gađate. Jeste li vi te urbane sarajlije koji čuvaju čar derbija? Jeste al u k***, pravo da ti kažem.

Derbi je izgubio čar još 2005-2007 pojavom kežualaca k.u.r.a.c.a. palaca koji su tukli obične simpatizere na obje strane. Nema se više šta izgubit kad se mora pravit kavez ko za stoku, umjesto da se normala dolazi na stadion i na sjever i na istok i na zapad pomiješano.
Sa_u_srcu

#21761 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Ma boli me ba kurac radite sta mislite da trebate...eto pobijedili ste vi danas, mi cemo za 20 dana i tako cemo nastaviti...to je izgleda jedino sto vasoj upravi pada napamet, zasto, zato sto su seljacine i dosle poput vecine vas ovdje i veze nemaju sta je derbi al eto radite sta hocete iskreno, puca mi kurac...
leškarenje

#21762 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
hahahahah 15%!!!!! i ako uracunas tampon zone to je 20% kapaciteta. Ma ja bi im dao majke mi neka ih sto vise gleda cerecenje balerina. I sta nas boli kurac sve sto razvale poslati racun na adresu FK Sarajeva jer Pitari svakako ne znaju sta znaci graditi svoj stadion i koliku tek onda on cijenu ima. A onda lijepo na Kosevu okupirati stadion a onaj picic nek postavlja uslove svome jebacu. Stadion je svakako gradski.
Vi nama trazite licne,a mi cemo vama izbjeglicke kartone :thumbup:

Zivio,odoh sa ove teme posto necu ici :thumbup:
LSD

#21763 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Sa_u_srcu wrote:Ma boli me ba kurac radite sta mislite da trebate...eto pobijedili ste vi danas, mi cemo za 20 dana i tako cemo nastaviti...to je izgleda jedino sto vasoj upravi pada napamet, zasto, zato sto su seljacine i dosle poput vecine vas ovdje i veze nemaju sta je derbi al eto radite sta hocete iskreno, puca mi kurac...
Smiri se i ne glumi ovdje nekog velikog građanina.
Neces nikoga ovdje prevariti sa tim nickom :razz:

Primili smo te u grad i ponašaj se civilizovano :nargila:
Fuzzy Dunlop

#21764 Re: Sarajevski derbi

Post by Fuzzy Dunlop »

Mislim da serete (kao i inače). Daj malo realnosti.

Zbog tampon zone, za naše navijače je ostalo pola sjevera. Jbga da smo normalni, vi bi dobili pola sjevera. Da vam se dao dio istoka, i tu bi išla tampon zona sa 2 sektora. Što je opet pola tribine. A da ne govorim kako se ne može postaviti zaštitna ograda (visoka) na istoku.

Prije nego neko kaže da ste trebali dobiti kompletnu tribinu samo da napomenem, godišnje karte.

Opet kažem, da smo normalni (i vi i mi), bila bi manja ili ne bi bilo nikako tampon zone.

Lične traži mup, tako da bezze kukate. Bitno je da tapkaroši ne prodaju karte pa da ne kukate kako se gušite (za vaše dobro :D).
Fuzzy Dunlop

#21765 Re: Sarajevski derbi

Post by Fuzzy Dunlop »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
Vi nama trazite licne,a mi cemo vama izbjeglicke kartone :thumbup:

Zivio,odoh sa ove teme posto necu ici :thumbup:
Ne tražimo mi lične (šta mi imamo od njih??). Karte se prodaju u vašem fan šopu... mup glumi engleze.
Qoom

#21766 Re: Sarajevski derbi

Post by Qoom »

leškarenje wrote:
Qoom wrote:Ko ne dođe na derbi, i jedan i drugi, pička!
O cemu ti :oops:
I ne dokumentuje!

Izgovor može biti jedino da ga ogasule, a i to mora dokumentovati. Znači slika kako ga bule kupaju.
5korpus

#21767 Re: Sarajevski derbi

Post by 5korpus »

Mup jede govna previse :oops:
Logovan

#21768 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Fuzzy Dunlop wrote:Mislim da serete (kao i inače). Daj malo realnosti.

Zbog tampon zone, za naše navijače je ostalo pola sjevera. Jbga da smo normalni, vi bi dobili pola sjevera. Da vam se dao dio istoka, i tu bi išla tampon zona sa 2 sektora. Što je opet pola tribine. A da ne govorim kako se ne može postaviti zaštitna ograda (visoka) na istoku.

Prije nego neko kaže da ste trebali dobiti kompletnu tribinu samo da napomenem, godišnje karte.

Opet kažem, da smo normalni (i vi i mi), bila bi manja ili ne bi bilo nikako tampon zone.

Lične traži mup, tako da bezze kukate. Bitno je da tapkaroši ne prodaju karte pa da ne kukate kako se gušite (za vaše dobro :D).
Pa ni ne moramo čak ni dobiti pola sjevera, samo neka bude više od glupih hiljadu mjesta. Ne moramo ni istok imati, šta će nam istok.

Tampon zona mora biti jedno slovo, a ne dva. Ovako dobiješ da su veće tampon zone od našeg prostora. :-) Inače je u posljednje vrijeme bilo jako puno okršaja između dvije navijačke grupe, pa moraju dva sektora.

I šta ima MUP tražiti lične, Bože sačuvaj. Ako bude belaj, izabrat će random par osoba i poslat će im kazne. Svašta.
Nadzorna_ploca

#21769 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Jeli mora licna i za istok!?
Hz Zivinice on tour dede mi i njegovog rahmeta!!
MensurM

#21770 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Logovan wrote:
Fuzzy Dunlop wrote:Mislim da serete (kao i inače). Daj malo realnosti.

Pa ni ne moramo čak ni dobiti pola sjevera, samo neka bude više od glupih hiljadu mjesta. Ne moramo ni istok imati, šta će nam istok.

Tampon zona mora biti jedno slovo, a ne dva. Ovako dobiješ da su veće tampon zone od našeg prostora. :-) Inače je u posljednje vrijeme bilo jako puno okršaja između dvije navijačke grupe, pa moraju dva sektora.

I šta ima MUP tražiti lične, Bože sačuvaj. Ako bude belaj, izabrat će random par osoba i poslat će im kazne. Svašta.
Sve prema zaslugama.
Logovan

#21771 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

MensurM wrote:
Sve prema zaslugama.
Opet o zaslugama. A jebo više zasluge, gledaj šta ste uradili od Koševa.

Jebem ti više zasluge, nevjerovatno majke mi.

I nije ovo zbog zasluga. Razmišljaj malo s tom glavom što je imaš.
Nadzorna_ploca

#21772 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Sto se primas na glupu pricu Logovani.. Skuliraj i spremaj licnu.
FreakyStyley

#21773 Re: Sarajevski derbi

Post by FreakyStyley »

Dat cemo uvijek koliko mi mislimo da trebamo dat.

Vi kad budete imali stadion, bujrum isto se ponasajte.

S obzirom da to nece bit brzo, predlazem da se civilizujete, pa ce te dobit vise.

Kraj price
Fuzzy Dunlop

#21774 Re: Sarajevski derbi

Post by Fuzzy Dunlop »

Logovan wrote: Tampon zona mora biti jedno slovo, a ne dva. Ovako dobiješ da su veće tampon zone od našeg prostora. :-) Inače je u posljednje vrijeme bilo jako puno okršaja između dvije navijačke grupe, pa moraju dva sektora.

Šta ima Željo trašiti lične? Ja imam godišnju, boli me krc. Ali kad sam vidio da će i našim trašiti ličnu.. hit. I to moraš kartu kupiti dan ranije. I onako raja neće da dolazi još ga ovako jebeš u mozak.

Šta ima Željo od tampon zone sa 2 sektora? Samo minus. Može se mreža staviti na sredinu sektora.

Opet kažem, mup. Ne lupam, znam.

btw. prestao sam ići redovno na gostovanja prije nekih 3 godine. Sranja svakakvih, ali većih kerova od drotova iz KS nema!
tutku

#21775 Re: Sarajevski derbi

Post by tutku »

Ko ima stadion postavalja uslove.
Ko nema :izet:
Post Reply