Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5korpus

#21676 Re: Sarajevski derbi

Post by 5korpus »

Sa_u_srcu wrote:
5korpus wrote:Ocekivati poslije cupanja stolica da bi mogli dobiti vise mjesta je smijesno.
Sto se mene tice dao bih vam jos pola G i dosta.

Nista vi nama ne trebate vise davati, mi cemo uci na vase ulaze na grbavicu, to ne mozete sprijeciti...ali nemoj samo kmecati kada budes imao kavez na kosevu...znat ces radi cega je...
ovo ti je do sad najpametnije sto si napisao :razz:
istok je za sve,pa ko prije kupi kartu :D
hostapler

#21677 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

Mirso,vidis da su nezahvalni sa ovih 1100.
Smanjuj na zakonskih 5% :izet:
leškarenje

#21678 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Rilkoni wrote:
leškarenje wrote:Kaze Pekic nesto srao,a Sabrina mu rekla nisam vam ja Dino da se zajebavate sa mnom :izet: :izet:
Sutra vjerovatno ide prica da je Sabrina heineken prijetila svima u upravi Zelje zbog navijaca fks.. :D :run:
Ti si kao upucen :thumbup: jel bio danas sastanak,jel im rekla ako bude 1100 karti da ce biti uzvraceno na isti nacin?
bersK

#21679 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

Činjenica da Hordaše peče "savjest" i imaju neku grižu jer nemaju oružja da izvedu osvetu jer oni ne upravljaju kapacitetima stadiona iz poznatih razloga, pa se ovdje pumpaju pričama i upozoravaju. Jebiga ljudi, palili ste, gadjali narod, udarali milicajce, bacali stolice u teren i tražite da vam se da nešto više. Jeste li zaslužili? NE. Zašto? Napisao sam već. O čaru derbija ste trebali prije misliti. Što kaže Sale Tićma:

Iskren da budem, ako budu šiljci na sjeveru za Horde biće bruka našeg kluba. Pa makar da Legia dođe nije ljudski da im se nabadaju šiljci. Bacite jednom neku prognozu, dosta smo trubili o stolicama
Sa_u_srcu

#21680 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Evo drzava razmislja da vam posalje stecajnog upravnika za vd u fk zeljeznicar...ovaj iz grasa ce samo preci kod vas, kazu da je cuda napravio... :lol:

PROPALI STE... :lol:
ibizza

#21681 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

LSD wrote:
ibizza wrote:
5korpus wrote:Ocekivati poslije cupanja stolica da bi mogli dobiti vise mjesta je smijesno.
Sto se mene tice dao bih vam jos pola G i dosta.
sta si se uhvatio jebenih stolica, to ti je k'o kad coban sidje u grad, kupi auto pa se vrati u selo, pa niko sretniji od njega ...tako i vi, postavili stolice i ne daju da se gleda u njih...a vi dvadeset godina cupate stolice po jugu Koseva i to ne spominjes...ne samo da cupate, vec ih i palite...znaci, samo je rvaceno za ono sto ste vi godinama radili...

naravno, debilizam je i jedno i drugo, ali ako gledamo pocetak tih sranja, onda ste to vi davno prije pcoeli.
Šta vi imate sa stolicama koševa ;-) kome vi vracate nešto?? za šta :lol:
znaci , vi drzavno mozete rusiti, ali vase privanto vlasnistvo ne moze niko da unistava? zato i jesmo kita od drzave...
ibizza

#21682 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

hostapler wrote:Mirso,vidis da su nezahvalni sa ovih 1100.
brzo ce 20.5. ;)
leškarenje

#21683 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Sta je Rilkoni ,zaprijetio hadzija da ne smijes ofirati Sabrinino udaranje kitom po njihovim celima ?
Sa_u_srcu

#21684 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Ma sta je ba njihovo, sve od sd zeljeznicar...sad su mogli blokirati gradnju istoka ali pustili ih jer se i njihova imovina uvecava...nemaju oni nista, kakva njihova imovina...propali u stecaju vol.4
hostapler

#21685 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

ibizza wrote:
brzo ce 20.5. ;)
KBK :izet:
Bice nas vise nego vas na Grbavici 8-)
avetinja

#21686 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

leškarenje wrote:Naravno da ne zna,zaprijetila Sabrina Badelu da ce ga kitoom u celo opaliti...a Pekicu rekla da joj se napusi kurca :thumbup: sad vijecaju sa Hadzijom sta i kako?
Nemoj napuhavati priču. Naši dali manje ulaznica, vaši se naravno pobunili i zaprijetili sličnim izmjenama. Naši sad vjerovatno kontaju šta će reći navijačima u maju, ako sada ne povuku potez. Nema tu nikakvog svršavanja ili nadmoći. Kako mi prema vama, tako vi prema nama. Uglavnom, pogrešan potez naše uprave što vam odmah nisu dali veći broj karata, a to sam odmah rekao. Možemo se "ćerati" sa 5% do sudnjega dana, ali to je jednostavno nisko i uništava se derbi.
ganjeta

#21687 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

ibizza wrote:
brzo ce 20.5. ;)

90 % ljudi koji su danas pisali ovdje su za 5%. Tako da je to meni OK.

I čemu više rasprava oko toga.
MOSALJOZE

#21688 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Sa_u_srcu wrote:Ma sta je ba njihovo, sve od sd zeljeznicar...sad su mogli blokirati gradnju istoka ali pustili ih jer se i njihova imovina uvecava...nemaju oni nista, kakva njihova imovina...propali u stecaju vol.4

Perilica dulje radi uz Calgon :thumbup:
LSD

#21689 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ibizza wrote: znaci , vi drzavno mozete rusiti, ali vase privanto vlasnistvo ne moze niko da unistava? zato i jesmo kita od drzave...
Nije to, nego mi presmiješna sva ova internet hool prica - vi cete nešto razvaliti, neka zadnja upozorenja, stečaj vol.500, Sabina ima muda :lol: :lol: :lol: vidite li vi šta pišete uopšte :facepalm:
Ložite se ovdje ko mala djeca.
Last edited by LSD on 11/04/2017 18:06, edited 1 time in total.
ganjeta

#21690 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Sa_u_srcu wrote:Ma sta je ba njihovo, sve od sd zeljeznicar...sad su mogli blokirati gradnju istoka ali pustili ih jer se i njihova imovina uvecava...nemaju oni nista, kakva njihova imovina...propali u stecaju vol.4
U ovu priču ni tombica ne vjeruje, a najviše je potencirao :izet: .
Ultras46

#21691 Re: Sarajevski derbi

Post by Ultras46 »

Sabrina je muško u vezi, tako da mi je logično da ima muda.
studiorum_tuzlaensis

#21692 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

ibizza wrote: ZAto i jesmo kita od drzave kad svi prikrivaju istinu i lazu sve zbog licnog interesa.

Od 1998. godine traje unistavanje juzne tribine sa vase strane...Bilo je derbioja kada su se stotine stolica cupale i palile na jugu...redovno sam gledao kako smradovi bacaju baklje na svecanu lozu, pizda baci baklju pa bjezi u cosak i u tom bjezanju skida duksericu... :-) Sta je vama bio razlog da to radite? Jel vam bilo tijesno, jel vas nasa uprava necim zakinula? Imate uredne cijene juga, imate komfor, WC, normalan prilaz stadionu...koja vas muka muci da cupate stolice??

Sa druge strane, imas prostor gdje se natrpa 30% vise ljudi od realnog, a to se najbolje vidi kada je poluvrijeme, masa raje ostane da stoji, jer nema gdje da sjedne...dalje, pretprosli derbi, jaran isao u plavi zamak u wc, jer na onom krsu nema istog...

Ja vas shvatam, ono je vas stadion i volite ga najvise , logicno, ali treba biti realan i priznti da je zdenka neuslovna i da bi vi kao klub platili zestoku kaznu da ono uradite u Evropskim tekmama.
WC u kojem nema vode a UJEDNO JE POPLAVA.
UREDNA cijena juga 10 KM, a za sjever prodajete po 5 maraka svima, lafo neke članske iskaznice, svi kupe za petaka.
PRILAZ kao normalan A JEDNA KAPIJA za dvije tribine.

Kome ti šuplju bacaš?

5% i vozdra.. i nama i vama. Svejedno mi se na groblje ne ide, muka mi je od onog rugla raspadnutog koje se zove Koševo.
sumirprimus

#21693 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Bezze kenjate sa ovim kartama umjesto da se ljudski dogovorite na obostrano zadovoljstvo..
U cemu je fazon?
hostapler

#21694 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

5% je 673 stolice na Grbavici. Das im 1100 i ono sere li sere.
Mirso,na tebe je red. :izet:
Last edited by hostapler on 11/04/2017 18:08, edited 1 time in total.
Sa_u_srcu

#21695 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Propali u stecaju nista svoje nemaju...
ganjeta

#21696 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Ultras46 wrote:Sabrina je muško u vezi, tako da mi je logično da ima muda.

Znači fakat je istina da je lezba :( .

Ima muda kad uzme dildo. Onda neka nam poliže čmar :wink: .
Logovan

#21697 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

studiorum_tuzlaensis wrote: WC u kojem nema vode a UJEDNO JE POPLAVA.
UREDNA cijena juga 10 KM, a za sjever prodajete po 5 maraka svima, lafo neke članske iskaznice, svi kupe za petaka.
PRILAZ kao normalan A JEDNA KAPIJA za dvije tribine.

Kome ti šuplju bacaš?

5% i vozdra.. i nama i vama. Svejedno mi se na groblje ne ide, muka mi je od onog rugla raspadnutog koje se zove Koševo.
Uslovi bezveze, a opet bolji. Da, svi kupimo za petaka. Ne vidim problem.

Evo i ovaj "groblje"... :roll: S kim ja dijelim grad jebem ti život. Nek' je vaš stadion Allianz Arena.
studiorum_tuzlaensis

#21698 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

Realno i jest groblje, metaforički i u stvarnosti. Problem je taj, da tribine istih uslova moraju da imaju iste cijene karata. Očigledno su to uredne cijene od minimalno 10 KM.

Opet kažem, vama je u cilju da dođe više nas, a nama nije. Mi svoj stadion možemo napuniti, vi svoj možda ako bude Barsa dolazila.
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 11/04/2017 18:13, edited 1 time in total.
refffko

#21699 Re: Sarajevski derbi

Post by refffko »

Logovan wrote:
ibizza wrote: ZAto i jesmo kita od drzave kad svi prikrivaju istinu i lazu sve zbog licnog interesa.

Od 1998. godine traje unistavanje juzne tribine sa vase strane...Bilo je derbioja kada su se stotine stolica cupale i palile na jugu...redovno sam gledao kako smradovi bacaju baklje na svecanu lozu, pizda baci baklju pa bjezi u cosak i u tom bjezanju skida duksericu... :-) Sta je vama bio razlog da to radite? Jel vam bilo tijesno, jel vas nasa uprava necim zakinula? Imate uredne cijene juga, imate komfor, WC, normalan prilaz stadionu...koja vas muka muci da cupate stolice??
Ma izgleda brate džaba pišemo.
Navode argumente čupanje stolica i paljenje istih, a šute na ista sranja koja su uradili (čast pojedincima). Mislim bezobrazluk čisti, obraza nigdje.

Dobro si se sjetio tog momka što je skinuo duksericu nakon bacanja baklje. On nije huligan, a onaj sa plavom stolicom iz zdenke jeste. :oops:

Evo koliko sam ja puta spomenuo njihovo čupanje stolica, njihovo razvaljivanje ograde, pa nisu mi ni trojica odgovorila sa obrazom. Ili su neka izvlačenje, pravdanja ili je jednostavno šutnja, preskakanje postova.
Jednom, pricam sa jaranom, navijacem Zelje.

Kaze vi ste cupali. Rekoh jesmo, ali i vi ste ranije, za osudu je i jedno i drugo.
Kaze "eeeee nije to isto, mi smo ove platili, a one su na gradskom stadionu".
Pa rekoh, ako je tako, hajmo zajedno u Zetru, nije ni vasa ni nasa, pa da cupamo stolice, ako je to OK.
Na tu moju opasku je ucutio i vidio u kakvoj je zabludi i kakve gluposti prica.
Rilkoni

#21700 Re: Sarajevski derbi

Post by Rilkoni »

leškarenje wrote:
Rilkoni wrote:
leškarenje wrote:Kaze Pekic nesto srao,a Sabrina mu rekla nisam vam ja Dino da se zajebavate sa mnom :izet: :izet:
Sutra vjerovatno ide prica da je Sabrina heineken prijetila svima u upravi Zelje zbog navijaca fks.. :D :run:
Ti si kao upucen :thumbup: jel bio danas sastanak,jel im rekla ako bude 1100 karti da ce biti uzvraceno na isti nacin?
5% na Grbavici nije 1100, nego dosta dosta manje od tog broja.
Da se ja nesto pitam dao bih vam 2000 ulaznica za zdenku. Gostujucu zdenku bih uredio na nacin na koji je to Rijeka uradila, klasicni kavez gdje ne moze nista izaci ni uci(baklje, upaljaci, petarde itd), tako bi bili sigurni i mi i gosti, a u tom slucaju ne bi trebala ni tampon zona..
Post Reply