Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#21526 Re: Sarajevski derbi
Ne mogu karte biti 20 KM, ne znam odakle ta informacija. Mora biti ista cijena za sjever, a sa tom cijenom bi zajebali i svoje navijače.
-
kudrilo
#21527 Re: Sarajevski derbi
Da ne bude zabune, protiv toga sam da bilo ko bilo gdje ruši. To je seljakluk. Naravno da nisu svi navijači Sarajeva isti, ali za ovu situaciju ispaštaju zbog idiota kojima je cilj rušiti i uprave koja je to svojim kršenjem dogovora podržala.
Dobrodošao je svako normalan na bilo koju tribinu, svako kome se čupa i pali nije i kraj.
Ovi komentari da nije normalno da svako svoj ceh plaća mi malo mirišu na "drago mi je da se ruši, ali mi nije da klub plaća."
Dobrodošao je svako normalan na bilo koju tribinu, svako kome se čupa i pali nije i kraj.
Ovi komentari da nije normalno da svako svoj ceh plaća mi malo mirišu na "drago mi je da se ruši, ali mi nije da klub plaća."
- SmokingMan
#21528 Re: Sarajevski derbi
10 Keka plafon.
-
Sa_u_srcu
#21529 Re: Sarajevski derbi
Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
-
tcz
#21530 Re: Sarajevski derbi
ovakve i slicne tenzije dovode do cupanja.kudrilo wrote:Da ne bude zabune, protiv toga sam da bilo ko bilo gdje ruši. To je seljakluk. Naravno da nisu svi navijači Sarajeva isti, ali za ovu situaciju ispaštaju zbog idiota kojima je cilj rušiti i uprave koja je to svojim kršenjem dogovora podržala.
kako su samo Cala i Petrovic prosli derbi spustili tenzije i normala sve bilo.
- ganjeta
#21531 Re: Sarajevski derbi
Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
Ti ne rušiš, ruše tvoji ahbabi, to nije naš problem. Ne rušim ni ja.
Sad bi vam ostavio stolice kao test, čisto da vidim, ako budete dobre komšije, sljedeći derbi dati vam pola sjevera. Ako nastavite rušiti, kavez kao na Rujevici i 675 ulaznica.
-
LSD
#21532 Re: Sarajevski derbi

Misle da su veliki frajeri kad lome stolice.
Štreberi iz naše uprave im dohakali
Nema sad kukanja.
-
gold'n'brown
#21533 Re: Sarajevski derbi
Al je zato rahmetli Tito ostavio sve ostalo na stadionu.Slo Burner wrote:NIje to stolica koju je rahmetli Tito ostavio u amanet nego koju sam ja platio svojim novcem. I jebem mater u pičku onom koje slomi. I ne treba ga pustiti na stadion.
-
hostapler
#21534 Re: Sarajevski derbi
Imamo odlicnog knjigovodju.Sa_u_srcu wrote:Bude li karta 20 km, i budu li stolice na nasem dijelu...mislim da ce ovaj put da se obori rekord kada je kidanje stolica u pitanju...jer ove tenzije, nervozu, stvara vasa uprava i niko drugi, odnosno jug sa prijedlozima prema upravi...ne podrzavam to...ali bice tako siguran sam. Zivi bili pa vidjeli...bez ikakve potrebe se ovo desava
Svaku ce naplatiti po 30 KM,a nabavit ce nove po 10 KM.
A ide i Jug na ljeto,nije da nece trebati.
-
Sa_u_srcu
#21535 Re: Sarajevski derbi
1000% ide kidanje, stoka smo mi...mislim generalno na balkance, bice kidanja smijem zivot dati..zato to treba skinuti a ne dozvoliti da se to desava...ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
Sad bi vam ostavio stolice kao test, čisto da vidim, ako budete dobre komšije, sljedeći derbi dati vam pola sjevera. Ako nastavite rušiti, kavez kao na Rujevici i 675 ulaznica.
- spree
#21536 Re: Sarajevski derbi
najjace je kad se ovi pitari busaju u prsa i kao mi cemo vam zabraniti, a ustvari su svojina. nije tan budala naravno da cemo dobiti cijeli jug i dio zapada kao i obicno. covjek zavrn'o pipu nisu imali za platiti nase stolice, pa sad prpa. crnjak je biti pitar danas, jer se vec moze naslutiti kakva ih sudba u buducnosti ceka.
-
gold'n'brown
#21537 Re: Sarajevski derbi
Vama petopbanka jug na Kosevu i mirna Bosna.ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
- Logovan
#21538 Re: Sarajevski derbi
Jeste li vi platili stolice?Slo Burner wrote:A jesu li placene pokidane stolice od prosli put ?
Jeste li platili štetu sa ukradenim kartama iz kontejnera?
Jeste li posjetili čovjeka što prodaje karte da mu se izvinite?
Dobijate i vi.DonaldDuck wrote:Šalu na stranu, dobijate više nego zaslužujete po pravilniku.
- ganjeta
#21539 Re: Sarajevski derbi
Sa_u_srcu wrote:1000% ide kidanje, stoka smo mi...mislim generalno na balkance, bice kidanja smijem zivot dati..zato to treba skinuti a ne dozvoliti da se to desava...ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
To ti pričam, tako ste i prošli put iz inata lomili što smo mi skupljali u akciji za Evropsku Grbavicu.
- ganjeta
#21540 Re: Sarajevski derbi
gold'n'brown wrote:Vama petopbanka jug na Kosevu i mirna Bosna.ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
Imaju pravila saveza, ali ako je tako, nikakv problem, vama stoja na Grbavici, ima krov jbg
-
Sa_u_srcu
#21541 Re: Sarajevski derbi
Sta god da odlucite bice revans, tako da vas ceka isti scenario...kome je ovo u interesu ne kontam al eto...sto se mene licno tice, neka rade sta hoce...ali bice revans...nije ovo zadnji derbi...pa izvolite
-
LSD
#21542 Re: Sarajevski derbi
Od 5:11, Imperator sve objasnio još prije 6-7 godina....ali izgleda da su neki bježali sa nastave
-
kudrilo
#21543 Re: Sarajevski derbi
Nije rješenje u osvetama, nije odluka uprave došla ničim izazvana. Kao hoćemo i čar derbija i da rušimo i palimo. Bit je prestati biti huligan i normalno navijati za svoj klub.
-
DonaldDuck
#21544 Re: Sarajevski derbi
Tek sad vidjeh. Neće biti lomjenja jer ih neće ni biti.Direktor Željezničara Mirsad Šiljak, potvrdio je kako će gostujući navijači za ovaj susret dobiti minimalno 1.100 karata, ali i da će klub s Grbavice poduzeti određene poteze kako bi zaštitio infrastrukturu na stadionu.
“Bit će uskoro informacija da li će navijači Sarajeva dobiti više mjesta od planiranih 1.100”, rekao je Šiljak i potvrdio da će stolice sa dijela sjeverne tribine gdje će boraviti navijači Sarajeva biti skinute.
Last edited by DonaldDuck on 11/04/2017 15:40, edited 3 times in total.
- ganjeta
#21545 Re: Sarajevski derbi
Sa_u_srcu wrote:Sta god da odlucite bice revans, tako da vas ceka isti scenario...kome je ovo u interesu ne kontam al eto...sto se mene licno tice, neka rade sta hoce...ali bice revans...nije ovo zadnji derbi...pa izvolite
Ma nikakav problem. Na stranu podjebavanja, raji je mučno gledati da neko ruši, lomi i pali a on za to odvajao od usta. Eto stavi se u tu poziciju. Ne možemo ljudski, nećemo nikako, samo po pravilima i vozdra.
- Logovan
#21546 Re: Sarajevski derbi
Ruše i tvoji ahbabi stolice, pa ni slova nisi napisao o ovome.ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...
I vama treba ostaviti stolice kao test, čisto da vidimo, bla, bla, ako nastavite rušiti, bla, bla.
Niko obraza nema jebo te.
- refffko
#21547 Re: Sarajevski derbi
Ovom debilu podzdravim sestru Ninu, sto one nokte sredjujetutku wrote:Nešto ne znam da se vas više skupljalo - a počeo si da porediš Željinu posjetu na Koševu i vašu posjetu - pametnom dosta.refffko wrote: Jadovi, jednom vas se samo skupilo iznad 20 000 u zadnjih 15 godina.
kad imaš svoj stadion, kako li je, kako li je?![]()
Nasa posjete?
Protiv Slobode 23 000
Protiv Gladbahaa 29 000
Da ti dalje nabrajam, Genk, Levski, Helsinborg i slicne?
Jadovi, u petnaest godina, samo vas je jednom bilo 20 hiljada na stadionu.
-
Sa_u_srcu
#21548 Re: Sarajevski derbi
ganjeta wrote:Sa_u_srcu wrote:Sta god da odlucite bice revans, tako da vas ceka isti scenario...kome je ovo u interesu ne kontam al eto...sto se mene licno tice, neka rade sta hoce...ali bice revans...nije ovo zadnji derbi...pa izvolite
Ma nikakav problem. Na stranu podjebavanja, raji je mučno gledati da neko ruši, lomi i pali a on za to odvajao od usta. Eto stavi se u tu poziciju. Ne možemo ljudski, nećemo nikako, samo po pravilima i vozdra.
Slazem se s tobom, zato i kazem skines stolice i postavis is poslije derbija...imao si dosta karata prodatih, zaradio, svi zadovoljni...drugog nacina ja ne vidim ali nek rade sta hoce..
-
LSD
#21549 Re: Sarajevski derbi
Hajd ba, šta ste se tu raskokodakali....dobice te 2 milje kao i svaki put, idete tamo u zdenku 90 minuta i vozdra.
-
MensurM
#21550 Re: Sarajevski derbi
Prodat ćete 5000 jer ćete ispasti iz borbe za titulu puno prije tog derbija.refffko wrote:Prodajte, nikakav problem.hostapler wrote:Mi cemo prodati 100% karata za derbi i bez vas.
Svih 13 449 karata.
Vi ne mozete prodati sve karte za Kosevo tamam da vam Man Utd dodje
Miske,nedaj nijednu stolicu,zabranite im dolazak,sve karte ce Manijaci kupiti. U minusu necemo biti da ga jbs.
Prodat cemo i mi isti broj, vjerovatno i vise, od tih 13 5000, kad se na Kosevu bude igralo.