Niste vi nula, prejaki ste, samo vas Jajce karabjelave wrote: Mi smo nula ali nismo bas tolika da prvo proslavlimo remi a dan poslije to negiramo i bude nas sramota.
To moze samo FK/NK sa Stupa
Šta ces, moramo slaviti remije i ne stidimo se toga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Niste vi nula, prejaki ste, samo vas Jajce karabjelave wrote: Mi smo nula ali nismo bas tolika da prvo proslavlimo remi a dan poslije to negiramo i bude nas sramota.
To moze samo FK/NK sa Stupa
Skromnost je uvijek krasila zeljeznicarski fk/nk sa Stupaagnostic_front wrote:Na jugu se prije tekme pjevalo: "Hoćemo bod!"
Valdja je jasno zašto smo slavili bod, nama je ovaj bod zlata vrijedan.
Na Marindvoru.BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
LSD wrote:Znamo da je Leško nezadovoljan bodom protiv oronulog i nedoraslog Želje.
Ali se osvetio tako što je opet zapišao obližnju među
Mi smo džiberi iz novog sarajeva, periferci....nemamo pravo glasa pored divova.BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
Super, samo onda na ulazu kontrolisi ko smije uci na tribinu i navijati za klub i koji igraci smiju nositi dres, sirok bi ti izbor bio.bjelave wrote: Na Marindvoru.

Ne treba bjezati od svojih korijena. Nije sramota biti sa periferije ali je sramota negirati i sakrivati svoje porijeklo.LSD wrote:Mi smo džiberi iz novog sarajeva, periferci....nemamo pravo glasa pored divova.BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
Pih....to ti prica jelŠibicar wrote:LSD wrote:Znamo da je Leško nezadovoljan bodom protiv oronulog i nedoraslog Želje.
Tako ti je to kad se IB osili u velikom graduBHF_Manijak wrote:Super, samo onda na ulazu kontrolisi ko smije uci na tribinu i navijati za klub i koji igraci smiju nositi dres, sirok bi ti izbor bio.bjelave wrote: Na Marindvoru.Skucen si brate s tim k'o balkon, ne kontam poentu.
Poenta je da se ne falsificira i ne laze. Dole primitivizam i mitomanija.BHF_Manijak wrote:Super, samo onda na ulazu kontrolisi ko smije uci na tribinu i navijati za klub i koji igraci smiju nositi dres, sirok bi ti izbor bio.bjelave wrote: Na Marindvoru.Skucen si brate s tim k'o balkon, ne kontam poentu.
leškarenje wrote:Pih....to ti prica jelŠibicar wrote:LSD wrote:Znamo da je Leško nezadovoljan bodom protiv oronulog i nedoraslog Želje.
ma ja znamo mi da si ti ponosan sto si se napokon docepao grada pa se ne mora vise pisati i srati ispod sljivebjelave wrote:Ne treba bjezati od svojih korijena. Nije sramota biti sa periferije ali je sramota negirati i sakrivati svoje porijeklo.LSD wrote:Mi smo džiberi iz novog sarajeva, periferci....nemamo pravo glasa pored divova.BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
Nije grad velik al se periferija siri.hrasno38 wrote:Tako ti je to kad se IB osili u velikom graduBHF_Manijak wrote:Super, samo onda na ulazu kontrolisi ko smije uci na tribinu i navijati za klub i koji igraci smiju nositi dres, sirok bi ti izbor bio.bjelave wrote: Na Marindvoru.Skucen si brate s tim k'o balkon, ne kontam poentu.
Tako jebjelave wrote:Ne treba bjezati od svojih korijena. Nije sramota biti sa periferije ali je sramota negirati i sakrivati svoje porijeklo.LSD wrote:Mi smo džiberi iz novog sarajeva, periferci....nemamo pravo glasa pored divova.BHF_Manijak wrote:Da mi je znati samo cime ova legenda granici klubove, ggdje pocinju i zavrsavaju granice teritorije.Opterecen frajko, k'o da je FK Sarajevo osnov'o Isa-beg Ishakovic, jarane opusti se ba, brojis krvna zrnca bespotrebno, najmanje sarajevske djece u klubovima, koji ti je qrac.
![]()
Pitaj ljude koji su ulazili na jug i jugozapad kako im je bilo. Toliko o tome.bjelave wrote:
Poenta je da se ne falsificira i ne laze. Dole primitivizam i mitomanija.
A vidio si jucer da mi nikoga ne maltretiramo i da svakoga ugostimo na stadionu civilizirano i gostoljubivo.
Nismo mi ko neki