Samo sa jednom malom razlikom sto mi nismo najavljivali dominaciju godinama, pisanje po konkurentima i ne znam ti jos kakve mitomanije!!!!Logovan wrote:Ništa, isto kao i vi. Titula i kup odoše u neke druge vitrine.rumenige_brajtner wrote: što znači da vi ove sezone slavite šta?
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19126 Re: Sarajevski derbi
- Logovan
#19127 Re: Sarajevski derbi
Kao prvo, pojedinci su ovdje najavljivali titulu, a neki su se nadali kupu, pa ste na kraju ostali bez oba trofeja.hrasno38 wrote:Samo sa jednom malom razlikom sto mi nismo najavljivali dominaciju godinama, pisanje po konkurentima i ne znam ti jos kakve mitomanije!!!!Logovan wrote:Ništa, isto kao i vi. Titula i kup odoše u neke druge vitrine.rumenige_brajtner wrote: što znači da vi ove sezone slavite šta?
Kao drugo, najavljivao ili ne, trofeja nema ove godine niti za nas, niti za vas. I ovo je najbitnije. Loša sezona za oba kluba.
- rumenige_brajtner
#19128 Re: Sarajevski derbi
mi vas 2x pobijediliLogovan wrote:
Kao drugo, najavljivao ili ne, trofeja nema ove godine niti za nas, niti za vas. I ovo je najbitnije. Loša sezona za oba kluba.
- Dr. Kuca
#19129 Re: Sarajevski derbi
Najaci su svaka im je u fazonu "srpsku nejac bacaju lavovima"
- Logovan
#19130 Re: Sarajevski derbi
Što ne znači da vam nije loša sezona.rumenige_brajtner wrote:mi vas 2x pobijediliLogovan wrote:
- MOSALJOZE
#19131 Re: Sarajevski derbi
Nije loša,već katastrofalna.
Nije -6,već +1 sa tendencijom rasta.
Nije jedan,već dva derbija pobijedili.

- Logovan
#19132 Re: Sarajevski derbi
Pa znači i ti priznaješ da vam je uspjeh biti iznad nas? Pojedinci su već priznali ove sezone.MOSALJOZE wrote:Nije loša,već katastrofalna.
- MOSALJOZE
#19133 Re: Sarajevski derbi
Minus u Novom Sarajevu je popustio,to vam je bila jedina slamka spasa,sad ste ostali,i bez toga.
+1
+1
-
Bambino Blu
#19134 Re: Sarajevski derbi
Mi idemo u evropu ? A vi na pripreme mozete jedinoLogovan wrote:Ništa, isto kao i vi. Titula i kup odoše u neke druge vitrine.rumenige_brajtner wrote: što znači da vi ove sezone slavite šta?
- hrasno38
#19135 Re: Sarajevski derbi
Pusti pricu pojedinci u globalu vecina vas je poludjela nakon osvojene titule i najave su vam bile vanzemaljske kao da ce svi prestati da igraju fudbal i vi cete samo setati ligom i kupom. O pisanju po komsijama ne treba ni pricati jer ste vec u sepetmbru zabiljezili obadvije pobjede nad klubom koji nema da plati racune za vodu. Da ne govorim o samom odnosu prema ponudi za Duljevica o ismijavanju kupovine Stevanovica itd itd. Nakon prvog dijela sezone ste podjebavali iz svih oruzja radi pozicije Zelje pa najavljivali i borbu za opstanak....a vidi sad sve se okrenulo za 360 stepeni plus sto smo vas mlatnuli u oba derbija i sad vam kriv i Kunto i Panto. Kriv vam Jakupovic sto ste izgubili derbi jer nije dao crveni Stevanovicu i po vasim mozgovima jedino je Stevanovic radi startova zasluzio crveni. Naravno po obicaju ste ocekivali da ce opet neka gluma Benke u kaznenom prostoru biti nagradjena nepostojecim penalom i da "milioneri" po defaultu moraju imati obaveznu sudisjku pomoc ako zagusti. Mozda i mora ali kad igrate sa manjim klubovima a kad igrate sa vecim od vas nece da moze!!!Logovan wrote:Kao prvo, pojedinci su ovdje najavljivali titulu, a neki su se nadali kupu, pa ste na kraju ostali bez oba trofeja.
I da svi smo se mi nadali necemu kao i vi ali nismo omalovazavali ostale i pisali po njima prije samog pocetka sezone. Prekucavanje lige je najcesece izgovorena rijec na ovom forumu u mjesecu septembru svake godine!!!
- hrasno38
#19136 Re: Sarajevski derbi
Suti ne podjebavaj da ne bi bilo na kraju "kuku majko"Bambino Blu wrote:Mi idemo u evropu ? A vi na pripreme mozete jedinoLogovan wrote:Ništa, isto kao i vi. Titula i kup odoše u neke druge vitrine.rumenige_brajtner wrote: što znači da vi ove sezone slavite šta?![]()
-
todd_smith
#19137 Re: Sarajevski derbi
Olimpic ispade iz lige, ima vise trofeja nego zeljo u zadnje tri godine
Ali hajde zeljo igra grupnu fazu evropskih turnira sljedece sezone
- Logovan
#19138 Re: Sarajevski derbi
Izbjegavaš odgovor, što znači da ti je uspjeh.MOSALJOZE wrote:Minus u Novom Sarajevu je popustio,to vam je bila jedina slamka spasa,sad ste ostali,i bez toga.
+1
Nije vam Europa sigurna.Bambino Blu wrote: Mi idemo u evropu ? A vi na pripreme mozete jedino![]()
Preuveličavaš stvari, kao i obično što radiš.hrasno38 wrote: Pusti pricu pojedinci u globalu vecina vas je poludjela nakon osvojene titule i najave su vam bile vanzemaljske kao da ce svi prestati da igraju fudbal i vi cete samo setati ligom i kupom. O pisanju po komsijama ne treba ni pricati jer ste vec u sepetmbru zabiljezili obadvije pobjede nad klubom koji nema da plati racune za vodu. Da ne govorim o samom odnosu prema ponudi za Duljevica o ismijavanju kupovine Stevanovica itd itd. Nakon prvog dijela sezone ste podjebavali iz svih oruzja radi pozicije Zelje pa najavljivali i borbu za opstanak....a vidi sad sve se okrenulo za 360 stepeni plus sto smo vas mlatnuli u oba derbija i sad vam kriv i Kunto i Panto. Kriv vam Jakupovic sto ste izgubili derbi jer nije dao crveni Stevanovicu i po vasim mozgovima jedino je Stevanovic radi startova zasluzio crveni. Naravno po obicaju ste ocekivali da ce opet neka gluma Benke u kaznenom prostoru biti nagradjena nepostojecim penalom i da "milioneri" po defaultu moraju imati obaveznu sudisjku pomoc ako zagusti. Mozda i mora ali kad igrate sa manjim klubovima a kad igrate sa vecim od vas nece da moze!!!
I da svi smo se mi nadali necemu kao i vi ali nismo omalovazavali ostale i pisali po njima prije samog pocetka sezone. Prekucavanje lige je najcesece izgovorena rijec na ovom forumu u mjesecu septembru svake godine!!!
Većina nas najavljivala sve i svašta, a vi eto niste ništa, vi šutili.
Kupovina Stevanovića? On nije kupljen.
Opet ti o Duljeviću i smiješnoj ponudi za njega. Živ ti meni bio 100 godina, ali vi ne možete kupiti nijednog igrača iz lige koji košta više od 60-70 milja maraka (možda vam je granica i manja od ovog), kao što ne možemo ni mi, ni Zrinjski, itd. Valjda je jasno što ste ismijani zbog ponude za Duljevića.
-
vryzas
#19139 Re: Sarajevski derbi
todd_smith wrote:Olimpic ispade iz lige, ima vise trofeja nego zeljo u zadnje tri godine
- ultima_palabra
#19140 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo ima sasvim solidne šanse za Evropu. Ne ovise sami o sebi, ali teško je očekivati da će i Željo i Široki dobiti sve do kraja.
-
Bambino Blu
#19141 Re: Sarajevski derbi
A kako to da su pitari govorili prije derbija ko dobije derbi osigurao je evropu sad odjednom nama evropa nije sigurna ?
licemjeri i mitomani 
-
vryzas
#19142 Re: Sarajevski derbi
Znam da nije tema ove emisije aliLogovan wrote: Valjda je jasno što ste ismijani zbog ponude za Duljevića.
Ipak sto jest jest, ispade na kraju tragikomicno
- ganjeta
#19143 Re: Sarajevski derbi
Platite vodu fukare, pa onda slavite mećanje dva puta
.
-
vryzas
#19144 Re: Sarajevski derbi
ganjeta wrote:Platite vodu fukare, pa onda slavite mećanje dva puta![]()
.
Ima li koga ispred hitne?
-
sumirprimus
#19145 Re: Sarajevski derbi
Kakva voda nemamo mi problema s vodom???ganjeta wrote:Platite vodu fukare, pa onda slavite mećanje dva puta![]()
.
- Logovan
#19146 Re: Sarajevski derbi
Ma s tim šukom i zajebancijom ste na neki način sami sebe ismijali, ali nebitno više, jebo ovo.vryzas wrote:Znam da nije tema ove emisije aliLogovan wrote: Valjda je jasno što ste ismijani zbog ponude za Duljevića.![]()
![]()
![]()
...nakon dobrog suka i zajebancije od strane nase uprave, na povrsinu su izbili kompleksasko-papanski porivi od strane vodecih ljudi fks.
![]()
Ipak sto jest jest, ispade na kraju tragikomicno![]()
-
vryzas
#19147 Re: Sarajevski derbi
Ne slazem se, al da ne idemo offtopicimo dalje. 
- Logovan
- ganjeta
#19149 Re: Sarajevski derbi
Jebo ovo ni danas nije lakše a ?
Bio je penal, crveni je trebo dobiti kmeeeeee
.
Kad su nas klale sudije protiv Širokog i Zrinjskog sve je bilo pravo, a sad kmeče ko prave bordo curice
.
edit
https://www.youtube.com/watch?v=a9XC6mA ... e=youtu.be
Ključaj temu, nosi kablove čuj doveli Harbu bivšeg reprezentativca ali u malom fudbalu

Bio je penal, crveni je trebo dobiti kmeeeeee
Kad su nas klale sudije protiv Širokog i Zrinjskog sve je bilo pravo, a sad kmeče ko prave bordo curice
edit
https://www.youtube.com/watch?v=a9XC6mA ... e=youtu.be
Ključaj temu, nosi kablove čuj doveli Harbu bivšeg reprezentativca ali u malom fudbalu
- BlueBlood