Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zastozato
#18351 Re: Sarajevski derbi
Nezasluzen prvi zuti za Stevanovica nakon sto mu igrac Sarajeva u dva navrata gura lakat u lice. Reakcije je bila ta da je Sinisa odgurnuo njegovu ruku i zato dobija zuti. Realno samo igrac Sarajeva u ovoj situaciji je trebao dobiti, ili nijedan od njih dvojice.
- ganjeta
#18352 Re: Sarajevski derbi
Ovo krađa?Maharadza wrote:
Hajmo sada ozbiljno: šta mislite koliko li je onaj Abdićevac Jakupović dobio za ovu krađu?
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!
Last edited by ganjeta on 25/04/2016 00:08, edited 1 time in total.
- relativno84
#18353 Re: Sarajevski derbi
Realno sudija ovdje nije moga bolje ni reagovati, jer je vidljivost nikakva, tako da ako je i bio neki kontakt za penal ko je kriv sto sudija vidio nijeMaharadza wrote:Hajmo sada ozbiljno: šta mislite koliko li je onaj Abdićevac Jakupović dobio za ovu krađu?
- jeza u ledja
#18354 Re: Sarajevski derbi
Samo je jedan uklizao dzonom, u situaciju u kojoj je znao da samo onako moze zavrsiti.relativno84 wrote:Oba su uklizala, to sto je jedan beton drugi slina pa se pocne uvijati nije razlog da se napada danas vrlo dobri sudija, u teskim uslovima konstantnog pritiska domacina na svaku njegovu odluku.jeza u ledja wrote:Moze se diskutovati je li za crveni, ali ne i za zuti. U sustini je svejedno. Ti ako hoces reci da ovo nije ni za zuti onda nema svrhe dalje polemisati.
- Fuzzy Dunlop
#18355 Re: Sarajevski derbi
Navikli moj ganjeta... navika je čudoganjeta wrote:Ovo krađa?Maharadza wrote:
Hajmo sada ozbiljno: šta mislite koliko li je onaj Abdićevac Jakupović dobio za ovu krađu?
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!![]()
![]()
- relativno84
#18357 Re: Sarajevski derbi
Pa tesko je mogao glavom uklizatijeza u ledja wrote:Samo je jedan uklizao dzonom, u situaciju u kojoj je znao da samo onako moze zavrsiti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18358 Re: Sarajevski derbi
Evo opet dade Zeljo gol u 45 minuti i to Miroslav Stevanovic.....

-
LSD
#18359 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!
A od koga je dobio
od Želje koji nema ni za kifle ni za vode, nije sigurno
kad platimo vodu, onda cemo poslati ponudu za Dulju
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18360 Re: Sarajevski derbi
Pa moze im se protiv Drina, Viteza, Slavija ali protiv Zelje Benko moze materi svojoj padati.Fuzzy Dunlop wrote:Navikli moj ganjeta... navika je čudoganjeta wrote:Ovo krađa?Maharadza wrote:
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!![]()
![]()
- jeza u ledja
#18361 Re: Sarajevski derbi
Na youtube streamu se ne vidi zasto su tacno dobili Stevanovic i Rustemovic po zuti. Samo se vidi reakcija poslije, koja je pretpostavljam ista, Stevanovic ko hajvan prsi se nesto, ko da je kosarka, a Rustem ko debil se mlatara. To je bilo nakon zutih. Sta je bilo pa su dobili zute tacno? Isto to?
Sto se tice penala, pa nije ista vidljivost za sudiju kao i za nas pa da nije mogao vidjeti.
Druga je stvar sto debili sa BHT ni na usporenom snimku nisu u stanju prikazati citav start, vec samo Benku kako pada. Iz ovog klipa se ne moze zakljuciti da li je bio penal.
Sto se tice penala, pa nije ista vidljivost za sudiju kao i za nas pa da nije mogao vidjeti.
- cvrčak_na_hedonizmu
#18362 Re: Sarajevski derbi
S tim da se ne vidi fino kada si na utakmici nisam htio da komentarišem, baš gledam tekmu i zaključujem slijedeće.
"Penal" na Benki
možda su pitari navikli da im to sviraju protiv Viteza i Olimpica, na žalost mi nimso Vitez, nit je ono penal prije simuliranje za žutog.
"Crveni" za Stevanovića
kao prvo prvi žuti nije uopšte bio za kartona, Rustemović ga zagradio, gurao ( nije udarao ) laktom, ovaj mu odgurnuo ruku od svog lica i dobio žutu karton ? De ba. Drugi start je bio za žuti, ali je povukao nogu, nije mu uletio đonom, baš sam pogledao. Prvi žuti za Stevanovića NIJE POSTOJAO, bukvalno. Drugi start je žuti ko kuća. Jakupović debil daje kontra kartone
Žuti za Bekrića
dva igača vuku jedan drugog brat bratu deset metara, pitar pade ko metkom pokošen i žuti za Bekrića
Čist faul kod gola, nije za žutog kartona
Mangupski gol Stevanovića

Možda pitari izjednače do kraja

Ukratko, priča kako smo "prebili" pitare je nebuloza. Udaranja je bilo na sve strane, Jakupović retardiran i zaslužena pobjeda Željezničara. Ako dobijemo Zrinjski sigurno idemo u Europu, završićemo Čelik
Eh sad, valja dobiti Zrinjskog, bolji su od komšinica sigurno ( što i nije teško kad su levati koje smo dva puta preslušali ) 
"Penal" na Benki
"Crveni" za Stevanovića
Žuti za Bekrića
Čist faul kod gola, nije za žutog kartona
Mangupski gol Stevanovića
Možda pitari izjednače do kraja
Ukratko, priča kako smo "prebili" pitare je nebuloza. Udaranja je bilo na sve strane, Jakupović retardiran i zaslužena pobjeda Željezničara. Ako dobijemo Zrinjski sigurno idemo u Europu, završićemo Čelik
-
Zastozato
#18363 Re: Sarajevski derbi
Nezasluzen prvi zuti za Stevanovica nakon sto mu igrac Sarajeva u dva navrata gura lakat u lice. Reakcije je bila ta da je Sinisa odgurnuo njegovu ruku i zato dobija zuti. Realno samo igrac Sarajeva u ovoj situaciji je trebao dobiti, ili nijedan od njih dvojice.jeza u ledja wrote:Na youtube streamu se ne vidi zasto su tacno dobili Stevanovic i Rustemovic po zuti. Samo se vidi reakcija poslije, koja je pretpostavljam ista, Stevanovic ko hajvan prsi se nesto, ko da je kosarka, a Rustem ko debil se mlatara. To je bilo nakon zutih. Sta je bilo pa su dobili zute tacno? Isto to?
Sto se tice penala, pa nije ista vidljivost za sudiju kao i za nas pa da nije mogao vidjeti.Druga je stvar sto debili sa BHT ni na usporenom snimku nisu u stanju prikazati citav start, vec samo Benku kako pada. Iz ovog klipa se ne moze zakljuciti da li je bio penal.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18364 Re: Sarajevski derbi
Nije bio penal na Benki.
Stevanovic je trebao dobiti drugi zuti.
Nije bilo faula na Benki,nego je on napravio faul i zbog galame i mlataranja dobija zasluzeni zuti.
Nije bilo ruke,a time ni penala kad je Kosoric cini mi se odbio loptu u precku.
Cist direktni crveni za brutalan start nad Thiagom.
Realno
Stevanovic je trebao dobiti drugi zuti.
Nije bilo faula na Benki,nego je on napravio faul i zbog galame i mlataranja dobija zasluzeni zuti.
Nije bilo ruke,a time ni penala kad je Kosoric cini mi se odbio loptu u precku.
Cist direktni crveni za brutalan start nad Thiagom.
Realno
-
Samprotivsviju
#18365 Re: Sarajevski derbi
Kod onog nedosudjenog indirektnog ja se smijem zakleti da Jakupovic nije ni znao za takvo pravilo 
- Daryl Dixon
#18366 Re: Sarajevski derbi
vidi jaro nemam namjeru s' tobom da se raspravljam jer sudeci po tvojim neobjektivnim komentarima mogu zakljuciti da jos nisi punoljetan, bez uvrede ikakve naravno.. po vasim komentarima pola vas nije znalo da je Stevanovic prije ovog gore starta imao zuti karton pa se nesto ibretite i kolačite oči.. to za Slobodu ti ne bih znao reci pitaj ove tuzlenis univerzitatis i ostale, po komentarima vidim da prate i navijaju i za slobodu i za zelju.. pogledao sam drugu tekmu iz tog dvomeca sto su vas napunili i istu ste igru imali (ako ne i goru) kao i danas protiv nas.. okano ne brini se ti za nas, nama je raspored laksi za razliku od vas, vama slijede svinjski i čelik nama velež i mladost dk.Bambino Blu wrote: Opet kazem ako cemo tako zasto onda npr nije nama protiv slobode na grbavici produzio 6-7 minuta ? Vec 3 minute a bila su 3 gola, po 3 izmjene + 10minuta ukupno valjanja grceva golmanovih odugvlacenja itd.. ? Tako da tu pricu ostavi za nekoga drugog. Ja znam trazite opravdanje vuna boli to sto smo vas uzeli oba puta u sezoni sto vam je sad evropa upitna al' jebiga zivot ide dalje samo vi nazad
-
LARSSON1921
#18367 Re: Sarajevski derbi
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Ukratko, priča kako smo "prebili" pitare je nebuloza. Udaranja je bilo na sve strane, Jakupović retardiran i zaslužena pobjeda Željezničara. Ako dobijemo Zrinjski sigurno idemo u Europu, završićemo ČelikEh sad, valja dobiti Zrinjskog, bolji su od komšinica sigurno ( što i nije teško kad su levati koje smo dva puta preslušali )
Posebno kad ih izdominiraju stevanovic koji nije igrao 2 godine, zahirovic kojeg oni ne zele, lendric koji promjeni tri ekipe u jednoj godini, bekric sa viskom kila, "njihovo dijete" koje je visilo na sjeveru stanic
pa onda da ga hoce zabit benko lala
- Daryl Dixon
#18368 Re: Sarajevski derbi
100%gold'n'brown wrote:Naravno da smo mi najveci krivci, po meni se trebalo i defanzivnije malo postaviti i pustiti Zelju da ganja rezultat. Al bilo pa proslo, da ne budemo generali poslije bitke.Daryl Dixon wrote:najveći krivci za poraz smo mi sami sto nismo znali iskoristiti prilike, sto smo jeftin pogodak primili a ovom ublehašu sudiji želim sve najgore u životu, iskreno se nadam da će neko revidirati njegovo suđenje večeras i da će sankcionisati njegove fudbalsko odluke i neznanje.. kloc
- jeza u ledja
#18369 Re: Sarajevski derbi
Buraz, ulijeces risom stopala ili vrhom stopala, ne dzonom. I sebi mozes sjebati nogu tako, ne samo protivniku. Zamisli da je lopta negdje drugo, i da Rustemovica nema, kako se radi izbacivanje lopte. Neces sigurno dzonom ici. I ovdje jos ide sa dvije noge.relativno84 wrote:Pa tesko je mogao glavom uklizatijeza u ledja wrote:Samo je jedan uklizao dzonom, u situaciju u kojoj je znao da samo onako moze zavrsiti.Bordo decko je morao biti spremniji za duel, previse komotno je usao u njega, tako da bolje nije moglo ni zavrsiti.
Glupo je da se oko ovog raspravljamo. Da se ovo vama desilo negdje drugdje, trazili bi direktan crveni. A mi ovdje o zutom treba da raspravljamo oko neceg sto je ocito svima samo ne vama.
-
Samprotivsviju
#18370 Re: Sarajevski derbi
A ne kontam zasto pokusavate opravdati Stevanovica, pa i Mulalic sam je skontao da je momak preCerao pa ga vec u 36oj minuti izveo..da ne fasuje crveni...
- Gusztav
#18371 Re: Sarajevski derbi
Nije mi jasno kako vi , a i pojedini Pitari imate živaca raspravljati sa polupismenim likovima na ovom jebenom forumu...ja sam davno odustao.ganjeta wrote:Ovo krađa?Maharadza wrote:
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!![]()
![]()
Čestitke za pobjedu, mada mislim da je 0:0 ili 1:1 jedini pravi i realan ishod.
- relativno84
#18372 Re: Sarajevski derbi
ma jokSamprotivsviju wrote:A ne kontam zasto pokusavate opravdati Stevanovica, pa i Mulalic sam je skontao da je momak preCerao pa ga vec u 36oj minuti izveo..da ne fasuje crveni...
- ganjeta
#18373 Re: Sarajevski derbi
Ovo ako je penal ja ću sebi kurac odrezati sad na 33. rođendan
.
Hvala Gustav
Hvala Gustav
Last edited by ganjeta on 25/04/2016 00:28, edited 1 time in total.
-
Bambino Blu
#18374 Re: Sarajevski derbi
Takodjer ne bih ni za tebe rekao da si stariji vise od 15 godina max. Sto se tice igre sve je super vi ste igrali nesto al' hocemo li ovako kako je Murinjo osvojio LP ? Je li nekom extra svemirskom igrom kao barsalona tika taka ? Ili daj go i parakiraj Bus. Pasa moj lijepi ovo je moderni fudbal nazalost ja kazem ja bih volio da smo gledali lepravu igru al' nema toga kod nas i nece biti jos zadugo. Bitan je samo konacni ishod odnosno rezultat koji ide nama na ruku i to u oba navrate ove sezone. Jednom je slucajno drugi put je vec namjerno hahah pomiri se sa tim. I ja sam se pomirio onda kad je nuhanovicu usla i nikad vise od tada al' jebiga to je fudbal...Daryl Dixon wrote:vidi jaro nemam namjeru s' tobom da se raspravljam jer sudeci po tvojim neobjektivnim komentarima mogu zakljuciti da jos nisi punoljetan, bez uvrede ikakve naravno.. po vasim komentarima pola vas nije znalo da je Stevanovic prije ovog gore starta imao zuti karton pa se nesto ibretite i kolačite oči.. to za Slobodu ti ne bih znao reci pitaj ove tuzlenis univerzitatis i ostale, po komentarima vidim da prate i navijaju i za slobodu i za zelju.. pogledao sam drugu tekmu iz tog dvomeca sto su vas napunili i istu ste igru imali (ako ne i goru) kao i danas protiv nas.. okano ne brini se ti za nas, nama je raspored laksi za razliku od vas, vama slijede svinjski i čelik nama velež i mladost dk.Bambino Blu wrote: Opet kazem ako cemo tako zasto onda npr nije nama protiv slobode na grbavici produzio 6-7 minuta ? Vec 3 minute a bila su 3 gola, po 3 izmjene + 10minuta ukupno valjanja grceva golmanovih odugvlacenja itd.. ? Tako da tu pricu ostavi za nekoga drugog. Ja znam trazite opravdanje vuna boli to sto smo vas uzeli oba puta u sezoni sto vam je sad evropa upitna al' jebiga zivot ide dalje samo vi nazadsve u svemu svaka čast slobodi ako uzme kupi i/ili titulu, momci igraju pravo. pozdrav
- Logovan
#18375 Re: Sarajevski derbi
Eh ko nam kaže.Fuzzy Dunlop wrote: Navikli moj ganjeta... navika je čudo