Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Daryl Dixon
#18277 Re: Sarajevski derbi
hahah ne mogu da vjerujem da vi nesto govorite o prekrsajima i o kasapljenju na terenu, Kur'ana mi !LSD wrote:Pogledaj snimak tekme, pa ces vidjeti šta su uradili Tiagu....hinjski start sa leđa, raznio momka, yebeš taj fudbal i takve igracelijek-za-sve wrote:ma neka da i 10 ako smo ili ste zasluzili,ovako dati nama prije jednog ili dva vama to nije pravilo vec onanisanje bihackog govnetaLSD wrote: A to neko novo pravilo da se smije dati sami jedan crveni jednoj ekipi![]()
![]()
i gdje je Leško, da klekne ponizno i cestita gazdama ovog grada....ove sezone dva puta bez vađenja
![]()
fujjj....sad ga nema do kraja sezone, razyebali su mu nogu
Ako to nije za crvenog, onda ga yebi....pizda bihacka nije imao muda da pokaže crveni....a to je bilo prije onog crvenog (udaranje Kosorića)
pokazali ste se kakvi ste kad gubite
- Fuzzy Dunlop
#18278 Re: Sarajevski derbi
Zacatavamo, niste temasumirprimus wrote:Ko se valjo?Fuzzy Dunlop wrote:Nama se Sloboda valjala poluvrijeme, lik produzi 3.. al haj. Mora čovjek sebe da laže, inače teško ostati normalan. Jadni leško podlegoBambino Blu wrote:Al' cuj šiljio sudija Želji a igralo se 97 minuta HAHAHAHAHHAHA JOJ CIRKUSA BRACO MILAAA![]()
![]()
neki novi ekspresionizmi za devastaxiju naturalnih resursa...
- omega369
#18279 Re: Sarajevski derbi
Bio na zapadu pored loze, 2 puta se culi. Veci dio prvog poluvremena uopste nisu ni navijali. to sto su ih pojacavali na tv-u, macku o rep. Horde i pored razutata i banane izdominirale derbi. Strumfovi bolju koreografiju imali, sve istalo na strani hordisumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
-
sumirprimus
#18280 Re: Sarajevski derbi
A pored loze frajeru pored loze...omega369 wrote:Bio na zapadu pored loze, 2 puta se culi. Veci dio prvog poluvremena uopste nisu ni navijali. to sto su ih pojacavali na tv-u, macku o rep. Horde i pored razutata i banane izdominirale derbi. Strumfovi bolju koreografiju imali, sve istalo na strani hordisumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
- shake69
#18281 Re: Sarajevski derbi
Ali sto jest-jest, cim dobije loptu, opasnost je bila! Pa ona precka, nema sta, vrijedi Dulja €400 000 sto smo im nudili!Tomahawk11 wrote:Bambino, kakva sad Sloboda?! Pricamo li o derbiju ili?!
Duljevic nije odigrao neku strasnu utakmicu, ali priznaces da je od pocetka svaki prijem na njemu bio faul. Logicno da se igrac iziritira i pogubi nakon toga. I opet je pogodio precku. Tacno je da nije u nekoj formi.
Ne znam koliko je svirano. Evo i trener vam kaze da ste igrali agresivno, u kost sto bi se reklo. Ne znam sto se onda buniti kad kaze covjek koji vodi ekipu. Recept koji je koristio u proslom derbiju primjenio je i na ovaj. I upalilo mu. Ko te pita, pobjeda je pobjeda. Pogotovo na derbiju i u ovakvom momentu, gdje ova pobjeda vise od same pobjede, borba za Evropu i udaljavanje protivnika od iste.
Last edited by shake69 on 24/04/2016 22:59, edited 1 time in total.
- ganjeta
#18282 Re: Sarajevski derbi
omega369 wrote:Bio na zapadu pored loze, 2 puta se culi. Veci dio prvog poluvremena uopste nisu ni navijali. to sto su ih pojacavali na tv-u, macku o rep. Horde i pored razutata i banane izdominirale derbi. Strumfovi bolju koreografiju imali, sve istalo na strani hordisumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
- Ricken
#18283 Re: Sarajevski derbi
Druže, džaba braniš Dulju, ona prečka je stvar kvaliteta. Da je isprve opalio bio bi gol, jer je isti bio prazan. Ali nije, namješto se čoek. Na tv-u se neke stvari bolje vide, ali vaš kapiten je jedva čekao da padne svaki put kad je osjetio našeg igrača na sebi. Neki vaši igrači itekako kalkulišu. Nije tu bilo neke posebne grubosti. Čak defanzivno smo bili lošiji u odnosu na jesen. Vama očigledno treba pravi vođa, jer trenutni kapiten to nije.Tomahawk11 wrote:Bambino, kakva sad Sloboda?! Pricamo li o derbiju ili?!
Duljevic nije odigrao neku strasnu utakmicu, ali priznaces da je od pocetka svaki prijem na njemu bio faul. Logicno da se igrac iziritira i pogubi nakon toga. I opet je pogodio precku. Tacno je da nije u nekoj formi.
Ne znam koliko je svirano. Evo i trener vam kaze da ste igrali agresivno, u kost sto bi se reklo. Ne znam sto se onda buniti kad kaze covjek koji vodi ekipu. Recept koji je koristio u proslom derbiju primjenio je i na ovaj. I upalilo mu. Ko te pita, pobjeda je pobjeda. Pogotovo na derbiju i u ovakvom momentu, gdje ova pobjeda vise od same pobjede, borba za Evropu i udaljavanje protivnika od iste.
Last edited by Ricken on 24/04/2016 23:01, edited 1 time in total.
-
splinter
#18284 Re: Sarajevski derbi
@Daryl Dixon Može li jedna za tebe drug?
- relativno84
#18285 Re: Sarajevski derbi
A jebe vam se, vi uzeli bodove na tribinamaomega369 wrote:Bio na zapadu pored loze, 2 puta se culi. Veci dio prvog poluvremena uopste nisu ni navijali. to sto su ih pojacavali na tv-u, macku o rep. Horde i pored razutata i banane izdominirale derbi. Strumfovi bolju koreografiju imali, sve istalo na strani hordi
- Logovan
#18286 Re: Sarajevski derbi
Zašto je bolja? Nije vala da jebe rak raka. Sjever izdominirao sa koreom, svega je bilo na tribini.omega369 wrote:Bio na zapadu pored loze, 2 puta se culi. Veci dio prvog poluvremena uopste nisu ni navijali. to sto su ih pojacavali na tv-u, macku o rep. Horde i pored razutata i banane izdominirale derbi. Strumfovi bolju koreografiju imali, sve istalo na strani hordisumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18287 Re: Sarajevski derbi
Ma ne branim ga. Nije samo ova utakmica, Duljevicu se prigovara stosta ima neko vrijeme. Jednostavno ono dobro sto uradi, pokvari nekim sljedecim potezom.Ricken wrote:Druže, džaba braniš Dulju, ona prečka je stvar kvaliteta. Da je isprve opalio bio bi gol, jer je isti bio prazan. Ali nije, namješto se čoek. Na tv-u se neke stvari bolje vide, ali vaš kapiten je jedva čekao da padne svaki put kad je osjetio našeg igrača na sebi. Nije tu bilo neke posebne grubosti. Čak defanzivno smo bili lošiji u odnosu na jesen. Vama očigledno treba pravi vođa, jer trenutni kapiten to nije.Tomahawk11 wrote:Bambino, kakva sad Sloboda?! Pricamo li o derbiju ili?!
O prekrsajima i ostalom ne bih vise....mislim da smo sve ispricali.
O izmjenama o FKS....vidjecemo. Kad se podvuce crta na kraju sezone.
-
al-em
#18288 Re: Sarajevski derbi
Kakav start stevanovica u 30. minuti. Za ono ide direktan crveni, a frajer nije ni zuti dobio.
Hhahahahhahahahha, strasan je sudija iz bihaca mrtve mu.
- relativno84
#18289 Re: Sarajevski derbi
To se cini strasno tako na tv, gore se nije cak ni culo kad ga je nespretno zakacio, tako da je sudija i ovaj put reagovao korektno.al-em wrote:Kakav start stevanovica u 30. minuti. Za ono ide direktan crveni, a frajer nije ni zuti dobio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18290 Re: Sarajevski derbi
Kako, bolan? Ides djonom i ne dobijes ni zuti? Kako je to korektno od sudije?relativno84 wrote:To se cini strasno tako na tv, gore se nije cak ni culo kad ga je nespretno zakacio, tako da je sudija i ovaj put reagovao korektno.al-em wrote:Kakav start stevanovica u 30. minuti. Za ono ide direktan crveni, a frajer nije ni zuti dobio.
- relativno84
#18291 Re: Sarajevski derbi
Sudija je procijenio da nije bilo s namjerom da povrijedi igraca, tako da je ipak reagovao korektno, zuti bi bio velika nepravda i dodatno bi stvorio nervozu, ovako se zavrsilo mirnije.Tomahawk11 wrote:Kako, bolan? Ides djonom i ne dobijes ni zuti? Kako je to korektno od sudije?
- Daryl Dixon
#18292 Re: Sarajevski derbi
ma dobro .. nije isto biti na utakmici i gledati na tv-u tekmu.. if u know what i mean..sumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
-
al-em
#18293 Re: Sarajevski derbi
Znaci ti pises one idiotske komentare na rezultati.comrelativno84 wrote:Sudija je procijenio da nije bilo s namjerom da povrijedi igraca, tako da je ipak reagovao korektno, zuti bi bio velika nepravda i dodatno bi stvorio nervozu, ovako se zavrsilo mirnije.Tomahawk11 wrote:Kako, bolan? Ides djonom i ne dobijes ni zuti? Kako je to korektno od sudije?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18294 Re: Sarajevski derbi
Ali je pravilo da kad ides djonom bar zuti karton. Ne znam da li si vidio, ali je i Stevanovic odmah otisao, nije ni protestvovao, jer je ocekivao da bi mogao dobiti karton.relativno84 wrote:Sudija je procijenio da nije bilo s namjerom da povrijedi igraca, tako da je ipak reagovao korektno, zuti bi bio velika nepravda i dodatno bi stvorio nervozu, ovako se zavrsilo mirnije.Tomahawk11 wrote:Kako, bolan? Ides djonom i ne dobijes ni zuti? Kako je to korektno od sudije?
A rekoh i na drugoj temi, nebitno vise. Ali da je pogrijesio, pogrijesio je.
- studiorum_tuzlaensis
#18295 Re: Sarajevski derbi

smijali se našoj muci, sad ste pravi kur.ci
-
Samprotivsviju
#18296 Re: Sarajevski derbi
Jebiga sta je tu je
Zeljo iskoristio svoje sanse mi nismo...zivot ide dalje
Sto se tice igre, mislim da je Zeljo danas bio borbeniji nego inace...mada i dalje skripi na sve strane, kolektiv izvlace 2 3 pojdinca, ja nista nisam promjenio misljenje o Mulalicu kao fudbalskom strucnjaku....nije za Zelje, jest za derbije...ali strateski debelo manjka, nemoj da ova pobjeda zamaze oci
Sto se tice Sarajeva...
Hurtic je lose postavio ekipu...losa postavka igre, koja pogotovo na ovom terenu ne funkcionise nije bilo ni srece..sve jasno ko dan
Zeljo iskoristio svoje sanse mi nismo...zivot ide dalje
Sto se tice igre, mislim da je Zeljo danas bio borbeniji nego inace...mada i dalje skripi na sve strane, kolektiv izvlace 2 3 pojdinca, ja nista nisam promjenio misljenje o Mulalicu kao fudbalskom strucnjaku....nije za Zelje, jest za derbije...ali strateski debelo manjka, nemoj da ova pobjeda zamaze oci
Sto se tice Sarajeva...
Hurtic je lose postavio ekipu...losa postavka igre, koja pogotovo na ovom terenu ne funkcionise nije bilo ni srece..sve jasno ko dan
-
Bambino Blu
#18297 Re: Sarajevski derbi
Daryl Dixon wrote:ma dobro .. nije isto biti na utakmici i gledati na tv-u tekmu.. if u know what i mean..sumirprimus wrote:ma ne razumijem se ja u to.nego mi se.cini da su manijaci navijaci zelje.glasni su bili...Daryl Dixon wrote:
ala' selamet![]()
A je l' me furas da se sad furate da ste na tribini bili bolji ? Pa istok vas je prosuo da valja cuj ustani sjever hahaha a kazu nisu sutili zadnjih 15 minuta pa normala. dobri ste realni skroz..
Ako je ono u 30 minuti bio crveni za stevanovica, onda je onaj start na thiagu bio za dozivotnu zabranu igranja fudbala
- Daryl Dixon
#18298 Re: Sarajevski derbi
prvi objektivnan i realan komentar večeras da pročitam..Ricken wrote:Rekoh ja tebi nećemo se umorit za vas. Doći ćemo da se pobijemo.1946--1987 wrote:Ko god izbori evropu slijedi nam pisanje po glavama od rarznoraznih amatera, realno.
Ovakav fudbal se ne igra ni u kambodzi![]()
Ne bih se složio, ja sam morao gledati preko streama, ali ono što sam vidio nije uopšte bilo loše, što se oba tima tiče. Ritam je bio visok, vi uigraniji i tehnički bolji, ali fali vam brzine i koncentracije, da ne kažem i borbenosti.
Derbi je bio po mom mišljenju ok, vi malo bolji, mi malo sretniji, da bude još slađe, ali tempo je bio prilično visok cijelo vrijeme. Možda su obe ekipe kratke za jednu ili dvije pozicije.
-
LARSSON1921
#18299 Re: Sarajevski derbi
Bambino Blu wrote:
A je l' me furas da se sad furate da ste na tribini bili bolji ? Pa istok vas je prosuo da valja cuj ustani sjever hahaha a kazu nisu sutili zadnjih 15 minuta pa normala. dobri ste realni skroz..
Ako je ono u 30 minuti bio crveni za stevanovica, onda je onaj start na thiagu bio za dozivotnu zabranu igranja fudbala
Navijali su do gola, a onda talasika
Pa neke parole, transparenti picke materina na njemackom jeziku, pa sa gramatickim greskama
-
gold'n'brown
#18300 Re: Sarajevski derbi
Sad je bila analiza sudjenja na BHT, kazu da je Stevanovic morao dobiti drugi zuti. Ne treba ni reci sta bi znacilo za utakmicu da je Zeljo sredinom prvog poluvremena ostao sa 10 igraca. Za Kosoricevu ruku su rekli da je prirodan polozaj, pa hajde vjerovat cemo. Takodjer, morao je biti indirekt kod one egzibicije Zeljinog golmna na koju su Manijaci dozivljavali ekstazu. Ono sto su po meni propustili je penal na Benki, evo jedva cekam snimak da ponovo vidim tu situaciju, mislim da je bio.