Ne nego sa devet pobjeda zaredom u drugom dijelu sezone....vi ste samo veceras dosli na red....sljedeci je Zrinjski!!! Pa bolan bjezali ste nam bruku bodova i sad nam gledate u guzove i ti bi kao nesto polemiso!???????Grean wrote:Ma ne prijeti niko Zrinjskim vec ste pokazali da ste qurac od ekipe a ove fore prolaze zbog vaznosti utakmice pa sudija ne sudi ono klanje u prvom poluvremenu.
Nismo ni mi nikakva pljacka, pokazali smo danas ali vi ste stvarno dno. Tjesite se sa ovim pobjedama protiv nas, realno i mi bi da smo u qurcu poput vas ali ova vasa ekipa pored toliko ulaganja je samo za oranja. Ako vam je ovo satisfakcija neka vam bude, da Bog da ovakvi vazda bili.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18226 Re: Sarajevski derbi
- nosara
#18227 Re: Sarajevski derbi
decko_sa_kovaca wrote:House wrote:nosara wrote:Ova tema je kurac, njihova je bolja... Tamo katedru drzi analitički istok... Sezona je već oplakana...
jesi li čuo istok? ka'e "ustani sjever"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
batara
#18228 Re: Sarajevski derbi
Nosko nek si i ti dosao do dahanosara wrote:Ova tema je kurac, njihova je bolja... Tamo katedru drzi analitički istok... Sezona je već oplakana...
-
Bambino Blu
#18229 Re: Sarajevski derbi
House wrote:nosara wrote:Ova tema je kurac, njihova je bolja... Tamo katedru drzi analitički istok... Sezona je već oplakana...
![]()
![]()
![]()
Zasto nisu dosle horde zla ?

- ultima_palabra
#18230 Re: Sarajevski derbi
Ja dobre emisije, ocam... zasto nisu dosle Horde Zla?
Sablja teske komplekse nabija, nakon ovog karanja je dospio do ranga Amara Osima... cirevi pucaju cim im ime pomenes
Lagano gledanje u
Neki ne mogu da izdrze vec navlace dugotrajne banove...
Preedaaj se Glava, izgubio si boj
Sablja teske komplekse nabija, nakon ovog karanja je dospio do ranga Amara Osima... cirevi pucaju cim im ime pomenes
Lagano gledanje u
Preedaaj se Glava, izgubio si boj
- nosara
#18232 Re: Sarajevski derbi
Vidi se da su po dvojca stajala na jednoj stolici...Bambino Blu wrote:House wrote:nosara wrote:Ova tema je kurac, njihova je bolja... Tamo katedru drzi analitički istok... Sezona je već oplakana...
![]()
![]()
![]()
-
LSD
#18233 Re: Sarajevski derbi
Sablja ih nategne, Stevanović oplodi i onda krece prica:
"jeste prgavi"
"udarate se"
"vi ste qrac od ekipe"
"zrinjski ce vas poderati"
"sudija vam navlacio"
a istok skandira, Ustani sjever , i onda sjever skandira Dino pederu napuši se sjeveru
malo je reci da mi ovdje uživamo
"jeste prgavi"
"udarate se"
"vi ste qrac od ekipe"
"zrinjski ce vas poderati"
"sudija vam navlacio"
a istok skandira, Ustani sjever , i onda sjever skandira Dino pederu napuši se sjeveru
- simonese
#18234 Re: Sarajevski derbi
bravo,skoro pa isto,tipicno pitarskoGrean wrote: Ovo ti sam sebe prijavio za ban? Ko se nekom na forumu obraca rijecima "jadan".
-
Korisničkoime
#18235 Re: Sarajevski derbi
Nije to tema ali Željo je imao dvije teške utakmice u kratkom roku tu će biti teško sa Zrinjskim, Želji treba Evropa i te kako, pojačanja koja su dovedena ne igraju za klikere tako bez Evrope će biti teško međuuuuuuuutiiiiimm ubacivanje Zrinjskog u smislu aha vidit će te vi svog Boga je smiješno i djetinjasto neki forumaši su se očigledno pogubili.
- Daryl Dixon
#18237 Re: Sarajevski derbi
selam alejk.. koji je ŽR da "europejcima" uplatim donaciju za komunalije da se mogu istuširati i obaviti nuždu poslije treninga k'o insani?Pulse460 wrote:Govori o meni?lakilaka wrote:libo racku plave hoces li ti ili ne cestitati. to govori vise o tebi. evo sada saznadoh da se sastaje skupstina plavih da razmotri to sto ti nisi cestitao. bjezi baaaaa. edis pobjedio u zadnja dva derbija. po tome ce biti rekorder, ako to ne poboljsa pobjedom u naredna dva. ratnik je on.Pulse460 wrote:Joj kad kaze ne znate podnjeti poraz...
Pa kad nas je Sloboda uzela u Kupu, ja bih im prvi cestitao da sam u kontaktu sa nekim navojacem. Nadigrali su nas u svim segmentima igre i svaka im cast(Navijaci Slobode i njihovo skandiranje je druga prica, ali to je radila jedna grupa me svi)
A danas, Sarajevo je u prvom poluvremenu bilo dominantnije i bolje, a vi ste iz jedine sanse sali gol. Imali ste pomc sudije i igrali kao da ste iz ringa izasli...
I sad ja vama trebam cestitati
How yes no...
Znaci pobijedili ste na nesportski nacin(sudija vam je bio 12 igrac) i ja ili bilo koji navijac F.K Sarajevo treba da vam cestitamo.
Kada nas pobijedite na posten nacin tada cu vam cestitati, a do tada platite racun za vodu...
Hahahahahahaha
- ganjeta
#18238 Re: Sarajevski derbi
splinter wrote:
- Grean
#18239 Re: Sarajevski derbi
Ma to ne mijenja cinjenicu da ste qurac i ekipa na ho-ruk sto ste pokazali i danas. Sanse jedne niste napravili iz igre ili ja mozda izmisljam. Jedne smislene akcije niste napravili za devedeset i kusur minuta pored toliko ulaganja u zimskom prelaznom roku.hrasno38 wrote:Ne nego sa devet pobjeda zaredom u drugom dijelu sezone....vi ste samo veceras dosli na red....sljedeci je Zrinjski!!! Pa bolan bjezali ste nam bruku bodova i sad nam gledate u guzove i ti bi kao nesto polemiso!???????Grean wrote:Ma ne prijeti niko Zrinjskim vec ste pokazali da ste qurac od ekipe a ove fore prolaze zbog vaznosti utakmice pa sudija ne sudi ono klanje u prvom poluvremenu.
Nismo ni mi nikakva pljacka, pokazali smo danas ali vi ste stvarno dno. Tjesite se sa ovim pobjedama protiv nas, realno i mi bi da smo u qurcu poput vas ali ova vasa ekipa pored toliko ulaganja je samo za oranja. Ako vam je ovo satisfakcija neka vam bude, da Bog da ovakvi vazda bili.
Last edited by Grean on 24/04/2016 22:18, edited 1 time in total.
- relativno84
#18240 Re: Sarajevski derbi
A jesu pripremili sve lijepo na tribinama i onda

skoro pa mi zao 

- decko_sa_kovaca
#18242 Re: Sarajevski derbi
Gosti na bht
Dobar momak hurtic i edis
-
sumirprimus
#18243 Re: Sarajevski derbi
Turbilentna sedmica tamo neka.utakmica...decko_sa_kovaca wrote:Gosti na bht
- insaneinthebrain
#18244 Re: Sarajevski derbi
12 godina smo cekali ovaj trenutak, hvala igraci, hvala stevanovicu
2004.Kajtaz
2016. Stevanovic
2004.Kajtaz
2016. Stevanovic
- Šibicar
#18245 Re: Sarajevski derbi
Ja koliko znam kod njih navijanje ne počinje dok svi na sjeveru ne izvrše naredjenje zvano "1 navijač 2 stolice",očito da su danas mnogi prekršili to pravilo......nosara wrote:Vidi se da su po dvojca stajala na jednoj stolici...Bambino Blu wrote:
- nosara
#18246 Re: Sarajevski derbi
House wrote:splinter wrote:
![]()
![]()
- Logovan
- Fuzzy Dunlop
#18248 Re: Sarajevski derbi
Inače se fudbal igra zbog ljepote
Nista, dobro ste odlučili kad ste ostali kući gledati EPL.
"udarate se"
, izvinite..
I onda vam čudno kad vas zovemo "komšince".
"udarate se"
-
last mohicans
#18249 Re: Sarajevski derbi
Sto,to ti pretplacen na forum. Samo ti mozes polemisati?U te guzove ste vi do danas gledali,gledat ce te aBd i od narednog kola.hrasno38 wrote:Ne nego sa devet pobjeda zaredom u drugom dijelu sezone....vi ste samo veceras dosli na red....sljedeci je Zrinjski!!! Pa bolan bjezali ste nam bruku bodova i sad nam gledate u guzove i ti bi kao nesto polemiso!???????Grean wrote:Ma ne prijeti niko Zrinjskim vec ste pokazali da ste qurac od ekipe a ove fore prolaze zbog vaznosti utakmice pa sudija ne sudi ono klanje u prvom poluvremenu.