Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shbc

#18151 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

thekupus wrote:
shbc wrote:Necu puno... Ovdje fakat pojedinci imaju obraza da napisu da je onaj majmun siljio za nas? Osim penala magarac vam je trebao 2 crvena pokazati u prvih 20 minuta (i to ne racunajuci onog orangutana na klupi vam). Kud mu ona baklja ne sprzi facu smetljarsku.
kako jadno, ti nisi ni n od navijaca, nauci se kako biti dostojanstven u porazu jadno maleni
1. Jebo te "jado maleni". Ti ces meni pricat kakav sam ja navijac?
2. Nikad nisam bio tip koji se vadi na sudjenje. Prosli derbi sam vam cestitao jer ste zasluzili pobjedu. Ovaj niste, a dobili ste zahvaljujuci govnaru iz Bihaca. Jos uz to imate obraza da pisete da je siljio za nas.
vryzas

#18152 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

sumirprimus wrote:Al je imo neujednacen kriterij i stevanovic.onaj kratko osisani je trebo napolje.
Nije da se zalim al lsamo reAlno. :mrgreen:

ebem te u tastaturu hgddjjyefho :mrgreen:
batara

#18153 Re: Sarajevski derbi

Post by batara »

Dice se antifudbalom, krkanskom igrom.. udri, nabij i tako to. Jedna frljoka i pobjeda :-) Imali ste danas vise srece nego pameti. Sablja, zesci papak. Opet se nesta kurci na presu, ko fol ruzi novinare. Ne smiju ljudi ni svoj posao raditi, mora da su oni krivi sto ga je Husref naruzio u dvije tekme :wink:

A sudiji jebem komplet familiju!
Last edited by batara on 24/04/2016 21:45, edited 1 time in total.
Korisničkoime

#18154 Re: Sarajevski derbi

Post by Korisničkoime »

@Leško puko ko mušmulja.
Leško nemoj uvijek biti plačipička čestitaj ljudima kako je red, jest malo suđenje bilo loše ali ruku na srce prvi ovdje su Željini ukazivali da za derbi sudi odron sudija, tvoji se haman pa nisu slagali ko pripremaju se za vadione.

Kako god derbi nije ništa posebno pokazao, na žalost opet kvaliteta i jednog i drugog tima ne dođe do izražaja, mogu i jedni i drugi bolje od ovog danas ali kao da svaka ekipa igra malo pod ručnom u derbiju, nema logike ali ostaje takav utisak
LSD

#18155 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Image

Samo što nije

:nargila:
Kinaski

#18156 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

leškarenje wrote:Penal na Benki nije bio,jel :(

Prijavim ti se kod stare :lol: :lol: :lol: :izet: picko jedna,citiras me poslije tekme....sto nisi imao muda pa se prije smijao materr ti jebem :izet:
haha ne pokazuj slabost unatoc teskim trenutcima
lijek-za-sve

#18157 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

LSD wrote:
Pogledaj snimak tekme, pa ces vidjeti šta su uradili Tiagu....hinjski start sa leđa, raznio momka, yebeš taj fudbal i takve igrace :shock: fujjj....sad ga nema do kraja sezone, razyebali su mu nogu
Ako to nije za crvenog, onda ga yebi....pizda bihacka nije imao muda da pokaže crveni....a to je bilo prije onog crvenog (udaranje Kosorića)

pokazali ste se kakvi ste kad gubite :skoljka:
ja tebe na momente smatram a neznam sto za nekog normalnog navijaca manjeg sarajevskog kluba ali mi stvarno nekad nisi jasan....neznam jel hoces nama ili sebi da nesto dokazes.....mislim ja sam od vas to navikao....mitomanija .... al valjat gluposti ....nema potrebe...nije to samo ovaj derbi ...ali vec zadnjih 25g vise ste u vodoravnom polozaju nego u vertikali :-)
Šibicar

#18158 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

ganjeta wrote:
Šibicar wrote:Haj' što smo ih dobili oba puta u sezoni,nego im nismo dopustili ni gol da proslave. :mrgreen:
Već 8. Bajrama nas nisu dobili na lavoru :lol: :izet:

E to je ta priča,bravo :thumbup: mi kao nismo dobili 12 godina gore,a oni imali 2 pobjede u tih 12 godina,plus što je ova naša pobjeda danas rutinska u odnosu na onu kad je Nuhanović zavrn'o onu frljoku,ali to je tad bila zaslužena i hrojska pobjeda a ovo naše danas sudijska lakrdija i kradja.
vryzas

#18159 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Šibicar wrote:Haj' što smo ih dobili oba puta u sezoni,nego im nismo dopustili ni gol da proslave. :mrgreen:

pljuc :mrgreen:
Kinaski

#18160 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

leškarenje wrote:
Kinaski wrote:

Prijavim ti se kod stare :lol: :lol: :lol: :izet: picko jedna,citiras me poslije tekme....sto nisi imao muda pa se prije smijao materr ti jebem :izet:
haha ne pokazuj slabost unatoc teskim trenutcima
Duvaj gi ti usput :P
:kiss:
prikljuci se bit ce ti lakse
relativno84

#18161 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

batara wrote:Dice se antifudbalom, krkanskom igrom.. udri, nabij i tako to. Jedna frljoka i pobjeda :-) Imali ste danas vise srece nego pameti. Sablja, zesci papak. Opet se nesta kurci na presu, ko fol ruzi novinare. Ne smiju ljudi ni svoj posao raditi, mora da su oni krivi sto ga je Husref naruzio u dvije tekme :wink:
Sablja vas oreso ko slinu i jos imate hrabrosti nesto reci :lol: Nije cudno sto je husref otreso plave ali cudi kako je otresao svoje :lol:
Logovan

#18162 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Polako brate. Nema potrebe da se nerviraš radi ovih letećih medvjedića.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#18163 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

lijek-za-sve wrote:
LSD wrote:
Pogledaj snimak tekme, pa ces vidjeti šta su uradili Tiagu....hinjski start sa leđa, raznio momka, yebeš taj fudbal i takve igrace :shock: fujjj....sad ga nema do kraja sezone, razyebali su mu nogu
Ako to nije za crvenog, onda ga yebi....pizda bihacka nije imao muda da pokaže crveni....a to je bilo prije onog crvenog (udaranje Kosorića)

pokazali ste se kakvi ste kad gubite :skoljka:
ja tebe na momente smatram a neznam sto za nekog normalnog navijaca manjeg sarajevskog kluba ali mi stvarno nekad nisi jasan....neznam jel hoces nama ili sebi da nesto dokazes.....mislim ja sam od vas to navikao....mitomanija .... al valjat gluposti ....nema potrebe...nije to samo ovaj derbi ...ali vec zadnjih 25g vise ste u vodoravnom polozaju nego u vertikali :-)
Kad neko napise glupost ja ga uvijek zamolim da to argumentuje.......pa ajde zivota ti malo se potrudi...mada se nemas sta truditi jer nema statistike u kojoj ste bolji.
sumirprimus

#18164 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:
sumirprimus wrote:Al je imo neujednacen kriterij i stevanovic.onaj kratko osisani je trebo napolje.
Nije da se zalim al lsamo reAlno. :mrgreen:
Ma jok.....trebo je Pavlovic dobiti crveni...Hurtic sa njim zajdno i plus Benki ono od oka....
Lesko ne suj i nedaj se bice bolje.jakupovic dere sve nas...
:wink: supcina prodana.
simonese

#18165 Re: Sarajevski derbi

Post by simonese »

kako si samo jadan,pravi pitar
LARSSON1921

#18166 Re: Sarajevski derbi

Post by LARSSON1921 »

leškarenje wrote:Pickurine,gdje ste prije tekme da me citirate :izet:....sad sve mangupi :D napusite se Lesku :P
https://www.youtube.com/watch?v=bzvfqZGrMf0
Last edited by LARSSON1921 on 24/04/2016 21:49, edited 2 times in total.
hrasno38

#18167 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:

Polako brate. Nema potrebe da se nerviraš radi ovih letećih medvjedića.
hahahahah evo ga dosao i Frojd sa sjevera!!!
lijek-za-sve

#18168 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

leškarenje wrote:Pickurine,gdje ste prije tekme da me citirate :izet:....sad sve mangupi :D napusite se Lesku :P
bi oni da smiju....sad jedan drugog gurkaju haj ti haj ti :lol: :lol: :lol:
studiorum_tuzlaensis

#18169 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

simonese wrote:kako si samo jadan,pravi pitar
prototip profil pitara.

Last edited by studiorum_tuzlaensis on 24/04/2016 21:50, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#18170 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Neki su me forumasi razocarali :roll:
Podjebaju kad Salem zavrsava za njih,a kad se sudbina sa njima poigra,psuju,placu.
:lol: :thumbup:
vryzas

#18171 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

zreo za trajni...niko se odaFno nije ovako "pogubio"...primitivizam par excellence :oops:
Last edited by vryzas on 24/04/2016 21:51, edited 1 time in total.
relativno84

#18172 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

ako vam je tim los to nije razlog da pokazete koliko ste losi ko ljudi, ok znamo al opet :roll:
hrasno38

#18173 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Image

evo i utrpani skonto da mu plavo bolje stoji....
batara

#18174 Re: Sarajevski derbi

Post by batara »

relativno84 wrote:
batara wrote:Dice se antifudbalom, krkanskom igrom.. udri, nabij i tako to. Jedna frljoka i pobjeda :-) Imali ste danas vise srece nego pameti. Sablja, zesci papak. Opet se nesta kurci na presu, ko fol ruzi novinare. Ne smiju ljudi ni svoj posao raditi, mora da su oni krivi sto ga je Husref naruzio u dvije tekme :wink:
Sablja vas oreso ko slinu i jos imate hrabrosti nesto reci :lol: Nije cudno sto je husref otreso plave ali cudi kako je otresao svoje :lol:
Otreso ko slinu?! Dobar sa glavom? Vi osim krkanluka nista niste pokazali, a to da ste zasluzili minimum jedan crveni karton, pravimo se malo ludi :wink: ali o tom po tom.
K
Opet se vidim dizete, kad vas zrinja patosira sljedece sedmice..bice jaoo tata ivkane spasavaj sezonu :lol:
Kinaski

#18175 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

hahah lesko zapjenio
Post Reply