Pulse460 wrote:Jel ste sramota?rumenige_brajtner wrote:ajmo sad standardno;
- sudija sjebao sarajevo
- željo igrao pregrubo
- svi su krivi samo mi nismo
jeba vas mulalić 2x u sezoni
Stevanoviccccccccc
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pulse460 wrote:Jel ste sramota?rumenige_brajtner wrote:ajmo sad standardno;
- sudija sjebao sarajevo
- željo igrao pregrubo
Nabijem te na kurac pa da vidis na ne sutimo vi ste pickeinsaneinthebrain wrote:ZASTO SUTITE ZASTO SUTIE PI*KE PITARSKEEEEEEEE
OOOOOO OOOOO JEBI MALO SARAJ'VO OOOOOOOOOO OOOOOOOOOOO
insaneinthebrain wrote:ZASTO SUTITE ZASTO SUTIE PI*KE PITARSKEEEEEEEE
Antifudbal definitivno, udaranje i Stevanovic trebo crveni direktni dobiti..jedna frljoka i gol zabiju, tako su uvijek bjednici i dobijalijeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.
U drugom poluvremenu nismo imali srece i to je to. Favorizovani Zeljeznicar bio smijesan. Sretno pobijedili, za razliku od prosli put. No dobro, tako cesto i zavrse derbiji. Cestitam vam vjerovatni prolaz u Evropu.
Inace vrlo losa utakmica. Valjanje i jednih i drugih od samog pocetka.
batara wrote:Kakav si sa glavom?insaneinthebrain wrote:ZASTO SUTITE ZASTO SUTIE PI*KE PITARSKEEEEEEEE
jel ti puls 460?Pulse460 wrote:Jel te sramota?rumenige_brajtner wrote:ajmo sad standardno;
- sudija sjebao sarajevo
- željo igrao pregrubo
Pa to je do njihove nesposobnosti, ja govorim o idejivade_mecum wrote:jesu je zastitili ...u 85 minuti prenosamario001 wrote:Pa ljudi glavni sponzori lige, normalno da stite svoju investicijuhrasno38 wrote:sta ja rekoh da ce supci iz BH Telecoma da sjebu stream!!!!!
batara wrote:Kakav si sa glavom?insaneinthebrain wrote:ZASTO SUTITE ZASTO SUTIE PI*KE PITARSKEEEEEEEE
Obozavam ovao ove relane navijace. Eto Zeljo je bio smijesan a vi ste izgledali kao ozbiljno. E pa popusili ste ga ove sezone oba puta ozbiljno i ja bi se samo usutio.....sto se tice igre svoje komentar sam dao.....sta je trebao da da Bekicu sto je udario igraca bez lopte....da ga mozda malo pomilki po glavi i kaze da to ne valja raditijeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.
U drugom poluvremenu nismo imali srece i to je to. Favorizovani Zeljeznicar bio smijesan. Sretno pobijedili, za razliku od prosli put. No dobro, tako cesto i zavrse derbiji. Cestitam vam vjerovatni prolaz u Evropu.
Samo da se citiramO'zone wrote:Ovdje jedna frljoka odlučuje pobjednika
Nazalost da...rumenige_brajtner wrote:jel ti puls 460?Pulse460 wrote:Jel te sramota?rumenige_brajtner wrote:ajmo sad standardno;
- sudija sjebao sarajevo
- željo igrao pregrubo
hahahhahhahahhahhah za dorucak, rucak i veceru "griz i jaja"!!!!!batara wrote:Antifudbal definitivno, udaranje i Stevanovic trebo crveni direktni dobiti..jedna frljoka i gol zabiju, tako su uvijek bjednici i dobijalijeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.
Kakvo karanje, decko da posjetis malo Lazu Lazarevica?insaneinthebrain wrote:batara wrote:Kakav si sa glavom?insaneinthebrain wrote:ZASTO SUTITE ZASTO SUTIE PI*KE PITARSKEEEEEEEE
OOOOOO OOOOO JEBI MALO SARAJ'VO OOOOOOOOOO OOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
karanje vam je bilo sudjeno
placi placi manje ces piskitiplain vanilla wrote:Jakupovic-Sarajevo 1:0JOINT_1921 wrote:GAZI PITARE
Jedi jedi jedi jediiiiiiiiiiijeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.
Ko prica o Bekicu? Gdje sam ja spomenuo Bekica?hrasno38 wrote:Obozavam ovao ove relane navijace. Eto Zeljo je bio smijesan a vi ste izgledali kao ozbiljno. E pa popusili ste ga ove sezone oba puta ozbiljno i ja bi se samo usutio.....sto se tice igre svoje komentar sam dao.....sta je trebao da da Bekicu sto je udario igraca bez lopte....da ga mozda malo pomilki po glavi i kaze da to ne valja raditijeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.
uzmi snickers, kad si gladan nisi svojPulse460 wrote: Nazalost da...
Al ce biti fino za nekoliko godina kad se Seljo ugasi zbog dugova, a mi u uzmemo titulu...
Hahahahaha
Tada cete vjerovatno poceti da "zivite" za Olimpic
lazo je prezauzet tobombatara wrote: Kakvo karanje, decko da posjetis malo Lazu Lazarevica?
zasto da ja placem? pa nama ovo odgovarainsaneinthebrain wrote: placi placi manje ces piskiti![]()
![]()