nosara wrote:Valjda apsolvirani...nKrkan wrote:Što je ovo otvoreno kad nisu još Vitez i Travnik apostrofirani ?
Ja se uživio u ulogu Vlade Jagodića zvanog apostrofirano i nemoj me ometat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nosara wrote:Valjda apsolvirani...nKrkan wrote:Što je ovo otvoreno kad nisu još Vitez i Travnik apostrofirani ?
Kad tako pričate,rek'o bi čovjek vi nas derali u periodu od naše zadnje pobjede gore,a ono imaju čak 2 pobjede u ligi od tad,i to obje guzovača mrtva,a to je period od 11-12 godina.1946--1987 wrote:Imal ko kakvu sliku sa zadnje pojbede zeljescara na kosevu, a da nije crno bijela![]()
Ma jel boga ti, a kad vas covjek slusa reklo bi se da imate 38 titula vise i da ukupno imate ko celtic i glasgow zajedno.Šibicar wrote:Kad tako pričate,rek'o bi čovjek vi nas derali u periodu od naše zadnje pobjede gore,a ono imaju čak 2 pobjede u ligi od tad,i to obje guzovača mrtva,a to je period od 11-12 godina.1946--1987 wrote:Imal ko kakvu sliku sa zadnje pojbede zeljescara na kosevu, a da nije crno bijela![]()
U jednom vikendu odlučiš derbi, a odmah u narednom promašiš prazan gol sa pola metra.1946--1987 wrote: I ona nuhanoviceva nije guzovace, kako ces za onaj rezantan sut glavom reci guzovace![]()
Ps. Kad se sjetim nuhanoviceve fule u lukavici odma sljedece kolo![]()
Nisam siguran je li bio bas suh. Prica se po carsiji da je ipak bio malo vlazan i da je usla zbog dimne zavjeseŠibicar wrote:Ono je Nuhanovićev suhi list.
Hvala njemu za onaj gol. Za mene najbolji strijelac te sezoneLogovan wrote:U jednom vikendu odlučiš derbi, a odmah u narednom promašiš prazan gol sa pola metra.1946--1987 wrote: I ona nuhanoviceva nije guzovace, kako ces za onaj rezantan sut glavom reci guzovace![]()
Ps. Kad se sjetim nuhanoviceve fule u lukavici odma sljedece kolo![]()
Kakav levat. Hvala mu za gol u derbiju, ali krampa je od igrača.
Transfermarkt ne kaze tako, ipak ste vi igrali sa unitedom i veliki ste favoriti1946--1987 wrote:Nama i x dobar za evropu pa onda navijwti za kone da dobiju zrinjski![]()
Zeljo favorit![]()
Skuplja, bolja ekipa, bruka ako nas ne dobiju
Pa i da se obistini to, Zrinjski vam bjezi 4 boda 3 kola do kraja.1946--1987 wrote:Nama i x dobar za evropu pa onda navijwti za kone da dobiju zrinjski![]()
Zeljo favorit![]()
Skuplja, bolja ekipa, bruka ako nas ne dobiju
pa iz vaseg kluba su svakako rekli da ove sezone uzimate titulu, a sljedece igrate grupnu fazu u Evropi, tako da je sve ocekivanoavetinja wrote:Napašćemo na titulu.![]()
Pusti ti transfermarkt, sad je to kao realno, a do juce kao nije bilo. Jeste li se na zimu drasticno pojacali, jeste. Dosta je onih koji vec danima najavljuju sigurnu pobjedu Zelje na Kosevu.SmoLe wrote:Vi što govorite da smo mi favoriti, pa nikad nema tu favorita, po cijeni na transfermarktu vi ste apsolutni favoriti..
btw jel ima nekih igrača u sarajevu koji su povrijeđeni ili odmaraju zbog kartona derbi?