Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.Logovan wrote:Malo slovo, mali klub, tako to ide.alberto_tomba wrote: Ja sam mislio da se željo piše velikim slovom.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16726 Re: Sarajevski derbi
-
todd_smith
#16727 Re: Sarajevski derbi
pa jel nas klepio manji klub ili nije, ne kontam te sadhrasno38 wrote:Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.Logovan wrote:Malo slovo, mali klub, tako to ide.alberto_tomba wrote: Ja sam mislio da se željo piše velikim slovom.
- Logovan
#16728 Re: Sarajevski derbi
Dobra ti ova prva recenica.hrasno38 wrote: Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.
Sta bi doveli jos jednog Tana kad nam je i ovaj dovoljan. Kup, titula...
- ultima_palabra
#16729 Re: Sarajevski derbi
Nekakva lijena analiza, moglo se ovdje jos svasta napisati... Kokot je odigrao skoro savrsenu utakmicu, pa onda uloge Beganovica i Velkoskog kao poluspiceva, odluka da Tiago bude najistureniji naspram visoko postavljene odbrane Sarajeva itd.Ricken wrote:https://www.facebook.com/GeneralPoslije ... 62466429:0
Jedan zanimljiv osvrt na utakmicu.
Ovaj lik nekako gleda nasu ligu sa visine.
-
todd_smith
#16730 Re: Sarajevski derbi
"Cilj je bio osigurati da Sarajevo ne dođe u priliku igrati 1 na 1."
za razliku od ostalih utakmica gdje Zelji ili bilo kojoj ekipi na svijetu ovo nije cilj sa protivnickim ekipama?
e genijalca

za razliku od ostalih utakmica gdje Zelji ili bilo kojoj ekipi na svijetu ovo nije cilj sa protivnickim ekipama?
e genijalca
- avetinja
#16731 Re: Sarajevski derbi
Uredu, ali zar ne misliš da pored svega toga nemate adekvatne rezultate? Iskreno, bez podjebavanja, na derbiju je bila vaša bruka. Imate dobre igrače, tim vam je skoro dva puta skuplji, i na kraju vas nadigramo u svakom segmentu fudbala. Ne može me niko ubijediti da se obje strane nisu začudile ishodom. Ne mislim na rezultat, već na igru. U prvom poluvremenu ste imali 2-3 šanse, ali u drugom apsolutno ništa. Izvlačenje na grubu igru ne pali. Kao da smo mi jedni ekipa koja je nametnula oštriju igru. Prošle sezone ste uzeli titulu, ali ste se borili sa nama do zadnjeg kola. Imali ste priliku da pobjedom na derbiju riješite dilemu, ali niste, a nije mala razlika između timova. Pojedinci su očekivali da ćete se do sada već odmaknuti od drugoplasiranog, ali opet ništa.Logovan wrote:Dobra ti ova prva recenica.hrasno38 wrote: Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.![]()
![]()
![]()
- Logovan
#16732 Re: Sarajevski derbi
U rezultatima smo podbacili, ali na kraju su se trofeji osvojili, što je najbitnije. Meni je početak odličan, došao čovjek i odmah dva trofeja. Za sad ja zadovoljan. Kasnije nekad rezultati će morati biti bolji, ali to je sad nešto drugo.avetinja wrote: Uredu, ali zar ne misliš da pored svega toga nemate adekvatne rezultate? Iskreno, bez podjebavanja, na derbiju je bila vaša bruka. Imate dobre igrače, tim vam je skoro dva puta skuplji, i na kraju vas nadigramo u svakom segmentu fudbala. Ne može me niko ubijediti da se obje strane nisu začudile ishodom. Ne mislim na rezultat, već na igru. U prvom poluvremenu ste imali 2-3 šanse, ali u drugom apsolutno ništa. Izvlačenje na grubu igru ne pali. Kao da smo mi jedni ekipa koja je nametnula oštriju igru. Prošle sezone ste uzeli titulu, ali ste se borili sa nama do zadnjeg kola. Imali ste priliku da pobjedom na derbiju riješite dilemu, ali niste, a nije mala razlika između timova. Pojedinci su očekivali da ćete se do sada već odmaknuti od drugoplasiranog, ali opet ništa.
Ekipa nam skoro dva puta skuplja, nadigrali ste nas, bili bolji, pa šta? Jebi ga, život ide dalje.
-
todd_smith
#16733 Re: Sarajevski derbi
niste nista posebno, mi onako igramo protiv svake ekipeavetinja wrote:Uredu, ali zar ne misliš da pored svega toga nemate adekvatne rezultate? Iskreno, bez podjebavanja, na derbiju je bila vaša bruka. Imate dobre igrače, tim vam je skoro dva puta skuplji, i na kraju vas nadigramo u svakom segmentu fudbala. Ne može me niko ubijediti da se obje strane nisu začudile ishodom. Ne mislim na rezultat, već na igru. U prvom poluvremenu ste imali 2-3 šanse, ali u drugom apsolutno ništa. Izvlačenje na grubu igru ne pali. Kao da smo mi jedni ekipa koja je nametnula oštriju igru. Prošle sezone ste uzeli titulu, ali ste se borili sa nama do zadnjeg kola. Imali ste priliku da pobjedom na derbiju riješite dilemu, ali niste, a nije mala razlika između timova. Pojedinci su očekivali da ćete se do sada već odmaknuti od drugoplasiranog, ali opet ništa.Logovan wrote:Dobra ti ova prva recenica.hrasno38 wrote: Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.![]()
![]()
![]()
- Maharadza
#16734 Re: Sarajevski derbi
Jednostavan odgovor: naš pogani mentalitet i 'lahko ćemo'.avetinja wrote:Uredu, ali zar ne misliš da pored svega toga nemate adekvatne rezultate? Iskreno, bez podjebavanja, na derbiju je bila vaša bruka. Imate dobre igrače, tim vam je skoro dva puta skuplji, i na kraju vas nadigramo u svakom segmentu fudbala. Ne može me niko ubijediti da se obje strane nisu začudile ishodom. Ne mislim na rezultat, već na igru. U prvom poluvremenu ste imali 2-3 šanse, ali u drugom apsolutno ništa. Izvlačenje na grubu igru ne pali. Kao da smo mi jedni ekipa koja je nametnula oštriju igru. Prošle sezone ste uzeli titulu, ali ste se borili sa nama do zadnjeg kola. Imali ste priliku da pobjedom na derbiju riješite dilemu, ali niste, a nije mala razlika između timova. Pojedinci su očekivali da ćete se do sada već odmaknuti od drugoplasiranog, ali opet ništa.Logovan wrote:Dobra ti ova prva recenica.hrasno38 wrote: Jebi ga kod vas nema pravopisnih gresaka pa vas klepi po usima manji klub. Na zalost ovo manji je samo vasa pusta zelja jer da bi bio manji u odnosu na vas morate jos doooooobro da guzove poderete pa da kazete "imamo vece uspjehe". Mozda jos jednog Tana da dovedete. Ali neka vas nije odavno bila grupica koja me taki lijepo zabavljala svojim performansom bola zbog poraza.![]()
![]()
![]()
- Logovan
#16735 Re: Sarajevski derbi
Jest da mi ne gubimo svake sedmice, ali tvoj post me podsjetio na ovo.todd_smith wrote: niste nista posebno, mi onako igramo protiv svake ekipe
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16736 Re: Sarajevski derbi
Bordo momci u akciji:)
https://www.facebook.com/bocnemizbost/v ... 021587556/
ma jebo vise derbi proso voz, klepili mi vas ovaj put bas onako momacki i idemo dalje....bice prostora za jos zajebancija ali sad je reprezentacija No1 i hoce li Edin igrati. Kako god okrenes i obrnes opet se nama valja po ovom gradu sretati svaki dan i moram priznati da je ovo do sada bikla jedna od najbezbolnijih zajebancija sa samo dva bana (ako sam dobro upratio). Nek smo zivi i zdravi jos godina sto......
https://www.facebook.com/bocnemizbost/v ... 021587556/
ma jebo vise derbi proso voz, klepili mi vas ovaj put bas onako momacki i idemo dalje....bice prostora za jos zajebancija ali sad je reprezentacija No1 i hoce li Edin igrati. Kako god okrenes i obrnes opet se nama valja po ovom gradu sretati svaki dan i moram priznati da je ovo do sada bikla jedna od najbezbolnijih zajebancija sa samo dva bana (ako sam dobro upratio). Nek smo zivi i zdravi jos godina sto......
- avetinja
#16737 Re: Sarajevski derbi
Izgledali ste mi indolentno na terenu. Nešto kao mi na utakmicama prije derbija. Ako vidiš da se ekipa udara, da pravi oštre startove, udari i ti njega. Vi ste se počeli udarati, ali kasno. Ni to sjeckanje igre nije problem. Problem je tok igre, razvoj akcija, slabo je to bilo. Al' hajde, meni ne smeta.Maharadza wrote:Jednostavan odgovor: naš pogani mentalitet i 'lahko ćemo'.
- avetinja
#16738 Re: Sarajevski derbi
Niste vi dobri, nego smo mi loši. Je li to?todd_smith wrote:niste nista posebno, mi onako igramo protiv svake ekipe
- avetinja
#16739 Re: Sarajevski derbi
Trofej jeste najbitniji, to ne sporim, ali ipak se očekuje ovjera titule nekoliko kola prije kraja, realno. No dobro, ta sezona je prošla. Vidjet ćemo ko će ove godine osvojiti. Nikad nije bilo više kandidata, bit će zanimljivo.Logovan wrote:U rezultatima smo podbacili, ali na kraju su se trofeji osvojili, što je najbitnije. Meni je početak odličan, došao čovjek i odmah dva trofeja. Za sad ja zadovoljan. Kasnije nekad rezultati će morati biti bolji, ali to je sad nešto drugo.avetinja wrote: Uredu, ali zar ne misliš da pored svega toga nemate adekvatne rezultate? Iskreno, bez podjebavanja, na derbiju je bila vaša bruka. Imate dobre igrače, tim vam je skoro dva puta skuplji, i na kraju vas nadigramo u svakom segmentu fudbala. Ne može me niko ubijediti da se obje strane nisu začudile ishodom. Ne mislim na rezultat, već na igru. U prvom poluvremenu ste imali 2-3 šanse, ali u drugom apsolutno ništa. Izvlačenje na grubu igru ne pali. Kao da smo mi jedni ekipa koja je nametnula oštriju igru. Prošle sezone ste uzeli titulu, ali ste se borili sa nama do zadnjeg kola. Imali ste priliku da pobjedom na derbiju riješite dilemu, ali niste, a nije mala razlika između timova. Pojedinci su očekivali da ćete se do sada već odmaknuti od drugoplasiranog, ali opet ništa.
Ekipa nam skoro dva puta skuplja, nadigrali ste nas, bili bolji, pa šta? Jebi ga, život ide dalje.Pa neće ovo biti zadnji derbi u kojem ćete vi igrati bolje, biće ih još.
Derbi je derbi, nikad se ne zna.
-
1946--1987
#16740 Re: Sarajevski derbi
raja jel se to jos palamudi o derbiju, to stvarno nije ok! 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16743 Re: Sarajevski derbi
Kad mi ovako uzmu snimak, a copyrighta niđe, tačno bi' ih po glavi lup'o!Charuga wrote:
-
todd_smith
#16744 Re: Sarajevski derbi
Pa kada snimas stavi copyright i da nemaju pravo za koristenje bez dozvole
Ako si stavio, javi im da ti plate ili sta vec hoces, ako ne urade samo prijavis YT copyright-u i ukinuti ce im video, ako nastave i kanal im citav mozes izbrisati. YouTube se ne zajebaje kad je pitanje copyright/trademarka
Ako si stavio, javi im da ti plate ili sta vec hoces, ako ne urade samo prijavis YT copyright-u i ukinuti ce im video, ako nastave i kanal im citav mozes izbrisati. YouTube se ne zajebaje kad je pitanje copyright/trademarka
- BHF_Manijak
#16745 Re: Sarajevski derbi
Njemu sad lafo krivo... A sto oni kisu Boziju pokradose, nista to...Velkoski wrote: Kad mi ovako uzmu snimak, a copyrighta niđe, tačno bi' ih po glavi lup'o!
- BlueBlood
#16746 Re: Sarajevski derbi
Dzemo Berberovic poslije utakmice...
- House
#16747 Re: Sarajevski derbi
BlueBlood wrote:Dzemo Berberovic poslije utakmice...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16748 Re: Sarajevski derbi
Znam sve, ukin'o sam par kanala tako, al' je procedura i mrsko mi je.todd_smith wrote:Pa kada snimas stavi copyright i da nemaju pravo za koristenje bez dozvole
- BlueBlood
#16749 Re: Sarajevski derbi
koliko smo ih dotukli govori cinjenica da se evo cijelu sedmicu nisu jos nigdje oglasili

- Raigor Stonehoof
#16750 Re: Sarajevski derbi
al kako su neoriginalni sa zajebancijama to je cudo jedno