Ricken wrote:Raigor Stonehoof wrote:hajd ti nama ricken posteno reci u sta si se kladio da ce zeljescar uzet

zvucis kao neko ko je kucu zijanio

evo vidim hrasno38 realno prokomentarisa utakmicu, jos neki vasi, al samo ti pjenis ko luda krava

Ne pjenim, jarane, sezonu slušam kako odskačete, jebete majke u PLBiH, pravite ekipu za ligu prvaka, dajete izjave kako je Partizan smješan za vas, i onda večeras skontam da će klubovi iz moje zemlje i dalje biti europska kanta za nabijanje, jer nema milimetra pomaka. U cijeloj sezoni ste odigrali jednu vrhunsku tekmu. Protiv Borusije na Koševu. I što vam to ne bi nabio na nos, kad ste realno smiješni.
Shvati da:
1) Ni blizu, ali ni blizu nije ulozeno u ekipu koliko se misli. Plate igraca su na nivou plata iz SB ili Zrinjskog, za vas ne znam (osim Benka i valjda Delaca).
2) Pare su ulozene razvijanje kompleksa (:D) i vracanje dugova, te stabilizaciju finansijske situacije u klubu, znaci redovne plate i doprinosi, te dugogodisnji ugovori, a ne 1+1 ili slicno.
3) I kad dovedes igrace, za stvaranje tima treba vremena. Ne moze preko noci.
4) Jeste, tacno je, mi igramo pod grcem zbog toga sto cekamo na titulu 8 godina.
Mozda tako ne izgleda, ali nama je ovo jedna od najuspjesnijih sezona ikada. Mozda je takva liga ove godine ili sta ja znam, ali bodovno mi dugo nismo bili ovako dobri. Vece je iznenadjenje sto ste nam vi za vratom nego sto mi nismo vec na 70 bodova.