Kako su se usrali čovječe, nikad lošije naše ekipe.insaneinthebrain wrote:citavu utakmicu se nisu culi, manijaci svaka castlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
#13951 Re: Sarajevski derbi
Last edited by Ricken on 16/05/2015 21:30, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#13952 Re: Sarajevski derbi
insaneinthebrain wrote:citavu utakmicu se nisu culi, manijaci svaka castlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.
cek jos jednom
-
lakilaka
#13953 Re: Sarajevski derbi
mozes ti napisati jos milion puta da je to laz, ali to ne mijenja cinjenicu da je to istina. i ti to znas, ali eto da nesto napises. kao i uvijek.leškarenje wrote:opet lazlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.ko vas uci da tako jednoglasno lazete
-
lakilaka
#13954 Re: Sarajevski derbi
stavi jos hiljadu smajlija, ali to je istina. i ti to znas, samo po obicaju sam protiv svih, da se nesto kontrira.Samprotivsviju wrote:insaneinthebrain wrote:citavu utakmicu se nisu culi, manijaci svaka castlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek jos jednom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Samprotivsviju
#13955 Re: Sarajevski derbi
Zeljina tradicija na Kosevu se nastavlja 
- Ricken
#13956 Re: Sarajevski derbi
Nemože on to znat jer nije bio, samo loži raju bezze.lakilaka wrote:mozes ti napisati jos milion puta da je to laz, ali to ne mijenja cinjenicu da je to istina. i ti to znas, ali eto da nesto napises. kao i uvijek.leškarenje wrote:opet lazlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.ko vas uci da tako jednoglasno lazete
- lijek-za-sve
#13957 Re: Sarajevski derbi
jel ovo risto djogo vaskrsoRicken wrote:
Kako su se usrali čovječe, nikad lošije naše ekipe.
-
Samprotivsviju
#13958 Re: Sarajevski derbi
Lupas glupostilakilaka wrote:stavi jos hiljadu smajlija, ali to je istina. i ti to znas, samo po obicaju sam protiv svih, da se nesto kontrira.Samprotivsviju wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek jos jednom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reci jos da vasj bilo vise i tu a se nasmijem
- Sarajevski-Seljak
#13959 Re: Sarajevski derbi
Ricken wrote:Jel to daješ čvrsto obećanje da u narednoj pauzi nećete pišat uz vjetar, svršavat nad polovnjacima i maltretirat ovaj forum. Ako je to čvrsto obećanje, nikad više neću pomenuti vaše propale "milione".bjelave wrote:Sto se ti bavis i sekiras oko nasih ulaganja. Prece ti je da kontas hocete li imati vode sljedece sezone i ko ce vam skupiti ovu djecu.Ricken wrote:
Pa izvini, ali sa ulaganjima i marketingom koji ste imali tokom sezone, ja sam očekivao da se mi nećemo sastavit s loptom. Još ako se nevaram, neko od vaših čista obraza tvrdi da ste bolji od Partizana, rame uz rame Dinamu![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva komedija od propagande.
Uostalom, za sve je relevanta tabela. Samo to pogledaj, i danas i na kraju.
I ako ste vi sretni i ponosni da ste ispod nas, ja nemam nista protiv toga. To samo svjedoci o vasem loserskom mentalitetu.
Ajd, kad sve znas, reci mi kone to "milione"????
Koga smo mi to plati???
To je gnusna laz, isto kao sto furate tu zeljinu djecu!
-
saabsa
#13960 Re: Sarajevski derbi
Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .Ricken wrote:@bjelave:
Ništa nije džaba, a posebno novac. Vi ga ne pravite, samo trošite, znači jeste kredit, samo ti to nekontaš. Ako ga ovako nastavite trošit, brzo će doći na naplatu. Znači nedaješ obećanje. Ok, daješ mi pravo da komentarišem vaše "investicije".
- Logovan
#13961 Re: Sarajevski derbi
Nećemo pretjerivati. Ne kažem da smo nešto ekstra navijali, ali vala niste ni vi ništa bolji bili. Ne valja svoje uzdizati, a tuđe pljuvati.insaneinthebrain wrote:citavu utakmicu se nisu culi, manijaci svaka castlakilaka wrote:najbolja scena danas: JUG pjeva: " zasto sutite, zasto sutite, pichke pitarske ......" a nasuprot - muk. neprocjenjivo.
Niste blistali kao što mislite.
- SmokingMan
#13962 Re: Sarajevski derbi
Neki zbilja nikada neće odrasti... 
-
kike-tike
#13963 Re: Sarajevski derbi
Mogao je vidjeti amira koji je najbolji bio igrac na tekmi,i koji je ipak 5 godina mladji pa ti vidi koliko ćemo mi naplatitisaabsa wrote:Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .Ricken wrote:@bjelave:
Ništa nije džaba, a posebno novac. Vi ga ne pravite, samo trošite, znači jeste kredit, samo ti to nekontaš. Ako ga ovako nastavite trošit, brzo će doći na naplatu. Znači nedaješ obećanje. Ok, daješ mi pravo da komentarišem vaše "investicije".
P.S Horde smjesne, nisu glasa pustile, to cak i pitari sa istoka potvrdjuju. Pisane dokaze prilazem
-
Samprotivsviju
#13964 Re: Sarajevski derbi
Ja sam sa istoka, pricas glupostikike-tike wrote:Mogao je vidjeti amira koji je najbolji bio igrac na tekmi,i koji je ipak 5 godina mladji pa ti vidi koliko ćemo mi naplatitisaabsa wrote:Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .Ricken wrote:@bjelave:
P.S Horde smjesne, nisu glasa pustile, to cak i pitari sa istoka potvrdjuju. Pisane dokaze prilazem
Ne valja lagat
-
saabsa
#13965 Re: Sarajevski derbi
Zasto nisu dosli majijaci . Ja sam samo vidio od transova neki "saka jada " i "zeljeznicar " a transa grupe nigdje ?
-
bjelave
#13966 Re: Sarajevski derbi
Opet ti o nasim paramaRicken wrote:@bjelave:
Jedino, sto je relevantno je tabela a vi ste danas ispustili sansu da nas stignete. I jos te zbog toga, kako ti tvrdis ponosni.
Pa ako je tako kud ces bolje. Mi prvi, vi ponosni. Dobro i jednima i drugima
-
lakilaka
#13967 Re: Sarajevski derbi
tipicno. kada ne mozes kontrirati na nesto ( da je JUG skandirao "zasto cutite, zasto cutite, pichke pitarske ..." ) sto je istina, ti uvodis brojnost. brez veze.Samprotivsviju wrote:Lupas glupostilakilaka wrote:stavi jos hiljadu smajlija, ali to je istina. i ti to znas, samo po obicaju sam protiv svih, da se nesto kontrira.Samprotivsviju wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek jos jednom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reci jos da vasj bilo vise i tu a se nasmijem![]()
![]()
![]()
-
saabsa
#13968 Re: Sarajevski derbi
Tog malog amira mozda da su zapazili nasi iz akademije pa da vam damo 20-30 miljakike-tike wrote:Mogao je vidjeti amira koji je najbolji bio igrac na tekmi,i koji je ipak 5 godina mladji pa ti vidi koliko ćemo mi naplatitisaabsa wrote:Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .Ricken wrote:@bjelave:
- Raigor Stonehoof
#13969 Re: Sarajevski derbi
hajd ti nama ricken posteno reci u sta si se kladio da ce zeljescar uzet
zvucis kao neko ko je kucu zijanio
evo vidim hrasno38 realno prokomentarisa utakmicu, jos neki vasi, al samo ti pjenis ko luda krava 
-
nema me tamo
#13970 Re: Sarajevski derbi
Manijaci samo šalalaju i to je to...
I kad je išla zašto šutite..
To je to..
Derbi nikad ne može vokalno doci do izražaja bas zbog toga što je bruku ljudi na tribini..
I naravno s strana kasne i onda se sve pojebe..
I kad je išla zašto šutite..
To je to..
Derbi nikad ne može vokalno doci do izražaja bas zbog toga što je bruku ljudi na tribini..
I naravno s strana kasne i onda se sve pojebe..
- omega369
#13971 Re: Sarajevski derbi
Za mene su zeljeznicari moralni pobjednici danas. Ali, fakat
imati tako hadaljsku ekipu, braniti se, izbij-nabij, ne bi li kako preskocila koga lopta i tako dosli u nekakvu polupriliku...mislim, neprocjenjivo. Nakon ove tekme cijela ima ekipa vrijedi sigurno troduplo i vjerovatno ce se pola evrope otimati za tu mladost i talenat. Gredic i investitori sigurno zadovoljno trljaju ruke
i jos takvi zaostajati samo bod?! Meni je to golemo, ne znam za vas
Samo naprijed....nema predaje

imati tako hadaljsku ekipu, braniti se, izbij-nabij, ne bi li kako preskocila koga lopta i tako dosli u nekakvu polupriliku...mislim, neprocjenjivo. Nakon ove tekme cijela ima ekipa vrijedi sigurno troduplo i vjerovatno ce se pola evrope otimati za tu mladost i talenat. Gredic i investitori sigurno zadovoljno trljaju ruke
i jos takvi zaostajati samo bod?! Meni je to golemo, ne znam za vas
Samo naprijed....nema predaje
Last edited by omega369 on 16/05/2015 21:41, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#13972 Re: Sarajevski derbi
Pa pricas glupostilakilaka wrote:]
tipicno. kada ne mozes kontrirati na nesto ( da je JUG skandirao "zasto cutite, zasto cutite, pichke pitarske ..." ) sto je istina, ti uvodis brojnost. brez veze.
Pjevate "igrajte picke", a branite se ko zepa..onda im Benko skaricama jednu po golu..pa sute 5 minuta
- jeza u ledja
#13973 Re: Sarajevski derbi
Gdje cu ga pratit, sta cu pratit bolan? Kakav Plakalo, gdje je on uopste, u Bosni? Jel ima jos neki Plakalo, znam da ih ima bruka, al samo 1 da je golman?Ricken wrote:
Pa ti vjerovatno u dijaspori neznaš i nepratiš, ali za Palakala su vrhusnki stručnjaci rekli da je dragulj, a ja se uvjerio prateći. Vi ste mu doveli Oštrakovića, i prosječnog Delača. Naravno dečko će svojim putem po završetku sezone. Ali što ja to tebi pričam, ti samo vidiš površinu ne i suštinu.
Nevjerovatno kakva kontradikcija u samo dvije recenice.Ricken wrote:Ti talneti su ga 90 minuta držali na 45 m od gola. Ali ti neznaš puno o fudbalu, pa ti nema potrebe niti objašnjavati.Samprotivsviju wrote:Joj Cimirota 4 vasa talenta mu loptu nemogu uzeti
I dobro rece leskarenje, njihovi igraci su isli slaviti ispred Juga, a nasi se samo pozdravili normala. I onda nama kazu da nesto slavimo.
- Ricken
#13974 Re: Sarajevski derbi
Vala nije za bundes lige, po odigranom danas. Plafon Belgijska. Takvih u bundes ligi po II timovima na bacanje.saabsa wrote:Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .Ricken wrote:@bjelave:
-
lakilaka
#13975 Re: Sarajevski derbi
to sto ti nisi cuo ili nisi zelio cuti, ne mijenja cinjenicu da je to istina. na tvoju zalost.leškarenje wrote:ja vas nisam cuo danas ,mislim o tome pricati je suvisno...lakilaka wrote: mozes ti napisati jos milion puta da je to laz, ali to ne mijenja cinjenicu da je to istina. i ti to znas, ali eto da nesto napises. kao i uvijek.