Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bjelave wrote:Tipican derbi. Nervoza, teske noge. Remi realan. Objektivno, tesko je bilo ocekivati da FCS danas dobije jer su falili kljucni igraci, Radovac i Duljevic koji su svojim potezima rjesili prosli derbi.
Cimi majstor, danas dobar i Stojcev. Ne znam sto ga Dzeno zamjeni.Benko nije imao svoj dan a mogao se proslaviti.
Kod zeljA odlican Hadziahmetovic. Vidi se da zna s loptom.
Ovdje se stalno prica kako sudije silje za Sarajevo a Valjic danas je direktno uticao na rezultat jer nije na pocetku drugog iskljucio Hadziahmetovica. Ono je bio skolski drugi zuti i svugdje u Evropi bi bio sviran. Znam da ce se sada pominjati faul za zeljA u 90min na vrhu sesnaesterca ali hebo to da ste dugro igrali sa deset igraca. Dakle, sudija ostetio Sarajevo.
I jos ovo sa bacanjem baklji od strane manijaka na istok i zapad je stvarno nevidjen idiotluk. Namjerno se to radi da se neko unakazi. I vodje Manijaka dobro znaju ko to radi. Na derbijima nikad nije bilo tuce, nereda i povrjedjenih ali vi ste zapeli da to promjenite.
Na Kosevu imate odlican tretman, kakav ne zasluzujute, s obziriom kako se ponasate ko domacini. Pustav vas se na zapad s obiljezijima, ne ogranicava vam se broj karata.... I onda to vracate na ovaj nacin.
slazem se, ali reci isto tako da je idiotluk bacanje baklji od strane hordi na sjeveru grbavice. nemoj duple arsine.
Ma ne pada mi napamet da se s tobom ovdje raspravljam jer se ocito pravis lud. I na proslom derbiju na Grbavici ste to radili sto ti sad nam pripisujes. Danas nije nije poletila jedna baklja medju ljude na zapadu i istoku nego vise njih. Dakle, radi se to planski da neko unakazi a tebi ne obraz sto to opravdavas i relativiziras.
evo i tebi:
GandalfSivi wrote:Bacio je neko sa sjevera medju njijove na Grbavici zadnji put. Bacanje baklji medju ljude je idiotluk, nebitno ko to radio...
bjelave wrote:Tipican derbi. Nervoza, teske noge. Remi realan. Objektivno, tesko je bilo ocekivati da FCS danas dobije jer su falili kljucni igraci, Radovac i Duljevic koji su svojim potezima rjesili prosli derbi.
Cimi majstor, danas dobar i Stojcev. Ne znam sto ga Dzeno zamjeni.Benko nije imao svoj dan a mogao se proslaviti.
Ovdje se stalno prica kako sudije silje za Sarajevo a Valjic danas je direktno uticao na rezultat jer nije na pocetku drugog iskljucio Hadziahmetovica. Ono je bio skolski drugi zuti i svugdje u Evropi bi bio sviran. Znam da ce se sada pominjati faul za zeljA u 90min na vrhu sesnaesterca ali hebo to da ste dugro igrali sa deset igraca. Dakle, sudija ostetio Sarajevo.
I jos ovo sa bacanjem baklji od strane manijaka na istok i zapad je stvarno nevidjen idiotluk. Namjerno se to radi da se neko unakazi. I vodje Manijaka dobro znaju ko to radi. Na derbijima nikad nije bilo tuce, nereda i povrjedjenih ali vi ste zapeli da to promjenite.
Na Kosevu imate odlican tretman, kakav ne zasluzujute, s obziriom kako se ponasate ko domacini. Pustav vas se na zapad s obiljezijima, ne ogranicava vam se broj karata.... I onda to vracate na ovaj nacin.
slazem se, ali reci isto tako da je idiotluk bacanje baklji od strane hordi na sjeveru grbavice. nemoj duple arsine.
kakve duple aršine?glupost je bacanje baklji u publiku bilo gdje.retard je bacio baklju na tribinu gdje je bilo dosta djece,žena,a i navijača željezničara u obilježjima kluba koje niko nije poprijeko pogledao.
lakilaka wrote:
Ne pravi se blesav. Idiotluk je bacanje baklji u publiku s djecom i zenama. Bacanje na tartan stazu, standardna pojava u nas. I to je idiotluk da se razumijemo ali ovo u publiku je namjerna zelja da se neko nevin povrijedi.
ne pravi se ti blesav. evo odgovorio ti je:
GandalfSivi wrote:Bacio je neko sa sjevera medju njijove na Grbavici zadnji put. Bacanje baklji medju ljude je idiotluk, nebitno ko to radio...
izvini, nisam dobro procitao sta si napisao. fulio sam da rece na grbavici.
Danas se dijete od 17 godina, koje igra prvu seniorsku polusezonu posralo na sve vaše investicije. Mi nemamo kvalitetan tim, niti smo pokriveni u svim linijama, jer smo se krpali u hodu, ali smo vas pametnom igrom poderali. Usrali ste se ko grlice. Osim meljanja lopte i jednih makazica ništa niste uradili u cijeloj tekmi. Ako vam ovaj derbi nije otvorio oči, da sreću ne donose polovnjaci iz regiona nego vlastita škola onda neznam šta će. Falio vam je Radovac baš, po mom mišljenju uz Cimirota vaš jedini igrač koji vrijedi. Benko, hm, igralo je u ovoj ligi i boljih napadača. 31 godina, neće biti bolji. Delač objektivno prosjek, zaplivo par puta u prazno, mali Palakalo je za njega Šmajhel. Taman da još ovoliko uložite, nećete daleko sa politikom koju vodite.
kakve duple aršine?glupost je bacanje baklji u publiku bilo gdje.retard je bacio baklju na tribinu gdje je bilo dosta djece,žena,a i navijača željezničara u obilježjima kluba koje niko nije poprijeko pogledao.
procitaj malo bolje. mozda shvatis. i ja kazem da je glupost i idiotluk i slozio sam se.
bjelave wrote:Ma ne pada mi napamet da se s tobom ovdje raspravljam jer se ocito pravis lud. I na proslom derbiju na Grbavici ste to radili sto ti sad nam pripisujes. Danas nije nije poletila jedna baklja medju ljude na zapadu i istoku nego vise njih. Dakle, radi se to planski da neko unakazi a tebi ne obraz sto to opravdavas i relativiziras.
Na bordo dio zapada je pala jedna baklja, cistom srecom niko nije pogodjen, na istok su dvije na onaj dio gdje bila murija, tako da treba tacan broj ali i da je samo jedna to nikome normalnom nije opravdanje. Ali da ne bude kako samo plavi imaju budale imate i vi svoje, lik na zapadu je zapalio baklju kada su na sjeveru bile zastave i krenuo je da baci na plave ali redari su reagovali i uredno ga izveli sa tribina.
Nego kakva ono guzva na istoku, pa murija odvede nekog lika
Šibicar wrote:
Svi pomrli,i vaši i naši,jedva hodaju jebote,doduše i vrijeme je bilo užasno teško za igru,ja na tribini sam izgubio 5-6 kila,a mogu misliti kako je njima bilo onoliko trčati po onoj sparini.
Jebi ga, hoće to kada se nesportski živi, a i ne trenira se ozbiljno, nego nekima je zajebancija na treninzima, tako da nije ni čudno. A što je još čudnije, svi bi da budu igračine, da odu u jače lige, itd.
avetinja wrote:
Neku šipku pored tribine odvalio. Cimo je 20 minuta.
Aha, na tu šipku misliš. I jedan naš je isto radio, ali nije otkinuo.
Last edited by Logovan on 16/05/2015 20:31, edited 1 time in total.
bjelave wrote:Ma ne pada mi napamet da se s tobom ovdje raspravljam jer se ocito pravis lud. I na proslom derbiju na Grbavici ste to radili sto ti sad nam pripisujes. Danas nije nije poletila jedna baklja medju ljude na zapadu i istoku nego vise njih. Dakle, radi se to planski da neko unakazi a tebi ne obraz sto to opravdavas i relativiziras.
Na bordo dio zapada je pala jedna baklja, cistom srecom niko nije pogodjen, na istok su dvije na onaj dio gdje bila murija, tako da treba tacan broj ali i da je samo jedna to nikome normalnom nije opravdanje. Ali da ne bude kako samo plavi imaju budale imate i vi svoje, lik na zapadu je zapalio baklju kada su na sjeveru bile zastave i krenuo je da baci na plave ali redari su reagovali i uredno ga izveli sa tribina.
Nego kakva ono guzva na istoku, pa murija odvede nekog lika
Ricken wrote:Danas se dijete od 17 godina, koje igra prvu seniorsku polusezonu posralo na sve vaše investicije. Mi nemamo kvalitetan tim, niti smo pokriveni u svim linijama, jer smo se krpali u hodu, ali smo vas pametnom igrom poderali. Usrali ste se ko grlice. Osim meljanja lopte i jednih makazica ništa niste uradili u cijeloj tekmi. Ako vam ovaj derbi nije otvorio oči, da sreću ne donose polovnjaci iz regiona nego vlastita škola onda neznam šta će. Falio vam je Radovac baš, po mom mišljenju uz Cimirota vaš jedini igrač koji vrijedi. Benko, hm, igralo je u ovoj ligi i boljih napadača. 31 godina, neće biti bolji. Delač objektivno prosjek, zaplivo par puta u prazno, mali Palakalo je za njega Šmajhel. Taman da još ovoliko uložite, nećete daleko sa politikom koju vodite.
Ponosan!
danas su plavima itekako falili memija i dzenis-dzenis. sa njima i napad bio puno jaci.
Ricken wrote:Danas se dijete od 17 godina, koje igra prvu seniorsku polusezonu posralo na sve vaše investicije. Mi nemamo kvalitetan tim, niti smo pokriveni u svim linijama, jer smo se krpali u hodu, ali smo vas pametnom igrom poderali. Usrali ste se ko grlice. Osim meljanja lopte i jednih makazica ništa niste uradili u cijeloj tekmi. Ako vam ovaj derbi nije otvorio oči, da sreću ne donose polovnjaci iz regiona nego vlastita škola onda neznam šta će. Falio vam je Radovac baš, po mom mišljenju uz Cimirota vaš jedini igrač koji vrijedi. Benko, hm, igralo je u ovoj ligi i boljih napadača. 31 godina, neće biti bolji. Delač objektivno prosjek, zaplivo par puta u prazno, mali Palakalo je za njega Šmajhel. Taman da još ovoliko uložite, nećete daleko sa politikom koju vodite.
Ponosan!
danas su plavima itekako falili memija i dzenis-dzenis. sa njima i napad bio puno jaci.
Ne toliko koliko njima Radovac. Strašan je to igrač koji pravi razliku u sredinu. I za Stojčeva i Bilbiju izmislio igru. Definitvno dragulj, poput našeg Amira ili Memije.
Maharadza wrote:Štrumfeta zalutala pa dobila batine!
E tako i treba kad ne pazi kud hoda
Ima brata blizanca, krenuo je sad u pogresnom smjeru na ciglanama jos u bordo dresu, krenuse da ga skidaju, otima se, dobi par cuski i pobjeze na pijacu a ova stoka za njim, murija 5m lagano ni da se okrenu
Ponosan!
ti utakmicu gledao sa nebodera pored? poderali
Da da upravo tako, imali ste 2 ozbiljna šuta! PODERALI!
Maharadza wrote:
Štrumfeta zalutala pa dobila batine!
Jest frajer ispao idiot klasični. Pa mogli su ga sastaviti sa zemljom, da se više nikada ne oporavi. Baš moraš biti lud u glavu pa da uđeš na tribinu od drugih navijača i počneš se nešto kurčiti.