Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GandalfSivi wrote:Koja neozbiljnost na forumu. Posjed lopte nam preko 60%, napravili duplo vise pasova, i onda kospe pricaju o nekoj kombinatorici. Vidjeli ste se ba 15 min drugog poluvremena i to vam je to. Cimi, a i Stojcev, pa kasnije Rustemovic su se igrali sa vama. Da nam nije cetvrti bek (haaaaaloooo, cetvrti), bio na desnoj strani, ne bi ste sanse napravili...
Imao je i Bayern veci posjed lopte,pa ga je Barca razmontirala
Statistika je kurva. Ja jedem meso,ti jedes kupus,obojica statisticki jedemo sarmu
Statistiku upotrebljavam samo zato jer ti je nejasno sta si gledao... Rezultat jeste realan, ali je realno i Sarajevo bilo bolje, sem prvih 15 min drugog poluvremena...
A stvarno, sto procitah na fksinfu neko rece, oduzi se ova sezona, tacno me glava zaboli. Nama osvajanje titule isto porod jbt. Jedva cekam da se zavrsi pa kako god. Steta sto nije danas, makar nas kone uzele, samo da ne gubimo zivce vise.
Tacno ko da skidamo junf jbt pa patnja.
GandalfSivi wrote:Koja neozbiljnost na forumu. Posjed lopte nam preko 60%, napravili duplo vise pasova, i onda kospe pricaju o nekoj kombinatorici. Vidjeli ste se ba 15 min drugog poluvremena i to vam je to. Cimi, a i Stojcev, pa kasnije Rustemovic su se igrali sa vama. Da nam nije cetvrti bek (haaaaaloooo, cetvrti), bio na desnoj strani, ne bi ste sanse napravili...
Imao je i Bayern veci posjed lopte,pa ga je Barca razmontirala
Statistika je kurva. Ja jedem meso,ti jedes kupus,obojica statisticki jedemo sarmu
Statistiku upotrebljavam samo zato jer ti je nejasno sta si gledao... Rezultat jeste realan, ali je realno i Sarajevo bilo bolje, sem prvih 15 min drugog poluvremena...
Realno je da je svako imao svojih 15 min bolje igre,ostalo je bilo izjednaceno.
Rezultat iz ril
Tipican derbi. Nervoza, teske noge. Remi realan. Objektivno, tesko je bilo ocekivati da FCS danas dobije jer su falili kljucni igraci, Radovac i Duljevic koji su svojim potezima rjesili prosli derbi.
Cimi majstor, danas dobar i Stojcev. Ne znam sto ga Dzeno zamjeni.Benko nije imao svoj dan a mogao se proslaviti.
Kod zeljA odlican Hadziahmetovic. Vidi se da zna s loptom.
Ovdje se stalno prica kako sudije silje za Sarajevo a Valjic danas je direktno uticao na rezultat jer nije na pocetku drugog iskljucio Hadziahmetovica. Ono je bio skolski drugi zuti i svugdje u Evropi bi bio sviran. Znam da ce se sada pominjati faul za zeljA u 90min na vrhu sesnaesterca ali hebo to da ste dugro igrali sa deset igraca. Dakle, sudija ostetio Sarajevo.
I jos ovo sa bacanjem baklji od strane manijaka na istok i zapad je stvarno nevidjen idiotluk. Namjerno se to radi da se neko unakazi. I vodje Manijaka dobro znaju ko to radi. Na derbijima nikad nije bilo tuce, nereda i povrjedjenih ali vi ste zapeli da to promjenite.
Na Kosevu imate odlican tretman, kakav ne zasluzujute, s obziriom kako se ponasate ko domacini. Pustav vas se na zapad s obiljezijima, ne ogranicava vam se broj karata.... I onda to vracate na ovaj nacin.
Još jedan derbi u nizu.....Remi sasvim realan,Amir je danas odigrao odličnu tekmu,s druge strane Benko je pokazao da je klasa od napadača.Dosta grešaka,uglavnom se igralo da ne primimo gol,a ostalo šta bude.Nema potrebe da se bavite sudjenjem,bilo je što je bilo,i kraj priče.
bjelave wrote:Tipican derbi. Nervoza, teske noge. Remi realan. Objektivno, tesko je bilo ocekivati da FCS danas dobije jer su falili kljucni igraci, Radovac i Duljevic koji su svojim potezima rjesili prosli derbi.
Cimi majstor, danas dobar i Stojcev. Ne znam sto ga Dzeno zamjeni.Benko nije imao svoj dan a mogao se proslaviti.
Ovdje se stalno prica kako sudije silje za Sarajevo a Valjic danas je direktno uticao na rezultat jer nije na pocetku drugog iskljucio Hadziahmetovica. Ono je bio skolski drugi zuti i svugdje u Evropi bi bio sviran. Znam da ce se sada pominjati faul za zeljA u 90min na vrhu sesnaesterca ali hebo to da ste dugro igrali sa deset igraca. Dakle, sudija ostetio Sarajevo.
I jos ovo sa bacanjem baklji od strane manijaka na istok i zapad je stvarno nevidjen idiotluk. Namjerno se to radi da se neko unakazi. I vodje Manijaka dobro znaju ko to radi. Na derbijima nikad nije bilo tuce, nereda i povrjedjenih ali vi ste zapeli da to promjenite.
Na Kosevu imate odlican tretman, kakav ne zasluzujute, s obziriom kako se ponasate ko domacini. Pustav vas se na zapad s obiljezijima, ne ogranicava vam se broj karata.... I onda to vracate na ovaj nacin.
slazem se, ali reci isto tako da je idiotluk bacanje baklji od strane hordi na sjeveru grbavice. nemoj duple arsine.
razocarao me vas bajic, pa i sadikovic, ocekivao sam od njih vise.
za kokota sam znao da je beze igrac al eto. vasi stoperi su klasa za ove nase. i zeljkovic za barica. kvesic me razocarao pravo, nisam ga uopste vidio. jel on ono nije igrao dugo?
lakilaka wrote:
slazem se, ali reci isto tako da je idiotluk bacanje baklji od strane hordi na sjeveru grbavice. nemoj duple arsine.
Ne pravi se blesav. Idiotluk je bacanje baklji u publiku s djecom i zenama. Bacanje na tartan stazu, standardna pojava u nas. I to je idiotluk da se razumijemo ali ovo u publiku je namjerna zelja da se neko nevin povrijedi.
Eto koliko smo se ložili i jedni i drugi, i koliko smo se samo podjebavali, na kraju završilo 0:0. Pozdrav za brata Libera koji je rekao da će završiti remijem.
Mi smo bili bolja ekipa u prvom, dok su anamo oni bili bolji u drugom, koliko sam upratio. Zadnjih 15-tak minuta većina igrača na terenu je ispuhala, neki su baš crkli od umora. Oni su bili u gorem stanju, ali mi to nismo znali iskoristiti.
Onome kretenu, idiotu, moronu, što je bacio baklju na ljude iz galerije se najebem majke. Fuj, stidi se kretenu.
Jedino ste imali taj posjed i to u prvom poluvremenu,prilike ni na vidiku,doduše ona frljoka u zadnjoj sekundi prvog poluvremena sekunda da završi u golu,ja bio i proš'o .Mi smo imali par baš dobrih prilika,jebiga,derbi je bio dobar ako ništa zbog onoliko raje što je došla,jedina utakmica koja nešto vrijedi u ovoj ligi,doduše ima par vaših što kažu da im je Velež rival.
PS.NE MOŽE SE NA VELIKOM ŽELJEZNIČARU OVJERITI TITULA!
bjelave wrote:Tipican derbi. Nervoza, teske noge. Remi realan. Objektivno, tesko je bilo ocekivati da FCS danas dobije jer su falili kljucni igraci, Radovac i Duljevic koji su svojim potezima rjesili prosli derbi.
Ma ne pada mi napamet da se s tobom ovdje raspravljam jer se ocito pravis lud. I na proslom derbiju na Grbavici ste to radili sto ti sad nam pripisujes. Danas nije nije poletila jedna baklja medju ljude na zapadu i istoku nego vise njih. Dakle, radi se to planski da neko unakazi a tebi ne obraz sto to opravdavas i relativiziras.
lakilaka wrote:
Ne pravi se blesav. Idiotluk je bacanje baklji u publiku s djecom i zenama. Bacanje na tartan stazu, standardna pojava u nas. I to je idiotluk da se razumijemo ali ovo u publiku je namjerna zelja da se neko nevin povrijedi.
ne pravi se ti blesav. evo odgovorio ti je:
GandalfSivi wrote:Bacio je neko sa sjevera medju njijove na Grbavici zadnji put. Bacanje baklji medju ljude je idiotluk, nebitno ko to radio...
Logovan wrote:Eto koliko smo se ložili i jedni i drugi, i koliko smo se samo podjebavali, na kraju završilo 0:0. Pozdrav za brata Libera koji je rekao da će završiti remijem.
Mi smo bili bolja ekipa u prvom, dok su anamo oni bili bolji u drugom, koliko sam upratio. Zadnjih 15-tak minuta većina igrača na terenu je ispuhala, neki su baš crkli od umora. Oni su bili u gorem stanju, ali mi to nismo znali iskoristiti.
Onome kretenu, idiotu, moronu, što je bacio baklju na ljude iz galerije se najebem majke. Fuj, stidi se kretenu.
Svi pomrli,i vaši i naši,jedva hodaju jebote,doduše i vrijeme je bilo užasno teško za igru,ja na tribini sam izgubio 5-6 kila,a mogu misliti kako je njima bilo onoliko trčati po onoj sparini.