Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#13376 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Šibicar wrote:sve prežvakano milijardu puta,od istorije,evrope,prošlosti,sadašnjosti,budućnosti...sve je istumabano i ispreturano da se više nema šta reći a da se već ranije nije spominjalo,a ionako niko nikad nikoga nije ubijedio da je u pravu na ovom forumu.
Istina. :lol:
Samprotivsviju

#13377 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Dino Djurbuzovic wrote:
Samprotivsviju wrote:Jedini posljeratni trener Zelje kojeg cu uvijek postovati je Enver Hadziabdic :D
Upravo si dobio zabranu hvalospjevki zajedno sa Logovanim.
Sto uradio je sto ti nisi mogao 97/98 :lol:
Logovan

#13378 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote:
Samprotivsviju wrote:Jedini posljeratni trener Zelje kojeg cu uvijek postovati je Enver Hadziabdic :D
Brko, ti nikad trener postati nećeš!

Jebi želju Saraj'vooooooooooooooooooooooooooooooo
Dino Djurbuzovic

#13379 Re: Sarajevski derbi

Post by Dino Djurbuzovic »

Logovan wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:
Brko, ti nikad trener postati nećeš!

Jebi želju Saraj'vooooooooooooooooooooooooooooooo
Ja sam najbolji trener u Bahreinu, bez uvreda, hvala velka a uz to sam i vrlo pozitivan, uvijek spreman za dobru salu i veliki gospodin prema svima.
Logovan

#13380 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote: Ja sam najbolji trener u Bahreinu, bez uvreda, hvala velka a uz to sam i vrlo pozitivan, uvijek spreman za dobru salu i veliki gospodin prema svima.
U Bahreinu bi i Osmo iz Travnika bio dobar. Kada pređeš u neku kvalitetniju ligu, onda ćemo pričati.
Dino Djurbuzovic

#13381 Re: Sarajevski derbi

Logovan wrote:
Dino Djurbuzovic wrote: Ja sam najbolji trener u Bahreinu, bez uvreda, hvala velka a uz to sam i vrlo pozitivan, uvijek spreman za dobru salu i veliki gospodin prema svima.
U Bahreinu bi i Osmo iz Travnika bio dobar. Kada pređeš u neku kvalitetniju ligu, onda ćemo pričati.
Pusti me na miru, imaj postovanja prema starijima. Sram te bilo !
MOSALJOZE

#13382 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Molim da se sankcioniše ovako bahato ponašanje,ovo Dino nije zaslužio,administracija je na potezu.
Logovan

#13383 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote:
Logovan wrote:
Pusti me na miru, imaj postovanja prema starijima. Sram te bilo !
Prestani trolati brkati. Da Bog da ti nestalo konekcije u Bahreinu.
astala_vistala

#13384 Re: Sarajevski derbi

Post by astala_vistala »

MRZIM ZELJEZNICAR !!!

Image
Mea_parvitas

#13385 Re: Sarajevski derbi

Post by Mea_parvitas »

VI NAS MRZITE, MI VAS JE*EMO !!!
Dino Djurbuzovic

#13386 Re: Sarajevski derbi

MOSALJOZE wrote:Molim da se sankcioniše ovako bahato ponašanje,ovo Dino nije zaslužio,administracija je na potezu.
Hvala i puno pozdrava. Ja pozivam ove divne moderatore da banuju ovog Logovanog, barem do derbia, zaboli me glava od njegovih budalastina i uvreda.

p.s Nicija nije do zore gorjela
MOSALJOZE

#13387 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Čuj Dino trol :roll:
počisti prvo ispred svoje avlije
Dino,vašem kolegi Osimu Jr.treba kvalitetan stream za derbi,jeste i vi u istoj sitauciji?
astala_vistala

#13388 Re: Sarajevski derbi

Post by astala_vistala »

MOSALJOZE wrote:Čuj Dino trol :roll:
Dino,vašem kolegi Osimu Jr.treba kvalitetan stream za derbi,jeste i vi u istoj sitauciji?
Dabogda ih pohvatali kako krse neke serijetske zakone.
Logovan

#13389 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote:
MOSALJOZE wrote:Molim da se sankcioniše ovako bahato ponašanje,ovo Dino nije zaslužio,administracija je na potezu.
Hvala i puno pozdrava. Ja pozivam ove divne moderatore da banuju ovog Logovanog, barem do derbia, zaboli me glava od njegovih budalastina i uvreda.

p.s Nicija nije do zore gorjela
E da ti hoće nestati konekcije, makar do Euro utakmica.
Butmiran

#13390 Re: Sarajevski derbi

Post by Butmiran »

A u pizdu materinu, hoće li subota više...
Dino Djurbuzovic

#13391 Re: Sarajevski derbi

MOSALJOZE wrote:Čuj Dino trol :roll:
Joj vise taj Amar nikada nece nauciti oko nove tehnologije, i njegovih mi je izvoljevanja na vrh glave. Naravno da nisam, sutra stizem prvim letom u Sarajevo i sa tribina cu da bodrim najveci klub do nove titule, i sigurno necu biti skrt na hvalospjevkama prema igracima a pogotovo malom Rikiju i naravno kolegi Milomiru. Takodjer iako prestajem konzumirati cigarete, u subotu cu sigurno zapaliti koju cigaretu vise. Neka pobjedi bolji a ja sam siguran da je to ekipa kolege Milomira.

Poslije utakmice, planirao sam odvesti Memu i kolegu Milomira na jednu dobru nargilu da uzivamo :nargila:
bjelave

#13392 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken wrote: Hoću da kažem da ste 4 puta bili među prve 3 ekipe ex Yu. Kao mi ili Velež. :D Reko bi čovjek da ste osvojili 20 titula jbt, a u biti bili osrednji ex Yu klub bez rezultata van granica. Isto kao i mi, samo uz blagu razliku polufinala euro takmičenja. Nemoj tabirit istoriju jer je ne poznaješ, mi nikad nismo bili sekcija, ni onda kad ste nas molili da se fuziramo s vama. Vjerovatno neznaš da smo mi jedini ex Yu klub kojem je legalno izgrađen stadion srušen. Toliko o divnoj politici prema nama.
:lol: :lol: :lol: :lol: Pa to je isto kao da ja tvrdim da smo u bh ligi i jedni i drugi bare-bare jer su obadva kluba bila po 8 puta medju prva cetiri kluba ali da smo mi ipak isred jer imamo vise uspjeha u medjunarodnim takmicenjima.Svasta sam cuo ali ovo je jedan od najacih. Nevidjena glupost.

I jeste, upravo ste bili nogometna sekcija zeljeznicara, u nekom takmicarskom smislu, relevantva koliko i danas Klasov malonogometni tim dok vas komunisti nakon II svjetskog rata nisu promovirali u klub. Niti ste se takmicili, niti igrali utakmice, niti je za vas iko cuo osim pokojeg skretnicara.

Majstori relativiziranja i suplje. Evo ovdje vec danima pricate kako ste vi vec pobjednici i prvenstventva i derbija bez obzira na ishod u subotu i krajnji plasman na tabeli. Valjda moralni :lol: pobjednici.
jeza u ledja

#13393 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

astala_vistala wrote:MRZIM ZELJEZNICAR !!!

Image
Po meni, najbolja parola ikad napravljena, poslije one "Burek pita, Zelji kita". Ovi anamo se nikad neceg ovako domisljatog nece sjetiti. :izet:
Ricken

#13394 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

bjelave wrote:
Ricken wrote: Hoću da kažem da ste 4 puta bili među prve 3 ekipe ex Yu. Kao mi ili Velež. :D Reko bi čovjek da ste osvojili 20 titula jbt, a u biti bili osrednji ex Yu klub bez rezultata van granica. Isto kao i mi, samo uz blagu razliku polufinala euro takmičenja. Nemoj tabirit istoriju jer je ne poznaješ, mi nikad nismo bili sekcija, ni onda kad ste nas molili da se fuziramo s vama. Vjerovatno neznaš da smo mi jedini ex Yu klub kojem je legalno izgrađen stadion srušen. Toliko o divnoj politici prema nama.
:lol: :lol: :lol: :lol: Pa to je isto kao da ja tvrdim da smo u bh ligi i jedni i drugi bare-bare jer su obadva kluba bila po 8 puta medju prva cetiri kluba ali da smo mi ipak isred jer imamo vise uspjeha u medjunarodnim takmicenjima.Svasta sam cuo ali ovo je jedan od najacih. Nevidjena glupost.

I jeste, upravo ste bili nogometna sekcija zeljeznicara, u nekom takmicarskom smislu, relevantva koliko i danas Klasov malonogometni tim dok vas komunisti nakon II svjetskog rata nisu promovirali u klub. Niti ste se takmicili, niti igrali utakmice, niti je za vas iko cuo osim pokojeg skretnicara.

Majstori relativiziranja i suplje. Evo ovdje vec danima pricate kako ste vi vec pobjednici i prvenstventva i derbija bez obzira na ishod u subotu i krajnji plasman na tabeli. Valjda moralni :lol: pobjednici.
Momak pričaš blago rečeno gluposti za Željezničar do 41,a bgmi i nakon vezano za odnos partije, ali tvoja mržnja i neznanje, tvoj problem, tvoja bruka. Što se tiče ex yu lige, svi naši klubovi osrednji, to je moj stav, ako ti treba prevoditi. To ti je kao da u Turskoj pričamo o Genčelibriđiju, Ankaraguchu, i Denizlispor. Pa ti proberi koji ti je Sarajevo, Željo ili Velež.
reffik

#13395 Spisak svih utakmica Sarajevskog derbija

Post by reffik »

Da li negdje postoji spisak svih utakmica derbija Sarajevo - Željezničar? Nešto slično postoji na wikipediji ali nisu sve utakmice upisane pa ako neko zna gdje se može naći spisak svih utakmica bio bih mu zahvalan :evil:

https://bs.wikipedia.org/wiki/Sarajevski_derbi
alchak.ba

#13396 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

JEBEM TE ZELJO
bjelave

#13397 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken, s obzirom da ne raspolazes nikakvim cinjenicama pocinjes biti agresivan i nepristojan. Sto ne na navedes dio te slavne proslosti zeljA prije 1945? Znas sto? Jednostavno, ne postoji. Niti ste takmicli, niti ste igrali utakmice, niti je iko ikada za vas cuo osim onih skretnicara koji su se rekreirali u sekciji koja je nosila to ime.

Sto se tice YU lige sta je bilo FCS a sta zeljA to nikome sa imalo mozga ne treba objasnjavati. Mozes relativizirati do sutra.

A s obzirom da ne znas civilizirano komunicirati haj sad vozdra momak.
Jos jedan, na ignore listi
Registarska oznaka

#13398 Re: Sarajevski derbi

Post by Registarska oznaka »

Samprotivsviju wrote:Image
Tacno isti kao na onoj slici kad je terminator :D :lol:
redhat

#13399 Re: Sarajevski derbi

Post by redhat »

bjelave wrote:Ricken, s obzirom da ne raspolazes nikakvim cinjenicama pocinjes biti agresivan i nepristojan. Sto ne na navedes dio te slavne proslosti zeljA prije 1945? Znas sto? Jednostavno, ne postoji. Niti ste takmicli, niti ste igrali utakmice, niti je iko ikada za vas cuo osim onih skretnicara koji su se rekreirali u sekciji koja je nosila to ime.

Sto se tice YU lige sta je bilo FCS a sta zeljA to nikome sa imalo mozga ne treba objasnjavati. Mozes relativizirati do sutra.

A s obzirom da ne znas civilizirano komunicirati haj sad vozdra momak.
Jos jedan, na ignore listi
Malo ti je bezze prica bordo druze. Imas o istoriji Sarajevskog fudbala napisane monografije, i Zeljeznicar je dio nje do 41. Nije bio veliki kao SASK, ali ovako pisati moze neko ko nezna ili mrzi. Malo dostojanstva.
Samprotivsviju

#13400 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Sisaj ga Zeljo :izet:
Post Reply