Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dialer

#1226 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

Ma niste nam ni blizu. Cuj govnari usraliste se :lol: :lol: :lol: Ovo je smisljo neko iz specijalne skole... STep yo game up :dance: :dance: :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=M_WTXlcP ... e=youtu.be

:dance: :dance:
tazmaniaBAN4

#1227 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Image

eh sad mozes kljucati :mrgreen:
:dance: :dance: :dance:
Baltazar_khan

#1228 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

elSaik wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:
Baltazar_khan wrote:
parole na sjeveru su vrhunske bile, kao i ono ludilo sa papirima. manijaci ko manijaci, više pjesama posvetili hordama i sarajevu, nego svom klubu :roll: a vjetar im je munjevitom brzinom otpuhao onu bakljadu ode u nepovrat.
haj sve, ali ovo ti nikako neide! Kod vas nigdje nisam vidio ni jedan natpis za koji klub navijate! Koreografija, parole, ograda, navijanje.... sve vam je bilo posveceno ŽELJEZNIČARU! Nigdje nisam vidio nesto posveceno klubu za koji navijate! Koji KOMPLEKS !!!
Đe ćeš mu to reći. Pa njemu je na sjeveru uvijek špica: "šalalala Željezničar!"
naravno da je špica. kad god odem na sjever, nikad se ne pokajem, dobra raja koja stvarno pravi neviđenu špicu.

nego.. dok se nije zaključalo, drugi dio:

eto, sad se može tema zaključati jer nema argumentovanog odgovora na ovaj video :kravata:
north

#1229 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

tazmaniaBAN4 wrote:Image

eh sad mozes kljucati :mrgreen:
:dance: :dance: :dance:
Prvi dio oko statistike je korektan, sa drugim dijelom se ne blamiraj......s obzirom da ovakav nepun sjever haman prima ko vaš nepun jug, a o estetici i kompleksnosti koreografije da ne pričamo...što se tiče domaće zadaće oko bakljada, pa baš tu nikada s nama niste mogli meda, vama je domaća zadaća zadata još 1998. godine i nikako da je ispunite.....zato tišu i ne provaljuj se,,,,
Urban B.

#1230 Re: Sarajevski derbi

Post by Urban B. »

svi na SJEVER da gledamo Manijake ! :)

Last edited by Urban B. on 09/05/2011 15:01, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#1231 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

cappy_tempo wrote:plavih_11 sto se mene tice kljucaj odma,nego samo me intresuje sta treba da znaci "govnari usrali ste se"? evo 2 dana dumam i jos ne kontam
Pa valjda vezano za ta vnago i smrdljivu ribu što je neko na jugu ostavio prije tekme.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1232 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Urban B. wrote:svi na SJEVER da gledamo Manijake ! :)

kakve veze ima ovaj klip sa gledanjem cakijasa sa SJEVERA ??
bolton93

#1233 Re: Sarajevski derbi

Post by bolton93 »

Jest' da se ne mogu porediti sa jedinim i pravim SEVEROM, ali koreografija je odlična.
north

#1234 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

bolton93 wrote:Jest' da se ne mogu porediti sa jedinim i pravim SEVEROM, ali koreografija je odlična.
Najbolje je slušati neutralne likove poput tebe (iako nemam dobro mišljenje o tvom "severu", ali ga respectujem....

Također još jedan neutralac koji stvari naziva pravim imenom.....Ne trebamo mi ubjeđivati košpe ko je bolji, dovoljno je druge poslušati, zato pšššššššššššš......

Postao/la Прпа ! dana 09 maj 2011, 14:50

Прије свега желим да вам честитам на величанственом навијању , и на величанственој кореографији , објаснили сте неке ствари око највеће навијачке групе . исто тако желим вам пуно среће у наставку , и да престставите се у што бољем погледу у Лиги европе !!Читајући ненаписане књиге , заборавио си оне написане !!!
Прпа !
Baltazar_khan

#1235 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

bolton93 wrote:Jest' da se ne mogu porediti sa jedinim i pravim SEVEROM, ali koreografija je odlična.
evo šta kaže jedan rođeni beograđanin koji je prisustvovao sarajevskom derbiju.
2. Navijanje..nepristrasno FENOMENALNO.. od koreografije na pocetku(scena kada one dve baklje prave oci je neverovatna), poluvreme, bakljada, pevanje..sve...alal vera svima koji su bili i koji su osmislili i organizovali ono. Zeljini navijaci su u svakom smislu iza Hordi(najobjektivnije, kao sto su Partizanovi iza Zvezdinih, po broju, organizaciji, poseti...
Utokkha

#1236 Re: Sarajevski derbi

Post by Utokkha »

Sami protiv svih :wink:
Charuga
Globalni moderator

#1237 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

north wrote:Postao/la Прпа ! dana 09 maj 2011, 14:50

Прије свега желим да вам честитам на величанственом навијању , и на величанственој кореографији , објаснили сте неке ствари око највеће навијачке групе . исто тако желим вам пуно среће у наставку , и да престставите се у што бољем погледу у Лиги европе !!Читајући ненаписане књиге , заборавио си оне написане !!!
Прпа !
A jesi nasao koga ces uzeti kao relevantni faktor. Прпа iz BL sa SS foruma ... :D

I pazi ovo:

Postao/la Прпа ! dana 07 maj 2011, 23:28
Прпа ! wrote:E , ovako ljudi , prije svega upucujem sportski pozdrav , bio sam na utakmici borca , i nisam pratio vas , pa ako neko moze da mi kaze kako e stanje na t ribinama bilo , sto se tice brojki ..
Mora da je poslije poslije pogledao citavu utakmicu na netu, jer je on kao navijac Borca LUD za onako dobrim derbijem, pa je zakljucio ono sto si ti izbacio o navijanju ... ;-)
LSD

#1238 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Jao parola, tek sam procitah šta sve piše :shock: :lol:
Đes ba đes ba boysi su nadmašili i sami sebe ovaj put :-)
tazmaniaBAN4

#1239 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

north wrote: Prvi dio oko statistike je korektan, sa drugim dijelom se ne blamiraj......s obzirom da ovakav nepun sjever haman prima ko vaš nepun jug, a o estetici i kompleksnosti koreografije da ne pričamo...što se tiče domaće zadaće oko bakljada, pa baš tu nikada s nama niste mogli meda, vama je domaća zadaća zadata još 1998. godine i nikako da je ispunite.....zato tišu i ne provaljuj se,,,,
nemoj se toliko nervirati, nije zdravo... :mrgreen:
htio sam samo pokazati nase zadnje izdanje na derbiju kao domacini i vase... a sad ovako kad malo bolje pogledam... "repertoar" slican zar ne?! :mrgreen:
north

#1240 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
evo šta kaže jedan rođeni beograđanin koji je prisustvovao sarajevskom derbiju.
2. Navijanje..nepristrasno FENOMENALNO.. od koreografije na pocetku(scena kada one dve baklje prave oci je neverovatna), poluvreme, bakljada, pevanje..sve...alal vera svima koji su bili i koji su osmislili i organizovali ono. Zeljini navijaci su u svakom smislu iza Hordi(najobjektivnije, kao sto su Partizanovi iza Zvezdinih, po broju, organizaciji, poseti...
Me ne, ovo si ti Balthazare izmislio, ovo je pitarska urota, kao i onaj klip sa parkinga ispred stadiona, klasična fotomontaža...........nas da cijene, pa mi samo sami sebe hvalimo.......

Ma kakva čestitanja iz Beograda, Banja Luke, podrška iz Dresdena....šta je to naspram podrške sa Dobrinje.....
north

#1241 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

tazmaniaBAN4 wrote:
north wrote: Prvi dio oko statistike je korektan, sa drugim dijelom se ne blamiraj......s obzirom da ovakav nepun sjever haman prima ko vaš nepun jug, a o estetici i kompleksnosti koreografije da ne pričamo...što se tiče domaće zadaće oko bakljada, pa baš tu nikada s nama niste mogli meda, vama je domaća zadaća zadata još 1998. godine i nikako da je ispunite.....zato tišu i ne provaljuj se,,,,
nemoj se toliko nervirati, nije zdravo... :mrgreen:
htio sam samo pokazati nase zadnje izdanje na derbiju kao domacini i vase... a sad ovako kad malo bolje pogledam... "repertoar" slican zar ne?! :mrgreen:
Dobar si ti meni.....

Djeca ti se smiju moj Reufe.....
branimir stulic

#1242 Re: Sarajevski derbi

Post by branimir stulic »

Navijaci su i ovaj put bili bolji dio derbija. Ostalo nije vrijedno pomena pa prema tome ni ovo razglabanje ko je bio bolji, ko nije opucao po golu i sl.. Sve u svemu jad i bijeda i jednih i drugih.
Arma-Sarma

#1243 Re: Sarajevski derbi

Post by Arma-Sarma »

north wrote: Dobar si ti meni.....

Samo da pitam da li ti stvarno misliš da je vaša koreografija sa ovog derbija bolja od naše GAZI !?
lerdi

#1244 Re: Sarajevski derbi

Post by lerdi »

E ovako bez zajebancije. Objektivno horde su ovaj put bile samo za nijansu bolje od manijaka. Kažem "samo" jer u nekoliko prethodnih duela (kada su i jedni i drugi bili na tribinama) po meni je ta razlika bila mnogo veća. Mislim da su manijaci malo digli kvalitet, dok su sa druge strane horde u pojedinim trenucima bili ispod svog prosjeka. Koregrafija, bakljada sve za 10 ali u pojedinim se trenucima osjetilo gubljenje daha. Mora ono bolje jer ipak neki su se standardi postavili i valja ih sad održavat. U svakom slučaju i jednim i drugim svaka čast jel da nije bilo njih derbi bi bio totalni promašaj :thumbup:
samo_ovaj_put

#1245 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ovaj_put »

Arma-Sarma wrote:

Samo da pitam da li ti stvarno misliš da je vaša koreografija sa ovog derbija bolja od naše GAZI !?
naravno,vama se svaka koreografija svodi na isto,bitno je samo nesto napisati
gazi,manijaci,hvala,identicne koreografije
malo maste ne bi bilo na odmet
Arma-Sarma

#1246 Re: Sarajevski derbi

Post by Arma-Sarma »

samo_ovaj_put wrote:
Arma-Sarma wrote:

Samo pitaru može ta koreogfrafija biti bolja. Kad se sjetim koliko sam sms-ova primio od vas koji ste sa divljenjem posmatrali koreografiju. Neki su i članovi ovog foruma.
Tvrtko II Kotromanić

#1247 Re: Sarajevski derbi

Post by Tvrtko II Kotromanić »

samo_ovaj_put wrote:
Arma-Sarma wrote:

vala bas, majorizacija manijaka, koliko ima zeljeznicara, mrzim zeljeznicar itd itd itd
i vi o nekim kompleksima pricate
cappy_tempo

#1248 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
Arma-Sarma

#1249 Re: Sarajevski derbi

Post by Arma-Sarma »

cappy_tempo wrote:kako vam se vise da raspravljati sa strasnim manijacima. oni su sve izmislili,oni su glavni i gotova prica...mi tek imamo pravo nesta reci kad nas u trebinje ode 10,a do tada oni su postavili standarde u svemu i svacemu.
Vi ste Horde zla sa sjevera, uvijek vjerna bordo armija
Image
cappy_tempo

#1250 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ne mogu da vjerujem. plavih daj molim te kljucaj ovo :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply