sarajevske manekenke i manekeni....?
-
Arijanac
#1 sarajevske manekenke i manekeni....?
sta mislite da li su vani oni kvalitetniji ili je nasa balkanska ljepota ipak nesto posebno...?
-
urbanagerila
#2 Re: sarajevske manekenke i manekeni....?
Ima li neko na koga posebno mislis ili generalno ... ako je ovo drugo standardi su u pitanju kod nas je to malo profano a vani mogucnosti i konkurencija su daleko od nas ...Arijanac wrote:sta mislite da li su vani oni kvalitetniji ili je nasa balkanska ljepota ipak nesto posebno...?
-
urbanagerila
Odron pravi i sto je valjalo propalo je sto od droge sto zbog drugih stvari .... jedino sto znam nekih par slucajeva da su se uspjele donekle progurati na zapadu .... Amra Silajdjic i ona Ivana Petkovic (mislim?!) ostalo nije za piste ....Arijanac wrote:ma opcenito na BH manekene
- Neelix
joj ta ivana je meni groznaurbanagerila wrote:Odron pravi i sto je valjalo propalo je sto od droge sto zbog drugih stvari .... jedino sto znam nekih par slucajeva da su se uspjele donekle progurati na zapadu .... Amra Silajdjic i ona Ivana Petkovic (mislim?!) ostalo nije za piste ....Arijanac wrote:ma opcenito na BH manekeneod frajera samo Taletovic je nesto konkretno napravio tu i tamo bilo je nekih pokusaja ...
-
Como_Sarajevo
Ako može Dino može i Rizoin33sa wrote:Jel se pod maneken misli i na Fuada Backovica pa da komentiram, ili?
-
Sarajevski Marlboro
Ma kakvi nasi manekeni i manekenke... ovdje je ta "profesija" toliko srozana i isprofanisana, da mi je muka kad otvorim novine i vidim ko to sve danas seta modnim pistama... i fol te djevojcice rade u inostranstvu, za najjace modne kreatore, a kad ih pitate da priloze npr slike kao dokaz, pocinju neke nebuloze da izlaze iz njihovih napucenih usnica
pogledajte samo HR- od sex bombe Nine Moric i njene internacionalne karijere, do famozne Korine Longin ili Ljupke Gojic... a ove nase jadnice mogu ovdje 2x godisnje prosetati pistom na f.w., slika ce im izaci u avazu i one su lafo uspjesne 
Ili jos bolje nadju sebi bogatog muzica i furaj se na klasu. Odron.
- Tesssa
Korina Longin ok, Ljupka Gojic ok...ali Nina Moric?Sarajevski Marlboro wrote:Ma kakvi nasi manekeni i manekenke... ovdje je ta "profesija" toliko srozana i isprofanisana, da mi je muka kad otvorim novine i vidim ko to sve danas seta modnim pistama... i fol te djevojcice rade u inostranstvu, za najjace modne kreatore, a kad ih pitate da priloze npr slike kao dokaz, pocinju neke nebuloze da izlaze iz njihovih napucenih usnicapogledajte samo HR- od sex bombe Nine Moric i njene internacionalne karijere, do famozne Korine Longin ili Ljupke Gojic... a ove nase jadnice mogu ovdje 2x godisnje prosetati pistom na f.w., slika ce im izaci u avazu i one su lafo uspjesne

previse plastike, definitivno.
- uvjek dobar gost
meni je taj sav glamur simpatičan ali nije primjeren situaciji u kojoj se zemlja nalazi a i mi svi skupa
- uvjek dobar gost
Samo da vidite kako trpaju u sebe sve što je džaba na tim weeko-vima svi ti kvazi glamur ljudi... kako brabonjaju punih usta i otimaju se za hediju koja se tamo dijeli.... fuj, a ovamo kao nivo kad ih negdje vidiš i isto tako nekako su mi peksini....
-
Sarajevski Marlboro
@dinchy84

Ova zenska se ne moze porediti niti sa jednom nasom "manekenkom"

Ova zenska se ne moze porediti niti sa jednom nasom "manekenkom"
-
Sarajevski Marlboro
I nije famozna samo zbog sisa.

-
Arijanac
MODELS: KORINA LONGIN
Korina Longin was born December 12, 1982, in the historical city of Zadar, Croatia. In an area famed for its clean beaches and ancient churches, Korina was renowned for her beauty, and a family friend suggested that she show her photos to modeling agencies. This advice proved well founded, and by age 11 Korina was known throughout the country as a runway model.
Soon thereafter, Korina made the transition from the catwalk to print modeling, and her career escalated quickly. In 1997, she appeared in a Dolce & Gabbana advertisement and a fall Guess? campaign done by celebrated fashion photographer Dah Len. Her name was rapidly making the rounds of the fashion business, and by the end of the year she had appeared in Elle Italy, Vogue France and Cosmopolitan USA, as well as runway shows for such designers as Prada and Blumarine.
By the time of her 18th birthday, Korina was truly an international model. Alongside a Victoria's Secret catalogue shoot, she added Elle France and Vogue Germany to her list of worldwide accolades, as well as further runway appearances for Chanel, Fendi, Kenzo, and John Galliano. In 2000, Korina made her television debut in a commercial for the Italian jeans company, Replay.
Korina Longin was born December 12, 1982, in the historical city of Zadar, Croatia. In an area famed for its clean beaches and ancient churches, Korina was renowned for her beauty, and a family friend suggested that she show her photos to modeling agencies. This advice proved well founded, and by age 11 Korina was known throughout the country as a runway model.
Soon thereafter, Korina made the transition from the catwalk to print modeling, and her career escalated quickly. In 1997, she appeared in a Dolce & Gabbana advertisement and a fall Guess? campaign done by celebrated fashion photographer Dah Len. Her name was rapidly making the rounds of the fashion business, and by the end of the year she had appeared in Elle Italy, Vogue France and Cosmopolitan USA, as well as runway shows for such designers as Prada and Blumarine.
By the time of her 18th birthday, Korina was truly an international model. Alongside a Victoria's Secret catalogue shoot, she added Elle France and Vogue Germany to her list of worldwide accolades, as well as further runway appearances for Chanel, Fendi, Kenzo, and John Galliano. In 2000, Korina made her television debut in a commercial for the Italian jeans company, Replay.