sarajevske manekenke i manekeni....?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Arijanac

#1 sarajevske manekenke i manekeni....?

Post by Arijanac »

sta mislite da li su vani oni kvalitetniji ili je nasa balkanska ljepota ipak nesto posebno...?
urbanagerila

#2 Re: sarajevske manekenke i manekeni....?

Post by urbanagerila »

Arijanac wrote:sta mislite da li su vani oni kvalitetniji ili je nasa balkanska ljepota ipak nesto posebno...?
Ima li neko na koga posebno mislis ili generalno ... ako je ovo drugo standardi su u pitanju kod nas je to malo profano a vani mogucnosti i konkurencija su daleko od nas ... :D
Skyfox

Post by Skyfox »

Zna li neko neku agenciju gdje se mogu prijaviti jer ja sam poseban balkanac... :D
Arijanac

Post by Arijanac »

ma opcenito na BH manekene :razz:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Arijanac wrote:ma opcenito na BH manekene :razz:
Odron pravi i sto je valjalo propalo je sto od droge sto zbog drugih stvari .... jedino sto znam nekih par slucajeva da su se uspjele donekle progurati na zapadu .... Amra Silajdjic i ona Ivana Petkovic (mislim?!) ostalo nije za piste .... :D od frajera samo Taletovic je nesto konkretno napravio tu i tamo bilo je nekih pokusaja ... :D
in33sa

Post by in33sa »

Jel se pod maneken misli i na Fuada Backovica pa da komentiram, ili? :D
Neelix

Post by Neelix »

urbanagerila wrote:
Arijanac wrote:ma opcenito na BH manekene :razz:
Odron pravi i sto je valjalo propalo je sto od droge sto zbog drugih stvari .... jedino sto znam nekih par slucajeva da su se uspjele donekle progurati na zapadu .... Amra Silajdjic i ona Ivana Petkovic (mislim?!) ostalo nije za piste .... :D od frajera samo Taletovic je nesto konkretno napravio tu i tamo bilo je nekih pokusaja ... :D
joj ta ivana je meni grozna :D koja narkomanska faca :roll: :shock:
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

in33sa wrote:Jel se pod maneken misli i na Fuada Backovica pa da komentiram, ili? :D
Ako može Dino može i Rizo :D
Dlakava

Post by Dlakava »

Sve zavisi kako,pod sta, neko smatra lijepotom.... ali iskreno.. hmm lijepih djevojaka ima ali malo skroz. to sve...se unisti sa sminkom
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Ma kakvi nasi manekeni i manekenke... ovdje je ta "profesija" toliko srozana i isprofanisana, da mi je muka kad otvorim novine i vidim ko to sve danas seta modnim pistama... i fol te djevojcice rade u inostranstvu, za najjace modne kreatore, a kad ih pitate da priloze npr slike kao dokaz, pocinju neke nebuloze da izlaze iz njihovih napucenih usnica :roll: pogledajte samo HR- od sex bombe Nine Moric i njene internacionalne karijere, do famozne Korine Longin ili Ljupke Gojic... a ove nase jadnice mogu ovdje 2x godisnje prosetati pistom na f.w., slika ce im izaci u avazu i one su lafo uspjesne :lol:
Ili jos bolje nadju sebi bogatog muzica i furaj se na klasu. Odron.
Tesssa

Post by Tesssa »

Sarajevski Marlboro wrote:Ma kakvi nasi manekeni i manekenke... ovdje je ta "profesija" toliko srozana i isprofanisana, da mi je muka kad otvorim novine i vidim ko to sve danas seta modnim pistama... i fol te djevojcice rade u inostranstvu, za najjace modne kreatore, a kad ih pitate da priloze npr slike kao dokaz, pocinju neke nebuloze da izlaze iz njihovih napucenih usnica :roll: pogledajte samo HR- od sex bombe Nine Moric i njene internacionalne karijere, do famozne Korine Longin ili Ljupke Gojic... a ove nase jadnice mogu ovdje 2x godisnje prosetati pistom na f.w., slika ce im izaci u avazu i one su lafo uspjesne :lol:
Ili jos bolje nadju sebi bogatog muzica i furaj se na klasu. Odron.
Korina Longin ok, Ljupka Gojic ok...ali Nina Moric?

Image
previse plastike, definitivno.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

meni je taj sav glamur simpatičan ali nije primjeren situaciji u kojoj se zemlja nalazi a i mi svi skupa
Arijanac

Post by Arijanac »

zalosno je to sto ni u ova dva fashion weeka ne ucestvuju ,jer organizatori smatraju da je stvar nekog prestiza dovesti manekene iz Beograda ili Zagreba ili od bilo kud... :sad:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Samo da vidite kako trpaju u sebe sve što je džaba na tim weeko-vima svi ti kvazi glamur ljudi... kako brabonjaju punih usta i otimaju se za hediju koja se tamo dijeli.... fuj, a ovamo kao nivo kad ih negdje vidiš i isto tako nekako su mi peksini....
Sarajevski Marlboro

@dinchy84

Image

Ova zenska se ne moze porediti niti sa jednom nasom "manekenkom"
Sarajevski Marlboro

I nije famozna samo zbog sisa.

Image
debela

Post by debela »

od cega god da je napravljena neka je, bozanstveno.
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

Sarajevski Marlboro wrote:@dinchy84

Image

Ova zenska se ne moze porediti niti sa jednom nasom "manekenkom"
Nek se i nasa neka skine pa cemo vidjeti :D :D
pirmin

Post by pirmin »

Bez veze,nista posebno :oops:

Kao kurva ne bi mogla traziti vise od 100 E /sat :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

pirmin wrote:Bez veze,nista posebno :oops:

Kao kurva ne bi mogla traziti vise od 100 E /sat :D
:D :D a nije nesto samo sto je pirmamljiva slika :D :D
Arijanac

Post by Arijanac »

<<< begin | model | Korina Longin >>>

Korina Longin
Arijanac

Post by Arijanac »

<<< begin | model | Korina Longin >>>
Arijanac

Post by Arijanac »

bezuspjesan pokusaj postavljanja fotografije :-D
Arijanac

Post by Arijanac »

MODELS: KORINA LONGIN

Korina Longin was born December 12, 1982, in the historical city of Zadar, Croatia. In an area famed for its clean beaches and ancient churches, Korina was renowned for her beauty, and a family friend suggested that she show her photos to modeling agencies. This advice proved well founded, and by age 11 Korina was known throughout the country as a runway model.

Soon thereafter, Korina made the transition from the catwalk to print modeling, and her career escalated quickly. In 1997, she appeared in a Dolce & Gabbana advertisement and a fall Guess? campaign done by celebrated fashion photographer Dah Len. Her name was rapidly making the rounds of the fashion business, and by the end of the year she had appeared in Elle Italy, Vogue France and Cosmopolitan USA, as well as runway shows for such designers as Prada and Blumarine.

By the time of her 18th birthday, Korina was truly an international model. Alongside a Victoria's Secret catalogue shoot, she added Elle France and Vogue Germany to her list of worldwide accolades, as well as further runway appearances for Chanel, Fendi, Kenzo, and John Galliano. In 2000, Korina made her television debut in a commercial for the Italian jeans company, Replay.
Arijanac

Post by Arijanac »

Gisele Bündchen

Größe: 1560 x 1688 Pixel
Format: jpg

Download (1.4 MB)

meni ova Gisele nije nista posebno,da je iz BiH nikad ne bi postala poznata,a sad je stvarno popularna ...
Post Reply