fakat ne pamtim da je ovakva magla skoro pa cijeli dan
kakvo je stanje u drugim dijelovima grada

sada je jos gore1946 wrote:![]()
U centru je bilo ok prije sat vremena. Mislim ok u odnosu na ovo tvoje sa slika

taj se vraca oKle je došoplemba wrote:evo u centru je ok, bar ja mislim
iz kancelarije kroz prozor vidim kako avion nadlijece iznad sarajeva...
Ja kod Bosmala , ne vidim C. Vilu...muha_sa wrote:C.Vila-kod Bosmalane vidim ulicu nit trolejbusku s u mene mi prozora
gdje si komšijapopajic wrote:Ja kod Bosmala , ne vidim C. Vilu...muha_sa wrote:C.Vila-kod Bosmalane vidim ulicu nit trolejbusku s u mene mi prozora
....ma i Bosmal nazirem ko kroz maglu
Izađite vas dvojica na prozore pa se dovikujte u maglimuha_sa wrote:gdje si komšijapopajic wrote:Ja kod Bosmala , ne vidim C. Vilu...muha_sa wrote:C.Vila-kod Bosmalane vidim ulicu nit trolejbusku s u mene mi prozora
....ma i Bosmal nazirem ko kroz maglu
ja sam izmedju Bosmala i mosta---ne vidim ni jedno ni drugo
nazirem trolejbusku
1946 wrote:
Izađite vas dvojica na prozore pa se dovikujte u magli
zavjerasheilak wrote:Stvarno grozno, a traje vec nekoliko dana. Maloprije se vracam kuci, ne vidim nista, ni ljude, ni zgrade, NITA, samo farove auta kad mi se priblize.
Dobila sam nekoliko frasova kad ljudi ispred mene samo izrone iz magle. Jezivo. A sad se u kuci osjecam kao ziva zazidana.![]()
Od cega je magla, zna li iko? Da ne pustaju nesto u zrak?
palo ono iz aviona s ove teme http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=54596sheilak wrote:
muha_sa wrote:zavjerasheilak wrote:Stvarno grozno, a traje vec nekoliko dana. Maloprije se vracam kuci, ne vidim nista, ni ljude, ni zgrade, NITA, samo farove auta kad mi se priblize.
Dobila sam nekoliko frasova kad ljudi ispred mene samo izrone iz magle. Jezivo. A sad se u kuci osjecam kao ziva zazidana.![]()
Ma ja, odmah po Kaknju udrisheilak wrote:![]()
mislim na Toplane ili mozda neka od fabrika. Ili nesto iz Kaknja.