Sarajevska zicara?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Kad ce radovi na zicari poceti?

2011
14
5%
2012
18
6%
2013
8
3%
2014
6
2%
2015
46
16%
nikad
197
68%

Total votes: 289

medvjed23

#2076 Re: Sarajevska zicara?

Post by medvjed23 »

Edin H. wrote:
medvjed23 wrote:ta će grenobl
Naravno, nema u Grenoblu ovoliko dzamija :D
biće, akobogda, biće
insomnia78

#2077 Re: Sarajevska zicara?

Post by insomnia78 »

Edin H. wrote:
medvjed23 wrote:ta će grenobl
Naravno, nema u Grenoblu ovoliko dzamija :D
Doduse :lol:
Inteligencija

#2078 Re: Sarajevska zicara?

Post by Inteligencija »

archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah :bih:
I Vranduk ...I Vranduk.. :bih:

Samo naprijed Bosno, naprijed Sarajevo, naprijed Zenica, Tuzla, Mostar, Bihac, Travnik... :bih:
made_in_sarajevo

#2079 Re: Sarajevska zicara?

Post by made_in_sarajevo »

insomnia78 wrote:
made_in_sarajevo wrote:Ocigledno da je zicara pun pogodak, kao i olimpijada, tramvaj, vijecnica, katedrala, begova, cevapi, pita... :thumbup:
Ocigledno je da su Sarajlijice za sve to zasluzne ko i ja :lol:
Jebo te sarajlijica dijasporac.

Uostalom ovih par sto sere i sto im smeta, sta koji klinac onda ovdje ista komentarisete. Pustitie nas sarajlijice kako nas obozavate zvati (jebali vas oni) da uzivamo u nasoj zicaru, na nasem trebevicu i u nasem gradu. Vi ostali velicajte cimburijadu
Kinaski

#2080 Re: Sarajevska zicara?

Post by Kinaski »

Inteligencija wrote:
archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah :bih:
I Vranduk ...I Vranduk.. :bih:

Samo naprijed Bosno, naprijed Sarajevo, naprijed Zenica, Tuzla, Mostar, Bihac, Travnik... :bih:
Jebote ta ljepota kad ti je plata 450 marka :D
Nek je malo i zima ako treba al nek je pun novcanik
insomnia78

#2081 Re: Sarajevska zicara?

Post by insomnia78 »

made_in_sarajevo wrote:
insomnia78 wrote:
made_in_sarajevo wrote:Ocigledno da je zicara pun pogodak, kao i olimpijada, tramvaj, vijecnica, katedrala, begova, cevapi, pita... :thumbup:

Uostalom ovih par sto sere i sto im smeta, sta koji klinac onda ovdje ista komentarisete. Pustitie nas sarajlijice kako nas obozavate zvati (jebali vas oni) da uzivamo u nasoj zicaru, na nasem trebevicu i u nasem gradu. Vi ostali velicajte cimburijadu
Hej da mi je osjetiti zeljezarin miris dima
Kinaski

#2082 Re: Sarajevska zicara?

Post by Kinaski »

Treba u jednoj gondoli organizovat kurs njemackoj jezika, da ne dangubim dok se penjem na trebevic i niz trebevic et
Inteligencija

#2083 Re: Sarajevska zicara?

Post by Inteligencija »

made_in_sarajevo wrote:
insomnia78 wrote:

Ne diraj nam cimburijadu jer nijedan od ovih sto vas trollaju nema veze sa Zenicom.

Poz iz Zenice i neka vam je sretno sa zicarom. Uzivajte
Edin H.

#2084 Re: Sarajevska zicara?

Post by Edin H. »

Kinaski wrote:Treba u jednoj gondoli organizovat kurs njemackoj jezika, da ne dangubim dok se penjem na trebevic i niz trebevic et
U kojoj?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2085 Re: Sarajevska zicara?

Post by _BataZiv_0809 »

made_in_sarajevo wrote:

Fakat smorise.

P.S.A sta cemo sa mnom, moje su i zicara i cimburijada :hm:
bersK

#2086 Re: Sarajevska zicara?

Post by bersK »

Koliko mi se sere od ovih hejtera, isto toliko mi se sere i od ovih stihoklepaca i raznih fensera sa drkanjem na Sarajevo. Sarajevo vako, Sarajevo vako, Sarajevo je ko dijete, u Sarajevu ništa nije slučajno...Pozlit će mi od tolikog izlijeva lažne romantike po opisima slika. Šukurac bre.<

Pričat će se o njoj par dana i vratit će se sve u regularu. I dalje ćeš u Cipelićima radit za četiri glave. Same shit as Sunnyland.
zateznistub

#2087 Re: Sarajevska zicara?

Post by zateznistub »

_BataZiv_0809 wrote:
made_in_sarajevo wrote:

Fakat smorise.

Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2088 Re: Sarajevska zicara?

Post by _BataZiv_0809 »

zateznistub wrote: Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari
Taman :thumbup:

Jedva cekam da malo guzva popusti pa da se provozam
Zejnep

#2089 Re: Sarajevska zicara?

Post by Zejnep »

insomnia78 wrote:Saste fakat isto Grenoble
Bogat odakle si ti?
zateznistub

#2090 Re: Sarajevska zicara?

Post by zateznistub »

_BataZiv_0809 wrote:
zateznistub wrote: Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari
Taman :thumbup:

Jedva cekam da malo guzva popusti pa da se provozam
Nismo se tako dogovorili Dino, prvo ti mene na cimburijadu e onda ja tebe na žičaru. Ne može se praznog stomaka ništa
zateznistub

#2091 Re: Sarajevska zicara?

Post by zateznistub »

Zejnep wrote:
Bogat odakle si ti?
Nije bitno odakle je nego šta mu je među usima
insomnia78

#2092 Re: Sarajevska zicara?

Post by insomnia78 »

Zejnep wrote:
Bogat odakle si ti?
Iz Gnojnice ako ti se ne gadi
Zejnep

#2093 Re: Sarajevska zicara?

Post by Zejnep »

insomnia78 wrote:
Zejnep wrote:
Bogat odakle si ti?
Iz Gnojnice ako ti se ne gadi
Meni ne samo ne znam šta će ti ovi koji su stvarno iz Gnojnice reći na tu neslanu šalu :mrgreen:
A što hejtaš rajvosa? :D
insomnia78

#2094 Re: Sarajevska zicara?

Post by insomnia78 »

Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
Zejnep

#2095 Re: Sarajevska zicara?

Post by Zejnep »

insomnia78 wrote:Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
:lol: ja bi ga zapalila :lol:
insomnia78

#2096 Re: Sarajevska zicara?

Post by insomnia78 »

:lol:
made_in_sarajevo

#2097 Re: Sarajevska zicara?

Post by made_in_sarajevo »

zateznistub wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
made_in_sarajevo wrote:

Fakat smorise.

Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelagan :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2098 Re: Sarajevska zicara?

Post by _BataZiv_0809 »

made_in_sarajevo wrote:
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelagan :D
Nisam ja za cimbura, ali ljetne noci na Kamberovicu, uz vino, gitaru ili nasamo sa kakvom mladom damom...eh to je to :thumbup: Kad bi one topole mogle progovoriti sta su sve vidjele :D
zateznistub

#2099 Re: Sarajevska zicara?

Post by zateznistub »

insomnia78 wrote:Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
Sad su mi neke stvari mnogo jasnije
bumerangss

#2100 Re: Sarajevska zicara?

Post by bumerangss »

Logovan wrote:Joj radnog vremena žičare. :-)
Vala i ja se cudim... nisu morali raditi od sabaha do jacije ali su mogli do akšama :D
Post Reply