biće, akobogda, bićeEdin H. wrote:Naravno, nema u Grenoblu ovoliko dzamijamedvjed23 wrote:ta će grenobl
Sarajevska zicara?
- medvjed23
#2076 Re: Sarajevska zicara?
- insomnia78
#2077 Re: Sarajevska zicara?
DoduseEdin H. wrote:Naravno, nema u Grenoblu ovoliko dzamijamedvjed23 wrote:ta će grenobl
- Inteligencija
#2078 Re: Sarajevska zicara?
I Vranduk ...I Vranduk..archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah
Samo naprijed Bosno, naprijed Sarajevo, naprijed Zenica, Tuzla, Mostar, Bihac, Travnik...
-
made_in_sarajevo
#2079 Re: Sarajevska zicara?
Jebo te sarajlijica dijasporac.insomnia78 wrote:Ocigledno je da su Sarajlijice za sve to zasluzne ko i jamade_in_sarajevo wrote:Ocigledno da je zicara pun pogodak, kao i olimpijada, tramvaj, vijecnica, katedrala, begova, cevapi, pita...
Uostalom ovih par sto sere i sto im smeta, sta koji klinac onda ovdje ista komentarisete. Pustitie nas sarajlijice kako nas obozavate zvati (jebali vas oni) da uzivamo u nasoj zicaru, na nasem trebevicu i u nasem gradu. Vi ostali velicajte cimburijadu
- Kinaski
#2080 Re: Sarajevska zicara?
Jebote ta ljepota kad ti je plata 450 markaInteligencija wrote:I Vranduk ...I Vranduk..archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah![]()
Samo naprijed Bosno, naprijed Sarajevo, naprijed Zenica, Tuzla, Mostar, Bihac, Travnik...
Nek je malo i zima ako treba al nek je pun novcanik
- insomnia78
#2081 Re: Sarajevska zicara?
Hej da mi je osjetiti zeljezarin miris dimamade_in_sarajevo wrote:Jebo te sarajlijica dijasporac.insomnia78 wrote:Ocigledno je da su Sarajlijice za sve to zasluzne ko i jamade_in_sarajevo wrote:Ocigledno da je zicara pun pogodak, kao i olimpijada, tramvaj, vijecnica, katedrala, begova, cevapi, pita...
Uostalom ovih par sto sere i sto im smeta, sta koji klinac onda ovdje ista komentarisete. Pustitie nas sarajlijice kako nas obozavate zvati (jebali vas oni) da uzivamo u nasoj zicaru, na nasem trebevicu i u nasem gradu. Vi ostali velicajte cimburijadu
- Kinaski
#2082 Re: Sarajevska zicara?
Treba u jednoj gondoli organizovat kurs njemackoj jezika, da ne dangubim dok se penjem na trebevic i niz trebevic et
- Inteligencija
#2083 Re: Sarajevska zicara?
Ne diraj nam cimburijadu jer nijedan od ovih sto vas trollaju nema veze sa Zenicom.made_in_sarajevo wrote:Jebo te sarajlijica dijasporac.insomnia78 wrote:Ocigledno je da su Sarajlijice za sve to zasluzne ko i jamade_in_sarajevo wrote:Ocigledno da je zicara pun pogodak, kao i olimpijada, tramvaj, vijecnica, katedrala, begova, cevapi, pita...
Poz iz Zenice i neka vam je sretno sa zicarom. Uzivajte
- Edin H.
#2084 Re: Sarajevska zicara?
U kojoj?Kinaski wrote:Treba u jednoj gondoli organizovat kurs njemackoj jezika, da ne dangubim dok se penjem na trebevic i niz trebevic et
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2085 Re: Sarajevska zicara?
Fakat smorise.made_in_sarajevo wrote:
Jebo te sarajlijica dijasporac.
P.S.A sta cemo sa mnom, moje su i zicara i cimburijada
- bersK
#2086 Re: Sarajevska zicara?
Koliko mi se sere od ovih hejtera, isto toliko mi se sere i od ovih stihoklepaca i raznih fensera sa drkanjem na Sarajevo. Sarajevo vako, Sarajevo vako, Sarajevo je ko dijete, u Sarajevu ništa nije slučajno...Pozlit će mi od tolikog izlijeva lažne romantike po opisima slika. Šukurac bre.<
Pričat će se o njoj par dana i vratit će se sve u regularu. I dalje ćeš u Cipelićima radit za četiri glave. Same shit as Sunnyland.
Pričat će se o njoj par dana i vratit će se sve u regularu. I dalje ćeš u Cipelićima radit za četiri glave. Same shit as Sunnyland.
- zateznistub
#2087 Re: Sarajevska zicara?
Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari_BataZiv_0809 wrote:Fakat smorise.made_in_sarajevo wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2088 Re: Sarajevska zicara?
Tamanzateznistub wrote: Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari
Jedva cekam da malo guzva popusti pa da se provozam
- Zejnep
#2089 Re: Sarajevska zicara?
Bogat odakle si ti?insomnia78 wrote:Saste fakat isto Grenoble
- zateznistub
#2090 Re: Sarajevska zicara?
Nismo se tako dogovorili Dino, prvo ti mene na cimburijadu e onda ja tebe na žičaru. Ne može se praznog stomaka ništa_BataZiv_0809 wrote:Tamanzateznistub wrote: Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari![]()
Jedva cekam da malo guzva popusti pa da se provozam
- zateznistub
#2091 Re: Sarajevska zicara?
Nije bitno odakle je nego šta mu je među usimaZejnep wrote:Bogat odakle si ti?insomnia78 wrote:Saste fakat isto Grenoble
- insomnia78
#2092 Re: Sarajevska zicara?
Iz Gnojnice ako ti se ne gadiZejnep wrote:Bogat odakle si ti?insomnia78 wrote:Saste fakat isto Grenoble
- Zejnep
#2093 Re: Sarajevska zicara?
Meni ne samo ne znam šta će ti ovi koji su stvarno iz Gnojnice reći na tu neslanu šaluinsomnia78 wrote:Iz Gnojnice ako ti se ne gadiZejnep wrote:Bogat odakle si ti?insomnia78 wrote:Saste fakat isto Grenoble
A što hejtaš rajvosa?
- insomnia78
#2094 Re: Sarajevska zicara?
Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
- Zejnep
#2095 Re: Sarajevska zicara?
insomnia78 wrote:Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
-
made_in_sarajevo
#2097 Re: Sarajevska zicara?
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelaganzateznistub wrote:Ništa brate, sa cimburijade pravac na žičaru i onda pjehe niz trebevic da to fino provari_BataZiv_0809 wrote:Fakat smorise.made_in_sarajevo wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2098 Re: Sarajevska zicara?
Nisam ja za cimbura, ali ljetne noci na Kamberovicu, uz vino, gitaru ili nasamo sa kakvom mladom damom...eh to je tomade_in_sarajevo wrote:
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelagan
- zateznistub
#2099 Re: Sarajevska zicara?
Sad su mi neke stvari mnogo jasnijeinsomnia78 wrote:Zena mi bivsa iz Sarajva. Bil ti
-
bumerangss
#2100 Re: Sarajevska zicara?
Vala i ja se cudim... nisu morali raditi od sabaha do jacije ali su mogli do akšamaLogovan wrote:Joj radnog vremena žičare.