Sarajevska policija maltretira raju
- amrica
#76 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Izbori su 05.10.
- scooter21ba
#77 Re: Sarajevska policija maltretira raju
pocela je nezvanicno ima vec i mjesec ako ne i vised2 wrote:kampanja je pocela, sto mislis to je semiha bila danas na giro di sarajevo ...scooter21ba wrote:saznat ces na vrijeme ne boj se kad pocne kampanja znat ces napamet i stranke a ne samo kada su izboriPipiDugaDevetka wrote:Kada su ono izbori? 4.10.2008.?
sto je nasla sada sredjivati ferhadiju i olomanku...
a mislio sam na zvanicno kad na tv-u bude vise programa namjenjeno izborima nego drugih sve zajedno
-
Kjajević Majko
#78 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Rekla-kazala. Ajde vi što ste bili u parku, šta su vama tačno govorili?
Zapisivanje vam ništa ne znači, šta bi tek rekli da su vas zapisali u stanici...
Pročitajte zakon i znat ćete se postaviti pred policijom. Inače izvlačite deblji kraj kako god okreneš, jer uopšte ne znate zakon, mogu vam radit šta god hoće a vi se i dalje bahatit i kukat poslije.
Scooter kako bolan nisi balkanskog mentaliteta, eto te kukaš a stalno ponavljaš da tebe lično nikad nisu gnjavili...
Zapisivanje vam ništa ne znači, šta bi tek rekli da su vas zapisali u stanici...
Pročitajte zakon i znat ćete se postaviti pred policijom. Inače izvlačite deblji kraj kako god okreneš, jer uopšte ne znate zakon, mogu vam radit šta god hoće a vi se i dalje bahatit i kukat poslije.
Scooter kako bolan nisi balkanskog mentaliteta, eto te kukaš a stalno ponavljaš da tebe lično nikad nisu gnjavili...
Last edited by Kjajević Majko on 21/07/2008 00:28, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#79 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Hoće li biti preferencijalno biranje ili obično?amrica wrote:Izbori su 05.10.
- amrica
#80 Re: Sarajevska policija maltretira raju
aj? objasni! Sta ti je preferencijalno? Ono kao glasanje za nekog koga preferiras osobno ili licno, ili mislis obicno, po nalogu, adetu i po obavezi?
- scooter21ba
#81 Re: Sarajevska policija maltretira raju
sto se tice parka licno mene nisu gnjavili a vjerujem da je bilo peglanja od strane 4-razrednog policajca kojem zena nije dala pa se istresa na kome mozeKjajević Majko wrote:Rekla-kazala. Ajde vi što ste bili u parku, šta su vama tačno govorili?
Zapisivanje vam ništa ne znači, šta bi tek rekli da su vas zapisali u stanici...![]()
Pročitajte zakon i znat ćete se postaviti pred policijom. Inače izvlačite deblji kraj kako god okreneš, jer uopšte ne znate zakon, mogu vam radit šta god hoće a vi se i dalje bahat i kukat poslije.![]()
ne kukam nego raspravljamo o temi koju je postavio (ko je vec postavio) i normalno imam svoje stavove o tome
niko od nas nema veze sa americkim izborima pa opet dajemo misljenje
a sto se tice mentaliteta prvo moje porijeklo nije odavde (mislim na balkan citav) da bi po tome bio balkanac a kamoli mentalitet
jest juznjacki mentalitet ali daleko od balkana koliko vidim po ostalima (mozda i grijesim)
PS: zar ja ne pomenu poznavanje zakona (cini mi se zgembi) i da tako izadjes na kraj sa policijom na fin kulturan nacin
-
Shingen
#82 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Haj da ne bude rekla kazala...Kjajević Majko wrote:Rekla-kazala. Ajde vi što ste bili u parku, šta su vama tačno govorili?
Zapisivanje vam ništa ne znači, šta bi tek rekli da su vas zapisali u stanici...![]()
Pročitajte zakon i znat ćete se postaviti pred policijom. Inače izvlačite deblji kraj kako god okreneš, jer uopšte ne znate zakon, mogu vam radit šta god hoće a vi se i dalje bahat i kukat poslije.![]()
-
Kjajević Majko
#83 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Priča, rekla-kazala, ovaj ono, onaj ono, maltretiraju dobru raju a kockoglave ne, je kukanje.
Bez činjenica ovo je samo lupanje iz šupljeg u prazno...
Reci ti meni, jel uredu kad je policajac došao da radi svoj posao da mu neki balavac dobacuje gluposti i očigledno provocira? On ga po zakonu ima pravo zapisati, i ja bi ga zapisao da sam na njegovom mjestu. Pazi, to je njegovo radno mjesto! Zamisli da on tebi dođe na posao i zajebaje te, dobacuje gluposti i provocira. I ti bi imao izljeve kompleksa i frustracija..
Ok ako želiš ostati amoniman.Shingen wrote:Haj da ne bude rekla kazala...Necu navoditi sta su meni rekli jer ce dezurni citaci foruma odmah znati ko sam... Ali evo par bisera: Pored dva tuceta zapisanih zbog opijanja na javnom mjestu, bio je tu i momak koji je onom debelom specijalcu sa kacketom dobacio nesto u stilu: Druze, evo ih piju lozu... ili rakiju, ne sjecam se.
Na to je ovaj umalo progutao svoj pendrek od bijesa naravno i zapisao momka zbog ometanja sluzbenog lica u obavljanju duznosti... Bilo je jos kojekakvih izljeva kompleksa i frustracija od strane policije, ali da ne navodim...
Reci ti meni, jel uredu kad je policajac došao da radi svoj posao da mu neki balavac dobacuje gluposti i očigledno provocira? On ga po zakonu ima pravo zapisati, i ja bi ga zapisao da sam na njegovom mjestu. Pazi, to je njegovo radno mjesto! Zamisli da on tebi dođe na posao i zajebaje te, dobacuje gluposti i provocira. I ti bi imao izljeve kompleksa i frustracija..
- scooter21ba
#84 Re: Sarajevska policija maltretira raju
nije kukanje nego cinjenica koja se vidi na licu mjesta bez potrebe da se dodatno istrazujeKjajević Majko wrote:Priča, rekla-kazala, ovaj ono, onaj ono, maltretiraju dobru raju a kockoglave ne, je kukanje.
a jeli uredi da ja tebi dodjem recimo da sam moler i sav nadrkan pocnem tersati tebi i ostalim tvojim jer je mene neko iznerviro ili sta li vec?Reci ti meni, jel uredu kad je policajac došao da radi svoj posao da mu neki balavac dobacuje gluposti i očigledno provocira? On ga po zakonu ima pravo zapisati, i ja bi ga zapisao da sam na njegovom mjestu. Pazi, to je njegovo radno mjesto! Zamisli da on tebi dođe na posao i zajebaje te, dobacuje gluposti i provocira. I ti bi imao izljeve kompleksa i frustracija..
sta bi mu ti uradio da ti tako neko pocne?
ok ako je zapisao to nije nikakav problem pisi ali na osnovu cega imas pravi da se meni deres ako nisam nista skrivio po zakonu cak i ako sam skrivio ne smijes mi se derati nego za to imaju fino lisice ili sta vec i u tisini privedi mene petog desetog i mirna bosna ako dajem otpor opet ima metoda za to sila i rjeseno bez ikakve vike i tersanja
-
Shingen
#85 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Kjajević Majko wrote:Priča, rekla-kazala, ovaj ono, onaj ono, maltretiraju dobru raju a kockoglave ne, je kukanje.
Ok ako želiš ostati amoniman.Shingen wrote:Haj da ne bude rekla kazala...Necu navoditi sta su meni rekli jer ce dezurni citaci foruma odmah znati ko sam... Ali evo par bisera: Pored dva tuceta zapisanih zbog opijanja na javnom mjestu, bio je tu i momak koji je onom debelom specijalcu sa kacketom dobacio nesto u stilu: Druze, evo ih piju lozu... ili rakiju, ne sjecam se.
Na to je ovaj umalo progutao svoj pendrek od bijesa naravno i zapisao momka zbog ometanja sluzbenog lica u obavljanju duznosti... Bilo je jos kojekakvih izljeva kompleksa i frustracija od strane policije, ali da ne navodim...
![]()
I po tebi onda u tom slucaju ima pravo da urla, vrijedja, prijeti kojekakvim glupostima (vodi ih sve u zatvor da spavaju; napravicu ti dosije da se nikad u zivotu ne zaposlis) itd? Uredu neka ga je zapisao, ako mu je to vec razlog... Ali sta se desava kad im kojekakvi kriminalci mate u lice *ebu zato sto su ih gledali? Onda oni spuste pogled. Problem je sto je on na svom radnom mjestu i vrlo revnostan u obavljanju svog posla samo kad teba sa balavcima da se obracuna.
-
d2
#86 Re: Sarajevska policija maltretira raju
ako je prekoracio ovlasti sto ga ne prijavite internoj kontroli MUPa, poslao vam je covjek broj telefona neki dan ovdje na forum.
- scooter21ba
#87 Re: Sarajevska policija maltretira raju
ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
znam da dosada nisu nikad prekoracili a sto se mene licno tice idem ravno u EUPM pa ko dokaze da je upravu
internoj nesto ne vjerujem sve je to priblizno isto jer onaj vjeruje kolegi vise nego balavcu ili bilo kojem drugom gradjaninu
znam da dosada nisu nikad prekoracili a sto se mene licno tice idem ravno u EUPM pa ko dokaze da je upravu
internoj nesto ne vjerujem sve je to priblizno isto jer onaj vjeruje kolegi vise nego balavcu ili bilo kojem drugom gradjaninu
-
d2
#88 Re: Sarajevska policija maltretira raju
covjek koji je poslao broj ima pozitivna iskustva sa internom, pisao je o tome na ovom forumuscooter21ba wrote:ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
- scooter21ba
#89 Re: Sarajevska policija maltretira raju
nisam citao ali govorim ko ne vjeruje internoj ima taj EUPM ili kako vec se zovud2 wrote:covjek koji je poslao broj ima pozitivna iskustva sa internom, pisao je o tome na ovom forumuscooter21ba wrote:ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
-
Kjajević Majko
#90 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Prvo, molera bi izbacio s noge na nogu i glupa usporedba.scooter21ba wrote:a jeli uredi da ja tebi dodjem recimo da sam moler i sav nadrkan pocnem tersati tebi i ostalim tvojim jer je mene neko iznerviro ili sta li vec?
sta bi mu ti uradio da ti tako neko pocne?
ok ako je zapisao to nije nikakav problem pisi ali na osnovu cega imas pravi da se meni deres ako nisam nista skrivio po zakonu cak i ako sam skrivio ne smijes mi se derati nego za to imaju fino lisice ili sta vec i u tisini privedi mene petog desetog i mirna bosna ako dajem otpor opet ima metoda za to sila i rjeseno bez ikakve vike i tersanja
Drugo, on se na tebe nikad ne bi derao da se znaš u startu postaviti i surađivati bez provokacija.
Treće, ako dobacuješ i provociraš ima se i pravo izderati na tebe jer si nekulturan i smetaš. Izderao bi se i ja na policajca da me zajebaje i dobacuje bespotrebno.
Da, ako ga zajebaješ sam si kriv za ono što slijedi. Zar nije tako inače s ljudima? Po čemu bi se onda od policajaca trebalo očekivati nešto drugo. Dakle, nemoj provocirati i neće se niko derati na tebe, vrlo jednostavno.Shingen wrote:I po tebi onda u tom slucaju ima pravo da urla, vrijedja, prijeti kojekakvim glupostima (vodi ih sve u zatvor da spavaju; napravicu ti dosije da se nikad u zivotu ne zaposlis) itd? Uredu neka ga je zapisao, ako mu je to vec razlog... Ali sta se desava kad im kojekakvi kriminalci mate u lice *ebu zato sto su ih gledali? Onda oni spuste pogled. Problem je sto je on na svom radnom mjestu i vrlo revnostan u obavljanju svog posla samo kad teba sa balavcima da se obracuna.
To za prijetnje, fino uzmi i pročitaj zakon i sve će ti biti jasnije.
On na kraju krajeva ima glavu u torbi za 500 maraka a nema nikoga da mu čuva leđa (sudstvo?).
- scooter21ba
#91 Re: Sarajevska policija maltretira raju
prvo glupa usporedba jeste ali si shvatio poentu (vecina shvati poentu na glupim usporedbama)Kjajević Majko wrote: Prvo, molera bi izbacio s noge na nogu i glupa usporedba.![]()
Drugo, on se na tebe nikad ne bi derao da se znaš u startu postaviti i surađivati bez provokacija.
Treće, ako dobacuješ i provociraš ima se i pravo izderati na tebe jer si nekulturan i smetaš. Izderao bi se i ja na policajca da me zajebaje i dobacuje bespotrebno.
drugo smo vec prezvakali i to sam davno rekao cini mi se na prvoj stranici ove teme
trece bez obzira i ako dobacujes i provociras opet nema se pravo derati nego fino ima zapisnik i predvidjena kazna za deranje provociranje itd
e vidis tu dolazimo do kljucne stvariIzderao bi se i ja na policajca da me zajebaje i dobacuje bespotrebno.
ovaj je vjerovatno dobacio jer se ne smije izderati na policajca
zasto? zato jer te zajebaje i bespotrebno prijeti kaznama i cime je vec prijetio
-
dakcu
#92 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Momci uhapseni i odvedeni u stanicu. Dole maltretirani i pretuceni. Jednom od njih je ostecena bubna opna i kao posljedicu ima oslabljen sluh. Nakon izlaska otisli na CUM, konstatovane povrede, nalazi, potpis doktora.Poslano internoj. Odbijeno glatko.d2 wrote:covjek koji je poslao broj ima pozitivna iskustva sa internom, pisao je o tome na ovom forumuscooter21ba wrote:ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
- scooter21ba
#93 Re: Sarajevska policija maltretira raju
EUPM onda jer nisu nasi i vjerujem da nisu pristrasni kao sto postoji mogucnost u internoj da bududakcu wrote:Momci uhapseni i odvedeni u stanicu. Dole maltretirani i pretuceni. Jednom od njih je ostecena bubna opna i kao posljedicu ima oslabljen sluh. Nakon izlaska otisli na CUM, konstatovane povrede, nalazi, potpis doktora.Poslano internoj. Odbijeno glatko.d2 wrote:covjek koji je poslao broj ima pozitivna iskustva sa internom, pisao je o tome na ovom forumuscooter21ba wrote:ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
-
Kjajević Majko
#94 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Ama policajac je autoritet iako se to danas ne čini tako moraš ga tako doživljavati. On ti prijeti da te uplaši da ne bi opet dolazio u park i opijao se u kasne sate jer se stanari opet njemu žale. Ima te pravo uplašiti.scooter21ba wrote:prvo glupa usporedba jeste ali si shvatio poentu (vecina shvati poentu na glupim usporedbama)
drugo smo vec prezvakali i to sam davno rekao cini mi se na prvoj stranici ove teme
trece bez obzira i ako dobacujes i provociras opet nema se pravo derati nego fino ima zapisnik i predvidjena kazna za deranje provociranje itd
e vidis tu dolazimo do kljucne stvari
zasto? zato jer te zajebaje i bespotrebno prijeti kaznama i cime je vec prijetio
A ako mu ne smiješ odgovoriti istom mjerom, onda brate mili nemoj ni dobacivati, priđi mu zapiši ime, prezime i prijavi ga zbog vrijeđanja i eto mu suspenzije. Za sve postoji rješenje.
- scooter21ba
#95 Re: Sarajevska policija maltretira raju
autoritet je ako je sve po zakonu ali nije autoritet ako hoce da glumi serifa u selu i da pokaze silu na ljudimaKjajević Majko wrote:Ama policajac je autoritet iako se to danas ne čini tako moraš ga tako doživljavati. On ti prijeti da te uplaši da ne bi opet dolazio u park i opijao se u kasne sate jer se stanari opet njemu žale. Ima te pravo uplašiti.scooter21ba wrote:prvo glupa usporedba jeste ali si shvatio poentu (vecina shvati poentu na glupim usporedbama)
e vidis tu dolazimo do kljucne stvari
A ako mu ne smiješ odgovoriti istom mjerom, onda brate mili nemoj ni dobacivati, priđi mu zapiši ime, prezime i prijavi ga zbog vrijeđanja i eto mu suspenzije. Za sve postoji rješenje.
nek prijeti da me uplasi ali sve dok znam da sam upravu i da je sve po propisima i zakonu dolazit cu u taj park ili gdje vec nevazno
samo pi*kica moze se uplasiti i sta god ovaj kaze sagnuti glavu i otici
pridjes zapises ime prijavis ga i sta bude ? primjer iznad glatko budes odbijen (i to odbijen za premlacivanje a kamoli za vrijednjanje)
kakva drzava takva i policija i svi iznad njega
-
d2
#96 Re: Sarajevska policija maltretira raju
sto nije uzeo advokata pa im .ebao mater svima preko suda.dakcu wrote:Momci uhapseni i odvedeni u stanicu. Dole maltretirani i pretuceni. Jednom od njih je ostecena bubna opna i kao posljedicu ima oslabljen sluh. Nakon izlaska otisli na CUM, konstatovane povrede, nalazi, potpis doktora.Poslano internoj. Odbijeno glatko.d2 wrote:covjek koji je poslao broj ima pozitivna iskustva sa internom, pisao je o tome na ovom forumuscooter21ba wrote:ne znam jeli jos uvijek onaj IPTF ili kako se vec zove EUPM rade slican posao kao i prije tj isto ili slicno kao i ta interna kontrola
-
Kjajević Majko
#97 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Ne možeš se hvatati za jedan negativan primjer (znam da nije samo jedan i da je takav sistem), ali u pravilu samo se i čuje za loša iskustva i maltretiranja. I na kraju će svi napisati ACAB i sl. gluposti i reći da mrze murju iako sami nemaju loša iskustva. 
Gdje je policija da hvata narkomane u parku kod moje zgrade, maltretiraju nas jer pijemo u praku kod jedne zgrade...
Gdje je policija da hvata narkomane u parku kod moje zgrade, maltretiraju nas jer pijemo u praku kod jedne zgrade...
-
AO83
#98 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Uzimajuci u obzir sta ti "mirni" posjetioci rade oko parka, onda policija ni u kom slucaju nemoze biti optuzena za matletiranje.
Kao neko ko je zivio u inostranstvu i u BiH - zao mi je sto cu vas razocarati ali policijski postupci u ovom slucaju su totalo korektni. Evo navescu vam zakon iz USA I Kanade - posle 9 sati (na vecer) niko ne smije da bude u parkovima. Neke regije zapravo ne dozvoljavaju da se bude u parku cim padne mrak, sto cesto naravno tokom zimskih sati bude prije 9 sati. Drago bi mi bilo da se ovaj isti zakon donese i u nasu BiH pa tako da od svakog parka ne napravimo javni WC i da nam na svakoj skulpturi ne pise "Dino", "Amir", "Selma+Meho" itd itd...
Neko je naveo da problem sa policijom sto ne dozvoljava da se pije alkohol u javnim mjestima - hmm malte ne u svakoj zemlji na svijetu nije dozvoljeno ispijanje alkohola na javnim mjestima. Opet navodim USA i Kanadu - ako gost proba da izadje iz bara, kluba, kafica sa pivom u ruci, konobar ce da zaustavi tog gosta zbog prekrsaja i kazne koju bi eventualno morali da plate poslovni objekat.
U mnogim slucajevima mi se cini da narod se ljuti na policiju zbog njihovog pokusaja da od nas naprave koliko toliko civilizovanu zajednicu.
Takodje, nemozemo kriviti policiju ako neki kriminalac izadje iz zatvora posle 2 sedmice - to je krivica sudstva a ne policije!
Jedino sto zamjeram policiji jeste vidljiva korupcija u nekim organima - npr. znam lika koji fasuje kaznu vozeci po 30km preko ogranicenja, ali prodje bez ikakve kazne jer mu radi neki amidza u policiji. Ovo mi smeta i nadam se da ce preko vremena i ova praksa prestati.
Dajem potpunu podrsku policiji i razumijem da im uopste nije lahak posao kontrolisajuci nasu primitivnost.
Kao neko ko je zivio u inostranstvu i u BiH - zao mi je sto cu vas razocarati ali policijski postupci u ovom slucaju su totalo korektni. Evo navescu vam zakon iz USA I Kanade - posle 9 sati (na vecer) niko ne smije da bude u parkovima. Neke regije zapravo ne dozvoljavaju da se bude u parku cim padne mrak, sto cesto naravno tokom zimskih sati bude prije 9 sati. Drago bi mi bilo da se ovaj isti zakon donese i u nasu BiH pa tako da od svakog parka ne napravimo javni WC i da nam na svakoj skulpturi ne pise "Dino", "Amir", "Selma+Meho" itd itd...
Neko je naveo da problem sa policijom sto ne dozvoljava da se pije alkohol u javnim mjestima - hmm malte ne u svakoj zemlji na svijetu nije dozvoljeno ispijanje alkohola na javnim mjestima. Opet navodim USA i Kanadu - ako gost proba da izadje iz bara, kluba, kafica sa pivom u ruci, konobar ce da zaustavi tog gosta zbog prekrsaja i kazne koju bi eventualno morali da plate poslovni objekat.
U mnogim slucajevima mi se cini da narod se ljuti na policiju zbog njihovog pokusaja da od nas naprave koliko toliko civilizovanu zajednicu.
Takodje, nemozemo kriviti policiju ako neki kriminalac izadje iz zatvora posle 2 sedmice - to je krivica sudstva a ne policije!
Jedino sto zamjeram policiji jeste vidljiva korupcija u nekim organima - npr. znam lika koji fasuje kaznu vozeci po 30km preko ogranicenja, ali prodje bez ikakve kazne jer mu radi neki amidza u policiji. Ovo mi smeta i nadam se da ce preko vremena i ova praksa prestati.
Dajem potpunu podrsku policiji i razumijem da im uopste nije lahak posao kontrolisajuci nasu primitivnost.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#99 Re: Sarajevska policija maltretira raju
Dok je uredovala milicija,....Nije bilo tv., pa se redovno išlo u kino,...Litar stomaklije (Ona sa grančicom unutra, pa možeš herbar praviti) +1/2 kile sudžuke i u kino ''Igman'' - ''U tri i deset za J(R)umu'',...Tito dragi, ja šta će od bh. rahatluka napraviti...AO83 wrote:....navescu vam zakon iz USA I Kanade - posle 9 sati (na vecer) niko ne smije da bude u parkovima. Neke regije zapravo ne dozvoljavaju da se bude u parku cim padne mrak, sto cesto naravno tokom zimskih sati bude prije 9 sati. Drago bi mi bilo da se ovaj isti zakon donese i u nasu BiH pa tako da od svakog parka ne napravimo javni WC i da nam na svakoj skulpturi ne pise "Dino", "Amir", "Selma+Meho" itd itd...
Neko je naveo da problem sa policijom sto ne dozvoljava da se pije alkohol u javnim mjestima - hmm malte ne u svakoj zemlji na svijetu nije dozvoljeno ispijanje alkohola na javnim mjestima. Opet navodim USA i Kanadu - ako gost proba da izadje iz bara, kluba, kafica sa pivom u ruci, konobar ce da zaustavi tog gosta zbog prekrsaja i kazne koju bi eventualno morali da plate poslovni objekat.....
-
d2
#100 Re: Sarajevska policija maltretira raju
PipiDugaDevetka wrote:Litar stomaklije (Ona sa grančicom unutra, pa možeš herbar praviti)