sarajevska informoterapeutkinja

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
halloweenedo

#1 sarajevska informoterapeutkinja

Post by halloweenedo »

Povod otvaranja ove teme je sljedece..zanima me da vase misljenje o sarajevskoj informoterapeutkinji Branislavi Mrcarica Rakonjac? Gledao sam jednu emisiju o njoj, i njenim preparatima, detoks terapiji i ciscenju organa od virusa i slicnog..Usput, gospodja se bavi Informoterapijom, magnetoterapijom ..pa me ineteresuje sta mislite o ovome?

ja nikad nisam isao kod ove gospodje, al mi se ucinilo interesantnim njeno izlaganje

http://www.youtube.com/watch?v=RWSb0Csma8c
Poters

#2 Re: sarajevska informoterapeutkinja

Post by Poters »

Ako zanemarimo kasnjenje od . . . :) Mogu dati misljenje iz prve ruke.
Nadam se da ovaj post nije zaboravljen. Naime. Vec mjesec dana moja kcerka od 14 godina provodi terapije kod Gdje Branislave. Prije ovoga, dvije i po godine smo je lijecili po pogresnoj dijagnozi ljekara sa pedijatrijske klinike u Sarajevu. Da ne bih poceo psovati na sav glas, neka o ovima bude toliko receno.
25.12 2013 smo (hvala Bogu) dosli do gospodje Rakonjac gdje smo i saznali pravo stanje organizma. Uzrocnik svih problema, a bilo ih je mnogo, jesu paraziti, bakterije i virusi koje je moja kcerka pokupila od pasa lutalica, koje je hranila i usput se igrala sa njima. O ozbiljnosti cijele price ne bih dalje jer mi nije dobro kad se sjetim situacije od skoro mjesec unatrag.
Bilo kako bilo, odmah smo poceli sa terapijame gospodje Branislave i na prvoj kontroli, nakon samo 15 dana, ukupna slika je bila za 25% bolja. Za pet dana je naredni kontrolni pregled gdje se realno ocekuje 50% poboljsanja. Za ovaj put ovoliko od mene, a nakon kontrolnog pregleda cu prenijeti nova iskustva.
Post Reply