Otvaram ovu temu, jer prvo ne nađoh već postojeću.
Naime, kad sam kupovao stan u kojem sad živim račun za uslugu ove firme je bio u prenaplati. Posto nisam koristio ovaj energent, nisam ni prebacio na sebe ovaj račun. Dugo nisam gledao u račun, samo ga izvadim iz sandučića i bacim. Nekidan pogledam i vidim da postoji dug on 25 KM. A sve na ime održavanja.
Zovnem korisničku službu, objasnim o čemu se radi i momak sa druge strane mi reče da moram to izmiriti i podnijeti zahtjev za skidanje mjerila.
Da napomenem da ni ja a ni osoba prije mene NIJE KORISTILA gas iz razloga sto je neko u ratu sa odvodne cijevi odvukla su spavam niže.
Mene zaista zanima kako i zašto moram platiti za nešto što ne koristim.
Sarajevogas
-
ado_sar
#2 Re: Sarajevogas
placas odrzavanje mjerila, koristio ne koristio. Trebas izmiriti dug i podnijeti zahtjev za uklanjanje prikljucka.
-
Dzontra_Volta
#3 Re: Sarajevogas
S obzirom da nije na tebi račun, nego na bivšem vlasniku, nek on odjavljuje. Ne možeš ti u njegovo ime.
Mada mi nikad neće biti jasno kako neko može tek tako baciti pristigle račune i misliti da će se to samo od sebe riješiti.
Mada mi nikad neće biti jasno kako neko može tek tako baciti pristigle račune i misliti da će se to samo od sebe riješiti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Sarajevogas
da.. mjerilo stoji koristio ili ne koristio
i to stoji
nego
a vi kako te
kupili stan a?

i to stoji
nego
a vi kako te
kupili stan a?
-
elk
#5 Re: Sarajevogas
Haha,prejako
labud samo kuka kako drugi kupuju stan.ili kako drugi imaju centralno,a on kenja u hladnom(a nisam ni ja puno bolji
).inace,odrzavanje brojila 2km mjesecno je obavezno,sad na kome je racun....to se mora platiti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Sarajevogas
kenjam u hladnom
i također se kupam u hladnom
da se ne zaboravi
al dobro je moglo je i gore
i također se kupam u hladnom
da se ne zaboravi
al dobro je moglo je i gore
-
Nepass
#7 Re: Sarajevogas
Kako sam ja upucen, mjerilo je njihovo vlasnistvo i placa se oko 2,5km mjesecno(odrzavanje) Ako neces plin odjavis i oni skinu mjerilo i zapecate cijev.
- karanana
#8 Re: Sarajevogas
Labud kuka ali labud i stedi. Nece da bude rob banke i jednog dana ce da kupi stan tako sto ce vrecu kesha istresti pred prodavca