Sarajevo-Zagreb put
-
Fact
#1 Sarajevo-Zagreb put
Trebam da sutra idem u Zagreb,pa mi je potrebna pomoć u vezi rute putovanja.Pošto ne mogu ići onim stardandnim putem preko Travnika i Banjaluke(poplave),trebaju mi savjeti u vezi nove putanje.Po mogućnosti neki ekonomičan put do Zagreba iz Sarajeva.
- drndalo
#2 Re: Sarajevo-Zagreb put
Najekonomicniji ti je da ne mrdas nigdje... Sjedi djesi, ni za djesi nisi...
Sala-mala. Ako bas-bas moras u ZG, onda na jug prema Splitu, pa autoputem ili starom cestom za ZG. Sve ostalo ti je igra s glavom.
Sala-mala. Ako bas-bas moras u ZG, onda na jug prema Splitu, pa autoputem ili starom cestom za ZG. Sve ostalo ti je igra s glavom.
-
Fact
#3 Re: Sarajevo-Zagreb put
Moram nažalost,zato i pitam.I ja sam mislio na tu putanju,ali reko da sve alternative saznam.No,izgleda da će biti taj put.
-
Fact
#4 Re: Sarajevo-Zagreb put
Za sve koje možda zanima,napokon sam dobio auto-moto klub.U svakome slučaju može se trenutno preko Banja Luke.Prohodno je.
- drndalo
#5 Re: Sarajevo-Zagreb put
Koja ruta je prolazna do BL ?
-
Fact
#6 Re: Sarajevo-Zagreb put
Rostovo-Bugojno-Donji Vakuf-Jajce-Mrkonjić Grad-Banja Luka
- drndalo
#7 Re: Sarajevo-Zagreb put
Bio je neki odron u kanjonu Vrbasa, ali ako kazu da je prohodno, onda su ga valjda barem malo sklonili...
- dog_killer
#8 Re: Sarajevo-Zagreb put
ides do ploca pa na autoput za zagreb.Fact wrote:Trebam da sutra idem u Zagreb,pa mi je potrebna pomoć u vezi rute putovanja.Pošto ne mogu ići onim stardandnim putem preko Travnika i Banjaluke(poplave),trebaju mi savjeti u vezi nove putanje.Po mogućnosti neki ekonomičan put do Zagreba iz Sarajeva.
-
Astrix
#9 Re: Sarajevo-Zagreb put
Treba mi par informacija i koji savjet od ovih koji Zagreb poznaju malo bolje nego ostali.
Planiram da idem na more uskoro u Istru i ici cu preko Zagreba, s obzirom da je na naplatnim kucicama strasna guzva i da se izgubi sat-dva dok to prodjes da li bi mi se isplatilo uci u Zagreb i onda starom cestom ici prema Karlovcu i onda se negdje na pola puta do Karlovca ukljuciti na autoput?
Planiram da idem na more uskoro u Istru i ici cu preko Zagreba, s obzirom da je na naplatnim kucicama strasna guzva i da se izgubi sat-dva dok to prodjes da li bi mi se isplatilo uci u Zagreb i onda starom cestom ici prema Karlovcu i onda se negdje na pola puta do Karlovca ukljuciti na autoput?
- dječak sa šibicama
#10 Re: Sarajevo-Zagreb put
Astrix wrote:Treba mi par informacija i koji savjet od ovih koji Zagreb poznaju malo bolje nego ostali.

samo prati "staru karlovacku", pitaj lokalce svi znaju koja je to cesta, i ukljucis se na autoput po karti. Imas tu prikljucak u Zdencini.
Tako ces izbjeci ogromne guzve na Lucko naplatnim kucicama.
-
Astrix
#11 Re: Sarajevo-Zagreb put
Bas sam tako sad i gledao na karti, mozda je to najbolja opcija, moze se ukljuciti na zdencini ili jastrebarskom. Prosle godine sam isao i dva sata bio u koloni...