Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BaykoNoor_ wrote:
Ja fasista??? Boze sacuvaj! Po cemu bih ja spadao u fasiste??? Ja samo mrzim druge nacije i religije, mlatim politicke neistomisljenike i ne vjerujem da je bilo Holokausta tako da nekad sa ceznjom uzdahnem za Fuhrerom... Valjda to svi normalni posjetioci foruma rade
zaboravio si jos par detalja, ali oprastam ti
jer si jedini normalan ovdje
_BaykoNoor_ wrote:
Ja fasista??? Boze sacuvaj! Po cemu bih ja spadao u fasiste??? Ja samo mrzim druge nacije i religije, mlatim politicke neistomisljenike i ne vjerujem da je bilo Holokausta tako da nekad sa ceznjom uzdahnem za Fuhrerom... Valjda to svi normalni posjetioci foruma rade
ma dobro, podrazumijeva se da ljude dijelim na uber i untermensch i da sve u svijetu smatram zavjerom zlih Jevreja ali necemo u detalje o onome sto svi znamo
svi su fasisti sem mene,kao sto si rekla
_BaykoNoor_ wrote:
Sta uraditi pa da ispunim i ja te kriterije
Hocu i ja da budem normalna.
_BaykoNoor_ wrote:
Sta uraditi pa da ispunim i ja te kriterije
Hocu i ja da budem normalna.
trebas shvatiti istinu dijete onu sto je CompuSerb neku noc govorio: da svime upravljaju zli Jevreji i da nije bilo Holokausta, da si zavedena lazima o demokratiji i ljudskim pravima pristala da budes rob zlih masona, da su svi losi a jedino si ti dobra, da su svi fasisti sem tebe Shoba, pitt i komi su ti najgori, poslije cu ti dostaviti cijeli spisak
to je bilo nakon brisanja desetina hiljada postova od strane onog cije ime ne zelim da pomenem.....
hevo, jedva nadjoh
trebas pitati one banovane
stella sa, nova si vidim...nisi bila tu (kad je bilo najteze hehe) kad je bio lom...
nismo imali adekvatnu zastitu...i zamalo nas slommise....al se digosmo ko feniks iz pepela (rodi majka poetu) i krenusmo jovo nanovo...
i ti bi bila
moderator wrote:Dobar vece! Kako ste radni narode? Mogu li vas s necim posluziti? Na meniju je vise vrsta Banimira, Zbubimira, Sahbaza, Kulina, itd. :):)
baniraj nas sad sve jer smo fasisti
naravno, sve -- osim bayka