Sarajevo-x chat-zloupotreba II

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
progDVB

#1 Sarajevo-x chat-zloupotreba II

Post by progDVB »

Citat:admin-x
nikita vam je fino odgovorila, a ovaj gospodin sto je otvorio temu se samo provalio.

nema nacina da vam neko cita private chat, niti postoje neke administratorske sifre koje to omogucavaju, niti se to bilo gdje logira.

kraj diskusije.
-----------------------------------------------------------
Gospodin koji je ovo objavio nije se provalio, nego je obajvio istinu.
Ne dozvoljavam nikome ,pa ni administratorima, da me neargumentovano naziva lazovom. NAcin postoji, i meni se to desilo danas.

P.S. svi oni koji su nekada chatali sa Bobijem, neka samo ocekuju kada ce tip izvaditi neki log fajl, i po svom nahodjenju ga frizirati, a da ne spominjem ko sve zna vase tajne o kojima ste chatali sa nekim na private. Ja sam se zbog toga i naljutio, i bez obzira na sve, smatrao sam svojom obavezom da to javno objavim na ovom forumu, jer to se tice sviju nas, a narocito onih koji dolaze na chat.

Admin-x, super si odbranio Bobija, svaka cast.

Svi oni koji zalaze na chat, neka dobro razmisle da li da dolaze na isti, ili ako nista, ono barem neka paze o ce,mu govore...sve se "prati".

Morao sam reagovati na onaj komentar gsp admin-x, koji me uvrijedio i pokusao napraviti lazovom.
Pozdrav svima!!

Kraj diskusije gsp admin-x
Zox

Post by Zox »

Priznaj fino jednom u zivotu da si se zeznuo i kraj price :)
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

uredu je.

ako je iko od vas ikada koristio mirc dobro zna da ne postoji nacin da vam neko cita privat chat.

ovaj chat radi na irc serveru prema tome daljnja diskusija je bespotrebna.

relax, niko vas ne prati. ;)

eod
Locked