Nije valjda da ste federalesu dali pare na cuvanje????
Jadna majko......odose moje pare za Herceg Bosnu
ma nek nisi....dzaba mu sve pare kad je krshfrozen wrote:Kako se na žiro-računu sabrala izvjesna svota federalcu se gubi svaki tragDoduše, zvao me da budem saučesnik, a ja nikako da se opametim... vabio, mamio, obećavao sendviče...egzotične predjele Hercegovine... a ja nikako da se odmrznem
![]()
Biće da pite više volim od sendviča
a izvini kakve ti je sendviče obećavo?frozen wrote:Kako se na žiro-računu sabrala izvjesna svota federalcu se gubi svaki tragDoduše, zvao me da budem saučesnik, a ja nikako da se opametim... vabio, mamio, obećavao sendviče...egzotične predjele Hercegovine... a ja nikako da se odmrznem
![]()
Biće da pite više volim od sendviča
Kumo gdje gori?mIRCerka wrote:Hvala vam sto se brinete, ali eto da znate prezivjeh teren i sve ostalo.....
svuda podji, medi uzagrljaj dodji....
IVY moramo se nas dvije naci ove hefte da se dogovorimo jos nesto za akciju
ako zaboravis, robijacu te u ZeniciPooll wrote:ufff... frozen... ti bi se ovdje rastopila
sve je u redu... cuvam se...
Nego ide djidja za mirci... a i za ostale forumasice, ako budu dobre... hajde cujemo se...![]()
ne birni... spakovano hehehemIRCerka wrote:ako zaboravis, robijacu te u ZeniciPooll wrote:ufff... frozen... ti bi se ovdje rastopila
Nego ide djidja za mirci... a i za ostale forumasice, ako budu dobre... hajde cujemo se...![]()
:D:D
a meni?Pooll wrote:ne birni... spakovano hehehemIRCerka wrote:ako zaboravis, robijacu te u ZeniciPooll wrote:ufff... frozen... ti bi se ovdje rastopila
:D:D